Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-23@14:37:44 GMT

۱۸ پروژه ناسا برای پیشرفت ماموریت‌های کیهانی

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۱۸۰۰۲

۱۸ پروژه ناسا برای پیشرفت ماموریت‌های کیهانی

آژانس فضایی ایالات متحده آمریکا (ناسا) اخیراً اعلام کرده است "برنامه مفاهیم پیشرفته و نوآورانه" آژانس شامل ۱۸ پروژه جدید هستند که می‌توانند سبب تغییر دید و درک ما از هستی شوند.

به گزارش ایسنا و به نقل از سی‌نت، توسعه سطح‌نشین‌های رباتیک دارای قدرت تابشی برای فرود بر سیاره زهره، میکروپروب‌های الهام گرفته از عنکبوت‌ها، لباس فضانوردی با قابلیت خود ترمیمی و استخراج قطب‌های ماه از برنامه این پروژه ناسا هستند؛ اما اخیراً ناسا اعلام کرد علاوه بر برنامه‌های مذکور، برنامه‌های دیگری نیز در راه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگرچه بسیاری از پروژه‌های گفته‌شده از "برنامه مفاهیم پیشرفته و نوآورانه ناسا" (NIAC) واقعی هستند؛ اما طوری به نظر می‌رسد که گویی آنها برگرفته از صفحات بهترین رمان‌های علمی-تخیلی هستند.

ناسا مبلغ بیش از ۵۰۰ هزار دلار برای توسعه فناوری‌های "برنامه مفاهیم پیشرفته و نوآورانه" که به پیشرفت پروازهای فضایی انسانی و مأموریت‌های اکتشاف کیهانی کمک می‌کند، اختصاص داده است.

ناسا در سال ۲۰۱۹ برای مرحله اول "برنامه مفاهیم پیشرفته و نوآورانه ناسا" ۱۲ پروژه را انتخاب کرده است و مبلغ ۱۲۵ هزار دلار را نیز به آن اختصاص داده است و برای مرحله دوم که شامل ۶ پروژه است، بیش از ۵۰۰ هزار دلار در نظر گرفته است.

پروژه‌های مرحله اول، پروژه‌های اکتشافی هستند که می‌بایست طی بازه زمانی ۹ ماهه عملی شوند و به پژوهشگران اجازه می‌دهد تا ایده‌های خود را بسط و پرورش دهند و این در حالی است که بازه زمانی تعیین‌شده برای انجام مرحله دوم مطالعات دو سال در نظر گرفته شده و هدف دانشمندان در این پروژه توسعه فناوری‌هایی نوین خواهد بود.

"مفهوم سطح‌نشین زهره"(Venus lander concept) شامل طراحی "دو وسیله نقلیه فضایی" (dual vehicle architecture) می‌شود که می‌تواند یکی از آنها یک فضاپیمای شناور باشد که به جمع‌آوری انرژی از جو زهره می‌پردازد و سپس به سطح زهره فرود بیاید تا انرژی را به سطح‌نشین دیگر منتقل کند.

یکی دیگر از پروژه‌ها شامل طراحی لباس فضایی با قابلیت خود ترمیمی است که مهندسان "دانشگاه ای اند ام تگزاس"(Texas A&M) بر روی آن کار خواهند کرد البته گفتنی است نام این لباس‌ها از پیش تعیین شده و "لباس هوشمند" (SmartSuit) نام دارد. هدف از طراحی این لباس، افزایش حرکت و مهارت است. لازم به ذکر است این لباس‌ها شامل تعدادی از فناوری‌های نرم افزار رباتیک، حسگرها و پوست خودترمیم است.

مرحله سوم این پروژه را ناسا ۷ ژوئن اعلام خواهد کرد، اما تنها نکته‌ای که تاکنون ناسا درباره این مرحله گفته، این است که یک پروژه دو ساله است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ناسا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۱۸۰۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماموریت دشوار تیم ملی جوانان: مسابقه با زمان!

به گزارش "ورزش سه"، عبدی و همکارانش  طی روزهای گذشته با سفرهای متعد به شهرهای اصفهان، قزوین، قائمشهر، ساری، آمل و بابل  و با هماهنگی هیات فوتبال این شهرستان ها بازیکنان مستعدی که به لحاظ شرایط سنی قابلیت حضور در تیم ملی جوانان را داشته باشند از نزدیک دیده و شرایط فنی شان را سنجیده‌اند.

همچنین طی هفته گذشته و هفته جاری بازیکنانی که در تیم های تهرانی بازی می کردند و شرایط سنی لازم را داشتند در اردوی انتخابی تیم ملی جوانان در کمپ تیم های ملی دیده شده اند. اخیرا حسین عبدی لیستی 34 نفره از بین بازیکنانی که طی دو هفته اخیر زیر نظر گرفته و کیفیت شان را سنجیده بود استخراج کرده که قرار است این نفرات در کنار بازیکنانی که از تیم ملی نوجوانان بالا آمده و قبلا با عبدی کار کرده اند در اردوی بعدی این تیم حاضر باشند.

اردوی بعدی تیم ملی جوانان از دوازدهم اردیبهشت ماه با حضور 35 تا 40 بازیکن برگزار خواهد شد اما قرار نیست درهای تیم ملی جوانان به روی استعدادهای باقیمانده بسته شود چرا که عبدی و همکارانش سفر به شهرهای یزد، تبریز، شیراز و کرمانشاه را نیز در دستور کار دارند و قرار است همچنان بازیکنان شایسته در صورت صلاحیت و تائید کیفیت به اردوی تیم جوانان دعوت شوند.

مسابقات مقدماتی تیم جوانان هفته آخر شهریورماه آغاز خواهد شد و کادر فنی این تیم کار بسیار سختی برای پیش بردن برنامه‌های خود دارد. به صورت روتین و  طبیعی این تیم باید دی ماه یا بهمن ماه شکل می گرفت اما تعلل در انتخاب سرمربی  باعث شد برنامه های این تیم خیلی دیر شروع شود و البته تعطیلات نوروزی هم وقفه ای دیگر در شروع برنامه های تیم ملی جوانان ایجاد کرد.

در واقع در حال حاضر مهمترین رقیب تیم ملی جوانان زمان است و کادر فنی این تیم باید با زمان و تاخیر به وجود آمده مسابقه بدهد تا اینکه به فکر حریفانش در مرحله مقدماتی قهرمانی آسیا باشد . با شرایط به وجود آمده کادر فنی تیم ملی جوانان کار بسیار دشواری پیش رو خواهد داشت و باید با برنامه ای فشرده  طرح خود را پیش ببرد تا تیم اصلی  و نفرات نهایی شناسایی شده و سپس بازی‌های دوستانه و اردوهای نهایی جهت حضور در مسابقات برگزار شود.

دیگر خبرها

  • تیم ملی با لباس همیشگی در یک چهارم جام ملت‌ها
  • بودجه و شجاعت بازگشت به ماه وجود ندارد!
  • دلایل فرود نیامدن مجدد انسان روی ماه
  • ماموریت باغ موزه دفاع مقدس فرهنگی است نه عمرانی
  • چرا بازگشت انسان به ماه سخت است؟
  • ماموریت دشوار تیم ملی جوانان: مسابقه با زمان!
  • آخرین وضعیت پیشرفت پروژه فیبرنوری بوشهر بررسی شد
  • نخستین پرواز فضاپیمای سرنشین‌دار «استارلاینر» انجام می‌شود
  • رقابت استارت‌آپ‌ها پس از رایگان‌سازی ماموریت ۱۱ میلیارد دلاری مریخ توسط ناسا
  • ناسا ۶ ماموریت را برای بررسی تغییرات اقلیمی زمین انتخاب کرد