۲۵ فروردین ۱۳۹۸
آغاز امتحانات نهایی دانش آموزان از ۳۱ اردیبهشت
تسنیم نوشت: امتحانات دانشآموزان رأس ساعت 8 صبح آغاز میشود.
خسرو ساکی رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی گفت: برای سه استان خوزستان، لرستان و گلستان که درگیر سیل هستند، تسهیلاتی برای برگزاری امتحانات در نظر گرفتیم.
وی افزود: دانشآموزان پایه دوازدهم میتوانند یک نوبت امتحان اضافه بدهند و برای امتحانات داخلی از بازه زمانی اول خرداد تا 31 تیر ماه فرصت تعیین شده است که استانها هر تاریخی را مناسب دیدند اقدام به برگزاری امتحانات کنند و سوالات نیز از بخشهایی از کتاب درسی که تدریس شده است، طراحی میشود.
در جدول ذیل زمانبندی و تاریخ برگزاری امتحانات نهایی دانشآموزان پایه دوازدهم را مشاهده میکنید.
منبع: الف
مطهری لیست اموال خود را اعلام کرد/ یک خانه ۵۷۶ متری؛ یک پژو پارس و...
عکس| اعتراض مردمی در فرانسه، اغتشاش و آشوب در ایران!
وزیر کشور: افزایش قیمت کالاها بخاطر بنزین طبیعی است!+فیلم
عکس| مهناز افشار با تیپ متفاوت در کنار ابی و آرش
سخنرانی جنجالی نماینده دانشجویان مقابل رئیس قوه قضائیه در دانشگاه تهران + صوت
منبع این خبر، وبسایت www.alef.ir است و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه این خبر را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ۲۳۴۲۵۳۳۸ را به همراه موضوع به آدرس info@porsyar.com ارسال فرمایید.
با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع مطلب و کاربران است.
خبر بعدی:
شکاف بین نسلی دانشآموزان و والدین در نتیجه بیتوجهی به آموزشهای اخلاقی
گروه فرهنگی ــ معاون آموزش و پرورش لرستان گفت: متأسفانه برخی خانوادهها تعلیم نکات تربیتی و منشهای اخلاقی را جزء وظایف مدارس میدانند و تلاشی برای آموزش رفتارهای ابتدایی اخلاقی به فرزندانشان نمیکنند که همین امر موجب بروز شکاف بین نسلی میان دانشآموزان و والدین میشود.
به گزارش ایکنا از لرستان، حجت مؤمنی، معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان در دوره توانمندسازی معاونان و مربیان پرورشی، مشاوران، مربیان پیشتاز و دبیران درس تفکر و سبک زندگی که جمعه، پانزدهم آذر در خرمآباد برگزار شد، گفت: درس تفکر و سبک زندگی چند سالی است که اجرا میشود و نتایج خوبی را به همراه داشته و باید بدانیم که درس تفکر و سبک زندگی تنها نقطه تلاقی مربیان پرورشی و مشاوران با دانشآموزان است که مربی و مشاور باید در کلاس با توجه به نقش راهبری تربیتی که در مدرسه دارند به مطالبات و نیازهای دانشآموزان در این زمینه پاسخ بدهند.
وی اضافه کرد: متأسفانه امروزه تصور اشتباهی بین خانوادهها به وجود آمده که تعلیم نکات تربیتی و منشهای اخلاقی را جزء وظایف مدارس میدانند و تنها تأمین خوراک، پوشاک و مسکن فرزندانشان را وظیفه خود میدانند و تلاشی برای آموزش رفتارهای ابتدایی اخلاقی به فرزندانشان نمیکنند که همین امر موجب بروز شکاف بین نسلی بین دانشآموزان و والدین میشود.
مؤمنی اضافه کرد: اگر معلمی خلاق و توانمند برای تدریس درس تفکر و سبک زندگی انتخاب شود میتواند بسیاری از خلأها و نواقص تربیتی را برای دانشآموزان جبران کند و اگر این اتفاق نیافتد ممکن است دانشآموزان بهدلیل فقدان مسائل تربیتی هزینههای جبرانناپذیری را متحمل شوند.
وی با تأکید بر اینکه باید همه همکاران درس تفکر و سبک زندگی را با جدیت دنبال کنند، گفت: به نظر میرسد باید یک محتوای خوب کمکآموزشی برای معلمان این درس تدوین شود تا معلم بتواند مطالب این درس را با استفاده از ظرفیت همه دانشآموزان در کلاس تبیین و تشریح کند.
مؤمنی بیان کرد: در دنیای مدرن و متمدن امروز که رسانههای جمعی با تمام توان سعی در ایجاد تفکر اندیشه و نوجوانان و جوانان دارند مهمترین وظیفه ما بهعنوان مربیان تعلیم وتربیت اشاعه فرهنگ تربیتی معنوی و الهی و سوق دادن دانشآموزان بهسمت معارف دینی و الهی است. در این بین گروه همسالان و دانشآموزان ممتاز در زمینههای دینی و فرهنگی از تأثیرگذارترین افراد در انتخاب مسیر درست هستند.
انتهای پیام