Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - سرمربی تیم ملی جودوی نابینایان و کم بینایان با اشاره به مشکلات پیش روی ملی پوشان این رشته، گفت: مشکلات اقتصادی و اردوهای نامنظم موجب شده تا آماده سازی این ورزشکاران، کار سختی برای کادر فنی به شمار آید.

«محمدرضا حاج یوسف زاده» روز دوشنبه در گفت وگو با ایرنا با بیان اینکه تیم جودوی نابینایان و کم بینایان ایران سال گذشته در رقابت های جهانی و آسیایی عملکرد موفقی داشت، ادامه داد: ورزشکاران این رشته در سه رویداد معتبر قهرمانی جهان آنتالیا، پاراآسیایی 2018 جاکارتا و رقابت های جهانی پرتغال شرکت کردند که ماحصل کار آنان کسب بیش از 10 مدال رنگارنگ بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما ملی پوشان این رشته در بازگشت از رقابت های آسیایی جاکارتا، حدود چهار ماه بدون تمرین بودند که این امر، کار آماده سازی جودو کاران را سخت کرد.
وی با بیان اینکه در اردیبهشت ماه رقابت های «گرند اسلم» باکو در جمهوری آذربایجان را پیش رو داریم، گفت: با توجه به اینکه رقابت های فوق، گزینشی پارالمپیک 2020 محسوب می شود، اردوی فشرده برای جودوکاران در دستور کار قرار گرفته است که این اردوها در نهایت به اعزام ورزشکاران به رقابت های باکو منتهی خواهد شد.
این رقابت ها از 23 اردیبهشت آغاز می شود و ملی پوشان ایرانی برای کسب امتیاز ورودی پارالمپیک 2020 به میدان خواهند رفت.
یوسف زاده با بیان اینکه مشکلات جودو نابینایان بی شمار است، گفت: نبود حریف تمرینی برای جودوکاران نابینا و کم بینا، در کنار بودجه کم این رشته موجب شده تا کادر فنی برای آماده نگه داشتن ورزشکاران با مشکلات فراوانی روبرو باشد. در شرایط عادی باید اردوهای تمرینی ملی پوشان این رشته با حضور جودوکاران نابینای داخلی یا خارجی برگزار شود، اما با توجه به مشکلات روادید و نوسانات ارزی، این اردوها با جودوکاران نرمال برگزار خواهد شد. همچنین در راستای مدیریت هزینه ها، ترجیح می دهیم کشورهای اطراف برای شرکت در مسابقه انتخاب کنیم.
وی در ادامه تصریح کرد: از آنجا که سیاست وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک بر مدال آوری در رقابت های پاراآسیایی و پارالمپیک است، نمی توانیم ریسک پذیری برای نفرات جدید داشته باشیم. همچنین استعدادیابی در این رشته سخت است و جودوکاران پس از معرفی به کادرفنی باید در کلاس بندی شرکت کنند تا در نهایت به عضویت تیم ملی درآیند؛ این کار زمان بر است.
یوسف زاده در تشریح مشکلات دیگر جودوکاران نابینا و کم بینا، افزود: شمار کم این ورزشکاران و نبود اردوهای برون مرزی موجب شده تا آنان با جودوکاران سالم تمرین کنند اما قواعد، مقررات و داروی این 2 گروه متفاوت است و این موجب خواهد شد تا آنان نتوانند در شرایط مسابقه قرار گیرند.
سرمربی تیم ملی نابینایان در زمینه موفقیت های احتمالی این تیم در رقابت های پارالمپیک 202 توکیو، اذعان کرد: بدون تعارف بگویم زمانی که چهار ماه اردوی ملی پوشان تعطیل می شود مشکلات زیادی در زمینه آمادگی جسمانی به وجود خواهد آمد؛ زیرا آمادگی جسمانی برای ورزشکار قابل ذخیره شدن نیست. همچنین بیشتر ورزشکاران ملی پوش این رشته، از طبقات پایین و متوسط جامعه هستند که در تعطیلات برای تامین مکمل و تغذیه مناسب با مشکل مواجه می شوند. البته در این زمینه فدراسیون مقصر به شمار نمی رود زیرا این فدراسیون بیش از 10 رشته زیر مجموعه دارد و بودجه آن نیز زیاد نیست.
وی گفت: با وجود این مشکلات، توانایی و استعداد جودوکاران نابینای ایرانی موجب شده که آنان نتایج درخشانی در تورنمنت های معتبر کسب کنند.
به گزارش ایرنا، تیم ملی جودو نابینایان و کم بینایان با هدایت «محمدرضا حاج یوسف زاد»ه سال گذشته در سه تورنمنت معتبر حضور پیدا کرد. نقطه اوج این تیم در رقابت های پاراآسیایی 2018 جاکارتا بود که توانستند 2 مدال طلا، 2 نقره و سه برنز در بخش تیمی و انفرادی کسب کنند.
ورزشی**2052**3783**

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ورزش جودو نابينايان كميته ملي پارالمپيك

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۳۶۱۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فتح‌الله‌زاده نمی‌خواست ساپینتو روی نیمکت بنشیند

به گزارش "ورزش سه"، خسرو حیدری درباره شروع مشکلات ساپینتو و فتح‌الله‌زاده گفت: در زمان ساپینتو اگر مشکل مدیریتی نداشتیم هر سه جام را می‌توانستیم بگیریم، مشکلات زیادی داشتیم و چندین ماه بود که بازیکنان پول نگرفته بودند، مدام مدیرعامل عوض می‌کردیم و مدیرعامل ها با ساپینتو مشکل داشتند، زمانی که فتح‌الله‌زاده به تیم اضافه شد و برای بازی سوپرجام آمد همان‌جا با هم به مشکل خوردند. از همان روز اول، یک سری چیزها به ساپینتو گفته بودند و یک‌سری چیزها هم فتح‌الله‌زاده می‌دانست و با هم به مشکل خوردند.

حیدری ادامه داد: در بازی سوپرجام که بازی با نساجی بازی داشتیم، فتح‌الله‌زاده و ساپینتو را آشتی دادم، او به من گفت که اجازه نمی‌دهم ساپینتو روی نیمکت بنشیند و خودت روی نیمکت بشین که به او گفتم حاج آقا عجله نکن! دنبال این بودم تا آنها با یکدیگر رابطه خوبی داشته باشند و در نهایت هم رابطه خوبی پیدا نکردند و فتح‌الله‌زاده از تیم رفت و مدیرعامل جدید آمد.

ویدئو: 330812

حیدری درباره مشکلاتی که بابت دفتر کمپ ناصر حجازی اتفاق افتاد گفت: تا روز آخر مشکلات آنها وجود داشت و مشکلات بزرگتر می‌شد، آقای ساپینتو دفتر حاضر در کمپ را می‌خواست که در اختیار او باشد و بازیکنان را برای تماشای فیلم بازی‌ها به آنجا ببرد چون جایی نداشتیم و آقای فتح‌الله‌زاده می‌گفتند این دفتر من است و به او نمی‌دهم.

حیدری درباره مشکلات حجت کریمی با ساپینتو گفت: او می‌خواست قرارداد ساپینتو را تمدید کند و ما شانس قهرمانی در جام‌حذفی را داشتیم، ما بازی‌ای که هفت گل به تراکتور زدیم هواداران توقع داشتند که تمدید شود اما در باشگاه همه دوست داشتند که او برود و دنبال بهانه بودند، مشکلاتی که بین ساپینتو و هواداران پرسپولیس اتفاق افتاد او را روز پنجشنبه محروم کردند و اعلام کردند که 4 ماه محروم شده و باشگاه اعتراضی نکرد و همانجا فهمیدم که می‌خواهند او را کنار بگذارند.

حیدری درباره اخلاقیات ساپینتو گفت: او مربی فنی و خیلی خوبی بود ولی از لحاظ اخلاقی مشکلش این بود که خیلی زود عصبی می‌شد.

دیگر خبرها

  • فتح‌الله‌زاده نمی‌خواست ساپینتو روی نیمکت بنشیند
  • رقابت ۱۷ هزار دانش آموز قمی برای ورود به دانشگاه
  • پیگیری مشکلات جامعه هدف بنیاد شهید و امور ایثارگران
  • مقایسه درآمد پردرآمدترین ورزشکاران حرفه‌ای در هفت رشته‌ی ورزشی (+ اینفوگرافی)
  • چهار محور در استان مسدود است
  • مطلق‌زاده: فوتبال برای مسئولان خوزستان مهم نیست
  • آماده‌باش مدیریت بحران استان
  • مدیریت بحران استان یزد در آماده باش کامل است
  • جایگاه بالاتر با توجه بیشتر به شنا
  • ورزشکاران نقش محوری در خنثی‌سازی برنامه‌های دشمن دارند