Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-04-19@16:25:05 GMT

بازگشت اعجاب‌برانگیز تایگر وودز؛ قهرمانی پس از 11 سال

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۳۵۰۸۲

بازگشت اعجاب‌برانگیز تایگر وودز؛ قهرمانی پس از 11 سال

تایگر وودز‌، گلف‌باز افسانه‌ای در سن 43سالگی، 11سال بعد از آخرین قهرمانی خود موفق شد در رقابتهای مسترز به قهرمانی رسیده و پانزدهمین عنوان قهرمانی میجر خود را بدست آورد.

به گزارش "ورزش سه"، تایگز وودز، گلف‌باز افسانه‌ای که در سن 43سالگی، 11 سال بعد از آخرین قهرمانی‌اش در دنیای گلف، درحالیکه رسیدنش به عنوان قهرمانی رقابتهای مسترز غیرممکن به نظر می‌رسید در یک شگفتی بزرگ موفق شد به این موفقیت دست یافته و با فتح پانزدهمین عنوان قهرمانی میجر دوران ورزشی خود، فریاد شادی سر دهد و بار دیگر نشان دهد که هنوز سلطان گلف دنیا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

تیاگر وودز با دو آندر پار 70 در دور نهایی موفق شد به 13 آندر دست یافته و با اختلاف یک ضربه نسبت به حریفان آمریکایی‌اش، داستین جانسون، زاندر شافل و بروکز کوپکا که هر سه جزء ده گلف‌باز برتر دنیا هستند عنوان قهرمانی را به خود اختصاص دهد.

 

 

وودز 43ساله بعد از این موفقیت مادرش تیدا و دو فرزندش را در آغوش کشید و درحالیکه جمعیت با صدای بلند نام او را فریاد می‌زدند و فریادهای "تایگر، تایگر" فضا را پر کرده بوده، زمین گلف را ترک کرد.

 

 

با کسب این قهرمانی، حالا رویای رسیدن به رکورد بزرگ جک نیکلاس، یعنی قهرمانی در 18 رقابت میجر، برای تایگر وودز ممکن‌ به نظر می‌رسد، درحالیکه پیش از این همه صاحب‌نظران در دنیای گلف معتقد بودند رسیدن به رکورد طلایی جک نیکلاس عملا غیرممکن است.

 

 

درخشش و قهرمانی تایگر وودز در سن 43سالگی و 11سال پس از کنار رفتن او از سطح اول رقابتهای گلف دنیا واقعا شگفت‌انگیز و باورنکردنی به نظر می‌رسد. در این یک دهه نسل جدیدی از گلف بازهای جوان و جویای نام به صحنه آمده بودند تا دنیای گلف با یکی از پراستعدادترین دوره‌های تاریخ خود مواجه شود.

 

 

تایگر در این دوره همچون ببری زخمی مجبور شده بود چندین عمل جراحی را پشت سر بگذارد. او بارها زانویش را به تیغ جراحی سپرده بود، سه بار عمل جراحی کمر را تجربه کرده بود و همین اواخر پزشکان مهره‌های ستون فقراتش را جراحی کرده بودند.

 

تایگر اعلام کرده بود امیدوار است بعد از این جراحی‌ها دست‌کم بتواند با فرزندانش گلف بازی کند و از درد رهایی یابد. او هرگز امید نداشت که بار دیگر بتواند در بالاترین سطح دنیا به گلف بازی مشغول شود. اما ببر زخمی بار دیگر غرید و غرش‌کنان موفق شد در اوج ناباوری همگان، قهرمانی مسترز را به خود اختصاص دهد و نشان دهد ببر، حتی اگر زخمی باشد، همچنان سلطان جنگل گلف دنیا است.

 

تایگر وودز

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: تایگر وودز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۳۵۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جراحی برداشتن لوزه؛ چرا و چه کسانی؟

دکتر علیرضا موحدی درباره جراحی‌های لوزه، دلایل، عوارض و راه‌های پیشگیری از آن مواردی را مطرح کرد.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به نقش لوزه در بدن اظهار کرد: لوزه‌ها بخش لنفاوی دفاعی بدن است که دفاع موضعی بخشی از بدن را برعهده دارند.

این استاد دانشگاه با بیان اینکه تمام بخش سیستم دفاعی بدن را لوزه‌ها انجام نمی‌دهند و صرفا دفاع منطقه‌ای و موضعی کار لوزه است، توضیح داد: در مواردی پیش می‌آید که لوزه‌ها متورم می‌شوند، شایع‌ترین علت این مسئله عفونت‌های مکرر و محیط مناسب لوزه‌ها برای رشد میکروب باکتری است.

وی با بیان اینکه عوامل آلرژیک، استفاده از برخی غذاها، دارو‌ها و شرایط ایمنی بدن، می‌تواند منجر به بزرگ شدن لوزه‌ها شود، اضافه کرد: البته در تمامی افراد بزرگ شدن لوزه‌ها مشکل‌آفرین نمی‌شود، ممکن است لوزه‌های فردی از حد معمول بزرگتر شده باشد، ولی هیچ مشکلی هم ایجاد نکند.

چه کسانی کاندید جراحی برداشتن لوزه هستند؟

موحدی ادامه داد: چنانچه تورم لوزه‌ها اختلالاتی در خواب ایجاد کند به این معنی که فرد نتواند به راحتی نفس بکشد، خرخر شبانه داشته باشد یا اینکه گلودرد مکرر داشته باشد یا در سال بیشتر از سه بار دچار عفونت چرکی و میکروبی ناحیه گلو شود که هر سه بار هم نیاز به مصرف آنتی‌بیوتیک باشد یا دچار گوش درد‌های مکرر شود، نیاز به بررسی توسط متخصص دارد.

این متخصص گوش، حلق و بینی با بیان اینکه معمولا لوزه‌های متورم با لوزه سوم همراه است، ادامه داد: محل لوزه‌های بزرگ در حفره دهانی و حلق است، ولی لوزه سوم کف جمجمه و پشت بینی قرار دارد، بنابراین این موضوع می‌تواند مشکلات تنفسی در ناحیه گوش برای بیمار ایجاد کند.

وی یادآور شد: ایجاد مشکلات جدی در ناحیه گوش، حلق و گلو، عفونت‌های مکرر گوش و اختلال خواب از جمله مواردی است که باید توسط پزشک متخصص بررسی شود.

ردپای لوزه‌های بزرگ در روند رشد

موحدی اختلال در روند رشد را یکی دیگر از عوارض بزرگ شدن لوزه‌ها دانست و توضیح داد: فردی که نتواند از بینی نفس بکشد معمولا دچار کم اشتهایی هم می‌شود، یعنی تنفس از راه دهان، تنفس خشکی است که منجر به کاهش اشتها می‌شود.

این استاد دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با اشاره به اینکه بزرگ شدن لوزه، همیشه نیاز به مداخلات جراحی ندارد، خاطرنشان کرد: در برخی موارد با دارو درمانی، عفونت، نحوه نفس کشیدن، روند خواب، کنترل و یا درمان می‌شود و نیاز به جراحی نیست، به شرط اینکه تنفس فرد، از راه بینی باشد و بیمار در طول شب راحت بخوابد، در این شرایط نیازی به جراحی نیست.

وی تاکید کرد: عفونت‌های مکرر، بدخوابی، خرخر شبانه و نهایتا اختلال رشد از مهمترین دلایلی است که فرد را کاندید جراحی برداشتن لوزه می‌کند.

سن مناسب برداشتن لوزه‌ها تا پنج سالگی است

موحدی درباره سن مناسب جراحی لوزه نیز توضیح داد: اگر فردی با دهان باز می‌خوابد، خرخر شبانه دارد و یا بیشتر از معمول دچار عفونت گلو می‌شود، چنانچه جراحی برداشتن لوزه‌ها در او قبل از شکل‌گیری فک بالا و در سنین پایین یعنی حدود پنج سال باشد به مراتب بهتر است، چرا که با اختلالات دندانی و فکی مواجه نخواهد شد، ولی بعد از ۱۰ سالگی، ضایعات و عوارض دهانی و فکی و همچنین اختلال رشد متوجه فرد است.

وی در پاسخ به این سوال که آیا با برداشتن لوزه‌ها با عارضه‌هایی همراه است یا خیر؟ توضیح داد: تا زمانی که فرد با مشکلاتی که به آن اشاره شد مواجه نشده باشد، جراحی برداشتن لوزه برای او انجام نمی‌شود، بنابراین برداشتن لوزه صرفا با هدف درمان و همچنین پیشگیری از ایجاد مشکلات بعدی انجام می‌شود.

این متخصص گوش، حلق و بینی دانشگاه تاکید کرد: لوزه سوم تا سن ۱۰ سالگی آرام آرام تحلیل می‌رود و به عبارتی کوچکتر می‌شود، اما در صورت نادیده گرفتن آن تا سنین بالاتر از ۱۰ سال خصوصا در مواردی که تفس را دچار مشکل کرده، قطعا اختلالات رشدی و فک به همراه خواهد داشت.

بنابر اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، وی با بیان اینکه اختلال در رشد فک نیز نیاز به درمان‌های اختصاصی دارد، ادامه داد: لوزه سوم در سن ۱۰ سالگی ممکن است به صورت کامل از بین برود، ولی عارضه‌هایی از جمله اختلال رشد، فک، بدشکلی صورت برای فرد باقی می‌ماند بنابراین نیازی نیست تا ۱۰ سالگی صبر کنیم که لوزه از بین برود چرا که این اقدام عارضه‌های بیشتر و همیشگی را به دنبال خواهد داشت.

موحدی با بیان اینکه جراحی برداشتن لوزه‌ها با تشخیص پزشک و برای افرادی که دچارعارضه هستند، ضرورت دارد، یادآوری کرد: اگر این جراحی به موقع انجام شود عارضه‌ای برای بیمار ندارد، اما چنانچه دیرتر از موعد (بالاتر از ۱۰ سال) انجام شود، عملا فایده‌ای برای فرد نخواهد داشت؛ ضمن اینکه سایر مشکلات رشدی، دهانی و فکی برای همیشه برای فرد باقی می‌ماند.

دیگر خبرها

  • عملیات «وعده صادق» بسیار گسترده و اعجاب انگیز بود
  • دانشگر با کتف در رفته تمرین می‌کند! (عکس)
  • همه چیز درباره کشفیات مرموز باستان‌شناسی در اصفهان / از کشف یک کوره اعجاب‌انگیز تاریخی تا لوله‌های عظیم آب و فاضلاب ۱۰۰۰ ساله و یک سازه عجیب مسقف احتمالا متعلق به یهودیان (فیلم)
  • تولید محصولی کاربردی در جراحی لاپاراسکوپی
  • اتفاقات شائبه برانگیز در لیگ دو
  • بازگشت پرسپولیس از آبادان، شاید به‌عنوان صدرنشین
  • انتقاد از برخورد دوگانه با مسلمانان آلمان
  • لوزه‌های بزرگ را به حال خود رها نکنید
  • جراحی برداشتن لوزه؛ چرا و چه کسانی؟
  • زلنسکی قانون بحث برانگیز سربازی اجباری را امضا کرد