Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز، بازیگر سریال «برادر جان»، گفت: ساختن سریال مناسبتی برای رمضان بسیار کار حساسی است و انگار عوامل روی لبه تیغ راه می‌روند.
مارال فرجاد یکی از بازیگران سریال «برادر جان» که قرار است ماه مبارک رمضان امسال (1398) روی آنتن شبکه سه سیما برود در گفت و گو با خبرنگار فرهنگی ایرنا، اظهار داشت: بیش از نیمی از سریال «برادر جان» فیلمبرداری شده است و گروه مشغول تصویر برداری دیگر سکانس ها هستند تا این سریال را برای پخش در ایام مبارک ماه رمضان آماده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
وی ادامه داد: سریال بردار جان ماجرای زندگی یک خانواده را به تصویر می‌کشد و از چالش ها و دغدغه های اعضای این خانواده می‌گوید.
** نقش عروس خانواده را بازی می کنم

این بازیگر با تاکید بر اینکه در این سریال نقش «مهتاب» که عروس خانواده است را بازی می‌کند گفت: من در این مجموعه تلویزیونی نقش همسر شخصیتی به نام چاووش را به عهده دارم. 
وی با بیان اینکه نقش مقابل من را نیز «حسام الدین منظور» ایفا می‌کند، افزود: در «برادر جان» بیننده شاهد داستان زندگی پرفراز و نشیب چاووش با دیگر اعضای خانواده خواهد بود و به جرات بگویم بازی در نقش مهتاب تجربه خوب و جذابی برایم بود.
فرجاد درباره همکاری با سعید نعمت الله نویسنده این مجموعه، اظهار داشت: نعمت الله با داشتن قلم بسیار جذاب کاملا به نوشتن فیلمنامه های درام تسلط دارد. لحن شخصیت های داستان های او همیشه مورد استقبال مخاطبان قرار گرفته است. البته برادرجان اولین همکاری من با نعمت الله نبود و پیش از این در سریال «خواب زده» نیز با این نویسنده همکاری داشتم که برای شبکه نمایش خانگی تولید شده و هنوز عرضه نشده است.
فرجاد با اشاره به اینکه سال گذشته نیز تجربه حضور در سریال های مناسبتی رمضان را داشته است، گفت: رمضان سال 97 در سریال «دستت را به من بده» به کارگردانی محمدمهدی عسگرپور مهمان خانه ها بودم. در این پروژه نیز با بازیگرانی چون امین تارخ، فریبا متخصص، محمدرضا هدایتی همبازی شدم.
بازیگر سریال «برادر جان» با اشاره به اینکه در این سریال پدرش جلیل فرجاد نیز ایفای نقش می کند، افزود: درست است که پدرم جلیل فرجاد نیز در این سریال ایفای نقش می کند اما متاسفانه در این مجموعه تلویزیونی سکانس مشترکی با هم نداریم.
** کار در سریال های رمضانی راه رفتن روی لبه تیغ است

این بازیگر با تاکید بر اینکه ساختن کارهای مناسبتی بسیار سخت و حساس است، اظهار داشت: ساختن سریال مناسبتی برای ماه مبارک رمضان بسیار کار سختی است و انگار کل عوامل روی لبه تیغ راه می‌رود و کمترین خطا و اشتباه می توان باعث شود که مخاطب کار را پس بزند.
فرجاد با اشاره به این موضوع که از کارهای مناسبتی طنز نیز به خوبی استقبال می‌شود، افزود: پروژه های طنز همیشه مخاطبان خود را داشته و دارد اما باید توجه داشت اگر در حیطه طنز کار متوسط رو به پایینی به روی آنتن برود حتما مخاطب نخواهد داشت و در جذب مخاطب شکست خواهد خورد. 
وی افزود: همیشه طرفدار کارهای طنزی بودم که رضا عطاران ساخته است چون باور پذیر و بسیار واقعی است. مردم کارهایی را که به زندگی های روزمره نزدیک باشد بیشتر می پسندد.
به گزارش ایرنا، سریال «برادر جان» نوشته سعید نعمت‌الله، کارگردانی محمدرضا آهنج و تهیه‌کنندگی محمدرضا شفیعی یک ملودرامی اجتماعی مذهبی است که این روزها برای پخش از شبکه سوم سیما در ماه مبارک رمضان سال 98 تصویر برداری می‌شود.
ین سریال تازه‌ترین همکاری نعمت‌الله و شفیعی بعد از سریال‌های «جراحت» ، «شیدایی» ، «رستگاران»، «عقیق»، «مادرانه»، «روح الله» به حساب می آید. مجری طرح سریال «برادر جان» موسسه فرهنگی هنری وصف صبا است.
علی نصیریان، حسن پورشیرازی، حسام منظور، آفرین عبیسی، سعید چنگیزیان، کامران تفتی، سجاد افشاریان، نسیم ادبی، مارال فرجاد، شیوا ابراهیمی، محبوبه صادقی و جلیل فرجاد دیگر بازیگرانی این پروژه هستند.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: ماه رمضان خانواده بازی محمدمهدی عسگرپور فرهنگی هنری سریال پارس رمضانی ساختن راه رفتن پارس نیوز مارال فرجاد لبه تیغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۳۲۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح کتابخانه‌های بدون کتاب در کشور اجرا شده است/ بی مهری نسبت به کتابخانه‌های عمومی کردستان

ایسنا/کردستان دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور با انتقاد از اینکه متأسفانه کتابخانه های عمومی در استان طی سنوات گذشته مورد بی مهری قرار گرفته است، گفت: تجهیز ۱۰ شهرستان بدون کتابخانه در کردستان در اولویت برنامه‌های این نهاد در استان است.

مهدی رمضانی امروز چهارشنبه (۵ اردیبهشت) در نشست خبری با اصحاب رسانه استان کردستان اظهار کرد: سه هزار و ۸۰۰ کتابخانه در شبکه کتابخوانی کشور وجود دارد که از این تعداد ۲۷۰۰ کتابخانه توسط کتابخانه های عمومی کشور اداره می شود.

وی شبکه و خدمات را دو محور اساسی کتابخانه های عمومی کشور ذکر کرد و افزود: در حوزه تعریف خدمات اقدامات زیادی در سطح کشور انجام شده حدود ۴۰ خدمت در حال انجام و ارائه است.

دبیرکل کتابخانه‌های عمومی کشور با اشاره به وجود مدل های مختلف مردمی و دولتی مدیریت کتابخانه های عمومی در دنیا بیان کرد: مدل اداره کتابخانه های عمومی در ایران به صورت بینابینی با ترکیب حمایت و نظارت دولت و ظرفیت های مردمی است و مردم نقش زیادی در اداره این نهاد عمومی دارند.

وی با تأکید بر اینکه اتمام پروژه‌های نیمه تمام اولویت دولت کنونی است، عنوان کرد: سیاست کلی کتابخانه های عمومی کشور نیز اتمام پروژه‌های نیمه تمام کتابخانه در کشور است و توسعه کتابخانه های سیار نیز به دستور رییس‌جمهور در دستور کار قرار دارد.

اجرای طرح ملی کتابخوانی در مدارس کشور 

رمضانی ادامه داد: بر اساس بررسی‌های صورت گرفته، پایه فعالیت های کودکان و نوجوانان باید اساس کتابخانه‌های عمومی کشور باشد و بر همین اساس اتصال مدارس به کتابخانه ها و اختصاص یک زنگ به کتابخوانی در مدارس در دستور کار قرار گرفته است که در این زنگ مسائل مربوط به کتاب و کتابخوانی تدریس شود.

وی، افزود: اجرای برنامه هد هد سفید در حوزه‌های مختلف از جمله دیگر اقدامات مهم کتابخانه های عمومی کشور در حوزه کودک و نوجوان است.

دبیرکل کتابخانه‌های عمومی کشور، در ادامه کردستان را استانی فرهنگی ذکر و بیان کرد: نهاد کتابخانه های عمومی در استان از سنوات گذشته مورد بی توجهی قرار گرفته است و ۱۰ شهرستان استان  فاقد کتابخانه است.

رمضانی استان کردستان را به لحاظ فرهنگی و هنری ظرفیت های زیادی دانست و خاطرنشان کرد: با این وجود مردم زیاد به کتابخانه های عمومی استان مراجعه نمی کنند و به نظر می رسد که زیرساخت و ظرفیت این فضا برای مردم کردستان مهیا نشده است که باید این مشکل، با پیگیری و همدلی مسئولان استان رفع شود.

وی بیان کرد: با افزایش قیمت کتاب و هزینه ها، دولت موظف است که دسترسی به کتاب را در کتابخانه های عمومی ثابت و سیار سهل کند و در این راستا دسترسی آسان کودکان و دانش آموزان به کتاب، تقویت فضای مجازی و الکترونیک در حوزه کتاب از جمله اقدامات دولت برای دسترسی آسان به کتاب است.

وی از اجرای طرح کتابخانه‌های بدون کتاب؛ کتابخانه‌ الکترونیکی یا آینده در کشور خبر داد و افزود: «کتابخانه بدون کتاب» نسل جدیدی از کتابخانه‌هاست که در آن خبری از کتاب کاغذی نیست و به جای آن تجهیزات و امکان دسترسی به منابع الکترونیکی و صوتی، پایگاه‌های اطلاعات علمی، انواع بازی‌، فیلم، موسیقی، منابع یادگیری الکترونیک در اختیار کاربران قرار داده می‌شود.

رمضانی با بیان اینکه طرح کتابخانه‌های بدون کتاب در کشور اجرا شده است، تصریح کرد: ارائه خدمات کتابخانه در مواقع بحران، سیل و زلزله نیز در دستور کار است.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • عزم جدی دولت برای ساختن ایلام قوی
  • درحال ساختن بودن۱۵۰۰ واحد مسکونی برای محرومین در حاشیه شهر مشهد
  • نخستین اظهار نظر اسماعیلیان در مورد سریال رمضانی الحشاشین
  • کتابخانه‌های سیار در کشور توسعه می‌یابد + فیلم
  • آشیانه ساختن پرستو‌های دریایی در تالاب بین المللی انزلی
  • توسعه کتابخانه‌های سیار و ایجاد زنگ کتابخوانی در مدارس کشور
  • طرح کتابخانه‌های بدون کتاب در کشور اجرا شده است/ بی مهری نسبت به کتابخانه‌های عمومی کردستان
  • چرا سریال رمضانی حشاشین، جهان عرب را درنوردید؟
  • سوختن برای ساختن
  • شوک به گرایی؛ حذف کاپیتان کشتی از المپیک!