Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران -ایرنا-وکیل مدافع ژولین آسانژ بنیانگذار ویکی‌لیکس روز دوشنبه اعلام کرد که به دلیلی هراس موکلش از استرداد به آمریکا، آماده همکاری با دستگاه قضایی سوئد است.

به گزارش شبکه تلویزیونی فرانس 24، ژولین آسانژ که صدها هزار سند دولت فدرال آمریکا را افشا کرده است و از روز پنجشنبه در بازداشت موقت پلیس انگلیس به سر می برد، با گزینه‌های احتمالی استرداد به آمریکا یا سوئد روبرو است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


'جنیفر رابینسون' وکیل مدافع ژولین آسانژ بنیانگذار ویکی‌لیکس می‌گوید: موکل وی آماده همکاری با دستگاه قضایی سوئد است. تصمیم آسانژ مبنی بر آمادگی برای همکاری با دستگاه قضایی سوئد بدلیل هراس وی از استرداد به آمریکا مطرح شده است.
وکیل مدافع بنیانگذار ویکی‌لیکس تصریح کرد: درعین حال ما از دولت سوئد خواستار تضمین‌های لازم در جهت ممانعت از استرداد آسانژ به ایالات متحده آمریکا خواهیم بود.
روز گذشته نیز هفتاد نماینده مجلس انگلیس در نامه‌ای به وزیر کشور، خواستار استرداد جولیان آسانژ به سوئد شده تا به پرونده او درباره اتهام آزار جنسی در این کشور رسیدگی شود.
نمایندگان مجلس انگلیس از دولت خواسته‌اند تا ضمن حمایت از قربانیان آزار جنسی، اطمینان حاصل کند که پرونده آسانژ در این زمینه به جریان بیافتد.
آسانژ پس از هفت سال پناهندگی در سفارت اکوادور روز پنجشنبه 22 فروردین ماه به دست پلیس لندن دستگیر و به بازداشتگاه منتقل شد.
او چند ساعت بعد در دادگاه حاضر شد و به اتهام نقض قوانین مربوط به ‌قرار وثیقه گناهکار شناخته شد.
آسانژ همچنین در آمریکا به جرم نفوذ و دسترسی به مدارک طبقه ‌بندی و محرمانه پنتاگون متهم است و دولت انگلیس قصد دارد تا او را به این کشور مسترد کند.
آسانژ همچنین به اتهام آزار جنسی در سوئد پرونده دارد که دو سال پیش توسط دادستان این کشور به دلیل عدم دسترسی شاکیان به متهم لغو شد.
حزب کارگر انگلیس به رهبری جرمی کوربین با استناد به افشاگری‌های جولیان آسانژ درباره جنایت‌های دولت آمریکا در حمله به عراق و افغانستان با استرداد وی به خارج از کشور مخالفت است.
قرار است ژولین آسانژ در دادگاهی که روز دوم ماه مه برگزار می‌شود از طریق ارتباط تصویری اینترنتی در رابطه با اتهامات مطرح شده در آمریکا، حاضر شود.
شبک**اروپام**9041**1392

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي آسانژ سوئد آمريكا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۴۳۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگرانی نماینده چابهار درباره وضعیت سیل زدگان سیستان و بلوچستان: راه‌های ارتباطی حدود 400 روستا مسدود شده/ از سیل اسفند 1402 تا کنون زیرساخت ها اصلاح نشده/ دولت فقط وعده داد و عمل نکرد

به گزارش جماران؛ سایت دیده بان ایران نوشت: هنوز خانه‌های دشتیاری از سیل اسفند ۱۴۰۲ در سیستان و بلوچستان خشک نشده بود که سیل دیگری آمد و آنچه از زندگی مردم باقی مانده بود را با خود برد.  سقف و پی خانه‌ها همچنان خیس است و بخشی از سقف‌هایی که ریخته‌اند مرمت نشده‌اند. ابراهیم رئیسی قبل از سال ۱۴۰۳ دقیقا پس از ۱۰ روز که از سیل گذشته بود به دشتیاری رفته و به قول خودش دستوراتی جهت رسیدگی به این خطه داده است. اما دستورات رئیس دولت سیزدهم به جایی رسیده که اعلام کردند بودجه آن اختصاص پیدا کرده اما هنوز تامین بودجه صورت نگرفته است.

معین‌الدین سعیدی، نماینده چابهار در مجلس درباره سیل اخیر تاکید کرد: «من واقعاً ممنونم بابت گزارش دیده‌بان ایران درباره عدم رسیدگی به وضعیت مردم سیستان و بلوچستان. اما دامنه‌های سیل اخیر خیلی بیشتر بود و حدود ۱۰ نفر در این سیل جان خود را از دست دادند.»

او با اشاره به مسدود شدن راه‌های روستاها افزود: «راه‌های ارتباطی حدود ۴۰۰ روستا مسدود شده است. از سوی دیگر شبکه برق در خیلی از روستاها قطع شده و آنتن مخابراتی از کار افتاده است. می‌شود گفت که خسارات ناشی از سیل جدید بی‌سابقه است. متاسفانه فاضلاب جاری شده و مشکلات جدی در بحث دفع آب‌های سطحی به وجود آورده است.»

سعیدی با اشاره به حضور وزیر کشور به این استان و مناطق سیل‌زده گفت: «رئیس ستاد بحران کشور، امانی،  رئیس سازمان راهداری کشور نیز به این استان آمدند. این جای تقدیر دارد که استاندار و آقایان در لحظات اولیه خود را به منطقه رساندند. اما مهم این است که پس از حضور آقایان باید ماشین آلات مورد نیاز تامین شود تا زیرساخت‌های تخریب شده،  بازسازی کنند. از سیل اسفند  1402 تا کنون این اتفاق نیفتاده است.دولت فقط وعده داد و عمل نکرد. ابنیه فنی تخریب شده پل‌های نیازمند اراده جدی برای این بازسازی است. علاوه بر آن باید سیل‌بندها، لایروبی رودخانه‌ها و همچنین ایجاد سازه‌های نظیر چاه‌نیمه ها برای جمع‌آوری آب‌ها اقدامات لازم صورت گیرد تا میلیاردها مترمکعب آب به دریا نریزد. بندهای زودبازده در مسیر رودخانه‌ها نیز کمک شایانی به این موضوع خواهد کرد که در حیطه وظایف وزارت نیرو است. وزارت نیرو برخی از اقدامات را آغاز کرده اما متاسفانه تامین منابع آن به سختی انجام می‌شود.»

او افزود: «شرایط بسیار بحرانی است. معتقدم تاکنون در استان سیستان و بلوچستان به ویژه در بخش دشتیاری این حجم از خسارت ناشی از سیل نداشتیم. در دشتیاری پروژه مهار فرسایش خندقی گرگروک شروع شده اما متاسفانه وزارت جهاد کشاورزی اقدام به تکمیل آن نکرده است. در حال حاضر گرگروک‌ها تا مسیر اصلی رودخانه‌ و حتی خونه‌های مردم پیش‌روی کرده‌اند و در صورتی که به صورت اورژانسی به آن رسیدگی نشود و  از پیشروی گرگروک‌ها پیشگیری نشود، تمام زندگی مردم دشتیاری از بین می‌رود.»

سعیدی با تشکر مجدد از استاندار سیستان و بلوچستان که از لحظات اول در مناطق سیل‌زده حضور داشته است، گفت: «باید در حوزه تصمیم‌گیران کلان کشور جهت جبران فوری خسارت به زیرساخت‌های اراده‌ای جدی به وجود آید. پس از سیل اسفند ۱۴۰۲ تا کنون هیچ تغییری رخ نداده و با سیل جدید نیز  مشکلات مضاعف شده است. حقیقتا و

بدون هیچ بزرگنمایی ابن اتفاق یک فاجعه انسانی است که سیل به وجود آورده است.»

دیگر خبرها

  • انتقاد شورای اروپایی و سازمان ملل از قانون ضد مهاجرتی انگلیس
  • دولت انگلیس به زودی شماری از پناهجویان را راهی روآندا می‌کند
  • اولین سفر وزیر انگلیسی به قرقیزستان با طعم دخالت
  • مردم آلبانی استرداد و خروج اعضای گروهک منافقین را از دولت خود مطالبه کنند
  • نخستین سفر وزیر انگلیسی به قرقیزستان با طعم دخالت
  • رونمایی انگلیس از بزرگترین بسته کمک نظامی به کی‌یف
  • اخراج پناهجویان از انگلیس به رواندا تا چند هفته دیگر آغاز می‌شود
  • سرنوشت لایحه ضد پناهندگی دولت انگلیس
  • همکاری ۲۰ کشور منطقه و غربی برای رهگیری موشک‌ها و پهپادهای ایران در حمله به اسرائیل
  • نگرانی نماینده چابهار درباره وضعیت سیل زدگان سیستان و بلوچستان: راه‌های ارتباطی حدود 400 روستا مسدود شده/ از سیل اسفند 1402 تا کنون زیرساخت ها اصلاح نشده/ دولت فقط وعده داد و عمل نکرد