Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-16@15:57:28 GMT

تأسیس نخستین آزمایشگاه تحقیقاتی هوش مصنوعی گوگل در غنا

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۲۱۴۴۲

تأسیس نخستین آزمایشگاه تحقیقاتی هوش مصنوعی گوگل در غنا

گوگل اخیراً در غنا یک آزمایشگاه تحقیقاتی هوش مصنوعی تأسیس کرده است.

به گزارش ایسنا و به نقل از فیز، گوگل، غول فناوری ایالات متحده در شهر آکرا (پایتخت کشور غنا) یک آزمایشگاه تحقیقاتی هوش مصنوعی تأسیس کرده است.

"مصطفی سیسه"(Moustapha Cisse) رئیس آزمایشگاه هوش مصنوعی گوگل شهر اکرا گفت: آفریقا با چالش‌های بسیاری مواجه است و بنابراین استفاده از هوش مصنوعی می‌تواند سودمند باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاکنون گوگل آزمایشگاه تحقیقاتی هوش مصنوعی بسیاری در شهرهایی مانند توکیو، زوریخ، نیویورک و پاریس تأسیس کرده است.

سیسه در ادامه افزود: از آزمایشگاه هوش مصنوعی برای توسعه راه حل‌های نوین مراقبت بهداشتی آموزشی و کشاورزی می‌توان استفاده نمود. از هوش مصنوعی همچنین می‌توان برای تشخیص برخی آفت گیاهان نیز استفاده نمود.

گوگل در آزمایشگاه هوش مصنوعی غنا با دانشگاه‌ها و استارت آپ‌های غنا، نیجریه، کنیا و آفریقای جنوبی همکاری خواهد داشت تا پیشرفت هوش مصنوعی را در این منطقه افزایش دهد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کشور غنا گوگل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۲۱۴۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختراع میز آزمایشگاه سیار توسط فناوران کشورمان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، این میز آزمایشگاهی سیار ، به منظور تسهیل دسترسی دانش‌آموزان در مناطق مختلف بویژه مناطق کم‌برخوردار و محروم طراحی و ثبت اختراع شد . عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران و مدیرعامل این مجموعه خلاق گفت : «میز آزمایشگاه سیار» ، میز بسیار کوچک و قابل حملی است که فضایی مانند کلاس درس را برای علم‌جویان فراهم می‌کند. مصطفی راهوار افزود : این آزمایشگاه در مدارسی که دانش‌آموزان امکان استفاده از آزمایشگاه را ندارند یا در مدارس روستایی، مورد استفاده قرار می‌گیرد. وی از ثبت اختراع این محصول خلاق در داخل کشور خبر داد و گفت: این محصول در داخل کشور ثبت اختراع شده است و به دنبال ثبت اختراع بین المللی آن هستیم. مدیر عامل این مجموعه خلاق افزود : میز آزمایشگاه سیار، فضای امن و شخصی را در اختیار دانش‌آموز قرار می‌دهد که می‌توانند کار‌های علمی، عملی و آزمایشگاهی را انجام دهند و کاربرد‌های دیگری همچون میز تحریر و کتابخانه نیز دارد. راهوار ، عدم اطلاع رسانی را از دلایل ناشناخته ماندن میز آزمایشگاه سیار برشمرد و گفت : میز آزمایشگاهی ما ثبت اختراع شده است ، اما کسی آن را نمی‌شناسد، زیرا در تبلیغات و اطلاع رسانی محدودیت داریم و شناخت مردم از این محصول کم است. وی تاکید کرد هدف از ساخت میز آزمایشگاه سیار ، آموزش با تاکید بر تجربه است .      

دیگر خبرها

  • اختراع میز آزمایشگاه سیار توسط فناوران کشورمان
  • «کشف خودمختار» چیست؟
  • سالانه ۵۰۰ میلیون تست در آزمایشگاه‌های کشور انجام می‌شود
  • تلاش گوگل برای وارد کردن هوش مصنوعی به فوتبال
  • ورود هوش مصنوعی به بازی فوتبال
  • چگونه از قابلیت های هوش مصنوعی گوگل کروم استفاده کنیم؟
  • امکان تأمین انواع بذر ذرت بیش از نیاز کشور فراهم شد
  • هوش مصنوعی ایلان ماسک عکس‌ها را تفسیر می‌کند
  • تولید بیش از ۳۰ تن انواع بذر دانه‌های روغنی در کشور
  • گوگل جایگزین «یورگن کلوپ» می‌شود؟