Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- استاندار سیستان و بلوچستان گفت: تعداد ۳۱۶ خانوار‌ در مسیر رودخانه کاجور در قصرقند را به مکان‌های امن منتقل کردیم، همچنین در منطقه مهرستان ۹۵ خانوار در روستا‌ها را از خانه‌هایشان تخلیه کردیم و اسکان اضطراری دادیم. احمدعلی موهبتی در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، با اشاره به آخرین وضعیت استان سیستان و بلوچستان پس از سیل اخیر بیان داشت: بارندگی‌های خوبی را در روز‌های اخیر در سطح استان سیستان و بلوچستان داشته‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به طوری که برخی ایستگاه‌های سنجش استان، تا ۸۵ میلیمتر بارندگی در نیکشهر را گزارش کرده‌اند.

وی ادامه داد: ۴۵ رودخانه استان در ۲۴ ساعت گذشته وضعیت آبی خوبی داشته و برخی هم طغیان‌های شدیدی داشته و خسارت‌هایی را به روستا‌ها و شهر‌های محل گذر خود زده‌اند. مانند رودخانه‌ای که در منطقه «بنت» دیوار حفاظتی را خراب کرده است.

استاندار سیستان و بلوچستان افزود: تعداد ۳۱۶ خانوار‌ در مسیر رودخانه کاجور در قصرقند را به مکان‌های امن منتقل کردیم، همچنین در منطقه مهرستان ۹۵ خانوار در روستا‌ها را از خانه‌هایشان تخلیه کردیم و اسکان اضطراری دادیم.

موهبتی یادآورشد: ۱۲ محور مواصلاتی در قصرقند، ایرانشهر، سرباز، مهرستان، درجان، فنوج، کنارک، چابهار بسته شده و خساراتی هم به زیرساخت‌هایی همچون راه، برق، آب روستایی و مجموعه مخابرات در برخی شهر‌های استان وارد شده است. اشکالات در هر نقطه‌ای با حضور نیرو‌های امدادی و اجرایی پیگیری و رسیدگی می‌شود.

وی تاکید کرد: هنوز بارندگی‌ها در شهر‌های سراوان و سرباز ادامه دارد و سد‌ها در حال آبگیری هستند. البته بخشی از بند‌های خاکی در برخی نقاط مانند مهرستان تخریب شده است.

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: تمام تلاش خود را به کار گرفتیم تا جلوی بروز هرگونه خسارت جانی احتمالی در استان گرفته شود. همچنین کاهش خسارت‌های مالی را هم در دستور کار داریم. بعد از اتمام سیل و کاهش بارندگی‌ها، برآورد خسارت‌ها صورت خواهد گرفت.

وی با بیان اینکه سیل اخیر در استان سیستان و بلوچستان به کشاورزی، زیرساخت‌ها و مساکن مردم آسیب‌هایی را وارد کرده است، بیان داشت:، اما مردم این استان با توجه به اینکه خشکسالی ۲۰ ساله را پشت سر می‌گذارند از بابت این بارندگی‌ها بسیار خوشحال و شکرگذار هستند.

موهبتی با اشاره به دو بارش سیل آسای شب گذشته در زابل افزود: معابر این شهر و همچنین بنجار، چابهار، کنارک و دیگر شهر‌های استان دچار آبگرفتگی شدند، اما خسارتی نداشتیم.

استاندار سیستان و بلوچستان در پایان اضافه کرد: مدارس برخی از شهر‌هایی که آبگرفتگی شان شدید بوده و یا مدارسی که به لحاظ جنس بنا در معرض تهدید سیل بودند، تعطیل اعلام شدند تا جلوی بروز خسارت‌های احتمالی در سطح استان گرفته شود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: موهبتی استاندار سیستان و بلوچستان بارندگی و سیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۳۵۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۱۸۴ میلیاردی بارندگی به بناهای تاریخی سیستان‌وبلوچستان

مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان گفت: بر اثر بارندگی‌های سیل‌آسای اخیر بیش از ۱۸۴ میلیارد ریال به بناها و آثار تاریخی استان آسیب وارد شده است. - اخبار استانها -

محمدهادی طهرانی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در زاهدان اظهار داشت: طی بارندگی های شدیدی که هفته‌های اخیر در استان رخ داد بخش زیادی از بناها و آثار تاریخی استان خسارت هایی از 15 تا 90درصد دیده‌اند.

وی افزود: در همین راستا و پس از ارزیابی و بررسی‌های کارشناسان میراث‌فرهنگی استان، مسجد تاریخی عبدالقادر واقع در شهرستان نیکشهر با ریزش حصار، دیوارها و نفوذ آب مواجه شد که طبق ارزیابی کارشناسان حدود 90درصد دچار خسارت شده که بیشترین خسارت را در میان آثار دیده است.

مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان ادامه داد: قلعه فیروزآباد راسک و آتشکده کله گنگ نیز به دلیل ریزش دیوارها 50 درصد تخریب شده‌اند. همچنین بافت قلعه نو زهک، قلعه کنت سراوان و مقابر سورو و شیشه ریز سیب و سوران به دلیل ریزش دیوارها و نفوذ آب و رطوبت و از بین رفتن کاهگل‌ها تا 45 درصد دچار تخریب شده‌اند. 

طهرانی گفت: برج‌ها و دیوارها و فضاهای داخلی قلعه هایی مانند انوشیروان چابهار، دانش‌سرای مقدماتی زاهدان، قلعه تیس چابهار و قلعه بمپور هم به دلایلی همچون شستشوی کاهگل‌ها، نفوذ آب و ریزش دچار تخریب شده و خسارت‌هایی تا 40 درصد به هر کدام از این بناها وارد شده است. در مجموع بارندگی‌های اخیر به 60 اثر و بنای تاریخی در سطح استان سیستان و بلوچستان خسارت هایی بین 15 تا 90 درصد وارد کرده است. 

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: تا این لحظه میزان برآورد خسارت وارده شده به این بناها بر اثر بارندگی و سیلاب‌ها بیش از 184 میلیارد ریال تخمین زده شده است و بر اساس پیش بینی‌های هواشناسی ممکن است بارندگی‌هایی که در روزهای آینده خواهیم داشت میزان خسارت را افزایش دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • همچنان حدود ۴۵ راه روستایی بلوچستان بر اثر سیلاب بسته است
  • بسته شدن مسیر فرعی مهرستان به ایرانشهر
  • بارندگی های اخیر ۱۸۴ میلیارد ریال به بناهای تاریخی سیستان و بلوچستان خسارت زد
  • امدادرسانی هوایی به مناطق سیلزده قصرقند تداوم دارد
  • خسارت ۱۸۴ میلیارد ریالی بارندگی‌های اخیر به ۶۰ بنای تاریخی سیستان و بلوچستان
  • خسارت ۱۸۴ میلیاردی به بنا‌های تاریخی سیستان و بلوچستان
  • خسارت ۱۸۴ میلیاردی بارندگی به بناهای تاریخی سیستان‌وبلوچستان
  • تشدید بارندگی در این استان‌ها
  • هشدار هواشناسی صادر شد؛ تشدید بارندگی در این استان‌ها
  • تشدید دوباره سامانه بارشی در کشور / در کدام استان‌های کشور بارندگی خواهیم داشت؟