Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-23@09:43:12 GMT

فقدان مديريت توانمند در بحران سيل مشهود بود

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۱۹۶۱۴

فقدان مديريت توانمند در بحران سيل مشهود بود

خبرگزاري آريا - تهران - ايرنا- رييس کميسيون کشاورزي، آب و منابع طبيعي مجلس شوراي اسلامي گفت: فقدان مديريت توانمند در بحران سيل مشهود بود که باعث ايجاد حجم بالاي خسارات شد.

به گزارش خبرنگار پارلماني ايرنا، «احمد علي کيخا» در ادامه جلسه علني امروز - يکشنبه- مجلس در تشريح گزارش کميسيون کشاورزي مجلس به حجم بالاي بارش ها اشاره کرد و اظهارداشت: شکي نيست علت اين سيلاب ها تغيير اقليم بوده و ما ممکن است سيلاب هاي مهيب تري در آينده داشته باشيم ولي چرا حجم خسارات اين سيل بالا بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي افزود: اطلاعيه‌هايي که از سوي سازمان هواشناسي صادر مي‌شود هرگز به صورت کمي نمي‌گويد که چه حجمي از سيلاب در روزهاي پيش رو بوجود خواهد آمد، رييس وقت سازمان هواشناسي پيش از اين درخواست خريد تجهيزات را با توجه به تحريم‌ها داشت که مجلس به آن توجه نکرد. در حالي که پيش‌بيني‌ها باعث مي‌شود ميزان خسارات به ميزان محسوسي کاهش پيدا کند.
رييس کميسيون کشاورزي، آب و منابع طبيعي مجلس با بيان اين که ملاحظات زيست محيطي در سيل اخير رعايت نشد، افزود: وزير راه بايد بگويد دليل اين همه خسارات در بخش راه چيست و چرا جاده سازي بدون توجه به احتمال آبگرفتگي انجام مي‌شود؟
کيخا ادامه داد: مردم مي‌خواهند بدانند مجوز ساخت و ساز در حريم آب‌ها را چه کساني مي‌دهند و چه کساني باعث تخريب جنگل‌ها و مراتع هستند.
وي افزود: اولويت درستي در برنامه‌ريزي ها وجود نداشته است، عدم توانمندي برخي دستگاه‌هاي تخصصي در انجام وظيفه باعث شد اتفاقات تشديد شود و فقدان مديريت توانمند در بحران نيز مشهود بود، اين بحران قابل مديريت بود اما متأسفانه مديريت نشد.
رييس کميسيون کشاورزي از اقدامات انجام شده از سوي مديران، مسئولان، نيروهاي مسلح و همچنين حماسه مردم در خوزستان، فارس و شيراز قدرداني کرد و اظهار داشت: مشکل اصلي توسعه‌نيافتگي و گرفتاري‌هاي کشور، سازمان برنامه و بودجه است.
وي تصريح کرد: پخش بودجه در اين سازمان غالب شده و اين سازمان به جاي اينکه برنامه‌ريزي کند فقط تقسيم پول مي‌کند. طرح‌هاي استان‌ها نيز متناسب با نيازهايشان نيست.
کيخا اظهار داشت: منافع سيل بيش از هزينه‌هاي آن است، بايد هزينه ها کاهش يابد، ما نبايد در لحظه تصميم بگيريم، متأسفانه برنامه‌هاي توسعه کشور صرفا مقطعي ديده مي‌شود، تا ديروز خشکسالي بوده و برنامه‌ها بر اين اساس بوده، هم اکنون هم سيل است و ديگر بحث خشکسالي فراموش شده است که اميدواريم اين رويه تغيير کند.
به گزارش خبرنگار پارلماني ايرنا، سيل اخير در کشور، ميزان خسارات وارده و چگونگي امدادرساني به سيل زدگان در جلسه علني امروز - يکشنبه - مجلس با حضور وزيران نيرو، جهاد کشاورزي ، راه و شهرسازي ، رييس سازمان هواشناسي و رييس سازمان امداد و نجات مورد بحث و بررسي قرار گرفت
سيام**9121**1058** 1336
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۱۹۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال ایدز و هپاتیت با زالو درمانی | پزشک اجازه تهیه و مصرف زالو برای بیمار را ندارد

به گزارش همشهری آنلاین، دکتر مریم مشهود رئیس اداره دارو سنتی اداره کل فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو اظهار داشت: متأسفانه مشاهده می‌شود افرادی به صورت مستقیم زالو را از طریق فضای مجازی یا سایر تبلیغات تهیه کرده و بدون بررسی کیفیت، به صورت مستقیم برای بیمار تجویز یا مصرف می‌کنند.

وی تاکید کرد: این کار خلاف مقررات بوده و همانند دیگر داروها و کالاهای سلامت که هیچ پزشکی اجازه ندارد خود به صورت مستقیم اقدام به تهیه و تجویز و مصرف برای بیمار کند، زالو هم مانند دارو و سایر ملزومات پزشکی باید از طریق داروخانه تهیه شود و سپس در زنجیره مصرف قرار گیرد.

مشهود همچنین در رابطه با خطرات تهیه زالو از مسیرهای غیرقانونی و بی‌ضابطه نیز اظهار کرد: زالویی که خارج از زنجیره سلامت و تأمین سازمان غذا و دارو تهیه می‌شود ممکن است که از زالوهای صید شده در تالاب‌ها و مرداب‌ها بوده و یا زالویی باشد که پس از مصرف بر روی یک بیمار به درستی معدوم نشده و به طبیعت بازگشته باشد.

وی ادامه داد: چنانچه بیمار قبلی که زالودرمانی کرده دارای بیماری‌های عفونی مسری مانند ایدز، هپاتیت یا سایر بیماری‌های قابل انتقال باشد، زالوهای صیدشده می‌توانند این بیماری‌ها را به افراد دیگر منتقل کند.

رئیس اداره دارو سنتی خاطرنشان کرد: با توجه به دستورالعمل‌های ثبت شده در سایت سازمان غذا و دارو، تنها ۲ روش استفاده از الکل ۷۰ درصد و فریز کردن در دمای منفی ۲۰ درجه سانتیگراد برای معدوم‌سازی زالوی مصرف‌شده قابل قبول است.

مشهود گفت: در مواردی دیده شده که زالوی مصرفی را در آب نمک یا نمک گذاشته و پس از قی کردن زالو به اشتباه فرد استعمال‌کننده تصور می‌کند که زالو از بین رفته در حالی که اینطور نیست و در صورتی که معدوم نشود، در طبیعت دوباره به چرخه باز می‌گردد و می‌تواند عامل انتقال بیماری‌ها باشد.

کد خبر 845930 منبع: ایسنا برچسب‌ها طب سنتی وزارت بهداشت و درمان خبر مهم سازمان غذا و داروی ایران

دیگر خبرها

  • عوامل بحران‌آفرین معرفی شوند
  • رئیس سازمان مدیریت بحران : از خط قرمز برداشت از آب‌ های زیرزمینی عبور کرده‌ایم
  • بحران نبود آب آشامیدنی در افغانستان
  • آب، زلزله و سازه‌های ناایمن بحران‌های اصلی کشور
  • قالیباف: پیش از تصویب جداول تخصیص‌های بودجه‌ای علی‌الحساب است
  • پیش از تصویب جداول، تخصیص‌های بودجه‌ای علی‌الحساب است
  • دست یاری تهران به بلوچستان | چگونه شهرداری تهران به سیل زدگان چابهار کمک می‌کند؟
  • کمک تهران به بلوچستان | چگونه آتش نشانان تهرانی به سیل زدگان چابهار کمک می‌کنند؟
  • آماده باش مدیریت بحران در استان یزد
  • انتقال ایدز و هپاتیت با زالو درمانی | پزشک اجازه تهیه و مصرف زالو برای بیمار را ندارد