Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-03-28@20:19:55 GMT

شهرداری: ساماندهی آرادکوه بر عهده محیط زیست است

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۳۹۲۸۴

شهرداری: ساماندهی آرادکوه بر عهده محیط زیست است

شهرری- ایرنا- مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند پایتخت گفت: طبق قانون تعیین تکلیف ساماندهی مجتمع پردازش زباله آرادکوه بر عهده سازمان محیط زیست بعنوان رئیس کارگروه ملی مدیریت پسماند است و شهرداری تهران نیز به عنوان مجری آماده اجرای تصمیمات کارگروه است.

به گزارش ایرنا، مجتمع پردازش و بازیافت زباله آرادکوه کهریزک در کیلومتر 23 جاده قدیم تهران – قم و در جنوب کهریزک واقع شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مرکز روزانه به طور متوسط هشت هزار تن انواع پسماندهای مختلف از منابع مختلف تولید همچون مناطق 22 گانه، شهرک و شهرهای اطراف، مراکز بهداشتی و درمانی، لجن و سرشاخه و غیره جهت امحا و دفع به این مرکز ارسال می شود.
این حجم وسیع از دفن زباله یکی از کانون های اصلی بوی نامطبوع در مسیر عوارضی تهران - قم تا فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) بویژه ماه های گرم سال است که طی چند سال اخیر همواره خبرساز بوده و حل نشده باقی مانده است.
رضا عبدلی روز دوشنبه در حاشیه مراسم ارسال پنجمین کاروان کمک های شهرداری تهران به خوزستان در حرم امام خمینی(ره) در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: وزارت کشور و جهاد کشاورزی طبق ماده 12 قانون مدیریت پسماند مصوب 1383 و آئین نامه اجرایی 1384 متولی اصلی ساماندهی و برنامه ریزی پردازش زباله هر شهری هستند و موضوع پیگیری و تعیین تکلیف آن نیز بر عهده کارگروه ملی است و دبیر و رئیس کارگروه هم در هر استانی اداره حفاظت محیط زیست است.
وی تصریح کرد: کارگروه ملی طبق قانون از 21 سازمان، وزارتخانه و شرکت خارج از شهرداری تهران با ریاست محیط زیست تشکیل شده، بنابراین بر اساس قانون تصمیم گیری در این زمینه بر عهده سازمان محیط زیست است.
عبدلی ضمن آگاهی از مشکلات و اشکالات مجتمع پردازش زباله آرادکوه در کهریزک و ارائه 2 راهکار به محیط زیست، گفت: پیشنهاد می کنم قبل از هر چیزی این موضوع کارشناسی شود و شهرداری نیز بعنوان مجری تصمیمات کارگروه را اجرا خواهد کرد.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند پایتخت گفت: اگر تصمیم به انتقال است بایستی اقدامات زیرساختی مکان مورد نظر فراهم شود چرا که انباشت روزانه در حدود 9 هزار تن زباله پایتخت فاجعه بار است.
وی ساماندهی وضع موجود در آرادکوه را راهکاری دیگر بیان کرد و گفت: شهرداری تهران در این زمینه پیشنهادات لازم برای ساماندهی این مجتمع به سازمان محیط زیست اعلام کرده است و پیشنهاد می شود که این مجتمع بعنوان شهرکی بسیار مدرن و جدید ساماندهی شود.
رئیس سازمان مدیریت پسماند پایتخت اضافه کرد: روش های دفن زباله در این مجتمع اشتباه است چرا که زباله باید سوزانده و شیرابه به همراه کمپوست باید جمع آوری شود.
وی اضافه کرد: قبل از هر چیزی باید به صورت کارشناسی این موضوع را بررسی کرد و مشخص شود که ساماندهی به صرفه است و سازمان محیط زیست باید تعیین تکلیف کند و شهرداری تهران بعنوان مجری آنرا پیگیری و اجرا کند.
1970/6003

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي شهرداري تهران انتقال آرادكوه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۳۹۲۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمار سازمان ملل از گرسنگان در جهان

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از سی. ان. ان، براساس گزارش برنامه محیط زیست سازمان ملل متحد، روزانه بیش از یک میلیارد وعده غذایی در سراسر دنیا هدر می‌رود.

در گزارش شاخص هدر رفتن غذا که روز چهارشنبه از سوی برنامه محیط زیست سازمان ملل منتشر شد، هدر رفتن مواد غذایی به عنوان یکی از عوامل تغییرات جوی معرفی شده و تردیدهایی درباره نقش کشورها در توزیع غذا ابراز شده است.

بر اساس این گزارش، در سال ۲۰۲۲ روزانه بیش از یک میلیارد وعده غذایی از بین رفته است. این آمار بدان معناست که حدود یک پنجم از غذایی که در دسترس افراد قرار گرفته، توسط خانوارها، رستوران‌ها و دیگر بخش‌های خدمات غذایی و خرده‌فروش‌ها نابود شده است.

این گزارش افزود که در مجموع یک سوم از مواد غذایی در فرایند تولید هدر می‌رود. همچنین هر فرد بطور میانگین سالانه ۷۹ کیلوگرم از مواد غذایی را هدر می‌دهد، یعنی روزانه دستکم یک میلیارد وعده غذایی هدر می‌رود.

علاوه بر این، یافته‌های این گزارش حاکی است که یک سوم از جمعیت جهان با ناامنی غذایی مواجه بوده و ۷۸۳ میلیون نفر تحت تاثیر گرسنگی هستند.

«اینگر اندرسن» مدیراجرایی برنامه محیط ‌زیست سازمان ملل متحد گفت: هدررفت مواد غذایی یک تراژدی جهانی است. امروز در حالی که مواد غذایی نابود می‌شود میلیون‌ها نفر گرسنه هستند. این موضوع نه تنها یک مساله بزرگ در حوزه توسعه است بلکه تاثیرات آن باعث تحمیل هزینه‌های قابل توجه به طبیعت و آب و هوا می‌شود.

دیگر خبرها

  • زباله‌گردی و کودکان کار امسال ساماندهی می‌شوند
  • ساماندهی پدیده زباله‌گردی و کودکان کار طی ماه‌های آینده
  • ساماندهی پدیده زباله‌گردی و کودکان کار طی ماه‌های آینده/فعال شدن ساخت تمام خطوط متروی تهران
  • مهمترین برنامه‌های سازمان محیط زیست در سال آینده
  • آمار سازمان ملل از گرسنگان در جهان
  • افزایش ۱.۶ میلیارد متر مکعبی حجم آب دریاچه ارومیه
  • ساماندهی ۴۱۱ پروژه بر زمین مانده دستاورد سال گذشته سازمان محیط زیست
  • کارگروه ملی احیاء و ساماندهی دریاچه نمک تشکیل می‌شود
  • افزایش ۵ برابری بودجه سال آینده شهرداری تهران نسبت به ۱۴۰۰
  • همکاری گردشگران نوروزی در حفاظت از محیط زیست