Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین بازیار گفت: صادرات انواع آبزیان با نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای به کشورهای اروپایی و آسیایی در طول سال صورت می گیرد.

حسن بازیار، رئیس اداره قرنطینه و امنیت زیستی دامپزشکی استان بوشهر در گفتگو با خبرگزاری شبستان در بوشهر، با اشاره به اینکه نظارت مستمر را بر وضعیت صادرات انواع آبزیان در استان بوشهر داریم، بیان کرد: مسائل بهداشتی و قرنطینه‌ای بر صادرات آبزیان از اهمیت بالایی برخوردار است و این مهم تضمین کننده ثبات صادرات و موجب رونق تولید می گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس اداره قرنطینه و امنیت زیستی دامپزشکی استان بوشهر با اشاره به صادرات محصولات آبزیان به کشورهای مختلف آسیایی و اروپایی خاطر نشان کرد: در سال گذشته شاهد صادرات ۲۱ هزار و ۵۸۵ تن انواع آبزیان شامل میگوی تازه و منجمد، ماهیان خوراکی، ماهیان غیر خوراکی، لابستر و سایر محصولات بودیم.

 

وی افزود: این محصولات پس از نمونه برداری و انجام آزمایشات لازم با صدور مجوزهای بین المللی به کشورهای آسیای جنوب شرقی، کشورهای اتحادیه اروپا، حوزه خلیج فارس صادر می شوند.

 

بازیار در خصوص  آزمایش‌های محصولات آبزیان در دامپزشکی استان بوشهر بیان کرد: پس از انجام مراحل نمونه برداری و آزمایشات در طول سال تعداد یک هزار و ۱۲۷ فقره گواهی بهداشتی بین المللی (health certificate) برای صادرات آبزیان صادر شد.

 

 

پایان پیام/647

منبع: شبستان

کلیدواژه: سیل سی و ششمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم سپاه پاسداران خسارت سیل مسابقات قرآن خبرگزاری شبستان سپاه سی و ششمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم سیل خوزستان نماز جمعه قرنطینه آبزیان رونق تولید استان بوشهر صادرات بهداشت خبرگزاری شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۲۶۴۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرط سازمان غذاودارو برای صادرات محصولات کشاورزی

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدحیدر محمدی، به اقدامات و برنامه‌های سازمان غذا و دارو در حوزه غذا و صادرات محصولات خام کشاورزی اشاره کرد و گفت: طرح غنی‌سازی نان با آهن و اسید فولیک را توانستیم اجرا کنیم و همه شرکت‌های تولید کننده آرد، غنی‌سازی آرد را با آهن و اسید فولیک انجام می‌دهند.

وی افزود: در تداوم طرح غنی سازی شیر با ویتامین D موفق شدیم مراحل اولیه غنی سازی آرد با ویتامین D را شروع کنیم، چون قوت قالب مردم ما نان است و بیشترین مصرف در کالاهای اساسی هم گندم است.

محمدی ادامه داد: یکی از اقدامات بزرگ ما در سال گذشته، توسعه پایش سموم در مواد غذایی است که ما هر سال این کار را انجام می‌دهیم و سال ۱۴۰۲ بسیار بیشتر انجام دادیم و اقلامی که آلودگی با آفت کش‌ها، سموم و نیترات را دارند، شناسایی می‌کنیم.

وی افزود: بالغ بر ۵۰۰ آزمایشگاه در سراسر کشور داریم که ۵۳ آزمایشگاه مربوط به وزارت بهداشت است، دانشگاه‌های علوم پزشکی و آزمایشگاه مرجع که این آلودگی‌ها را اندازه‌گیری می‌کند. مثلاً برای پسته یکی از شاخص‌هایی که همه کشورها از ما می‌خواهند، آلفاتوکسین پسته است و سه آزمایشگاه در تهران، رفسنجان و کرمان توسط اتحادیه اروپا تأیید شده است.

محمدی در ارتباط با آلفاتوکسین، گفت: با توجه به مشکلاتی که برای صادرات به وجود آمد تاکید شد که همه محصولات خام کشاورزی مشمول آزمایش شوند، یعنی موقع صادرات ما شاخص مورد تأیید کشور مقصد را می‌گیریم.

وی افزود: در سال ۱۴۰۲ بیش از ۱۸ هزار شاخص را تدوین و کتابچه آن را در اختیار همه دستگاه‌های ذی‌ربط قرار دادیم که بومی‌سازی شده است. یعنی بر اساس میزان مصرف همه محصولات خام کشاورزی؛ مثل ذرت، فلفل دلمه‌ای، گوجه فرنگی، هویج و…، در کشور ما این میزان مشخص است. حالا اگر بخواهیم این محصولات را صادر کنیم، سطح شاخص را باید کشور مقصد به ما بدهد، یعنی مقصد صادراتی اعلام می‌کند که سطح آرسنیک برنج مورد قبول من مثلاً ۲۵۰ است، در کشور ما این سطح بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ است. ما بر اساس استاندارد آن کشور اگر سختگیرانه‌تر باشد به صادر کننده‌ها اعلام می‌کنیم که مقصد صادراتی شما تا این سطح را قبول می‌کند بیش از این سطح ما غیر منطبق اعلام می‌کنیم؛ در نتیجه اجازه صادرات نمی‌دهیم، به همین دلیل ما در رابطه با پسته و محصولات خام کشاورزی، تا زمانی که جواب آزمایش مشخص نشود اجازه صادرات نمی‌دهیم، طبیعتاً به مواردی اجازه صادرات می‌دهیم که منطبق باشند.

کد خبر 6063231 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • افزایش بیش از ۱۰۰ درصدی صادرات فرآورده‌های خام دامی لرستان
  • کشف، ضبط و معدوم سازی حدود ۱۹ تن انواع مواد خام دامی
  • افزایش ۳۱ درصدی ارزش صادرات محصولات تولیدی آذربایجان غربی
  •  صادرات هزار و 489 میلیون دلار محصولات تولیدی آذربایجان‌غربی از گمرکات استان
  • آبزیان حرام گوشت در بوشهر معدوم سازی شدند
  • شرط سازمان غذاودارو برای صادرات محصولات کشاورزی
  • دفاع اروپایی مقابل تکروی آمریکایی / خطر بازگشت ترامپ؛ قاره سبز چه گزینه هایی دارد؟
  • آبزیان حرام گوشت در شهرستان بوشهر معدوم سازی شد
  • حمل و نقل دام در ایلام نیازمند اخذ گواهی بهداشتی قرنطینه‌ای است
  • کشف و معدوم‌سازی ۱۹ تن انواع مواد خام دامی در نهاوند