Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، جمشید اسماعیلی پیش از ظهر دوشنبه در نشست خبری دومین همایش بین‌المللی دانشگاه سبز اظهار داشت: مدیریت سبز ضرورت مهمی در جامعه امروز است و بر این اساس همایش بین‌المللی دانشگاه سبز در راستای یکی از رسالت‌های تعریف شده برای وزارت علوم برگزار می‌شود.

وی افزود: منابع محیطی ما امروز دچار تهدیدهای جدی شده است و با توجه به منابع انرژی محدود، آلودگی‌های محیط زیستی، مسائل اجتماعی و مشکلات ناشی از تحریم، اجرای مدیریت سبز در کشور موضوعی اجتناب ناپذیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل اداره نظارت بر طرح‌های عمرانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه مسئولان سطح بالای کشور وزارتخانه پشتیبان این طرح هستند، ابراز داشت: همه دانشگاه‌های کشور برای مدیرت سبز امروز برنامه‌های مختلفی طرح‌ریزی کرده‌اند.

تبیین ضرورت مدیریت سبز برای جامعه

وی با اشاره به برگزاری دومین همایش بین‌المللی دانشگاه سبز در دانشگاه اصفهان روزهای دهم و یازدهم اردیبهشت امسال ادامه داد: در این همایش از تجربیات بین‌المللی، ملی اساتید مختلف این حرفه استفاده می‌شود تا ضرورت مدیریت سبز برای جامعه تبیین شود.

اسماعیلی با اشاره به اینکه الگوهای مدیریتی سبز در دانشگاه‌های مختلف به عنوان پایلوت مورد پژوهش قرار گرفته و اجرایی نیز شده است، گفت: این نوع طرح‌های موفق در همایش بین‌المللی دانشگاه سبز ارائه خواهد شد تا به عنوان الگو توسط دیگر نهادها و دانشگاه‌ها نیز مورد استفاده قرار گیرد.

وی با بیان اینکه برای آبیاری فضای سبز در کشور با مشکلاتی مواجه هستیم، گفت: این در حالی است که درختان کاشته شده در دانشگاه اصفهان سه برابر و مصرف آب یک سوم برخی دانشگاه‌های دیگر است و طرح مورد استفاده در این ارتباط می‌تواند در دیگر نهادها مورد استفاده باشد.

جامعه باید به پژوهش‌های دانشگاهی باور داشته باشد

مدیرکل اداره نظارت بر طرح‌های عمرانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با تاکید بر اینکه جامعه باید به پژوهش‌های دانشگاهی باور داشته باشد و اطلاعات درست علمی را از طریق مجامع علمی به دست آورند، تاکید کرد: به طور مثال در همین ارتباط کمیته‌ای در وزارت علوم تشکیل شده است تا اتفاقات مناطق سیل زده مستند سازی شود و دلیل مشکلات با مدارک علمی عرضه شود.

در ادامه این نشست مدیر کارگروه مدیریت سبز وزارت علوم اظهار داشت: دانشگاه‌ها در زمینه‌های علمی و اجرایی پیشرو هستند و بر این اساس تشکیل شورای راهبری مدیریت سبز وزارت علوم در این نهاد مدنظر قرار گرفت.

مصطفی منفرد افزود: چندین دانشگاه اعلام آمادگی برای دومین همایش بین‌المللی کردند که دانشگاه اصفهان با توجه به سابقه در حوزه مدیریت سبز به عنوان میزبان این همایش بین‌المللی شناخته شد.

امکان انعقاد تفاهم نامه بخش خصوصی با دانشگاه اصفهان برای تولید برق

وی با با بیان اینکه امیدواریم با ایجاد دانشگاه سبز در همه دانشگاه‌های کشور، جامعه را به سمت جامعه پایدار و سبز سوق دهیم، گفت: به طور مثال یکی از مشکلات کنونی کشور در زمینه تولید برق است، بدین ترتیب با رایزنی‌های انجام شده، بخش خصوصی می‌تواند با انعقاد تفاهم نامه با دانشگاه اصفهان، در زمینه تولید برق از طریق انرژی‌های پاک و انتقال آن به شبکه توزیع برق کشور در رفع یکی از مشکلات کشور کمک کند.

کد خبر 4591867

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت علوم تحقیقات و فناوری سازمان محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۴۲۴۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نمایشگاه آثار هنری در دانشگاه اصفهان

ایسنا/اصفهان اولین فراخوان برگزاری نمایشگاه آثار هنری با همکاری موزه و مرکز اسناد دانشگاه اصفهان و انجمن علمی تاریخ این دانشگاه منتشر شد.

سیدمسعود سید بنکدار، مدیر موزه و مرکز اسناد دانشگاه اصفهان، در گفت‌وگو با ایسنا و در خصوص نخستین فراخوان برگزاری نمایشگاه آثار هنری در دانشگاه اصفهان چنین بیان کرد: این اولین نمایشگاه آثار هنری است که در دانشگاه اصفهان و با همکاری موزه و مرکز اسناد این دانشگاه و همچنین انجمن علمی تاریخ دانشگاه اصفهان برپا خواهد شد.

او در خصوص مخاطبان اصلی این نمایشگاه توضیح داد: دانشجویان سراسر استان اصفهان می‌توانند آثار هنری خود را به موزه و مرکز اسناد دانشگاه اصفهان واقع در ساختمان سازمان مرکزی این دانشگاه ارائه کنند. همچنین به دلیل اینکه اولین دوره است ما فقط تمرکز خود را بر دانشجویان اصفهان گذاشته‌ایم و فعلاً برای حضور دانشجویان کل کشور برنامه نداریم.

این عضو هیئت‌علمی گروه تاریخ و ایران‌شناسی دانشگاه اصفهان دربارۀ نوع آثار هنری در نمایشگاه نیز توضیح داد: آثاری که در اولین دوره موردنظر ما است به هنرهای تجسمی محدود می‌شود. دانشجویان هنردوست و علاقه‌مند می‌توانند آثارشان را در رشته‌هایی همچون خوشنویسی، نگارگری، مینیاتور، نقاشی، هنرهای وابسته به مینا و چوب و فلز عرضه کنند. دایرۀ هنرها می‌تواند متنوع‌تر باشد، اما تأکید بر هنرهای تجسمی است.

مدیر موزه و مرکز اسناد دانشگاه اصفهان اضافه کرد: ما امیدواریم که دانشجویان از این برنامه استقبال کنند و از این فرصت برای نشان‌دادن قابلیت‌های آنان استفاده کنیم. اینکه بتوانیم توان هنری دانشجویان را در معرض دید بگذاریم هدف مهمی است که این نمایشگاه دنبال می‌کند.

سیدبنکدار ادامه داد: نمایشگاه فرصت خوبی است که دانشجویان دور هم جمع شوند و بتوانند با آثار هنری و توانایی‌های یکدیگر آشنا شوند و ارتباط مفیدی در این زمینه بیشنشان شکل بگیرد. درواقع، فرصتی است که بحث و گفت‌وگوی فرهنگی دربارۀ هنر اصفهان و کشور بین دانشجویان ایجاد شود و بدانند که هنر در ایران چه اهمیتی داشته است.

او سپس تأکید کرد: امید داریم که نمایشگاه بازخورد خوبی داشته باشد و به دانشجویان شور و انگیزه بدهد. ما نیز در صورت امکان، این فراخوان را در سال‌ها یا دوره‌های بعد ادامه خواهیم داد. همچنین امیدواریم هر دانشجو در کنار رشتۀ خاصی که دنبال می‌کند بتواند در یک رشتۀ هنری نیز پیشرفت کند و مهارت خود را در این زمینه‌ هم تقویت کند.

این مدیر مسئول در دانشگاه اصفهان دربارۀ اینکه که آیا از دانشجویان هنرمند حمایت مالی خواهد شد یا در برنامه‌های موزه، برپایی کارگاه آموزش هنری وجود دارد یا خیر گفت: متأسفانه موزه و مرکز اسناد دانشگاه اصفهان برای برپایی چنین برنامه‌هایی بودجه‌ای ندارد و در توان ما نیست، اما در حد توان می‌کوشیم تا دست‌کم در مدتی کوتاه ذوق هنری دانشجوها را در معرض دید قرار دهیم.

این مدرس دانشگاه دربارۀ برنامۀ زمانی این فراخوان برای ارائۀ آثار نیز گفت: دانشجویان برای ارسال آثار خود می‌توانند تا ۲۸ فروردین‌ماه و از ساعت ۸ تا ۱۴ به موزه و مرکز اسناد دانشگاه اصفهان مراجعه کنند، ضمن اینکه برای هماهنگی‌های لازم پیشنهاد می‌شود که با شماره‌های ۳۷۹۳۵۴۷۷ و ۰۹۱۳۱۶۵۳۱۷۷ تماس بگیرند.

سیدبنکدار با بیان اینکه که آثار هنری دانشجویان در این نمایشگاه قیمت‌گذاری و فروخته نمی‌شوند، گفت: این نمایشگاه صرفاً بازدید است و خرید و فروشی در آن اتفاق نمی‌افتد. زمان برگزاری آن نیز از یکم تا پنجم اردیبشت‌ماه است. این نمایشگاه به‌طور رایگان و برای عموم دانشجویان و مردم قابل بازدید است.

انتهای پیام  

دیگر خبرها

  • کرمان میزبان همایش بین‌المللی راه ابریشم
  • برگزاری اولین همایش کشوری نشان ارادت به اهل بیت (ع) در کاشان
  • همایش بین‌المللی معرفت و رسالت حسینی در کربلا برگزار می‌شود
  • دومین فراخوان همایش بین‌المللی دشمن شناسی اعلام شد
  • آغاز به کار نخستین همایش ملی دانش سنتی محیط‌زیست درچهارمحال و بختیاری
  • دانشگاه آزاد خمینی‌شهر میزبان نخستین همایش بین‌المللی «زیستن باکیفیت»
  • برگزاری بیست وهشتمین همایش و نمایشگاه ملی مهندسی نقشه برداری و اطلاعات مکانی
  • برگزاری همایش بین المللی پیر غلامان در محرم
  • برگزاری رویدادی در حوزه ژنتیک با حمایت ۴ دانشگاه بین‌المللی/ایران با قدمت ۵ هزار ساله علم ژنتیک
  • برگزاری نمایشگاه آثار هنری در دانشگاه اصفهان