۲۶ فروردین ۱۳۹۸
خسارت بیش از 2200 میلیارد تومانی سیل به بخش صنعت
به گزارش اکوفارس به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، خسارتهای وارد شده به واحدهای صنعتی تاکنون ۵ هزار میلیارد ریال، واحدهای صنفی حدود ۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال، قالیبافان حدود هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال و زیرساختها و تأسیسات شهرکهای صنعتی و راههای دسترسی به معادن حدود هزار و ۵۵۰ میلیارد ریال برآورد شده است.
خسارتهای صنعت، معدن و تجارت استان خوزستان با توجه به وضعیت فعلی قابل بررسی نیست، اما طبق برآوردهای اولیه حدود ۱۰ هزار میلیارد ریال به این استان خسارت وارد شده است.
بنابراین گزارش، طبق برآوردهای اولیه تاکنون به ۳۸۲ واحد صنعتی و ۱۷ هزار و ۹۰۰ نفر قالیباف در سیل اخیر خسارت برآورد شده است.
در استان گلستان ۱۰۰ واحد و ۱۰ هزار نفر، استان مازندران ۳۰ واحد و هزار نفر، استان ایلام ۸۰ واحد و ۲۰۰ نفر، استان لرستان ۱۲۵ واحد و ۶ هزار و ۲۰۰ نفر، استان کرمانشاه ۳۰ واحد و ۵۰۰ نفر و چهار محال و بختیاری ۱۷ واحد در قالیبافی خسارت دیدهاند. خسارتهای وارد شده به بخش قالیبافی استان خوزستان هنوز قابل بررسی نیست.
همچنین تاکنون در استانهای گلستان، ایلام، لرستان، کرمانشاه، مازندران، لرستان و چهارمحال و بختیاری ۲۶ شهرک صنعتی از لحاظ زیرساخت و تأسیسات شهرک دچار خسارت شدهاند که از محل اعتبار تملک داراییهای سرمایهای برای بازسازی آنها و دسترسی به معادن ۱۵۴ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان اختصاص داده شده است. خسارت مربوط به استان خوزستان در این بخش تاکنون برآورد نشده است.
منبع: اکوفارس
«سورپرایز» آذری جهرمی معرفی شد؛ انتقال بستههای پستی با پهپاد+فیلم
حالِ مردم خوب نیست؛ اعتراضات آبان با مردم ایران چه کرد؟
منبع این خبر، وبسایت www.ecofars.com است و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه این خبر را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ۲۳۴۴۱۹۵۱ را به همراه موضوع به آدرس info@porsyar.com ارسال فرمایید.
با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع مطلب و کاربران است.
خبر بعدی:
پیگیری مشتریان روسیه برای دریافت خسارت نفت آلوده
شرکت PKN Orlen که بزرگترین پالایشگاه نفت لهستان است، از شرکتهای روسی بابت صادرات نفت آلوده خسارت درخواست کرد.
به گزارش ایسنا، خریداران نفت در آوریل متوجه شدند نفت خام روسیه به کلراید اورگانیک آلوده است که ماده شیمیایی مورد استفاده برای استخراج نفت است که به تجهیزات پالایش آسیب میزند. میزان زیاد این ماده در خطوط لوله نه تنها برای تجهیزات پالایشگاهی خطرناک است و باعث خوردگی و نابودی تجهیزات پالایش میشود بلکه برای افرادی که در معرض آن قرار میگیرند نیز مضر است و این ماده در دمای بالا گاز سمی تولید میکند که شبیه گاز مورد استفاده در جنگ جهانی اول است.
دانیل اوباژتک، مدیرعامل شرکت PKN Orlen در توییتر اعلام کرد این شرکت خواستار جبران خسارت مربوط به فرآوری نفت آلوده، حفاظت از تاسیسات و خرید بیشتر نفت خام شده است. وی گفت: ما مصمم هستیم همه خسارت مربوط به هزینه هایی که متحمل شده ایم را دریافت کنیم.
شرکت PERN که اپراتور خط لوله دولتی لهستان است واردات نفت روسیه از طریق خط لوله دروژبا را پس از کشف آلودگی نفت متوقف کرد و جریان نفت در ژوئن تا حدودی ازسرگرفته شد. در این بین لهستان برای جبران توقف واردات از خط لوله دروژبا، منابع تامین نفت خود را متنوع کرد.
پالایشگاههای لهستان در سه ماهه دوم امسال واردات نفت از عربستان سعودی را افزایش دادند که به دومین صادرکننده نفت به این کشور پس از روسیه تبدیل شد و همزمان، واردات نفت لهستان از روسیه ۲۰ درصد کاهش پیدا کرد.
بر اساس گزارش رویترز، شرکت خط لوله ترانسنفت روسیه در نوامبر اعلام کرد ۲۳ میلیارد روبل (۳۶۰.۳۱ میلیون دلار) برای جبران خسارت مربوط به نفت آلوده اختصاص داده است.
بلاروس هم به دنبال دریافت حدود ۷۰ میلیون دلار خسارت به دلیل مختل شدن جریان نفت به دلیل آلودگی نفت روسیه است. ولادیمیر سماشکو، سفیر بلاروس در مسکو هفته جاری اعلام کرد مسئله جبران خسارت از سوی روسای جمهور دو کشور در مذاکرات سوچی مورد بحث قرار گرفته است.
انتهای پیام