Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه عده ای از نمایندگان بر این باور بودند که مدیریت آب پشت سدها و تخلیه بخشی از آن در ماه های قبل می توانست در کاهش خسارات سیل موثر باشد گفت: کمیسیون انرژی از پاسخ های وزیر نیرو قانع نشد و قرار شد کمیته ای برای روشن شدن حقایق و دلایل وقوع سیل در کمیسیون تشکیل شود و بررسی های کارشناسانه صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسد الله قره خانی در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن تشریح جلسه امروز(یک شنبه) کمیسیون انرژی مجلس بیان کرد: قرار بود هفته گذشته کمیسیون جلسه ای را با وزیر نیرو به منظور بررسی سیل اخیر داشته باشد، ولی چون وزیر نیرو و معاونین وی در مناطق سیل زده جنوب بودند جلسه امروز تشکیل شد. در جلسه امروز وزیر نیرو به همراه معاونینش حضور یافت و گزارشی از اقدامات انجام شده ارائه کرد. نمایندگان نیز سوالات خود را مطرح کرده و اعتراضاتی نیز داشتند که بیشتر متوجه زمان قبل از وقوع سیل بود.

وی در ادامه اظهار کرد: بعضی از نمایندگان بر این باور بودند که با پیش بینی و برنامه ریزی لازم می‌شد ،خسارت ناشی از سیل را کاهش داد. از جمله رهاسازی آب سدهای بزرگ درماه های قبل، ایجاد کانال های انحرافی، لای روبی رودخانه ها و پیشگیری از ساخت و ساز غیر قانونی در حریم رودخانه ها که می توانست در کاهش خسارات سیل موثر واقع شود.

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس در ادامه تصریح کرد: وزارت نیرو نیز مواردی را مطرح کرد. وزارت نیرو اذعان داشت هرآنچه در توان وزارتخانه بوده انجام شده اما با توجه به بالا بودن حجم بالای بارش ها و امکانات و توان وزارتخانه کوتاهی هایی انجام شده است. کمیسیون نیز چندبار از بهمن سال گذشته به صورت کتبی و شفاهی پیش بینی های لازم را انجام داده و نامه های لازم زده شده بود و سوال این بود که چرا اقدامات لازم برای کاهش خسارات انجام نشده است.

قره خانی در ادامه تاکید کرد: انتقاد اعضای کمیسیون معطوف به دوران قبل از سیل بود که چرا پیش بینی های لازم انجام نشده است و تدابیر لازم اندیشیده نشده است. در خصوص زمان وقوع سیل همه اذعان داشتند که وزارت نیرو زحمات لازم را در حد توان کشیده است. البته غفلت قبل از وقوع سیل نیز به سال های طولانی قبل بازمی گردد.

وی افزود: در نهایت کمیسیون از پاسخ های وزیر قانع نشد و قرار شد کمیته ای برای بررسی دقیق تر و کارشناسانه تر برای روشن شدن حقایق تشکیل دهد. قرار است کمیته اسناد و مدارک موجود را بررسی کند تا دلایل وقوع سیل مشخص شود.

وی در پایان گفت: این کمیته به منظور روشن شدن حقایق موضوع است و باید به این پرسش پاسخ داده شود که چرا این اتفاق به اینگونه رخ داده است و آیا تخلیه آب سد ها می توانست در کاهش خسارات موثر واقع شود و چه کسانی در این تصمیم مقصر بودند و آیا سهل انگاری انجام شده یا داده های علمی آن ها اشتباه بوده است.
انتهای پیام

 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۲۷۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای بهینه‌سازی مصرف انرژی در برنامه هفتم درآمد صد میلیارد دلاری برای کشور دارد

رمضانعلی سنگدوینی عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره ممنوعیت تبلیغ کولر گازی گفت: در برنامه هفتم یک حکمی آوردیم به نام بهینه‌سازی مصرف انرژی که شامل نفت، گاز، برق و ... است که اگر دولت آن را اجرایی کند سالانه بیش از صد میلیارد دلار درآمد برای کشور ایجاد می‌شود.

وی اظهار کرد: ما چقدر از آب باران استفاده می‌کنیم و آن را ذخیره می‌کنیم و باید پرسید در کجای کشور از آب باران استفاده می‌شود و آب این سیل‌هایی که می‌آید در کجا ذخیره می‌شود.

نماینده مردم گرگان و آق‌قلا بیان کرد: در قدیم در روستا‌ها و بعضی از شهر‌ها حتی کریدور‌های جاده‌ای خزینه آب وجود داشت و از آن برای آب شرب استفاده می‌شد، اما الان چرا از آن استفاده نمی‌کنیم. 

سنگدوینی ادامه داد: الان برای استفاده از دستشویی و حمام از آب شرب استفاده می‌کنیم لذا باید به سمت استفاده از آب باران برویم.

عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: اگر از نعمت‌های خدادادی مثل آب باران استفاده کنیم خیلی از مشکلات کشور حل می‌شود.

وی اظهار کرد: در بخش کشاورزی پنج تا هفت درصد مصرف، آب شرب است و بالای ۹۰ درصد آب کشاورزی استفاده می‌شود، اما کشاورزی ما بهینه نیست، چون غرقابی است و کشور ما برای این نوع آبیاری مناسب نیست.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • اجرای بهینه‌سازی مصرف انرژی در برنامه هفتم درآمد صد میلیارد دلاری برای کشور دارد
  • کم اطلاعی ناشران و ممیزان مهمترین دلایل عدم معافیت مالیاتی است
  • کمیسیون مشترک اقتصادی و تجاری ایران و تاجیکستان تشکیل شد
  • کمیسیون پزشکی حج تمتع ۱۴۰۳ در گلستان تشکیل شد
  • فراهم آوردن زیرساخت های لازم به منظور تحقق شعار سال ۱۴۰۳
  • کانتورینگ صورت برای انواع فرم های صورت
  • چیزی فراتر از یک جنگ در جاده‌های ایران در حال وقوع است/ برای کاهش تورم این اقدام لازم است
  • تبلیغ کولر گازی متوقف نشده است
  • رسیدگی به پرونده تخلف رئیس اتحادیه نانوایان مشهد در دادسرا
  • لحظه روشن شدن مشعل المپیک ۲۰۲۴ | انجام حرکات نمایشی توسط مردان |‌ پوشش خاص آنها را ببینید