Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، مجتبی زوربخش معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری شیراز گفت: نوروز سال گذشته هشت نفر براثر تصادفات رانندگی در شیراز فوت کردند، اما این عدد امسال به صفر رسید.

وی، تمهیدات ترافیکی شامل نظارت تصویری، کنترل سرعت، ایمن سازی و اصلاح هندسی معابر را در این آمار موثر دانست و گفت: در آمار فوتی ناشی از حوادث رانندگی طی سال ۹۷ در مقایسه با سال ۹۶ شاهد کاهش ۲۵ درصدی بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زوربخش افزود: سال ۹۷ تعداد ۱۴۴ نفر براثر حوادث رانندگی در شیراز فوت کردند حال آنکه این آمار در سال ۹۶ حدود ۱۹۱ نفر بوده است.

وی، کاهش ۲۵ درصدی فوتی ناشی از تصادفات رانندگی طی یکسال را نشان دهنده اثرگذاری اقدامات اجرایی شده و تعامل مثبت شهرداری شیراز و پلیس راهور دانست و اظهار کرد: پارسال ۱۷۰ نقطه حادثه خیز شهری در شیراز با همکاری پلیس راهور شناسایی و رفع خطر شد.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری شیراز تصریح کرد: در یکسال گذشته بلوار‌های رحمت، شهید چمران، معالی‌آباد، اتحاد، مولوی، خلیج فارس، جانبازان، حسینی الهاشمی، مدرس، جمهوری، دکتر حسابی، هفت تنان، زینبیه، فرصت شیرازی، والفجر، سرداران و رسول اعظم و میدان پاسارگاد و کمربندی شیراز به عنوان نقاطی حادثه خیز به تجهیزات ترافیکی، نظارت تصویری مجهز و اقدامات اصلاح مهندسی در آن‌ها انجام شد.

زوربخش تجهیز ۱۳ دستگاه خودرو سیار پلیس به دوربین نظارت تصویری را از دیگر اقدامات موثر این حوزه در کاهش سوانح رانندگی عنوان و اضافه کرد: توسعه مرکز کنترل ترافیک و توسعه دوربین‌های نظارت تصویری و کنترل سرعت در نقاط مختلف شیراز، بویژه کمربندی از مهمترین اقدامات در حوزه هوشمند سازی معابر و کاهش تصادفات شهری بوده است.

او با قدردانی از همکاری مردم، پلیس راهور و شهرداری‌های مناطق ۱۱ گانه در یکسال گذشته و نوروز ۹۸، گفت: در یکسال اخیر با اقدامات مناسب آموزشی در حوزه فرهنگ ترافیک، شاهد تفاوت‌های محسوسی هم به لحاظ رفتار‌های ترافیکی عابران پیاده و هم به لحاظ رعایت قوانین رانندگی از سوی رانندگان بودیم. این اقدامات در کاهش سوانح بسیار اثرگذار بوده است.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری شیراز با اشاره به بازنگری مطالعات آموزش فرهنگ ترافیک و تدوین برنامه ایمن سازی این کلانشهر در سال ۹۸، گفت: تلاش می‌کنیم تا همزمان در دو بخش ایمن‌سازی و آموزش ضمن برنامه‌ریزی مناسب، اقداماتی را اجرایی کنیم.
انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حمل و نقل شهرداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۲۹۶۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش آمار مجروحان و مصدومان حوادث در طرح سلامت نوروزی

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار سید تیمور حسینی در این مراسم که با حضور وزیر بهداشت و جمعی از معاونان وزارت بهداشت در سالن امام جواد (ع) این وزارتخانه برگزار شد، ابراز امیدواری کرد که با همکاری دستگاه‌های اجرایی بتوان شاهد سیر نزولی آمار مصدومان و تلفات حوادث رانندگی بود.

وی به آمارهای تلفات تصادفات در ایام نوروز بر اساس اعلام سازمان پزشکی قانونی اشاره کرد و افزود: امسال در ایام نوروز در تصادفات جاده‌ای شاهد کاهش ۱۴.۳ درصدی فوتی‌ها بودیم و در مجموع تصادفات شهری و جاده‌ای، ۹.۴ درصد کاهش فوتی داشته‌ایم.

سردار حسینی، وضعیت فوتی‌های حوادث جاده‌ای در میانه دهه ۸۰ را بسیار نامناسب توصیف کرد و گفت: با اقدامات جامع از سوی دستگاه‌های اجرایی در زمینه‌های راه‌ها، وسایل نقلیه و قوانین و مقررات شاهد کاهش فوتی‌های جاده‌ای تا سال‌های ۹۵ و ۹۶ بودیم اما مجدداً وضعیت به شرایط قبل برگشت و متأسفانه در سال گذشته نیز تلفات جاده‌ای از مرز ۲۰ هزار نفر گذشت.

رئیس پلیس راهور فراجا افزایش نرخ جرایم رانندگی را در عملکرد و رفتارهای ترافیکی کاربران مؤثر ارزیابی و عنوان کرد: مؤلفه‌های مؤثر در کاهش حوادث، مصدومیت‌ها و تلفات را شناسایی کرده و می‌دانیم که چه اقدامی باید در حوزه‌های مختلف از جمله راه‌ها، وسایل نقلیه و عامل انسانی انجام دهیم.

وی با تاکید بر نقش عامل انسانی در وقوع حوادث، یادآور شد: تمام تلاش ما باید این باشد که از وقوع حوادث و سوانح پیشگیری کنیم تا فشار کاری نظام سلامت و دستگاه قضائی و نهادهای حمایتی، افزایش پیدا نکند.

سردار حسینی با اشاره به مصدومیت سالانه بیش از ۵۰۰ هزار نفر در حوادث رانندگی، خاطرنشان کرد: در حالت خوش بینانه، ۱۰ درصد از این مصدومان، معلول و ناتوان می‌شوند که بار سنگینی به نهادهای حمایتی از جمله سازمان بهزیستی وارد می‌کند بنابراین باید اشتراک عمل و هم اندیشی برای اصلاح رفتار کاربران و عامل انسانی در تصادفات وجود داشته باشد.

رئیس پلیس راهور فراجا از آب و هوا، غذا، بهداشت و سلامت، سرپناه و ارتباطات به عنوان نیازهای اساسی هر فرد عنوان کرد و گفت: همکاری پلیس راهور و وزارت بهداشت می‌تواند در تأمین سلامت مردم مؤثر باشد.

کد خبر 6086588

دیگر خبرها

  • کاهش حدود ۱۰ درصدی جانباختگان تصادفات در نوروز امسال
  • کاهش ۱۴ درصدی جانباختگان حوادث رانندگی در نوروز
  • کاهش ۱۴ درصدی جانباختگان حوادث رانندگی در سفرهای نوروزی
  • کاهش ۱۴ درصدی جانباختگان حوادث رانندگی در سفر‌های نوروزی
  • کاهش ۹.۵ درصدی مرگ در تصادفات نوروز ۱۴۰۳
  • مصدومیت سالانه نیم میلیون نفر در تصادفات/کاهش ۱۴ درصدی تلفات
  • کاهش آمار مجروحان و مصدومان حوادث در طرح سلامت نوروزی
  • تعداد فوتی های ناشی از گازگرفتی در زنجان کاهش یافت
  • افزایش ۲۸ درصدی فوتی‌های حوادث ناشی از کار در آذربایجان‌ شرقی
  • تعویض ۷۰۰ بولارد در منطقه ۶ اصفهان