Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، حسن خلج تهرانی روز دوشنبه در پنل صنعت، معدن و تجارت سومین همایش بین المللی فرصت های سرمایه گذاری در هرمزگان اظهارداشت: هم اکنون افزون بر 30 شرکت در منطقه صنعتی معدنی خلیج فارس فعال هستند که از بین آن ها 11 شرکت تولیدی با زمینه های مختلف فعالیت دارند.
وی بیان داشت: هم اکنون شرکت های فولادی چهار و نیم میلیون تن فولاد تولید می کنند که تا افق 1404 باید به 10 میلیون تن برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرعامل منطقه ویژه صنعتی معدنی خلیج فارس اظهارداشت: این منطقه دارای مزیت های فراوانی برای سرمایه گذاری است که می توان به همجواری با آب های آزاد، اتصال به شبکه ریلی سراسری، سایت دپوی مواد معدنی به وسعت 40 هکتار، اسکله نفتی با ظرفیت 15 میلیون تن، فراهم بودن پایانه دریایی صادرات و واردات و همجواری با پالایشگاه نفت اشاره کرد.
خلج تهرانی ادامه داد: اسکله برای کشتی هایی با ظرفیت بالای 300 هزار تن در آینده ارتقاء می یابد و اکنون در حال انعقاد قرارداد آب شیرین کن با ظرفیت تولید روزانه 100 هزار مترمکعب در روز هستیم.
استان هرمزگان دارای 2 منطقه آزاد کیش و قشم و 6 منطقه ویژه اقتصادی قشم، صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس، کشتی سازی خلیج فارس، منطقه ویژه بندرشهید رجایی، انرژی بر پارسیان و منطقه ویژه نفتی لاوان است.
منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس با 13هزار نفر شاغل (صنایع فعال در این منطقه) در 13کیلومتری غرب شهر بندرعباس قرار دارد.
سومین همایش بین المللی فرصت های سرمایه گذاری هرمزگان امروز دوشنبه با حضور 500 نفر از مهمانان داخلی و خارجی در تالار شهید آوینی بندرعباس آغاز شد.
در این همایش 2 روزه مهمانان زیادی از داخل و خارج کشور در حوزه های اقتصادی، انرژی، گردشگری، شیلات و کشاورزی حضور دارند.
این همایش با 6 محور صنعت و معدن، انرژی، حمل و نقل و عمران شهری، شیلات و کشاورزی، گردشگری و مناطق آزاد در حال برگزاری است.
در این همایش بین المللی رییس سازمان جهانی آتیک، انصاری معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت خارجه، رسولی معاون وزیر و مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران و موسوی رییس کل سازمان سرمایه گذاری و کمک های اقتصادی و فنی ایران سخنرانان اولیه نخستین روز از همایش هستند.
در بخش عصر گاهی این همایش نیز پنل های مختلف سرمایه گذاری حمل و نقل و عمران شهری، صنعت، معدن و تجارت و مناطق ویژه اقتصادی، سرمایه گذاری گردشگری، شیلات و کشاورزی توسط مدیران کل دستگاه های اجرایی استان ارائه می شود.
برپایی نمایشگاه فرصت های سرمایه گذاری استان هرمزگان در هتل هرمز از بخش های جانبی عصرگاهی دومین روز این همایش خواهد بود
7195/6048
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 خلیج فارس دستگاه های اجرایی استان سرمایه گذاری فولاد گردشگری 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۴۱۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه گذاری ۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی سرمایه گذاران در منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی استان گفت: از ابتدای فعالیت منطقه ویژه اقتصادی تاکنون سرمایه گذاران داخلی و خارجی برای احداث واحد‌های تولیدی و خدماتی ۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان هزینه کردند.
حسین زارعی افزود: از ابتدای تاسیس تاکنون بیش از هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان توسط سازمان منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی برای تجهیز وآماده سازی در سایت مرکزی هزینه شده است.
وی گفت: همچنین از ابتدای فعالیت تاکنون حدود ۵۰۰ میلیارد تومان برای تجهیز وآماده سازی منطقه ویژه اقتصادی استان در سایت مرزی ماهیرود هزینه شده است.
مدیر عامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی استان افزود: از ابتدای عملیاتی شدن منطقه تاکنون در دو سایت مرکزی و مرزی منطقه ویژه اقتصادی ۱۷۰ نفر به صورت مستقیم و همچنین دو هزار و ۹ نفر در واحد‌های مستقر در دو سایت مرکزی و مرزی منطقه در زمان بهره برداری شاغل شدند.

زارعی با بیان اینکه در مجموع دو هزار و ۱۳۹ نفر در منطقه ویژه اقتصادی مشغول به کارند گفت: در سال گذشته ۲۱ هزار و ۸۶۴ کامیون ترانزیت انجام دادند و همچنین ۱۷۱ بارگیری از سایت مرزی منطقه ویژه اقتصادی انجام شد.
وی افزود: صادراتی که در سال ۱۴۰۲ از سایت مرزی منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی در بخش سوختی صورت گرفت به میزان ۱۳۳ هزار و ۱۸ کامیون، متفرقه باری با ۲۸ هزار و ۹۶۰ کامیون انجام شد.

مدیر عامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی استان گفت: همچنین کل ناوگان ورودی به سایت مرزی منطقه ویژه اقتصادی استان در سال گذشته ۷۶ هزار و ۴۰۵ کامیون بود.

دیگر خبرها

  • استفاده از ظرفیت های منطقه ویژه اقتصادی بانه
  • همایش بین المللی تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس برگزار می‌شود
  • فعالیت پایانه صادراتی در منطقه ویژه اقتصادی ازنا
  • نشست مشترک شورای همکاری خلیج فارس و اتحادیه اروپا با بررسی تحولات غزه
  • ◄ صادرات یک میلیون تن مواد معدنی به کشورهای حوزه خلیج فارس
  • بن‌بست اقتصادی رفسنجان با احداث خط ریلی حذف می شود
  • معرفی ٤٠٠ هزار میلیارد تومان پروژه در همایش کرمان آیدکس/ رفسنجان از گردنه توسعه استان خارج شده است
  • انقلاب صنعتی استان کرمان و آثار ملی آن/ حذف بن‌بست اقتصادی رفسنجان با احداث خط ریلی
  • سرمایه گذاری ۶۵۰۰ میلیاردی در منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی
  • سرمایه گذاری ۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی سرمایه گذاران در منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی