Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-25@10:54:41 GMT

ارزشمندترین تیم‌های اروپایی

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۳۲۴۹۲

ارزشمندترین تیم‌های اروپایی

بارسلونا گران‌ترین باشگاه اروپایی از نظر ارزش بازیکنانش است.

به گزارش مشرق، وبسایت معتبر ترانسفرمارکت در جدیدترین ارزیابی خود اقدام به معرفی ارزشمندترین تیم‌های اروپایی از نظر ارزش بازیکنان حاضر در آن پرداخته که بر این اساس بارسلونا در رده نخست قرار گرفته است.

 

مطابق این تحقیق، بازیکنان حاضر در ترکیب بارسلونا (از دید ترانسفرمارکت) ارزشی معادل ۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱۸ میلیارد یورو دارند تا به این ترتیب بلوگرانا به گران‌ترین تیم دنیای فوتبال تبدیل شود. بعد از بارسلونا نیز ترکیب منچسترسیتی با ارزشی ۱.۱۴ میلیارد یورویی در رده دوم قرار گرفته است. بارسلونا و سیتی تنها تیم‌هایی هستند که مجموع ارزش ترکیب آن‌ها از مرز یک میلیارد یورو عبور کرده است.

بیشتر بخوانید:

پردرآمدترین فوتبالیست سال مشخص شد

در رده‌های سوم و چهارم دو تیم مادریدی رئال و اتلتیکو به ترتیب با ۹۶۵.۳ و ۹۵۵ میلیون یورو حضور دارند و لیورپول با ۹۵۰.۵ میلیون یورو در رده پنجم قرار گرفته است. در ۱۰ رده نخست این فهرست به جز سه غول لالیگا، اثری از دیگر تیم‌های اسپانیایی دیده نمی‌شود، انگلستان ۵ نماینده دارد (به جز سیتی و لیورپول، چلسی و تاتنهام و یونایتد به ترتیب در رده‌های هفتم، هشتم و نهم قرار دارند) فرانسه با پاریسن‌ژرمن در رده ششم قرار گرفته و بوندسلیگا نیز هیچ نماینده ای در بین ۱۰ تیم نخست ندارد. بایرن مونیخ با ارزش ۷۷۰.۷ میلیون یورو در این جدول یازدهم است.

۲۰ رده ابتدایی این فهرست تماماً در اختیار تیم‌های حاضر در ۵ لیگ معتبر اروپایی قرار گرفته و آژاکس با حضور در رده بیست و یکم، بهترین باشگاه خارج از این لیگ‌ها محسوب می‌شود. ارزش ترکیب کنونی آژاکس از دید ترانسفرمارکت ۴۱۹.۸ میلیون یورو است.

در این رده بندی نکات جالبی نیز به چشم می‌خورد؛ برای مثال فاصله دو تیم اتلتیکومادرید و والنسیا به عنوان سومین و چهارمین ترکیب‌های ارزشمند لالیگا، چیزی بیش از ۶۰۰ میلیون یورو است. (اتلتیکو مادرید ۹۵۵ میلیون یورو و والنسیا ۳۵۳ میلیون یورو) با توجه به این بررسی، علیرغم آن که ۳ تیم اول اسپانیا در بین ۴ تیم برتر دنیا قرار گرفته اند اما ترکیب تیم چهارم این کشور، ارزش کمتری در مقایسه با ترکیب تیم چهارم آلمان دارد. (بایر لورکوزن با ارزش ۳۸۷.۳ میلیون یورو)

در فرانسه نیز ترکیب پاریسن‌ژرمن در رده نخست، ارزشی بیش از دو برابر نزدیک ترین تعقیب کننده اش، لیون دارد. (لیون با ۴۲۰.۴ میلیون یورو در لیگ یک فرانسه در رده دوم قرار گرفته است.)

در ادامه نگاهی به ۱۰ ترکیب ارزشمند هر یک از ۵ لیگ معتبر اروپایی خواهیم داشت. یادآوری این نکته ضروری است که ارقام ذکر شده، مجموع ارزش بازیکنان حاضر در ترکیب این تیم‌ها (با توجه به ارزش گذاری تخمینی خود وبسایت ترانسفرمارکت) است. همچنین به رتبه کلی این باشگاه‌ها در بین تمامی لیگ‌ها نیز اشاره خواهد شد.

لالیگا

۱- بارسلونا: ۱.۱۸ میلیارد یورو (رتبه کلی: ۱)

۲- رئال مادرید: ۹۶۵.۳ میلیون یورو (رتبه کلی: ۳)

۳- اتلتیکومادرید: ۹۵۵ میلیون یورو (رتبه کلی: ۴)

۴-و النسیا: ۳۵۳ میلیون یورو (رتبه کلی: ۲۳)

۵- سویا: ۲۸۳.۵ میلیون یورو (رتبه کلی: ۳۱)

۶- رئال بتیس: ۲۴۳ میلیون یورو (رتبه کلی: ۴۰)

۷- رئال سوسیه‌داد: ۲۳۰.۵ میلیون یورو (رتبه کلی: ۴۲)

۸- سلتاویگو: ۲۱۹.۷ میلیون یورو (رتبه کلی: ۴۴)

۹- اتلتیک بیلبائو: ۱۹۴.۷ میلیون یورو (رتبه کلی: ۴۸)

۱۰-و یارئال: ۱۹۲.۵ میلیون یورو (رتبه کلی: ۵۰)

لیگ برتر انگلیس

۱- منچسترسیتی: ۱.۱۴ میلیارد یورو (رتبه کلی: ۲)

۲- لیورپول: ۹۵۰.۵ میلیون یورو (رتبه کلی: ۵)

۳- چلسی: ۸۸۵.۸ میلیون یورو (رتبه کلی: ۷)

۴- تاتنهام: ۸۳۵.۵ میلیون یورو (رتبه کلی: ۸)

۵- منچستریونایتد: ۷۹۶ میلیون یورو (رتبه کلی: ۹)

۶- آرسنال: ۶۲۵.۵ میلیون یورو (رتبه کلی: ۱۲)

۷- اورتون: ۴۲۰ میلیون یورو (رتبه کلی: ۲۰)

۸- لسترسیتی: ۳۴۷ میلیون یورو (رتبه کلی: ۲۴)

۹-و ستهم یونایتد: ۳۲۳ میلیون یورو (رتبه کلی: ۲۵)

۱۰- کریستال پالاس: ۲۶۶.۲ میلیون یورو (رتبه کلی: ۳۵)

بوندسلیگا

۱- بایرن مونیخ: ۷۷۰.۷ میلیون یورو (رتبه کلی: ۱۱)

۲- بوروسیا دورتموند: ۶۰۲.۳ میلیون یورو (رتبه کلی: ۱۳)

۳- لایپزیش: ۴۳۲.۳ میلیون یورو (رتبه کلی: ۱۷)

۴- بایر لورکوزن: ۳۸۷.۳ میلیون یورو (رتبه کلی: ۲۲)

۵- بوروسیا مونشن‌گلادباخ: ۲۹۹.۶ میلیون یورو (رتبه کلی: ۳۰)

۶- هوفن‌هایم: ۲۷۵.۸ میلیون یورو (رتبه کلی: ۳۲)

۷- آینتراخت فرانکفورت: ۲۶۱.۷ میلیون یورو (رتبه کلی: ۳۶)

۸- شالکه: ۲۳۹.۸ میلیون یورو (رتبه کلی: ۴۱)

۹- هرتابرلین: ۲۰۳.۵ میلیون یورو (رتبه کلی: ۴۶)

۱۰-وو لفسبورگ: ۱۷۷.۷ میلیون یورو (رتبه کلی: ۵۳)

سری آ

۱- یوونتوس: ۷۸۲.۵ میلیون یورو (رتبه کلی: ۱۰)

۲- ناپولی: ۵۶۳ میلیون یورو (رتبه کلی: ۱۴)

۳- اینترمیلان: ۵۵۷.۴ میلیون یورو (رتبه کلی: ۱۵)

۴- آث میلان: ۵۳۰ میلیون یورو (رتبه کلی: ۱۶)

۵- رم: ۴۲۴.۹ میلیون یورو (رتبه کلی: ۱۸)

۶- لاتزیو: ۳۰۲.۹ میلیون یورو (رتبه کلی: ۲۹)

۷- فیورنتینا: ۲۷۳.۷ میلیون یورو (رتبه کلی: ۳۳)

۸- آتالانتا: ۱۹۴ میلیون یورو (رتبه کلی: ۴۹)

۹- سمپدوریا: ۱۸۹.۸ میلیون یورو (رتبه کلی: ۵۱)

۱۰- تورینو: ۱۶۲.۸ میلیون یورو (رتبه کلی: ۵۸)

لیگ یک فرانسه

۱-پ اریسن‌ژرمن: ۹۲۷.۷ میلیون یورو (رتبه کلی: ۶)

۲- المپیک لیون: ۴۲۰.۴ میلیون یورو (رتبه کلی: ۱۹)

۳- موناکو: ۳۰۵.۶ میلیون یورو (رتبه کلی: ۲۸)

۴- المپیک مارسی: ۲۶۶.۶ میلیون یورو (رتبه کلی: ۳۴)

۵- لیل: ۱۷۳.۹ میلیون یورو (رتبه کلی: ۵۴)

۶- نیس: ۱۴۵.۲ میلیون یورو (رتبه کلی: ۶۲)

۷- رن: ۱۴۲.۵ میلیون یورو (رتبه کلی: ۶۳)

۸- بوردو: ۱۳۱.۶ میلیون یورو (رتبه کلی: ۶۷)

۹- سن‌اتین: ۱۰۳.۴ میلیون یورو (رتبه کلی: ۸۶)

۱۰- نانت: ۹۹.۸ میلیون یورو (رتبه کلی: ۸۹)

منبع: وب سایت برنامه نود

منبع: مشرق

کلیدواژه: رونق تولید گام دوم انقلاب وعده های روحانی اخبار سیل ارزشمندترین بارسلونا بایرن مونیخ پاریسن ژرمن تیم های اروپایی رئال مادرید فوتبال گران ترین لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا منچستریونایتد یوونتوس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۳۲۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بی‌میلی اروپایی‌ها برای کمک بیشتر به اوکراین

به گزارش قدس انلاین، به نوشته فایننشال تایمز اخیرا اوکراین متحدان غربی خود را برای دریافت هفت سامانه ضد هوایی بیشتر همچون پاتریوت یا اس-۳۰۰ در واکنش به تشدید عملیات‌های هوایی و موشکی روسیه تحت فشار گذاشته است.

با این وجود در پاسخ به این فشارها تنها آلمان چندی پیش اعلام کرد یک سامانه پاتریوت را در اختیار اوکراین قرار می‌دهد.

فایننشال تایمز نوشت، چند منبع مطلع گفتند چند رهبر دیگر اتحادیه اروپا در یک نشست در هفته گذشته در شهر بروکسل شخصا از پدرو سانچز، نخست وزیر اسپانیا و «کریاکوس میتسوتاکیس»، همتای یونانی او خواستند تعدادی از سامانه‌های پدافند هوایی خود را در اختیار اوکراین بگذارند.

این رهبران اتحادیه اروپا تلاش کردند این دو نخست وزیر که ارتش‌های کشورهایشان هر کدام بیش از ۱۲ سامانه پاتریوت و سامانه‌های پدافند هوایی دیگر نظیر اس-۳۰۰ دارند را قانع کنند که نیاز اوکراین به این سامانه‌ها بیشتر از نیاز کشورهای آنها است چون با تهدید روبرو نیستند.

یکی از این منابع اظهار کرد: «ما همگی می‌دانیم چه کسی آنها را دارد. ما همه می‌دانیم که آنها کجا هستند و ما همه می‌دانیم که چه کسی واقعا به آنها نیاز دارد.»

به نوشته فایننشال تایمز، اخیرا متحدان اوکراین در نشست روز دوشنبه وزرای امور خارجه و دفاع ۲۷ عضو اتحادیه اروپا در شهر لوکزامبورگ فشارهای خود را برای اعطای این سامانه‌ها به اوکراین بیشتر کردند.  دمیترو کولبا، وزیر امور خارجه و رستم اومروف، وزیر دفاع اوکراین از طریق ویدیو کنفرانس در این اجلاس شرکت کردند.

این رسانه گمانه‌زنی کرد که کی‌یف علاقه ویژه به دریافت سامانه‌های در حال فرسودگی اس-۳۰۰ یونان نشان داده چون از قبل تعدادی از این سامانه‌ها را داشته و تجربه کار به آنها را دارد.

یک دیپلمات اتحادیه اروپا گفت: «کشورهایی هستند که نیاز فوری به سامانه‌های پدافند هوایی خود ندارند. صادقانه از هر یک از این کشورها خواسته شد که درباره اعطای هر آنچه که می‌توانند، تصمیم بگیرند.»

همچنین خوزه مانوئل آلبارس، وزیر امور خارجه اسپانیا روز دوشنبه در پاسخ به پرسش خبرنگاران درباره اینکه آیا کشورش حاضر به ارسال سامانه های پاتریوت برای اوکراین است، گفت: «ما به خوبی از نیاز اوکراین به سامانه‌های ضدهوایی به ویژه سامانه‌های پاتریوت مطلعیم. اسپانیا همواره هر کاری که در توانش بوده برای کمک به اوکراین انجام داده است.»

جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز در پاسخ به پرسشی درباره احتمال اعطای سامانه‌های پاتریوت از سوی اسپانیا به اوکراین گفت: «ما از همه کشورهای عضو خواسته‌ایم هر آنچه می‌توانند به منظور افزایش ظرفیت پدافند هوایی اوکراین انجام دهند.»

چند مقام نیز گفتند لهستان و رومانی نیز که سامانه‌های پاتریوت دارند در سطحی پایین‌تر تحت فشارند تا کمک‌هایی را برای کی‌یف بفرستند اما این دو کشور به دلیل هم‌مرز بودن با اوکراین موقعیت آسیب‌‍‌پذیرتری دارند.

«دونالد تاسک»، نخست وزیر لهستان روز دوشنبه گفت کشور او «این گزینه را ندارد» که سامانه‌ای برای اوکراین بفرستد چون باید خودش از یک انبار تسلیحات حیاتی در جنوب شرقی خاکش که در آن تسلیحاتی اعطایی برای اوکراین قرار دارند، محافظت کند.

اوکراین از قبل دست کم سه سامانه پاتریوت شامل یک سامانه که از آمریکا دریافت کرده و دو سامانه دیگری که آلمان به آن داده را در اختیار داشته است.

کی‌یف همچنین ساماه‌های پدافند هوایی متعلق به شوروی سابق همچون اس-۳۰۰ و اس-۲۰۰ نیز دارد. مقام‌های اوکراینی ادعا کردند از یک نسخه به روز رسانی شده سامانه اس-۲۰۰ استفاده کرده تا یک بمب‌افکن توپولف ۲۲ام۳ روسیه را بر فراز منطقه استاوروپل سرنگون کنند.

رسانه‌های غربی گزارش کردند بسته کمک‌های تسلیحاتی جدید آمریکا برای اوکراین که روز شنبه در مجلس نمایندگان تصویب شد احتمالا شامل موشک‌های رهگیر برای سامانه‌های پدافند هوایی خواهد شد.

این در حالی است که خبرگزاری آسوشیتدپرس نوشت تا روز دوشنبه هنوز هیچ یک از اعضای اتحادیه اروپا که مالک سامانه پاتریوت هستند سیگنال واضحی درباره اینکه بخواهند تعداد بیشتری از این سامانه را در اختیار اوکراین قرار دهند، نفرستادند.

هانکه بروینز اسلات، وزیر امور خارجه هلند در نشست وزرای خارجه و دفاع اتحادیه اروپا گفت هلند «در حال حاضر هر نوع امکانی را برای کمک به اوکراین بررسی می‌کند» و در واکنش به یک ابتکارعمل آلمان برای کمک به تقویت دفاع هوایی اوکراین و خرید پهپادهای بیشتر حمایت مالی می‌کند.

اسلات در پاسخ به این سوال که چرا خود هلند تمایلی به ارسال سامانه‌های پاتریوت خود برای اوکراین ندارد، گفت: «ما مجددا بررسی می‌کنیم که آیا ‌می‌توانیم انبارهای خود را از آن چه که هنوز باقی مانده خالی کنیم یا خیر اما این کار دشوار خواهد بود.»

ینس استولتنبرگ، دبیرکل ناتو چند روز پیش اظهار کرد این ائتلاف نظامی «نقشه‌ای از تونمندی‌های موجود در سراسر ائتلاف را ترسیم کرده و سامانه‌هایی هستند که می‌تواند در اختیار اوکراین قرار دهد.» او اما از کشورهای صاحب پاتریوت که می‌توانند به اوکراین کمک کنند نام نبرد.

ساخت پاتریوت‌ به زمان زیادی نیاز دارد. برخی تخمین‌ها نشان می‌دهند که ساخت یک سامانه پاتریوت به دو سال زمان نیاز دارد بنابراین کشورهای صاحب این سامانه تمایلی به دست کشیدن از آنها و آسیب‌پذیر کردن خود ندارند. آلمان ۱۲ عدد از این سامانه را قبلا داشته که تا کنون سه سامانه را به اوکراین داده است.

پال جانسون، وزیر دفاع سوئد هم در پاسخ به این سوال که آیا کشور او چنین سامانه‌هایی را به اوکراین عرضه خواهد کرد، گفت: «من این احتمال را رد نمی‌کنم، اما در حال حاضر ما بر کمک‌های مالی تمرکز کرده‌ایم.» او گفت سوئد سامانه‌های دیگری برای اوکراین ارسال خواهد کرد که می‌توانند «تا حدودی از فشار نیاز به پاتریوت‌ها» کم کنند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • هلندی‌ها به دنبال ملی پوش استقلالی/ مهدی قایدی در مسیر جهانبخش؟
  • مهدی قایدی به فوتبال هلند می‌رود؟
  • فیلم کامل ادعای کریمی‌قدوسی درباره کلاهک هسته‌ای | اروپایی‌ها دست و پاشون را جمع کنند!
  • تحولات اوکراین|توقع کی‌یف از اتحادیه اروپا بعد از کمک آمریکا
  • بی‌میلی اروپایی‌ها برای کمک بیشتر به اوکراین
  • فشار شدید هزینه مسکن بر خانوارهای کم‌درآمد اروپایی
  • ببینید | تکنیکی که برای اروپایی‌ها عجیب بود
  • بیانیه شماره یک مالک جدید استقلال/ پتروشیمی خلیج فارس اعلام وضعیت کرد!
  • اولین پیام رسمی مالک جدید استقلال به آبی‌پوشان!
  • اولین واکنش پتروشیمی خلیج فارس به خرید استقلال