Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-25@02:06:38 GMT

ساماندهی و مستندنگاری آثار موزه هنرهای زیبا

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۲۱۸۷۴

به گزارش ایلنا، بیش از ۱۳۰۰ قلم شیء ارزشمند از قبیل تابلوی نقاشی و مجسمه در موزه هنرهای زیبا واقع در مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد ساماندهی و مستندنگاری شدند.

در این پروژه که از شهریور ماه ۱۳۹۷ آغاز شد، آثار تاریخی با همکاری پرسنل موزه پاکسازی، مرمت سطحی، استحکام بخشی و ساماندهی می‌شوند و نیز پروژه عکاسی و مستندنگاری این آثار، توسط هیژا رحیمی نیا، در دست انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 هیژا رحیمی‌نیا، متولد ۱۳۶۵ و دانش‌آموخته‌ی مقطع کارشناسی رشته‌ی عکاسی و کارشناسی‌ارشد پژوهش هنر با گرایش عکاسی از دانشگاه هنر اصفهان است که برپایی نمایشگاه‌های متعددی را در داخل و خارج از کشور در کارنامه خود دارد. این پروژه برای ۳۰۰۰ قلم شی ء تاریخی موجود در گالری‌ها و مخازن موزه هنرهای زیبا اجرا خواهد شد.

موزه هنرهای زیبا، یکی از زیباترین موزه‌های مجموعه سعدآباد است که آثار هنری ارزشمند، مجسمه‌ها و تابلوهای نفیس نقاشی را در خود جای داده است.

این موزه که ساختمان آن پیش از انقلاب شکوهمند اسلامی دفتر وزارت دربار بود، در سه طبقه: طبقه همکف (بخش نمایشگاهی موزه و گالری نمایش آثار هنرمندان معاصر ایرانی)،  طبقه اول (گالری آثار نقاشان اروپایی قرن نوزدهم و بیستم میلادی در سبکهای رئالیسم و ناتورالیسم، مدرن، فوویسم، سوررئالسم و امپرسیونیسم و مجسمه‌های برنزی و مرمرین)، و طبقه دوم (ویژه نمایش آثار ایرانی متعلق به دوران صفوی، افشار، زند و قاجار)، همه روزه بجز تعطیلات سوگواری پذیرای علاقمندان به هنر و فرهنگ است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۲۱۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحول افق شهر نیویورک با برج ۶۲ طبقه جدید

افق شناخته‌شده شهر نیویورک در سطح جهانی تا سال ۲۰۳۲ با بنای یک ساختمان تمام شیشه‌ای ۶۲ طبقه و ایجاد فضایی برای بیش از ۶ هزار شغل، ۱.۸ میلیون فوت‌مربع فضای اداری‌تجاری و فضای عمومی سبز دست‌خوش تغییر و تحولات چشمگیر خواهد بود.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، اشکال تشکیل‌دهنده افق نیویورک در سطح جهانی شناخته شده است. این افق را تاج منحنی آرت‌دکوی ساختمان کرایسلر، مثلث‌های متساوی‌الساقین گسترده که در اطراف مرکز تجارت جهانی قرار دادند، مستطیل‌های آهکی پلکانی و گرانیتی ساختمان امپایراستیت و منشور مثلثی ساختمان فلاتیرون تشکیل می‌دهد، با این حال بر اساس جزئیات جدیدی که شهردار نیویورک به‌تازگی از آن رونمایی کرده است، یک برج چند میلیارد دلاری با کف تا سقف شیشه‌ای قرار است بعد دیگری به منظره شهر ببخشد.

ساختمان جدید یک برج اداری برنامه‌ریزی‌شده برای ایجاد در خیابان پارک با ۶۲ طبقه است و فضایی را برای بیش از ۶ هزار شغل در کنار ۱.۸ میلیون فوت‌مربع فضای اداری-تجاری فراهم می‌کند. تصاویر نشان می‌دهد که ستون‌های سفید این برج با فضای سبز، صندلی‌ها و ظاهر هنری یک محوطه عمومی جدید در پایه ساختمان جدید در خیابان پارک ایجاد خواهند کرد. در نمای ساختمان نیز تراس‌های محوطه‌سازی‌شده در بالای هر بخش از برج شیشه‌ای قرار خواهد گرفت.

بازگشت نیویورک به صحنه جهانی با برج جدید

هدف معماران این ساختمان از این طراحی، جایگزینی آن با برج ۳۰ طبقه موجود در میدتاون منهتن است که تنها چند بلوک دورتر از مکان‌هایی مانند مرکز راکفلر، کلیسای جامع سنت پاتریک و ایستگاه بزرگ مرکزی قرار دارد.

شهردار نیویورک باور دارد این پروژه که بر اساس تلاش‌های مستمر برای انرژی بخشیدن به میدتاون منهتن به‌عنوان مهم‌ترین آدرس تجاری جهان و موتور اقتصادی برای طبقه کارگر اهالی نیویورک بنا شده است، به بهبود چشمگیر اقتصاد و گسترش خط افق نمادین شهر نیویورک کمک خواهد کرد و امید آن می‌رود که به بهبود شهر از عواقب ناشی از همه‌گیری کووید -۱۹ کمک کند.

احیای مرکز شهر نیویورک توسط قلمرو عمومی آن انجام می‌شود و پروژه‌هایی هم‌چون برج شیشه‌ای فعلی می‌تواند به بهبود بخش کسب‌وکار و تفریح، معرفی مجدد ناحیه تجاری نیویورک به جهان و ایجاد یک جامعه پویا، کاری و پر جنب‌وجوش برای یک دوره جدید کمک کند.

ساخت این فضای اداری جدید در شرایط دشواری برای بازار املاک و مستغلات تجاری شهر رخ می‌دهد، زیرا کسب‌وکارها تلاش می‌کنند تا کارکنان را پس از سال‌ها کار از خانه‌ها به دفاتر بازگردانند و این امر باعث شده بخش‌های وسیعی از فضای اداری خالی یا کم‌استفاده شده باشد. به همین دلیل ارزش این‌گونه ساختمان‌ها به شدت در حال کاهش است و هم‌زمان نرخ‌های بهره بالای تاریخی کار را برای توسعه‌دهندگان املاک که اغلب برای تأمین مالی پروژه‌ها وام‌های کلان می‌گیرند، دشوارتر کرده است. با این وجود فرآیند بررسی عمومی پروژه ساخت برج شیشه‌ای ۶۲ طبقه نیویورک در اوایل سال آینده آغاز خواهد شد و انتظار می‌رود تا سال ۲۰۳۲ به پایان برسد.

کد خبر 746795

دیگر خبرها

  • مرکز آثار مفاخر و اسناد دانشگاه فردوسی، دیگر دانشگاه‌ها را به تقلید از ما واداشته است
  • نکوداشت کاشف السلطنه فردا در لاهیجان
  • سعدآباد پر حاشیه
  • سعدآباد پرحاشیه
  • جشنواره «امید فردا» فرصتی برای رقابت سالن دانش‌آموزان کردستان
  • ۷۰ اثر موزه شوش مرمت شد
  • نشست تخصصی «اقلیم، طبیعت و بیان هنری» برگزار می‌شود
  • «امروزِ دیروز» به آرتیبشن رسید/ پرسش از نقاشی یا عکاسی؟
  • نسخه‌های خطی آثار سعدی در موزه بزرگ خراسان رونمایی شد
  • تحول افق شهر نیویورک با برج ۶۲ طبقه جدید