Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، ایوب بهتاج عصر امروز در نشست خبری خود به مناسبت هفته جوان، با اعلام مطلب فوق، گفت: خوشبختانه در استان فاصله ورزش با بحث جوانان، بر خلاف خیلی از استان‌ها زیاد نیست و ما تلاش کردیم که اهمیت یکسانی به این دو مقوله بدهیم.

وی با اشاره به اهمیت فعالیت‌های سمت‌ها (سازمان‌های مردم نهاد)، اظهار کرد: در سال ۹۶ استان آذربایجان شرقی در حوزه جوانان دارای ۱۳۲ سازمان مردم نهاد بود که این آمار اخیراً به ۱۷۲ سازمان افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیاست ما در اداره ورزش و جوانان استان این است که بخشی از برنامه‌ها توسط سمن‌ها اداره شود.

بهتاج ادامه داد: در حوزه جوانان عملکرد خوبی داشته ایم و نقطه قوت ما اتکا به خلاقیت و ابتکار جوانان استان است. ما در سال ۹۷ با تمامی کمبودها توانستیم خانه جوان تبریز را بصورت اساسی تعمیر کنیم تا فضا را برای فعالیت جوانان مهیا کنیم.

وی در حوزه ورزش نیز عملکرد این اداره را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: ما در سال گذشته موفقیت‌های زیادی را در ورزش کسب کردیم و در بحث عمرانی نیز اقدامات خوبی انجام داده ایم. طی دو هفته آینده سه سالن ورزشی را افتتاح می‌کنیم و تا پایان سال ۹۸ سالن‌های سه هزار نفری میرداماد و رسالت آماده بهره برداری می‌شود که از استاندارد کامل برخوردار هستند و ما می‌خواهیم با تمام ظرفیت ممکن این سالن‌ها را به مرحله بهره برداری برسانیم.

مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی در ادامه با اعلام اینکه جوانان برتر استان مورد تجلیل قرار می‌گیرند، اظهار کرد: در هفته جوان علاوه بر برگزاری بیش از ۶۰۰ برنامه در حوزه جوانان و ورزش با همکاری دیگر ارگان‌ها، برترین جوانان استان در حوزه‌های مختلف انتخاب و از آنها تجلیل می‌شود.

وی افزود: همچنین قرار است جوانانی که از استان آذربایجان شرقی در برنامه تلویزیونی عصر جدید بتوانند به فینال راه یابند، از سوی معاونت جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان مورد تجلیل قرار می‌گیرند.

بهتاج در پاسخ به سوال خبرنگار مهر در خصوص اینکه آیا جشنواره عشایر قره قیه در زمان مقرر برگزار می‌شود، یادآور شد: سال گذشته اولین سال حضور من در استان و اولین دوره حضورم در جشنواره عشایر بود که به بهترین شکل ممکن برگزار شد اما امسال با توجه به شرایط جوی و استعلام ما از هواشناسی، احتمال برگزاری این جشنواره ضعیف است.

وی ادامه داد: بر اساس زمان کوچ عشایر که تا پایان اردیبهشت است و پس از ماه مبارک رمضان کوچ عشایر نداریم، ما تا آغاز ماه رمضان فقط دو جمعه پیش رو داریم و طبق استعلام ما از هواشناسی، وضعیت هوا نیمه ابری، به تدریج افزایش ابر، بارش باران و احتمال اصابت صاعقه وجود دارد و دو روز قبل آن نیز شرایط به این گونه است. با این حال ما همچنان در تلاش هستیم تا در صورت بهبودی وضعیت آب و هوا، این جشنواره را برگزار کنیم.

مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی در خصوص اینکه گفته می‌شود بودجه برگزاری جشنواره عشایر برای کمک به هموطنان سیل زده اختصاص یافته است، گفت: این موضوع صحت ندارد و هیئت ورزش‌های روستایی و عشایری در فراخوانی که داده شده بود، همانند دیگر هیئت‌های ورزشی مقداری به هموطنان سیل زده کمک کرده است.

کد خبر 4590896

منبع: مهر

کلیدواژه: تبریز ایوب بهتاج ورزش و جوانان آذربایجان شرقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۲۸۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک شهرستان جدید به کشور اضافه شد | ترکمانچای کجاست و چرا شهرستان شد؟

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار آذربایجان شرقی از تبدیل بخش ترکمانچای به شهرستان خبر داد.

به گزارش ایسنا، تراب محمدی ضمن اعلام این خبر گفت: این اقدام در راستای سیاست محرومیت زدایی دولت سیزدهم و رعایت عدالت در جهت ارائه خدمات بهتر به مردم شریف منطقه و با توجه به پیگیری‌های اهالی بخش ترکمانچای با رای هیات دولت انجام گرفت.

وی اضافه کرد: فرایند لازم برای ایجاد فرمانداری ترکمانچای در سه ماه آینده انجام خواهد شد.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار آذربایجان شرقی ادامه داد: اقدامات کارشناسی لازم برای انجام این مهم توسط کارشناسان معاونت سیاسی استانداری آذربایجان شرقی و همچنین با نظر مساعد کارشناسان تقسیمات کشوری وزارت کشور در چندین مرحله بررسی و انجام شد.

وی بیان کرد: لازم می‌دانم از زحمات وزیر محترم کشور و هیات محترم دولت در این زمینه سپاسگزاری کنم. 

وی یادآوری کرد: ضمنا چندین بخش دیگر از جمله مهربان در حال تبدیل به شهرستان هستند و کار‌های کارشناسی مرتبط با آنها در حال انجام است.

شهرستان ترکمانچای با حدود ۳۰ هزار نفر جمعیت در فاصله حدود ۱۶۰ کیلومتری جنوب شرق تبریز واقع شده است.

ترکمانچای شهر آلبالو‌ها

با شنیدن نام روستا یا بخش ترکمانچای شاید ناخودآگاه تاریخ دوره قاجار و منعقد شدن قرارداد ترکمانچای بین ایران و روسیه در زمان عباس میرزا در ذهنمان مرور شود.

به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با شنیدن نام روستا یا بخش ترکمانچای شاید ناخودآگاه تاریخ دوره قاجار و منعقد شدن قراداد ترکمانچای بین ایران و روسیه در زمان عباس میرزا در ذهنمان مرور شود، ولی جاذبه‌های دیگری هم در این روستا وجود دارد که در این گزارش می‌توانید ببینید. 

با دیدن این تابلو یاد تاریخ دوره قاجار و عهدنامه ترکمانچای افتادم. با عبور از چند پیچ جاده در دامنه‌های کوه بزقوش روستای ترکمانچای نمایان شد.

روستا یا بخش ترکمانچای در شهر میانه استان آذربایجان شرقی قرار گرفته است. چشمه‌ها رگ حیات روستا هستند که همراه با خاک حاصلخیز اراضی مستعدی برای کشاورزی فراهم شده است.

در مسیر جاده برخی از مردم روستا مشغول دامداری، برخی مشغول کشاورزی و در دامنه‌های کوه‌ها عشایر دشت مغان در مسیرکوچ برای ییلاق اتراق کرده بودند. مردم این روستا تا روستا‌های اطراف رود ارس در مرز ایران و کشور ارمنستان و کشورآذربایجان مردمانی خودکفا درحوزه دامداری، باغداری و کشاورزی هستند.

بعد از گذر از گندمزار‌های زیبا باغات این روستا به خصوص باغ‌های آلبالو که درهر کوچه و خیابانی کاشته شده بود توجه هر بیننده‌ای را به خودش جلب می‌کرد.

علاوه بردامداری و کشاورزی، باغداری پیشه مردمان ترکمانچای است، اما درخت آلبالو درحیاط خانه ها، بلوارها، خیابان وهرکوی و برزنی به وفور دیده می‌شد. درخت آلبالو به صورت سنتی در ترکمانچای و روستا‌های اطراف این بخش مانند غریب دوست و ... کاشته می‌شود بطوریکه نهال و میوه آلبالو فروشی نیست و مردم به اندازه مصرف از این محصول استفاده می‌کنند.

در کنارجاذبه‌های طبیعی، فرهنگ و مهمان نوازی مردم این روستا وروستا‌های همجوار خاطره دل نشینی را درصفحه تاریخ ذهن به یادگار می‌گذارد.

سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ چرا نئاندرتال‌ها محتویات معده حیوانات را می‌خوردند؟ (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • برگزاری آیین اختتامیه جشنواره قرآنی «پله‌های آسمان» در تبریز
  • گرامیداشت یاد و خاطره شهید شفیع زاده در تبریز
  • تاکید مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان‌غربی بر اهمیت استعداد یابی
  • آغاز عملیات احداث فاز اول پیست تارتان در اهر
  • افزایش فعالیت‌های اکتشاف معادن در آذربایجان‌شرقی
  • توسعه کتابخانه‌های سیار در دستورکاراست/ایجادزنگ کتابخوانی درمدارس
  • رتبه نخست بستان آباد در تولید قارچ دکمه‌ای در آذربایجان شرقی
  • یک شهرستان جدید به کشور اضافه شد | ترکمانچای کجاست و چرا شهرستان شد؟
  • دیدار جمعی از مدیران دانشگاه علوم پزشکی با نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی
  • حضور سه دوچرخه سوار استان در اردوی تیم ملی