Web Analytics Made Easy - Statcounter

همدان- کامرن گردان گفت: درخواست آب و فاضلاب با محوریت سهم تبصره ۳ برای انشعابات و آب‌بها در سالجاری و ۳ ماهه سال ۹۹ با افزایش ۲۰ درصدی در صحن شورا مصوب شد.

به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی شورای اسلامی شهر همدان، کامرن گردان رئیس شورای شهر همدان  در سومین صحن شورا، اظهار کرد: درآمد حاصله در زمینه تبصره ۳ به منظور ایجاد زیرساخت های آب‌وفاضلاب شهری که فرسوده شده‌اند، خواهد بود که با تأکید بر ایجاد تسهیلات برای توسعه طرح‌های آب و فاضلاب و بهسازی سیستم فرسوده آن، مطرح است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

* دست خالی مدیریت شهری در دوره پنجم شورا

وی در ادامه گفت: با گذشت ۶ ماه از آغاز به کار شورای پنجم تأکید کردم که عملکرد مدیریت شهری همدان در دوره پنجم باید قوت بگیرد.

گردان افزود: اقدام شاخصی در حوزه شهری و مدیریت شهری همدان هنوز محقق نشده و همدان نیازمند اجرای طرح‌ها و برنامه‌های ماندگار است.

رئیس شورای شهر همدان همچنین بیان کرد: می‌بایست گزارش سفر به منطقه چگینی استان لرستان با محوریت تعداد افراد حاضر در منطقه به منظور خدمات‎رسانی به مردم مصیب‌دیده و... از سوی شهردار ارائه شود.

* ضرورت توجه به حقوق شهر، شهروندان و سرمایه‌گذار

حمید بادامی‌نجات نیز با اشاره به اینکه پروژه تله‌کابین گنجنامه علاوه بر ایجاد اشتغال برای افراد بومی، برای این شهرآورده داشته است، گفت: در بحث سرمایه‌گذار باید با ظرافت و تحقیقاتی بیشتر عمل کرد و از سوی دیگر با تسهیل در امور به دنبال جذب سرمایه‌گذار باشیم.

نایب رئیس شورای شهر همدان با تأکید بر اینکه در بررسی پروژه‌ها می‌بایست صلاحیت افراد و عملکرد سرمایه‌گذار مورد توجه قرار گیرد، عنوان کرد: به عنوان نماینده مردم همدان همواره حقوق شهر، شهروندان و سرمایه‌گذار باید مورد توجه قرار گیرد و تمام موارد دوسویه دیده شود.

* تأکید بر تحقق عملیاتی شعار سال

حسین قراباغی هم بیان کرد: نیمه دوم سال ۹۷ تمامی برنامه های شورا با محوریت تعیین‌تکلیف پروژه‌های نیمه‌تمام بود تا برای تعریف پروژه‌های جدید، سابقه خوبی برای جذب سرمایه‌گذار وجود داشته باشد.

رئیس کمیسیون اقتصاد، سرمایه‌گذاری و گردشگری شورای شهر همدان با اشاره به شعار سال مبنی بر «رونق تولید»، افزود: این امر تنها با شعار محقق نمی‌شود؛ بلکه باید در عمل نیز باید مشهود باشد.

وی تأکید کرد: مباحث سرمایه‌گذاری نقش مهمی در رونق تولید و اقتصاد و همچنین توسعه کشور دارد؛ بنابراین می‌بایست حمایت از سرمایه‌گذار را در اولویت جدی قرار دهیم.

قراباغی ادامه داد: هر سرمایه‌گذاری می‌تواند مبلغان شهر همدان در جذب سرمایه‌گذاران دیگر باشند و در این راستا حمایت ما می‌تواند بازتاب خوبی داشته باشد.

وی با تأکید بر اینکه اکنون باید دست به دست هم تمامی مشکلات را حل کنیم تا راهی برای آمدن سرمایه‌گذار جدید باشد، گفت: بر اساس ظرفیت شهر همدان که گردشگری است باید زمینه را برای حضور سرمایه‌گذار فراهم کنیم تا این امر در رونق تولید نیز موثر واقع شود.

قراباغی در ادامه با اشاره به پروژه عصر طلایی هگمتانه، گفت: همکاری جدی دستگاه‌های نظارتی در این پروژه و محاسبه عوارض این پروژه نسبت به فعالیت آن در منطقه نمونه گردشگری از جمله اقدامات مثبتی بود که در راستای پیشرفت پروژه عصر طلایی مورد توجه است.

رئیس کمیسیون اقتصاد، سرمایه‌گذاری و گردشگری شورا همچنین گفت: تصمیمات موثری نیز برای پروژه‌های میدان میوه و تره‌بار، تله‌کابین گنجنامه و زاگرس در کمیسیون اتخاذ شده که نیازمند پیگیری جدی شورا و شهرداری است.

* حمایت از ظرفیت‌های شهر و تشویق سرمایه‌گذاران

سید مسعود عسگریان در ادامه این جلسه با بیان اینکه موارد مورد نظر کمیسیون اقتصاد، سرمایه‌گذاری و گردشگری شورا واقعیت‌های شهر است، گفت: حدود ۲ سال از عمر شورای پنجم می‌گذرد؛ بنابراین انتظار می‌رود اطلاعات خود را کامل کنیم تا در نگاه به موضوعات شهری دچار تردید نشویم.

رئیس کمیسیون نظارت، بازرسی و امور اداری شورای شهر همدان با تأکید بر اینکه باید از تمامی ظرفیت‌های شهر حمایت کرده و سرمایه‌گذاران را تشویق به کار کنیم، افزود: سلایق شخصی افراد نباید در جذب سرمایه‌گذار و سرمایه‌گذاری دخالت داده شود.

به گفته وی، همه ارگان‌ها باید در تمامی حوزه‌ها به‌ویژه سرمایه‌گذاری، تصمیم‌گیرنده و تصمیم‌ساز باشند و موانع موجود را به منظور پیشرفت امور سرمایه‌گذاری و وورد سرمایه‌گذار بیشتر برطرف کنند.

* حضور ۸۶۰ داوطلب همدانی در لرستان

‌اکبر کاوسی‌امید با اشاره به حضور نیروهای همدانی در چگینی، افزود: ۸۶۰ نفر نیروهای داوطلب از استان همدان در مناطق سیل‌زده لرستان حضور دارند که ۵۰ نفر از شهرداری همدان است.

رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و امور مالی شورای شهر همدان ، مدیریت بحران همدان در بحث بارندگی‌های اخیر را بی‌نظیر اعلام کرد و افزود: اگر اقدامات به موقع و حضور فیزیکی شهردار و مدیران شهری نبود شاید ما نیز با بحران مواجه می‌شدیم.

کاوسی‌امید با تأکید بر اینکه حس مشارکت و همراهی مردم همدان با مسئولان و مدیران شهری بالاست، گفت: این امر باید در سراسر کشور حکمفرما باشد.

وی معتقد است: در نظام آموزش شهروندی باید آموزش همراهی و همگامی مردم با مدیریت شهری و مدیریت بحران آموزش داده شود.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: شورای شهر همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۳۶۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری جلسه شورای پدافند غیرعامل 

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، "خشایار صنعتی " در جلسه شورای پدافند غیرعامل این شهرستان بیان داشت: امروز آموزش و نهادینه‌سازی پدافند غیرعامل جزء ضروریات ما در حوزه ایمن‌سازی و کاهش آسیب‌پذیری زیرساخت‌های موردنیاز مردم است.    فرماندار بوکان با اشاره به افزایش مهاجرت بی رویه در طول سالیان متمادی به شهرستان بیان داشت:با توجه به افزایش جمعیت و آمار بالای مهاجرت، تبعات و آسیب‌های اجتماعی، مشکلات بهداشتی و خدماتی زیادی برای مناطق حومه شهر بوکان و تعدادی از روستای حریم بوجود آمده است.   تحقیقات اولیه در خصوص شناسایی تهدیدات و آسیب‌های موجود در شهرستان خام و ناکامل است و امید داریم در آینده نزدیک با پیگیری‌های لازمه به نتیجه برسد.    صنعتی ادامه داد: نهایتا با این شرایط تدوین نظام‌نامه جامع پدافتد زیستی شهرستان ضروری است و لازم است اقدامات جامعی از قبیل کاهش افق توسعه شهرستان انجام شود.   صنعتی همچنین افزود: با توجه به دستورالعمل‌های ابلاغی در حوزه پدافند غیر عامل، در این شهرستان سعی کردیم با استفاده از همه ظرفیت‌ها و کمک مدیران نسبت به اجرای آن در پروژه‌ها و زیرساخت‌ها و تاسیسات اقدام کنیم.    فرماندار بوکان بابیان اینکه یکی از اهداف پدافند غیرعامل افزایش بازدارندگی در برابر حوادث طبیعی و زیستی است، گفت: با توجه به اینکه زیرساخت‌های حیاتی ما دارای اولویت مراقبتی هستند لازم است به منظور مراقبت، ارتقای ایمنی و افزایش بازدارندگی در راستای تسهیل شرایط زیستی، اقدامات پدافندی برای مقابله با تهدیدات و کاهش نارسایی‌ها صورت گیرد.   در این جلسه دستگاه‌های عضو آخرین اقدامات در حوزه بازدارندگی و مراقبت از زیرساخت‌های اولویت دار مردم شهرستان را تشریح نمودند.

دیگر خبرها

  • عملیات اجرایی طرح رود دره خرداد ماه آغاز شود
  • واکنش شورای رقابت به افزایش ۱۵۰ میلیونی قیمت پژو پارس
  • تصویب ۱۸۹۰ میلیارد تومان بودجه شهرداری بوشهر
  • برگزاری جلسه شورای پدافند غیرعامل 
  • توسعه زیرساخت‌های گردشگری در مسیر رشد ۲۵ درصدی جذب گردشگران
  • لزوم حرکت به سمت سرمایه‌گذاری تخصصی/ قوانین سرمایه‌گذاری در حوزه شهری تسهیل شود
  • ۱۰۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در همدان انجام می‌شود
  • هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در همدان انجام می‌شود
  • سنگ اندازی‌ها باعث فرار سرمایه‌گذار از همدان می‌شود
  • اهمیت نقش حمایتی مسئولان در جذب و ماندگاری سرمایه‌گذاران در همدان