۲۵ فروردین ۱۳۹۸
بسیج دانشجویی تربیت مدرس از اقدام اخیر معاونت فرهنگی این دانشگاه انتقاد کرد/ چرا با بودجه درخواستی برای مناطق سیلزده مخالفت کردید؟!
بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس در بیانیهای نسبت به اقدامات اخیر معاونت فرهنگی این دانشگاه انتقاد و اعلام کرد: چرا با بودجه درخواستی برای انجام اردوی امدادرسانی در مناطق سیل زده، مخالفت کردید؟!
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس در بیانیه ای نسبت به اقدامات اخیر معاونت فرهنگی این دانشگاه انتقاد کرد. متن کامل بیانیه به شرح زیر است: گاه و بی گاه بودجه فرهنگی را به این ارگان و آن ارگان میدهند که فلان کنند و فلان... که چهها کنند چه ها... که گاها شاخ فیلی را بشکنند و یا قرص ماهی را بیافرینند... غافل از اینکه مسئول لایق، بعضا مهمتر از خود مجموعه است و چه بسیارند مجموعههایی که با هدف والا، به دست مدیران نالایق، مایه عار مملکت شدند.. چه بسیارند ساختارهایی که توسط نااهلان، به تلی از خاک تبدیل شدند و چه فراوانند مسئولین داعیه دار فرهنگی که با بی فرهنگیهای گاه و بی گاه، روی ذغال را هم سفید کردند و چه سیلیهایی که نخوردیم از این دست مسئولان بی حاشیه، اصل بحث را پیش میکشیم.معاونت فرهنگی (شاید) محترم دانشگاه تربیت مدرس، مسئول عزیز این مجموعه، بی پرده بگوییم، روی صحبت با شماست.. بی کفایتی، بی برنامگی، شلختگی و چه بسیار صفاتی که حقیقتا شایسته آنید، بس است. نی در خون بیت المال زدن و مکیدن و مکیدن و مکیدن، حقیقتا کافیست..
روی سخنمان با شما شخص شخیص معاونت محترم، جناب آقای ناطق است وگرنه فی نفسه معاونت فرهنگی، هدفمند پرداخته و پی ریخته شده..، اما امان از مسئول نااهل که اسلام هرچه ضربه خورد از خودیها بود... مجموعهای که قرار بود قرار دانشجویان از هر طیف و فکری باشد، متاسفانه شد عامل بی قراریشان.. یک روز هوار دانشجو را به اسم مذهب به آسمان بردید و روز دیگر هوار مذهب را با بی برنامگی تان... کدام مراسم مذهب نشان را، یاری کردید؟ یاری که هیچ، پیش پای کدامشان را از سنگهای بزرگ، بی بهره کردید؟ آنجا که باید میبودید، نبودید و آنجا که نباید، همیشه حاضر.. با مدیریتی ناشایست به قول معروف همیشه گوشت را جلوی گوسفند گذاشتید و علف را جلوی گرگ... همه چیز را انگ سیاسی زدید.. فلان بودجه را چنان در کیسه کردید، که بیشتر فعالیتهای فرهنگی دانشگاه روی زمین ماند، چون همه چیز از نظرتان سیاسی بود.. اما حقیقتا دیگر کارد به استخوان رسیده و جایی برای مماشات نمانده.. این که میشنوید صدای خشمگین دانشجویانی صبور است.. دانشجویانی که هرچه کردید، دم نزدند .. در دیزی باز بود، حیای گربه کجاست؟
دیگر مصلحت اندیشی و سکوت پشت سکوت در برابر ضعف پشت ضعفتان کافیست. مساله این بار فلان بودجه برای فلان کار چه سیاسی و چه غیر سیاسی نیست.. مساله این بار مهمتر از جوابش شده است. مساله این بار کلیدواژههای غریب و عمیقی دارد. عمیق، چون سیل، غریب، چون هموطن.. عمیق، چون درد، غریب، چون انسانیت.. مساله این بار فراجناحی است و بی ربط به هر آنچه موضوع مشکل سازست. مساله این بار درد هموطن است. بغض هموطن است. مساله این بار از جنس بی خانمانی است و بی کفایتی مسئولان در هر ردهای قابل چشم پوشی نیست، حتی اگر آن مسئول، مسئول معاونت فرهنگی این دانشگاه باشد. از بی کفایتیهای گذشتهی شما بگذریم که نه قلم نوشتن هست و نه رمق ادامه و نه دیگر حتی بیان اظهر من الشمسهای بی کفایتی هایتان.
این بار مساله مربوط به مردم آوارهی شریف این خاک است. مردمی از جنس همین خاک که خاک بر خانه و کاشانه شان شده است.
آقای ناطق چند سوال واضح از شما میپرسیم. چرا با بودجه درخواستی برای انجام اردوی امدادرسانی در مناطق سیل زده، مخالفت کردید..؟ چرا حالا که همه ارکان دانشگاه همسو با هم موافق پرداخت این بودجه بودند، چنان آسمان و ریسمانی بافتید، چنان کتاب قانون نوینی نوشتید که حس کردیم برای مردمانی بیگانه، التماس پول میکنیم؟
چگونه است که نامه مستقیم ریاست محترم دانشگاه و معاونت محترم پشتیبانی که گفته شده است از بودجه ۹۷، استفاده کنید، رد میکنید به بهانههای واهی همچون اینکه اردو در حال انجام است و بودجه بخاطر تاخیر در درخواست، داده نمیشود... مگر خود شما نامه را به تعویق نینداختید.. مگر بسیج به شما نامه را زودتر تحویل نداده بود... این همه بد عهدی با مردم؟ حاشا از اینکه خصومت شخصی، چنان کورتان کرده باشد که نه دیگر گوشی برای شنیدن عزای مردم داشته باشید و نه چشمی برای دیدن آوارگی شان.. حاشا از اینکه صندلی گرم منصب و مدیریت، چنان دربرتان گرفته باشد، که آوارگی زنان و کودکان، به گوشتان نیاید و سر سوزن تلنگری به جانتان نیفتاده باشد.. حقیقت این است که معاون محترم فرهنگی دانشگاه تربیت مدرس؛ پیش از این، بی کفایتی هایتان را، به عنوان برگی از ناتوانی هایتان میپنداشتیم، اما در پس این ماجرای هولناک، راهی جز تغییر عقیده برایمان نمانده است.. به نظر میرسد آنقدر کر و کور دنیا شده اید که دیگر ککتان هم نمیگزد اگر مردم این خاک، جلوی رویتان، خاک بر سر شوند.
البته هستند هنوز کسانی، چون دکتر احمدی ریاست محترم دانشگاه و دکتر موسوی معاون محترم پشتیبانی دانشگاه که ورای دیدگاههای سیاسی دغدغه مردم دارند و همین برای انسانیت کافیست ...
والعاقبه للمتقین
بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس
منبع: خبرگزاری دانشجو
سفر مهم رئیسجمهور به ژاپن؛ روحانی در توکیو به دنبال چیست؟ خبری در راه است؟
محمدرضا حیاتی: خوانندگان پیش از انقلاب، به چه جرمی نمیتوانند به کشور برگردند؟
پاسخ عباس عبدی به سردار جعفری؛ در ۴۰ سال گذشته مردم در انتخاب خود به خطا رفتهاند؟
منبع این خبر، وبسایت snn.ir است و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه این خبر را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ۲۳۴۲۶۸۷۰ را به همراه موضوع به آدرس info@porsyar.com ارسال فرمایید.
با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع مطلب و کاربران است.
کلیدواژه: بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس معاونت فرهنگی سیل بیانیه
خبر بعدی:
دشمنان به دنبال غافل کردن مردم از مدرسهای زمانه هستند/ راهیافتگان به مجلس باید درد مردم داشته باشند
حجتالاسلام جلال زاده با تأکید بر اینکه راهیافتگان به مجلس شورای اسلامی باید درد مردم داشته باشند ادامه داد: دشمنان درصدد هستند که با جوسازی رسانهای، مردم را از مدرسهای زمانه غافل کنند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یزد؛ «حجتالاسلاموالمسلمین سید محمدرضا جلال زاده» در مراسم گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان معظم و والامقام، حضرت آیتالله سید حسن مدرس، میرزا کوچک خان جنگلی و امیر احمد کشوری که به همت کانون نخبگان حامی اسلام ناب مرحوم حضرت امام خمینی (رحمهالله علیه) میبد در محل آستان مقدس امامزادگان سید کمالالدین و سید صدرالدین قنبر این شهرستان برگزار شد؛ این شهدای معزز و پرافتخار را افرادی باعظمت و حقیقتاً بزرگ دانست.
وی ضمن تأکید بر لزوم تبیین و تشریح نقش این شهیدان بزرگوار در تحقق ایران امروز برای آحاد و اقشار مختلف مردم به ویژه جوانان اظهار داشت: شاهان حکومت قاجاریه در سراسر عمر پادشاهی موردحمایت روسها بودند که نکتهای مغفول در طول تاریخ ما محسوب میشود درواقع این دسته از شاهان؛ عرق ایرانی نداشتند، مختصات ایران را نمیدانستند ولی به هر عنوان و دلیلی بر این کشور حاکم شدند. این حکام در دورهای به ویژه در زمان پادشاهی ناصرالدینشاه، مخالفت با منافع ارزشمند ملی را به میزان بالایی رساندند.
کارشناس مذهبی بابیان اینکه ناصرالدینشاه قاجار در هنگام برگشت از فرنگ، حجمی از قراردادها را به همراه خود داشت که یکی از آنها در طول سلطنت وی، قرارداد اعطای امتیاز توتون و تنباکو بود که ظلم و ستمی آشکار بر توده مردم به ویژه قشر زحمتکش کشاورز محسوب میشد اذعان کرد: حتی در برخی از مستندات اینگونه ذکرشده است که ناصرالدینشاه برای خوشگذرانی به مدت چهار روز بیشتر در اروپا با فروش برخی از منافع گرانقدر ایران، سفر خود را طولانیتر میکرد.
وی افزود: در حدود صد و پنجاه سال پیش همانند امروز، سازوکاری به نام مجلس وجود نداشت که اعضای آنکه منتخبین ملت هستند در جریان همه امور باشند بلکه حکومت وقت همانند سلطنت ناصرالدینشاه قاجار در ارتباط با کشورهای اروپایی، قراردادهایی سراسر ضرر را امضاء میکرد ولی افراد بعد از مدت قابلتوجهی در داخل از این موضوع مهم اطلاع پیدا میکردند. با توجه به اینکه ادامه تحمل چنین وضعی امکانپذیر نبود، علماء به همراه جمعی از نخبگان زمانه، انقلاب مشروطیت را برپا کردند.
محقق و پژوهشگر با اشاره به اینکه حکومت مشروطه بدان معناست که قدرت شاه باید لجام پیدا کند و شاه قادر به انجام هر کاری به صورت دلخواه خود نباشد گفت: نقش روحانیون، طلاب، علماء و نخبگان در حرکت عظیم جنبش مشروطه که بالأخره شاه قاجار مجبور به پذیرش و استقرار آن شد، پررنگ بود البته نقش کسبه نیز در این زمینه قابل تأمل بود. به عبارتی در صد و پنجاه سال اخیر در زمان حرکت انقلاب مشروطه، انقلاب شکوهمند اسلامی و سایر رویدادهای شاخص اجتماعی و سیاسی؛ تجار و کسبه نقش مهم و بسزایی داشتهاند.
وی بابیان اینکه مرحوم شیخ فضلالله نوری که جزء یگانه افراد تاریخ ایرانزمین و مذهب تشیع است برخی از علمای ساکن در نجف اشرف را در جهت حمایت و پشتیبانی مؤثر از نهضت مشروطه آگاه ساخت ابراز کرد: پس از پیروزی نهضت مشروطه؛ مجلس تشکیل شد. غربیها که زودتر از کشورمان دارای مجلس بودند درصدد برآمدند که افرادی نفوذیِ مدنظر و موردحمایت خود را وارد مجلس کنند چراکه میدانستند مجلس یک شمشیر دو لبه است که هم میتواند به کشور و مردم خدمت کرده و صدای ملت باشد و یا خیانت کرده و صدای بیگانگان و دشمنان باشد.
حجتالاسلام جلال زاده بابیان اینکه دشمنان در مجلس مشروطه خواهان، لیست انگلیسی را برای راه یافتن نفوذیها به مجلس ارائه کردند ادامه داد: امروز هم اگر برای انتخابات مجلس؛ لیستی منتشر شود که بیبیسی، رسانههای معاند و دولت انگلستان از آن حمایت کنند، آن نیز یک لیست انگلیسی است. وقتیکه مرحوم شیخ فضلالله نوری در آستانه اعدام بود خطاب به مردم فریاد زد که شما ناله مرا نمیفهمید به دلیل اینکه کسانی که دور این چوبه دار جمع شدهاند همان مردمی هستند که در سفارتخانه انگلستان متحصن شدند و پُلوی انگلیسی خوردند.
وی ضمن اشاره به آیات شریفه سوره مبارکه نساء؛ این سوره نورانی قرآن کریم را سوره سیاست و حائز اهمیت خواند و با تأکید بر لزوم مطالعه کتاب روشنفکران در خدمت و خیانت (نوشته مرحوم جلال آل احمد) خاطرنشان کرد: مرحوم شیخ فضلالله نوری در آستانه شهادت، پیشبینیهایی داشت ازجمله آنکه گفت از دل این مشروطه با روند فعلی (که وی نسبت به آن اعتراض داشت)، دیکتاتوری بیرون خواهد آمد و دوم آنکه لباس روحانیت و حجاب را از مردم خواهند گرفت.
کارشناس مذهبی به نقش ضروری و حیاتی شخصیت شهید آیتالله سید حسن مدرس در مجلس اشاره و تصریح کرد: وی در مجلس به روشنگری میپرداخت درواقع آیتالله مدرس آمده بود تا با چشم باز جلوی نفوذ غربیها و روسها در مجلس را بگیرد و درصدد بود تا قانون طبق قرآن و دین اسلام اجراء شود درحالیکه با بررسی نمایندگان مجلس و یا افراد مؤثر بر مجلس در عصر سید حسن مدرس، شاهد آن هستیم که افرادی که یا آخوند بودند (البته لباس خود را کنار گذاشته بودند) یا آخوندزاده بودند تمامقد از لوایح همسو با منافع انگلیس و روسیه دفاع میکردند.
وی در ادامه؛ روحانی شهید، میرزا کوچک خان جنگلی را مبارزی باشکوه دانست و یادآور شد: باید بیش از پیش در رابطه با این شخصیت در مجالس و محافل، مطالبی گفته شود. زمانی که قحطی، ایران را فراگرفت؛ وی در جنگلهای شمال، یاری گر و کمکرسان به مردم دردمند و قحطیزده بود. میرزا کوچک خان جنگلی در مقابل دو استعمار انگلستان و روسیه و امثال رضاخان در ایران نیز ایستاد تا اینکه به شهادت رسید در همین راستا شهید مدرس نیز کمک به میرزا کوچک خان جنگلی را واجب میدانست چراکه وی در مقابل دشمنان مقاومت میکرد.
محقق و پژوهشگر بابیان اینکه شهید آیتالله سید حسن مدرس معتقد بود که باید در نقطهای از شهر، خانه اجارهای سادهای را انتخاب کند تا بتواند به راحتی در مجلس حرف خود را اظهار کند و در میدان عمل نیز چنین اعتقادی را اثبات کرد عنوان کرد: باید بپذیریم که متأسفانه هنوز برخی سید حسن تقی زادهها که معتقد بودند باید سر تا پای ایرانی جماعت، غربی شود در کشور وجود دارند و میبایستی سید حسن مدرسهای زمانه در مقابل آنها تمامقد بایستند.
وی با اشاره به اینکه شهید آیتالله سید حسن مدرس حتی درگیری با نیروهای روسی در جریان حمله روسیه به ایران در منطقه رباطکریم را نیز در کارنامه خود داشت گفت: دشمنان قسمخورده نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، امروز با فضاسازی رسانهای، بستر فضای مجازی و شبکههای اجتماعی موجود سعی دارند تا آحاد و اقشار مختلف مردم را از سید حسن مدرسهای زمانه غافل کنند. باید راهیافتگان به بهارستان و خانه ملت افرادی باشند که درد دین و مردم داشته باشند و به دنبال جناحبازیها و دعواهای گوناگون سیاسی نباشد.
حجتالاسلام جلال زاده در پایان با اشاره به اینکه به تعبیر امیرالمؤمنین، حضرت امام علی (علیهالسلام) در خطبه سوم نهجالبلاغه، خداوند تبارک و تعالی از علماء عهد گرفته است که در برابر ظالم ساکت نباشند ابراز کرد: بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی، مرحوم حضرت امام خمینی (رحمهالله علیه) فرمودند که اگر چند نفر مثل شهید آیتالله سید حسن مدرس در مجلس داشتیم؛ اوضاع به شکل دیگری رقم میخورد و رضاخان در اعمال سیاستهایش موفق نمیشد.
پایان پیام/680