Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-04-25@09:19:20 GMT

افزایش قیمت نان در امسال چقدر جدی است؟

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۳۱۲۶۶

افزایش قیمت نان در امسال چقدر جدی است؟

به گزارش جهان نيوز، اصرار و کشمکش‌ها برای افزایش قیمت نان از سال ۹۳ ادامه دارد، اما نان یکی از کالاهای مهم سبد خانوار به ویژه در دهک‌های متوسط و ضعیف محسوب می‌شود و به همین دلیل تعیین قیمت آن حساسیت بالایی برای دولت و جامعه دارد. همچنین افزایش میزان تورم و شرایط سخت اقتصادی باعث شده که دولت تمایلی به افزایش قیمت نان نشان ندهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سال ۹۶ بود که به دنبال درخواست نانوایان، ستاد تنظیم بازار در اواخر آبان مصوبه مجوز افزایش ۱۵ درصدی قیمت نان را به اتاق اصناف ابلاغ کرد اما این مصوبه بیش از یک روز دوام نیاورد و بنا بر دستور رئیس جمهوری اجرای آن متوقف شد. حالا اما زمزمه‌های افزایش قیمت نان به گوش می‌رسد. دولت قرار است قیمت گندم و آرد را گران کند و از این رو نانوایان نیز معتقدند با افزایش حداقل حقوق در سال ۹۸ و قیمت تمام شده، نرخ نان نیز باید گران شود.

قیمت گندم در سه ماه ابتدای سال مشخص می‌شود
در همین حال رئیس اتحادیه نان‌های فانتزی در پاسخ به این پرسش که آیا قیمت نان در سال ۹۸ گران خواهد شد؟ به تجارت‌نیوز گفت: باتوجه به افزایش نرخ دستمزد و گران شدن قیمت آب، برق، گاز و … قیمت نان در سال ۹۸ افزایش خواهد یافت. ممکن است قیمت نان از ابتدای یا انتهای اردیبهشت ماه گران شود و این درحالیست که دولت هنوز قیمت گندم را نهایی و اعلام نکرده است.

محمد جواد کرمی افزود: دولت قیمت گندم ۹۰۰ تومانی را برای آزادپزها به هزار و ۸۵۰ تومان تغییر داده است، بنابراین زمانی که قیمت گندم و آرد دو برابر شود گران شدن قیمت نان در سال ۹۸ امری طبیعی است.
او در پاسخ به این پرسش که قیمت نهایی آراد و گندم چه زمانی اعلام می‌شود؟ اظهار کرد: نرخ‌گذاری قیمت گندم برعهده دولت است اما در سه ماه ابتدایی سال ۹۸ قیمت‌ها از سوی دولت مشخص خواهد شد.

قیمت نان باید گران شود
از سوی دیگر رئیس اتحادیه نان‌های سنتی درباره افزایش قیمت نان به تجارت‌نیوز گفت: نانوایی‌ها از سال ۹۳ منتظر تصمیم دولت مبنی بر افزایش قیمت نان هستند. چنانچه قیمت نان در سال ۹۸ گران شود امر غیرمعقولی نیست. چرا که نانوایان کشور با این هزینه‌های سرسام‌آور و افزایش نرخ تورم دیگر توانایی اداره امور خود را ندارند.

بیژن نوروز مقدم اظهار کرد: افزایش میزان تورم در جامعه زندگی نانوایان را هم تحت تاثیرگذار قرار داده است و امیدواریم دولت در سال ۹۸ تمهیدات جدی را برای افزایش قیمت نان در نظر گیرد.

منبع: تجارت نیوز

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۳۱۲۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تولید ۹ میلیون تنی محصولات کشاورزی در دولت سیزدهم

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدمجتبی خیام‌نکویی، رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت: خودکفایی در محصولات راهبردی با مجموعه فعالیت‌های تحقیقاتی و ترویجی و انتقال دانش به عرصه کشاورزی کاملاً تحقق‌پذیر است.

وی در همین حال بر بهینه و به‌روز شدن دانش پژوهشگران و مروجان این سازمان تاکید و تصریح کرد: پژوهشگران باید روش‌ها، فناوری‌ها، هوش مصنوعی و متاورز را در حوزه خود بشناسند و از آن استفاده کنند.

رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با اشاره به افزایش تولید گندم گفت: در دولت سیزدهم تاکنون دو فصل زراعی داشتیم و در این مدت تنها در محصول گندم توانستیم ۹ میلیون تن افزایش تولید داشته باشیم بدون افزایش یک متر سطح زیر کشت که به معنای ورود دانش به معنای واقعی در این حوزه است.

وی ادامه داد: بیشتر مروجان ما در حوزه معاونت زراعت فعالیت می‌کنند و کافی است فقط یک تن در هکتار عملکرد گندم آبی و ۵۰۰ تا ۶۰۰ کیلوگرم در هکتار عملکرد گندم دیم را افزایش دهیم تا میزان تولید این محصول را به ۱۹ میلیون تن برسانیم.

خیام‌نکویی توسعه مزارع نوآور بهره‌ور را یکی از راهکارهای ایجاد تحول در حوزه آموزش و ترویج دانست و گفت: سال گذشته ۴۶ مزرعه نوآور در حوزه آموزش و ترویج راه‌اندازی شد و امسال قرار است این تعداد به ۱۵۰ مورد برسد.

وی افزود: مزارع نوآور بهره‌ور می‌توانند یکی از نقاط ارتباطی پژوهشگران با کشاورزان و تولیدکنندگان باشند.

معاون وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: یکی از مهمترین چالش‌ها این است که ما برای ارتقای نیروها مستلزم اجرای آئین‌نامه‌های وزارت علوم هستیم و از حدود سه سال پیش این وابستگی به تدریج در حال قطع شدن است.

خیام‌نکویی با بیان اینکه رئیس جمهوری از سازمان تات حمایت می‌کند، ابراز کرد: ایستگاه‌های تحقیقاتی سازمان تات در سال‌های گذشته به بهانه‌های مختلف مانند ساخت مسکن، توسط برخی نهادها گرفته می‌شد که با دستور رئیس جمهوری این اراضی برگشت داده شده است.

وی به ماجرای بلندمرتبه سازی در اطراف باغ گیاه شناسی ایران اشاره و عنوان کرد: از حدود ۱۰ سال گذشته، مجوز ساخت ۲۲ برج ۳۷ طبقه در اطراف این باغ گیاه شناسی اخذ و ساخت و ساز آغاز شده بود، اما سازمان محکم جلوی این ساخت و سازها ایستاد و نتیجه آن شد که ساخت برج‌های ۳۷ طبقه به ۵ طبقه کاهش یافت.

رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی درباره راه‌اندازی شوراهای راهبردی توسط سازمان تات گفت: رؤسای مؤسسه‌های تحقیقاتی مکلف هستند آنچه که در این شوراهای راهبردی مصوب می‌شود، انجام دهند.

کد خبر 6086875

دیگر خبرها

  • قیمت ماکارونی سر به فلک کشید!
  • قیمت نقره و فلزات گران‌بها امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • لوازم خانگی گران خواهد شد؟
  • برای حج تمتع هیچ نماینده‌ای از مجلس اعزام نمی‌شود/ افزایش قیمت ارز نرخ حج را گران کرده است
  • انتقادها از افزایش مالیات ارزش افزوده چای بالا گرفت/ کالا گران و قاچاق زیاد می شود
  • افزایش تولید ۹ میلیون تنی محصولات کشاورزی در دولت سیزدهم
  • فیلم/ بهادری جهرمی: افزایش قیمت بدون مبنا گران فروشی است
  • پیش‌بینی اکثر تحلیل‌گران از قیمت طلا و سکه کاهشی است
  • تحریم‌های جدید اروپا تأثیری بر تجارت خارجی ایران نخواهد داشت/ افزایش قیمت کالاهای اساسی گران‌فروشی است
  • پژو پارس، ۱۵۰میلیون تومان گران شد/ وزیر صمت واکنش نشان داد