Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم رامیان در مجلس گفت: از ۲۷ سال پیش تا الان حادثه هولناک سیل ۱۲۸ بار جان و مال مردم استان گلستان را تهدید کرده است.

به گزارش ایسنا، علیرضا ابراهیمی در نطق میان دستور جلسه علنی امروز (دوشنبه) مجلس شورای اسلامی، گفت: حافظه تاریخی مردم گلستان مرداد سال ۱۳۸۰ را که بیش از ۵۰۰ نفر را به کام مرگ کشاند از خاطر نبرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق اعلام رسمی سازمان ملل در اوت سال ۲۰۰۱ این سیل در آن سال رتبه یک تلفات انسانی سیل را در آن سال به خود اختصاص داد. در سال ۱۳۹۱ وقوع ۱۴ فقره سیل در استان به ثبت رسید. مطالعات نشان می‌دهد وقوع سیل بیش از قهر طبیعت نتیجه دخالت‌های غیرکارشناسی عوامل انسانی در پوشش گیاهی طبیعی استان گلستان است.

به گفته این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس، علت افزایش سیلاب ها در استان گلستان قطع درختان، پر شدن انهار و آبراه‌های طبیعی و ساخت و ساز در حریم رودخانه‌ها است.

ابراهیمی همچنین تاکید کرد: با انجام هر چه سریعتر مطالعات و ساخت سدهای بالادست مثل سد قره‌چای رامیان در بالادست رودخانه می‌توان جلوی حجم زیادی از سیلاب استان را در این شهرستان گرفت.

وی خطاب به مسؤولان اجرایی کشور پرسید: آیا حادثه سیل مشابه سیل استان گلستان در هیچ جای دنیا رخ نمی‌دهد و آیا بهتر نیست به جای هزینه‌های چند برابری پس از حوادث با برنامه‌ریزی دقیق‌تر منابع به سمت پیشگیری برویم؟ رییس‌جمهور و وزرای محترم چند نفر دیگر جان بدهند، چند خانواده بی‌سرپرست شوند و چند هزار میلیارد تومان دیگر به منابع کشور خسارت وارد شود تا فکری اساسی برای پیش‌گیری از سیلاب استان کنید؟

نماینده مردم رامیان در مجلس در تذکری به وزیر نیرو، متذکر شد: طرح جامع مدیریت سیل استان گلستان چه شد و چرا متوقف شد؟

ابراهیمی از رییس سازمان برنامه‌ریزی کشور پرسید:‌ تصویب اعتبار ویژه جهت اجرای طرح جامع مدیریت سیل استان گلستان پس از سال ۱۳۸۰ به کجا رسید؟ چرا پس از ۱۸ سال فقط ۴۰ درصد منابع اجرای این پروژه تخصیص پیدا کرده است؟

وی آبگرفتگی آق‌قلا و گمیشان را ریشه در آزادشهر، چشمه‌ساران، رامیان و سایر مناطق و کوهستانهای جنوبی استان گلستان دانست و افزود: در صورت مدیریت سیلاب در مبدا می‌توان از بروز خسارت جلوگیری کرد اما با وجود مکاتبات تا این لحظه اقدام موثری در این زمینه انجام نشده است.

نماینده مردم رامیان در مجلس از وزیر صنعت، معدن و تجارت پرسید که برای واحدهای صنعتی و صنفی خسارت دیده چه تدبیری کرده است؟

ابراهیمی ادامه داد: آیا فکر می‌کنید با تسهیلات ناچیز بانکی و پروسه‌های بسیار طولانی بانکی و اداری و نرخ‌های سرسام‌آور سودهای بانکی راهگشای گره‌های کور استان در سال رونق تولید باشد؟

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سیل گلستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۳۴۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسعود پزشکیان: امروز در مجلس اولویت عده‌ای موضوع حجاب است/ بدسلیقگی‌‌ها در اجرای برخی سیاست‌ها از تمامیت‌خواهی یک عده خاص نشات می‌گیرد/ با زور و گشت ارشاد نتیجه‌ی عکس خواهد داد

پایگاه خبری جماران: «گشت ارشاد» دو کلمه‌ای است که امروز در فضای مجازی ترند بوده و بحث و نقد این بحث تنها در فضای مجازی گرم نیست بلکه در هر محفل و مکانی در این امر بسیار مورد صحبت قرار می‌گیرد.

 در خصوص مسعود پزشکیان نماینده فعلی تبریز و منتخب مجلس آینده به خبرنگار جماران، گفت: با زور و با این روشی که پیش می‌رویم نتیجه‌ی عکس خواهد داد. اینکه حجاب باید مراعات شود، یک اصل است؛ اما اینکه چگونه باید این پیام را رساند اصل دیگر است. این خانم‌ها و زنان در اختیار خود نظام بودند؛ صداوسیما، روحانیت، مدارس‌، معلم‌ها، صداوسیما و رادیو در اختیار سیستم بوده است و نتوانستیم آن‌‌ها را درست تربیت کنیم، حالا می‌خواهیم با زور درست کنیم؟! به نظر من امکان پذیر نیست. عده‌ای از خانم‌ها مشکلی با دین و مذهب ندارند، بلکه می‌خواهند به این شکل زندگی کنند. اما این کارها باعث می‌شود آنها با دین و مذهب مشکل پیدا کنند و با یک عناد نسبت به آن باوری که دارند برخورد کنند.
 

من به آقایان پیشنهاد می‌کنم بررسی کنند و قبل و بعد مداخله را ببیند  

وی ادامه داد: اگر ما اطلاع رسانی، هدایت و توجیه ‌کنیم، فرد می‌پذیرد راهی که می‌رود اشتباه است، اما زمانی که به زور می‌گوییم باید این کار را انجام دهی، این غیر از عناد و ایجاد عقده در دل فرد کار دیگری نمی کند. من به آقایان پیشنهاد می‌کنم بررسی کنند و قبل و بعد مداخله را ببیند؛ اگر وضع حجاب بهتر شده است ادامه دهند، اما اگر بدتر شد، این یعنی مردم را بدبین کرده‌اند و باید راه خود را تغییر دهند.
 

اگر مسیر درستی تعیین شود مملکت درست می‌شود  

وی در واکنش به اینکه می گویند روزی قرار بود ابراهیم رییسی گشت ارشاد مدیران راه‌اندازی کند نه گشت ارشاد، تصریح کرد: از زمان گشت ارشاد مدیران گذشته است. سیستم، سیستم نظارت است و خیلی از مسائل را می‌توان با نظارت اصلاح کرد. لازم به گشتن نیست؛ در آمریکا نیز می‌دانند ما در اینجا چه می‌کنیم! لزومی نداریم گشت ایجاد شود. اگر مسیر درستی تعیین شود مملکت درست می‌شود.

 

افرادی که فکر می‌کنند در مسیر قرار دارند و مسلمان واقعی هستند چرا حرف‌های مقام معظم رهبری را اجرا نمی‌کنند؟!

 

پزشکیان در پاسخ به این سوال که این بدسلیقگی‌ها از کجا نشات می‌گیرد؟ گفت: این بدسلیقگی‌‌ها از تمامیت‌خواهی یک عده خاص نشات می‌گیرد. انسان‌هایی به قدرت می‌رسند که سعی می‌کنند تمام قدرت را به دست بگیرند و دیگران را حذف کنند و وقتی این کار را می‌کنند باید توجیهی برای خود و جامعه ایجاد کنند که بتوانند رقیب خود را حذف کنند و به عده‌ای ضدانقلاب و ضد ولایت، مذهب گفته می‌شود که افراد را حذف کنند تا بتوانند خود این‌کار را انجام دهند.

وی یادآور شد: بارها گفتم که افرادی که فکر می‌کنند در مسیر درست قرار دارند و مسلمان واقعی هستند، چرا حرف‌های مقام معظم رهبری را اجرا نمی‌کنند؟! اگر علم و مهارت آن را دارند اجرا کنند، مردم مشکل نخواهند داشت. دیگران بد هستند اما شما که خوب هستید سیاست را اجرا کنید و بگذارید مشکل مردم حل شود، چرا حل نمی‌کنید؟! اما نه تنها حل نمی‌کنند بلکه کاری می‌کنند که مردم تصور کنند تمام این نقص‌ و نارسایی‌ها از طرف رهبری است و به رهبری بی‌احترامی می‌کنند.

عضو کمیسیون بهداشت تاکید کرد: سیاست‌های کلی به غیر از بحث حجاب، بحث‌های اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، آموزشی است و اگر به درستی اتفاق بیافتد، مملکت به این روز نمیافتد.

 

افرادی که نمی‌توانند سیاست را اجرا کنند، ضد رهبر هستند نه کسانی که انتقاد می‌کنند  

وی در خصوص راهکار در این امر، افزود: راهکار اجرای سیاست است و افرادی که نمی‌توانند سیاست را اجرا کنند، ضد رهبر هستند نه کسانی که انتقاد می‌کنند و دانسته و ندانسته کاری را انجام می دهند. من به عنوان مسئول وظیفه دارم سیاست‌ها را اجرا کنم، قانون اجرا شود و بر اساس عدالت حکم کرده و مشکلات مملکت را حل شود.  
 

امروز در مجلس اولویت و نگاه عده‌ای موضوع حجاب است  

پزشکیان در واکنش به اینکه مردم تصور دارند امروز اولویت اول مجلس شورای اسلامی در بحث حجاب و عفاف است، گفت: امروز در مجلس اولویت و نگاه عده‌ای همین موضوع است، اما باید از همین عده سوال کرد؛ شما که تربیت همین افراد را به دست داشتید، چرا کاری کردید که به اینجا رسیده است؟! مگر تربیت دست ما نبود؟! مردم با چه آموزشی اینگونه شدند؟! ما به جای اینکه خود را نقد و ارزیابی کنیم و ببینیم اشکال کار کجا بوده است، با افرادی روبرو می‌شویم که محصول آموزش، مدرسه و صداوسیمای ما هستند.
 

مسئولان ما از اینکه سرمایه اجتماعی را از دست بدهند، بترسند  

نماینده مردم تبریز در پاسخ به سوال که آیا مسئولان ما باید از وجود دوقطبی بترسند، گفت: مسئولان ما از اینکه سرمایه اجتماعی را از دست بدهند، بترسند. یک یا دوقطبی مهم نیست، زیرا اگر زمانی سرمایه اجتماعی را نداشته باشیم این چند قطبی را نیز از دست خواهیم داد.

دیگر خبرها

  • پزشکیان : امروز در مجلس اولویت عده‌ای موضوع حجاب است/ این موضوع با زور و گشت ارشاد نتیجه‌ عکس خواهد داد
  • تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس از ۱۳ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • مسعود پزشکیان: امروز در مجلس اولویت عده‌ای موضوع حجاب است/ بدسلیقگی‌‌ها در اجرای برخی سیاست‌ها از تمامیت‌خواهی یک عده خاص نشات می‌گیرد/ با زور و گشت ارشاد نتیجه‌ی عکس خواهد داد
  • ممنوعیت فروش فرآورده‌های دارویی در عطاری‌ها
  • برخورد با عطاری‌هایی که فرآورده دارویی بفروشند
  • ممنوعیت عرضه دارو‌های گیاهی در عطاری‌ها
  • خطر انقراض بیخ گوش گیاهان کوهی ایلام
  • نماینده مجلس : مردم از چپاول‌های درشت مانند چای دبش نتیجه می‌گیرند که اموال آنان بلاصاحب است
  • علیرضابیگی: مردم از چپاول‌های درشت مانند چای دبش نتیجه می‌گیرند که اموال آنان بلاصاحب است
  • محیط زیست روی مدار "رهاورد"