Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@18:59:01 GMT

بیماری های مغز و اعصاب با پیر شدن جمعیت افزایش می یابد

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۳۶۱۶۳

بیماری های مغز و اعصاب با پیر شدن جمعیت افزایش می یابد

تهران - ایرنا- عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: بیماری های مغز و اعصاب با پیر شدن جمعیت کشور در حال افزایش است که باید افراد را در برابر عدم ابتلا به این بیماری ها توانمند کرد.

به گزارش خبرنگار حوزه سلامت ایرنا، فرزاد فاتحی روز دوشنبه در نشست خبری در بیمارستان شریعتی، افزود: بالا رفتن سن افراد، تغذیه مناسب و مصرف زیاد غذاهای آماده و در حال صنعتی شدن از عوامل مهم افزایش بیماری های مغز و اعصاب مانند میگرن، پارکینسون، سکته مغزی و ام و اس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: در حال حاضر ام اس بیشتر در جوانان ایرانی 20 تا 30 سال شیوع بسیاری دارد بطوری که به ازای هر 100 هزار نفر جمعیت، 50 نفر دچار این بیماری می شوند و سهم زنان در ابتلا به این بیماری بیشتر از مردان است.
فاتحی افزود: میگرن نیز 10 درصد افراد جامعه را درگیر کرده است که البته این بیماری نیز در سنین پایین دیده می شود.
معاون آموزشی بیمارستان شریعتی گفت: سکته مغزی دومین علت مرگ و میر در کشور محسوب می شود و فشارخون بالا، دیابت، مصرف سیگار، الکل و چربی خون بالا از عوامل خطر ابتلا به سکته مغزی است. فاتحی افزود: سن شیوع این بیماری در ایران یک دهه پایین تر از کشورهای دیگر است و فعالیت بدنی نامناسب به بروز سکته مغزی بیشتر دامن می زند.
ویی با اشاره به اینکه سکته مغزی شانس مرگ و میر را نیز افزایش می دهد، گفت: افرادی که دچار این بیماری می شوند اگر در چهار ساعت و نیم اولیه ابتلا به سکته مغزی سریعا درمان نشوند دچار زخم بستر و عفونت های ریوی و ادراری می شوند.
این فوق تخصص بیماری های مغز و اعصاب گفت: افرادی که دچار سکته مغزی می شوند، لخته خون در آن ها ایجاد شده است که باید به سرعت تحت درمان قرار گیرد و اگر در چهار ساعت و نیم اولیه مداوا شوند از طریق بازتوانی می توانند، بهبود یابند.
فاتحی افزود: بحث بازتوانی بیماران سکته مغزی بسیار مهم است زیرا حمایت های اجتماعی در این زمینه کمتر شده است و با شرایط اقتصادی امروز ، وضعیت بدتر می شود.
وی تاکید کرد: نوسانات ارزی باعث شده است بیماران مبتلا به مغز و اعصاب از لحاظ دسترسی به دارو دچار مشکل شوند هر چند داروهای ایرانی 80 تا 90 درصد موارد مشکلی برای آنها ایجاد نمی کند، اما سیستم بدنی برخی از این بیماران فقط به داروهای خارجی جواب می دهد و باید بیماران در زمینه حق انتخاب داشته باشند.
به گفته فاتحی در بخش تجهیزات پزشکی بیماری های مغز و اعصاب مانند تصفیه خون مشکلات بسیاری ایجاد شده بطوری که برخی از بیماران به طور متوسط ماهانه باید هزینه زیادی را برای درمان بپردازند.
وی در ادامه به برگزاری بیشت و ششمین همایش بیماری های مغز و اعصاب اشاره کرد و گفت: این همایش 10 تا 13 اردیبهشت در هتل المپیک برگزار می شود و 180 مقاله به صورت سخنرانی و پوستر توسط پزشکان مغز و اعصاب کشورهای ایران، آمریکا، آلمان ، فرانسه و سوریه ارایه می شود.
فاتحی ادامه داد: آلزایمر، بیماری های عصبی عضلانی، ام.اس، سکته مغزی، سردرد، تشنج، اختلالات حرکتی مانند پارکینسون از مهمترین محورهای مورد بحث در این همایش است.
اجتمام*9022*9105

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي سواد سلامت فاتحي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۳۶۱۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعداد نیروگاه‌های اتمی افزایش می‌یابد

رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: ایران همسو با سایر کشورهای جهان، گام‌های اساسی برای افزایش تعداد نیروگاه‌ها و ظرفیت تولید برق هسته‌ای برداشته است.

به گزارش مشرق، محمد اسلامی در جریان بازدید از واحد یکم نیروگاه اتمی بوشهر درباره میزان برق هسته‌ای تولید شده در این نیروگاه اظهار داشت: ‌ در یک دهه گذشته ۶۳ میلیارد کیلووات ساعت برق در نیروگاه اتمی بوشهر تولید شده است.

وی افزود: سال ۱۴۰۲ جشن دهمین سال تولید برق از نیروگاه اتمی بوشهر برگزار شد و بر اساس آمار در یک دهه گذشته ۶۳ میلیارد کیلووات ساعت برق هسته‌ای در این نیروگاه تولید شده است.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران تصریح کرد: تولید این میزان برق هسته‌ای، موجب صرفه‌جویی ۱۰۳ میلیون بشکه نفت خام شده که ارزش این میزان صرفه‌جویی در مصرف سوخت‌های فسیلی بیش از ۸ میلیارد دلار است.

اسلامی خاطرنشان کرد: تاکنون با تولید ۶۳ میلیارد کیلووات ساعت برق هسته‌ای، ‌نیروگاه اتمی بوشهر توانسته ۴ بار هزینه صرف شده بابت احداث خود را تامین کند.

وی با بیان اینکه تحقق تولید ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای از موضوعات مهم و مورد تاکید مقام معظم رهبری است؛ گفت: این طرح مهم با جدیت در دستور کار سازمان انرژی اتمی ایران قرار دارد و بلوغ هسته‌ای کشور از طریق تولید انرژی و برق هسته‌ای با جدیت دنبال می‌شود.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با اشاره به سهم ۱۱ درصدی برق هسته‌ای تولیدشده در نیروگاه‌های اتمی جهان عنوان کرد: در جریان برگزاری بیست و هشتمین اجلاس جهانی تغییرات اقلیمی سازمان ملل مقرر شد تا سال ۲۰۵۰ ظرفیت انرژی هسته‌ای برای تولید برق جهانی سه برابر شود که ما نیز گام‌های اساسی برای افزایش تعداد نیروگاه‌های اتمی کشور خود برداشته‌ایم.

دیگر خبرها

  • قبض برق کسانی که کولر گازی دارند، چقدر افزایش می‌یابد؟
  • فیلم| شوخی جالب با رونالدو/رونالدو از ترس سکته کرد
  • سهم همدان از اقتصاد گردشگری افزایش یابد
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • مسئولیت‌های اجتماعی نفت در استان بوشهر افزایش یابد
  • صنایع کوچک روستایی در استان همدان توسعه می‌یابد
  • علت افزایش فشار داخل سر و راه های درمان آن
  • امسال قیمت برق افزایش نمی یابد
  • مناطق حفاظت شده در استان بوشهر افزایش می‌یابد
  • تعداد نیروگاه‌های اتمی افزایش می‌یابد