Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- وزير کشور رويکرد اصلي ستاد بازسازي مناطق سيل زده را بازگشت و تحقق کامل جريان عادي زندگي مردم و روند اشتغال و توليد در مناطق سيل زده عنوان کرد.

به گزارش ايرنا از پايگاه اطلاع‌رساني وزارت کشور نخستين جلسه ستاد بازسازي امروز- دوشنبه - با حضور محمود حجتي وزير جهاد کشاورزي، محمد سعيدي کيا رييس بنياد مستضعفان،عليرضا تابش رييس بنياد مسکن انقلاب اسلامي، اسماعيل نجار رييس سازمان مديريت بحران، تقي رستم وندي رييس سازمان امور اجتماعي، علي اصغر پيوندي رييس جمعيت هلال احمر و مديران ارشد ساير دستگاه هاي عضو قرارگاه، در محل وزارت کشور و به رياست عبدالرضا رحماني فضلي وزير کشور برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


«عبدالرضا رحماني فضلي» در اين نشست با تشريح اقدامات و جلسات مقدماتي براي تشکيل قرارگاه بازسازي، ماموريت اصلي ستاد را مديريت کلان فرآيند بازسازي در قالب سياست گذاري، تجميع، ساماندهي و جهت دهي به اقدامات دستگاه هاي مسئول براي افزايش و ارتقاي کارآمدي در روند بازسازي برشمرد.
وزير کشور با مرور رهنمودهاي مقام معظم رهبري و تاکيدات رياست جمهوري، گفت: رويکرد اصلي ستاد بازگشت و تحقق کامل جريان عادي زندگي مردم و روند اشتغال و توليد در مناطق سيل زده است.
«محمود حجتي» وزير جهاد کشاورزي هم در اين نشست با اشاره به اولويت هاي مد نظر در حوزه کشاورزي، بر آغاز فوري عمليات اجرائي بازسازي تاکيد کرد.
در اين نشست همچنين، مديران ارشد دستگاه هاي عضو، برنامه ها و نقطه نظرات دستگاه تخصصي و حمايتي خود را در ذيل ماموريت هاي ستاد، مطرح کردند و موضوعات مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و تصميمات لازم نيز اتخاذ شد.
سيام**3061*2021
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۳۷۶۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زیرساخت‌های رفاهی سواحل متعلق به دستگاه‌های دولتی باید مورد استفاده همه مردم قرار گیرد

وزیر کشور در استان مازندران گفت: همه زیرساخت‌های رفاهی موجود در سواحل به ویژه فضا‌های متعلق به دستگاه‌های دولتی باید مورد استفاده همه مردم قرار گیرد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، احمد وحیدی وزیر کشور درباره آزادسازی پلاژ‌های دولتی در سواحل مازندران به نفع مردم گفت: همه زیرساخت‌های رفاهی و تفریحی موجود در سواحل به ویژه فضا‌های متعلق به دستگاه‌های دولتی باید طبق قانون مورد استفاده همه مردم قرار گیرد و نباید در اختیار گروه خاصی از جامعه باشد.

وی اضافه کرد: با توجه به این که آزادسازی سواحل مورد تاکید دولت است و گام‌های مهمی نیز در این زمینه برداشته شد باید این اقدام نیز انجام شود. البته تمام این کار‌ها را نمی‌توان در یک بازه کوتاه انجام داد و باید روند قانونی را در نظر گرفت و کار‌ها را دنبال کرد.

وی افزود: اصل ایده و هدف ما در دولت همین است که کار‌های مرتبط با توسعه زیرساخت‌های ساحلی بر همین منوال پیش برود. به ویژه در مناطقی که ساحل آزاد شده بخش خصوصی باید در چارچوب قانون فعال شود و به گونه‌ای که عموم مردم از زیرساخت‌های ساحلی بهره‌مند شوند ایفای نقش کند.

وزیر کشور تصریح کرد: نباید ساحل و زیرساخت‌های رفاهی و تفریحی موجود در سواحل انحصاری شود که گروهی بتوانند از این فضا‌ها و امکانات بهره بگیرند و بخش بزرگی از مردم نتوانند. باید ساحل را برای استفاده همگانی آماده کرد.

وحیدی افزود: به شهرداران ابلاغ کردیم محوطه‌های ساحلی که در حوزه شهرداری‌هاست برای عموم مردم بهسازی شود. برای فضا‌هایی که در حوزه شهرداری‌ها نیست هم باید طوری برنامه‌ریزی کرد که طبق مقررات زیرساخت‌ها در اختیار عموم قرار بگیرد.

وزیر کشور با اشاره به مالکیت برخی دستگاه‌های دولتی بر مجتمع‌های تفریحی و رفاهی ساحلی اظهار کرد: دستگاه‌های دولتی هر خدمتی که می‌توانند کنند و هر زیرساختی که در این نواحی دارند باید به نفع عموم و برای بهره‌مندی همه مردم باشد.

وحیدی درباره برنامه‌ریزی‌ها برای برگزاری مرحله دوم انتخابات نیز گفت: تمهیدات لازم انجام شده و پیش‌بینی‌ها صورت گرفته تا تمام فرایند انتخابات الکترونیک انجام شود. در مازندران هم زیرساخت‌های لازم فراهم شده و آمادکی برای برگزاری مرحله دوم انتخابات به صورت الکترونیک وجود دارد.

وزیر کشور در پاسخ به این پرسش که با توجه به تغییر استانداران مازندران و لرستان آیا جابه‌جایی استانداران ادامه خواهد داشت، گفت: برنامه‌ای برای تغییر سایر استانداران نداریم و استانداران ما با قدرت به کارشان ادامه می‌دهند.

دیگر خبرها

  • اسلامشهر رتبه برتر مشارکت در بازسازی عتبات عالیات در استان
  • واکنش ضرغامی به گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس/ وزیر میراث فرهنگی و گردشگری: این که گفته می‌شود سفر از سبد خانوار حذف شده حتما نادرست است و همان چیزی است که دشمن می‌خواهد
  • مخبر: دستگاه‌های ذیربط مراقبت کنند تا اخلال و مشکلی در برگزاری کنکور رخ ندهد
  • رعایت عدالت و کرامت انسانی رویکرد مدیران لرستان باشد
  • ارمنستان قصد بازگشت نظامی به منطقه قره باغ ندارد
  • پاشینیان: ارمنستان قصد بازگشت نظامی به منطقه قره باغ ندارد
  • زیرساخت‌های رفاهی سواحل متعلق به دستگاه‌های دولتی باید مورد استفاده همه مردم قرار گیرد
  • وزیر کشور: استفاده از پلاژ‌های دولتی برای همه
  • برگزاری نشست شورای هماهنگی ستاد مرکزی راهیان نور
  • روند عادی تردد کامیون ها در آستارا