۲۶ فروردین ۱۳۹۸
خاطره جالب آیت الله مجتهدی از کودکی خود +فیلم
به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، در ۹ مهر ۱۳۰۲ (۱۳۴۳ هجری قمری) در تهران به دنیا آمد. وی در خاندانی متدین پرورش یافت، پدرش محمدباقر از کسبه معروف و با فضیلت بوده و جدش میرزا احمد از تجار مشهور و از مؤمنین عصر خود بود. بعد از این دو، اجداد آیت الله مجتهدی همگی در کسوت روحانیت و از علما بزرگ و از ائمه جماعات مشهور کاشان بودند.
از جمله اجداد وی، ملامحمدعلی مجتهد و ملامحمد باقر مجتهد و ملا محمد کاظم مجتهد کاشانی هستند. آیت الله مجتهدی تهرانی در حوزه به تدریس علوم اسلامی و فعالیتهای مذهبی اشتغال داشته و کلاسهای وی از محبوبیت زیادی در بین مردم به خصوص جوانان برخوردار بوده است.
در ادامه ویدیویی جالب از دوران کودکی این فقیه را از زبان ایشان مشاهده میکنید:
کد ویدیو دانلود فیلم اصلیانتهای پیام/
منبع: باشگاه خبرنگاران
جانباختگان اعتراضات چه افرادی هستند؟| مردم میخواهند بدانند چه اتفاقی افتاده است
عارف: ابهاماتی در کشتهها وجود دارد/ با شفافیت اطلاع رسانی شود
منبع این خبر، وبسایت www.yjc.ir است و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه این خبر را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ۲۳۴۴۱۷۵۹ را به همراه موضوع به آدرس info@porsyar.com ارسال فرمایید.
با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع مطلب و کاربران است.
خبر بعدی:
همایش اندیشههای آیتالله جوادیآملی باعث تعمیق رابطه قرآن با جامعه شده است
گروه معارف- استاد حوزه علمیه گفت: همایش بررسی آرا و اندیشههای تفسیری آیتالله جوادیآملی کاری سترگ بوده که عرصه فرهنگی را در جامعه اسلامی ایجاد کرده و در سطح ملی زمینه گسترش و تعمیق رابطه قرآن با جامعه ایجاد کرده، ارزشمند است.
به گزارش ایکنا از کرمان، حجتالاسلام مرتضی جوادیآملی فرزند آیتالله جوادیآملی امروز پنجشنبه، 14 آذر در همایش ملی بررسی آرا و اندیشههای تفسیری آیتالله جوادیآملی گفت: این همایش کاری سترگ بوده که عرصه فرهنگی را در جامعه اسلامی ایجاد کرده و در سطح ملی زمینه گسترش و تعمیق رابطه قرآن با جامعه ایجاد کرده، ارزشمند است.
وی افزود: باید رسالتهای اجتماعی تفسیر تسنیم را بهتر و بیشتر بشناسیم، مهمترین کاری که در پرتو تفسیر تسنیم ایجاد شد عبارت است از حفظ و صیانت وحی، در داخل و خارج تلاش بود قرآن را از سطح وحی به سطح فکر تنزل بدهند که خداوند در سوره مدثر اشاره کرده قرآن سخن الهی است که برای بشر و عالمیان است.
فرزند آیتالله جوادیآملی بیان کرد: اگر وحی را اندازه فکر بشر بخواهیم تنزل دهیم بزرگترین ظلم به بشریت است امروز مسیحیت از جریان وحی خارج شده است.
وی با بیان اینکه کسانی که قرآن و وحی را به عنوان جهانبینی پیامبر توصیف و وحی را دولایه میدانستند درصدد بودند تا قرآن را مصادره کنند و از جایگاه وحی به اندازه فکر بشر تنزل ببخشند، بیان کرد: بزرگترین کاری که آیتالله جوادیآملی انجام داد این بود که موقعیت وحی را در جایگاه اصیل خود حفظ کرد و کتابی به عنوان الوحی و النبوه در مقابل شبههای که اندیشمندان را هم درگیر کرده، نوشتند.
فرزند آیتالله جوادیآملی گفت: حتی یک واو قرآن هم از بشر نیست و این منبع وحیانی در اختیار جامعه و نظام اسلامی بوده و این همایشها در جهت تفکر و تثبیت صیانت قرآنی است.
وی اظهار کرد: رسالت دیگری که در تفسیر تسنیم مشاهده میکنیم این است که باید با قرآن مواجهه علمی انجام شود، باید بدانیم اگرچه قرآن کلام خدا و بیان هدایتی است اما معنایش این نیست که از عمق علوم خالی باشد، آیتالله جوادیآملی با تمام علوم و اندوختههای خویش به خدمت قرآن رفت و آن را با زبان علم به جامعه جهانی معرفی کرد.
فرزند آیتالله جوادیآملی افزود: رسالت اجتماعی دیگر از تفسیر تسنیم احیای عقل است که پرچم عقلانیت وحیانی به برکت قرآن در دستان آیتالله جوادیآملی است.
وی اظهار کرد: یکی از بهترین دستاوردهای اندیشههای آیتالله جوادیآملی این است که قرآن و عترت را اگر نشناسیم به مرگ جاهلیت مردیم و عترت طاهره و قرآن هر دو میزان هستند.