Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مازندران گفت: در بحث مقاوم‌سازی تسهیلات 25 میلیون تومانی طی سال‌جاری به 40 میلیون تومان با کارمزد 4 درصد افزایش پیدا کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، محمد خانی بعد از ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه مازندران اظهار کرد: 21 الی 31 فروردین دهه حساب 100 امام (ره) است که ما هرساله آن را گرامی می‌داریم و این ایام ارج می‌نهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: ساخت مسکن برای محرومین و اقشار آسیب پذیر، تهیه و اجرای طرح هادی در روستاها، ساماندهی روستاها و بازسازی مناطق آسیب دیده متاثر از حوادث قهری و بلایای طبیعی و غیر طبیعی از جمله تکالیف بنیاد مسکن انقلاب اسلامی است.

مدیرکل بنیاد مسکن مازندران خاطرنشان کرد: در استان مازندران، 3 هزار و 200 روستا و آبادی وجود دارد که 2 هزار و 700 روستای بالای 20 خانوار داریم که در این روستاها، موظف به اجرای طرح هادی هستیم.

این مسئول بیان کرد: با مشارکت مردم، در یک هزار و 500 روستای استان، اجرای طرح هادی استارت خورده است که در سال 97، 650 روستا با اعتبار 97 میلیارد تومان برای اجرای طرح هادی در نظر گرفته شده است.

خانی ادامه داد: در سال 97 و در فاز اول، 126 روستا به عنوان روستاهای هدف و مقصد گردشگری و بومگردی در نظر گرفته شد که این عدد پس از جلسات متعدد به 244 روستا رسید که تمامی این روستاها مورد بازدید قرار گرفت.

وی عنوان کرد: در بحث رونق تولید که شعار سال نامیده شده است، بومگردی می‌تواند کارگشا باشد که با ایجاد اشتغال موجب توسعه پایدار در روستاها خواهد شد.

مدیرکل بنیاد مسکن مازندران اعلام کرد: ما به هر واحد اقامتی بومگردی جهت مقاوم سازی و استحکام آن، بنا به دارا بودن پروانه بهره برداری از اداره کل میراث فرهنگی، تسهیلات 20 میلیون تومانی با سود کم بهره در نظر گرفته‌ایم که به متقاضیان مشمول، تعلق خواهد گرفت.

این مسئول در ادامه به آسیب سیل به 6 هزار و 500 واحد در استان اشاره کرد و گفت: سیل به واحدهای مسکونی، 12 شهرستان، 9 شهر و 170 روستای استان خسارت وارد کرد که پرداخت وام‌های بلاعوض در ایام تعطیل نوروزی به خسارت دیدگان انجام شد.

خانی با بیان اینکه به 4 هزار و 400 واحد روستایی و شهرستانی وام بلاعوض تعمیری پرداخت شد؛ متذکر شد: به واحدهای تعمیری روستایی جهت تعمیر، 5 میلیون تومان وام بلاعوض و 5 میلیون تومان وام معیشتی تعلق می‌گیرد.

وی با بیان اینکه تاکنون، 660 نفر جهت تعمیرات و 35 نفر جهت احداث به بانک‌های عامل معرفی شده اند؛ اضافه کرد: برای احداث ساختمان جدید به واحدهای روستایی وام 40 میلیون تومانی با کارمزد 4 درصد و 10 ملیون تومان وام بلاعوض و برای مناطق شهری نیز 50 میلیون تومان وام کم بهره با 12 میلیون تومان وام بلاعوض در نظر گرفته شده است.

مدیرکل بنیاد مسکن مازندران یادآور شد: تا کنون، 800 تن سیمان به صورت رایگان در مناطق سیل زده توزیع شده است و آوار برداری از 100 واحد نیز انجام شده است.

خانی بیان کرد: در بحث مقاوم سازی تسهیلات 25 میلیون تومانی طی سال‌جاری به 40 میلیون تومان با کارمزد 4 درصد افزایش پیدا کرده است و این تسهیلات حتی به واحدهایی که در سیل اخیر آسیبی ندیدند و واحدهایی که در مناطقی که درگیر سیل نبودند هم داده می‌شود.

وی در پایان گفت: تاکنون، بنیاد مسکن مازندران توانسته است 3 هزار واحد مسکونی با پیشرفت 80 درصد در غرب کشور و در منطقه سر پل ذهاب را اجرا و رو به اتمام ادامه کار دهد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۲۶۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین زمین ویلایی در روستاها برای متقاضیان نهضت ملی مسکن شهرها

به گزارش خبرگزاری مهر، غلامرضا صالحی در جلسه شورای معاونان بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان افزود: متقاضیان زمین در روستاهای شهرها که واحد صلاحیت دریافت نهضت ملی مسکن هستند، می‌توانند از روستاهای حاشیه شهرها زمین دریافت کرده و مسکن ویلایی بسازند.

وی با تاکید بر اینکه بانک زمین روستاها باید افزایش یابد گفت: در شرایط فعلی که دولت زمینه الحاق زمین را فراهم کرده، باید زمین مورد نیاز ساخت مسکن برای افراد بی سرپناه و فاقد مسکن تأمین شده و برای آنها مسکن مقاوم ساخته شود.

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: با توجه به اینکه وزارت راه و شهرسازی تعامل خوبی در این زمینه دارد، بنابراین استان‌هایی عملکرد مناسبی در واگذاری زمین مسکن محرومین ندارند، مشکلات را احصا کنند تا از وزیر راه و شهرسازی دستورات لازم را دریافت کنیم.

صالحی با بیان اینکه بخشی از مشکلات استان‌ها در خال حل و قوانین دست و پا گیر در حال اصلاح است، افزود: شعبه‌های بنیاد مسکن در شهرستان‌ها با حل مشکل سازمانی تقویت خواهد شد تا کار مسکن دار کردن مردم را با جدیت پیش ببریم.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجان شرقی نیز در این جلسه گفت: اگر اعتبار لازم فراهم شود، سالانه طرح هادی ۲۰۰ روستا در آذربایجان شرقی بازنگری خواهد شد.

سروری افزود: سهمیه مقاوم سازی مساکن روستایی استان امسال ۲۰ هزار واحد است که ۱۲ هزار سهمیه جدید و هشت هزار از محل متمم سهمیه سال قبل است که برای هرکدام ۳۵۰ میلیون تومان تسهیلات با ۵ درصد کارمزد پرداخت خواهد شد.

کد خبر 6088361

دیگر خبرها

  • تامین زمین ویلایی در روستاها برای متقاضیان نهضت ملی مسکن شهرها 
  • مقاوم سازی ۳۵۰ هزار واحد نهضت ملی روستایی درکشور
  • وضعیت مقاوم‌سازی ۱۳ شهرستان کرمانشاه بالاتر از میانگین کشوری
  • تامین زمین ویلایی در روستاها برای متقاضیان نهضت ملی مسکن شهرها
  • مقاوم سازی پنج هزار واحد آذربایجان‌غربی به برنامه بنیاد مسکن اضافه شد
  • دیدار رئیس بنیاد مسکن کشور با نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی
  • مقاوم سازی بیش از ۴ هزار واحد مسکن روستایی
  • مقاوم سازی بافت‌های فرسوده در بوئین زهرا با جدیت دنبال می‌شود
  • لزوم توجه بیشتر به مقاوم سازی بافت فرسوده در بویین زهرا
  • لزوم توجه بیشتر به مقاوم سازی بافت فروسوده در بویین زهرا