Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24- استاندار تهران با تاکید بر لزوم حفاظت از بستر و حریم رودخانه‌ها گفت: باید از ساخت‌وساز در مسیر رودخانه‌ها جلوگیری کنیم.

 انوشیروان محسنی بندپی در چهارمین جلسه مدیریت بحران استان تهران که امروز یکشنبه در محل استانداری تهران برگزار شد، گفت: کشور ما علی‌رغم همه نعمت‌هایی که دارد جزو چهار کشور نخست حادثه‌خیز طبیعی در آسیا و بیست و پنجمین کشور در این حوزه در سطح دنیاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر همین اساس ما در کشورمان از هر نوع بلایای طبیعی تجربه‌ای کسب کرده‌ایم. بر همین اساس باید از روش‌های علمی و تخصصی و تجربه‌های جهانی نیز استفاده کنیم و برای مقابله با بلایای طبیعی بیش از پیش آماده باشیم.

وی افزود: در سال ۱۳۶۶ در سیل تهران ۳۳۰ نفر کشته شدند و همانند همین حادثه در شیراز نیز اتفاق افتاد. در تیرماه سال ۱۳۹۷ شهرداری تهران اقدام به لایروبی مسیل‌ها و کانال‌های سطح شهر کرده به شکلی که ۵۳۰ کیلومتر مسیل، کانال و روددره موجود در تهران لایروبی شده است. سیل‌هایی که در سایر استان‌ها رخ داد به دلیل عدم توجه به لایروبی مسیل‌ها، رودخانه‌ها و همچنین ساخت و ساز در مسیر رودخانه‌ها بوده است.

وی ادامه داد: در تهران ۳۹ نقطه شناسایی شده که دهانه پل‌ها تنگ است و یا مسیر رودخانه دستخوش ساخت و ساز شده که از جمله آن می‌توان به بوستان نهج‌البلاغه اشاره کرد.

استاندار تهران در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به اینکه پنجم فروردین‌ماه حجم آب سد کرج ۸۰ میلیون متر مکعب بوده است، افزود: سد لتیان و طالقان نیز نصف این میزان حجم آب‌شان برآورد شده بود بنابراین با اقدامات صورت گرفته در حال حاضر میزان آب سد کرج ۱۱۵ میلیون متر مکعب است.

وی افزود: آسیب‌پذیری ما در روددره‌های تهران است. روددره‌هایی مانند کن، فرحزاد، دربند، گلاب‌دره و خرگوش‌دره به شکلی که اگر ۲۰ دقیقه باران در شمال تهران با شدت ببارد سیل را در مرکز تهران خواهیم داشت. منابع طبیعی و آبخیزداری باید اقدامات لازم را انجام دهند و جمع‌آوری آب‌های سطحی و مسیل روددره‌ها توسط آب‌منطقه‌ای و شهرداری تهران پاکسازی شود.

وی ادامه داد: تعیین خسارت برای دستگاه‌ها و مردم باید انجام شود. در دو بخش رودبار قصران و لواسان آسیب‌هایی دیده‌ایم و یک پل نیز در اسلامشهر تخریب شده است که باید تعیین خسارت‌ها به صورت دقیقه انجام شود.

محسنی بندپی درخصوص کمک استان تهران به مناطق سیل‌زده استان خوزستان به عنوان استان معین گفت: از ۱۸ فروردین بلافاصله پس از دستور وزیر کشور در استان خوزستان مستقر شدیم و دشت آزادگان و سوسنگرد در اختیار استانداری تهران قرار گرفت. سد کرخه ۵ میلیارد و ۲۰۰ میلیون متر مکعب در خود آب جای می‌دهد و بزرگترین سد کشور محسوب می‌شود.

استاندار تهران ادامه داد: در سیل اخیر خوزستان ۲۵ کیلومتر سیل‌بند احداث کردیم و به گفته استاندار خوزستان توانستیم شهرهای سوسنگرد و ابوحمیظه را حفظ کنیم. هم‌اکنون نیز ۵۰ سانتی‌متر آب پایین آمده است و دیگر نیازی به اقلامی همچون آب معدنی، پتو و نان نیست. بلکه نیازمند ارسال کولر، پنکه و البسه هستیم.

ایسنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: استاندار تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۲۹۵۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت ساخت بزرگراه شوشتری در تهران | ۲۶ معارض تجاری و مسکونی در مسیر این بزرگراه خریداری شد

به گزارش همشهری آنلاین، آزادراه شهید شوشتری کمربندی شرقی تهران است که اتوبان امام رضا(ع) را در جنوب‌شرق پایتخت به اتوبان شهید یاسینی متصل می‌کند. با ساخت و بهره برداری از این آزاد راه ترافیک ترانزیتی به معابر برون شهری هدایت می شود و بخش زیادی از بار ترافیک شرق تهران (سه راه افسریه و بسیج) کاهش می یابد.

آن طور که محمد شیری عنوان کرده: «عملیاتی شدن این پروژه مستلزم رفع معارضین بود که از ابتدای سال گذشته ۲۶ معارض تجاری و مسکونی که در مسیر این آزاد راه قرار داشتند، تملک شد اما یک ملک با عرصه ۱۳۲ متر مربع باقی مانده بود. با پیگیری‌های صورت گرفته این ملک با اعتبار ۹ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان آزاد سازی شد.»

به گفته او ملک مسکونی معارض دیگری هم وجود دارد که مجوز اعمال ماده ۹ (تملک به شرط واگذاری زمین دیگر) از شورای شهر دریافت شده و مراحل قانونی را طی می‌کند که به محض ابلاغ دستور، پرونده معارضین پروژه شهید شوشتری در منطقه ۱۵ بسته می شود.

کد خبر 846864 برچسب‌ها شهردارى تهران منطقه ۱۵ بزرگراه تهران حمل و نقل شهری

دیگر خبرها

  • همچنان حدود ۴۵ راه روستایی بلوچستان بر اثر سیلاب بسته است
  • برخورد با ساخت و ساز غیر مجاز در غرب تهران
  • لزوم تربیت نیروی متخصص مورد نیاز خراسان شمالی توسط دانشگاه‌ها
  • برنامه‌ریزی برای پویایی در ساخت‌وسازها، اولویت مهم شهرداری منطقه ۱۰ شیراز
  • آخرین وضعیت ساخت بزرگراه شوشتری در تهران | ۲۶ معارض تجاری و مسکونی در مسیر این بزرگراه خریداری شد
  • اختصاص ۵۰ میلیارد تومان به پسماند گیلان
  • لزوم گره گشایی ترافیک شهری در رشت
  • رئیسی: تقویت همکاری قوای مسلح ایران و پاکستان برای منطقه ثبات می‌آورد / تاکید ژنرال عاصم منیر بر جلوگیری از به خطر انداختن روابط دو کشور
  • ورودی بناهای تجاری غیر مجاز تهران مسدود شد
  • جلوگیری از حفر چاه غیر مجاز در کهگیلویه/ لزوم صیانت از منابع آب