۲۶ فروردین ۱۳۹۸
سفر رئیس دفتر منطقه ای خاورمیانه و شمال آفریقا صلیب سرخ و هلال احمر (منا) به خوزستان+ تصاویر
رئیس دفتر منطقه ای خاورمیانه و شمال آفریقا (منا) فدراسیون صلیب سرخ و جمعیت های هلال احمر به خوزستان سفر و از مناطق سیل زده و اردوگاه های اسکان اضطراری بازدید کرد.
به گزارش خبرنگار ایلنا از اهواز، سید هاشم با هدف بازدید از مناطق سیل زده و روند امداد رسانی به آسیب دیدگان به خوزستان سفر کرد و مورد استقبال رسمی مدیرعامل هلال احمر استان قرار گرفت.
وی در آغاز این سفر از مرکز کنترل و هماهنگی عملیات هلال احمر خوزستان و بخش امداد هوایی و انبارهای امدادی بازدید و طی گزارشی از چگونگی تشکیل سیل اخیر در استان و روند عملیات امداد و نجات مطلع شد.
رئیس دفتر منطقه ای «منا» (جمعیت های ملی صلیب سرخ و هلال احمر شمال آفریقا و خاورمیانه) سپس از اردوگاه اسکان اضطراری شهید علی هاشمی در اهواز بازدید نمود.
وی سپس در جمع خانواده های آسیب دیده حضور یافت و از تلاش ها و اقدامات بشر دوستانه جمعیت هلال احمر در سیل خوزستان تقدیر کرد.
بازدید از محل جمع آوری و بسته بندی کمک های مردم و نهادهای مختلف در سالن شهدای کارگر اهواز و سیل بند ورودی اهواز در پلیس راه قدیم اهواز اندیمشک از برنامه های دیگر سید هاشم بوده است.
رئیس دفتر منطقه ای خاورمیانه و شمال آفریقا(منا) فدراسیون صلیب سرخ و جمعیت های هلال احمر همچنین به صورت هوایی از مناطق سیل زده استان خوزستان بازدید و تأسف خود از این حادثه را ابراز کرد.
سید هاشم سپس از اردوگاه های اسکان اضطراری در شهرستان شوش بازدید کرد و از نزدیک در جریان روند امدادرسانی در این اردوگاه ها قرار گرفت.
وی در حاشیه این بازدید گفت: هدف از سفر ما به استان خوزستان بازدید از مناطق سیل زده و بررسی عمق این حادثه بود و بی شک در کنار جمهوری اسلامی ایران برای رویارویی با این حادثه بزرگ و تبعات آن و تلاش برای بازتوانی سریع خواهیم بود.
براساس این گزارش، رئیس دفتر منطقه ای «منا» به همراه سخنگوی این دفتر در سفری دو روزه به خوزستان، وضعیت مناطق سیل زده و روند امداد رسانی به آسیب دیدگان این سیل مهیب را بررسی کردند.
منبع: جماران
سفر مهم رئیسجمهور به ژاپن؛ روحانی در توکیو به دنبال چیست؟ خبری در راه است؟
محمدرضا حیاتی: خوانندگان پیش از انقلاب، به چه جرمی نمیتوانند به کشور برگردند؟
پاسخ عباس عبدی به سردار جعفری؛ در ۴۰ سال گذشته مردم در انتخاب خود به خطا رفتهاند؟
منبع این خبر، وبسایت www.jamaran.ir است و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه این خبر را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ۲۳۴۴۳۵۶۲ را به همراه موضوع به آدرس info@porsyar.com ارسال فرمایید.
با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع مطلب و کاربران است.
کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 اسلامی ایران خانواده خاورمیانه صلیب سرخ هلال احمر 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی
خبر بعدی:
دولت روحانی رکورددار تغییر مدیریت جمعیت هلال احمر
به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، جمعیت هلال احمر ایران در سال ۱۳۰۱ تشکیل شد و پس از پیروزی انقلاب اسلامی تغییرات وسیعی در آن صورت گرفت و اساسنامه این جمعیت در سال ۵۹ به تصویب رسید.
در سال ۶۲ نام این سازمان به جمعیت هلالاحمر جمهوری اسلامی ایران تغییر پیدا کرد و از آن زمان تغییرات وسیعی در آن صورت گرفت و به فعالیتهای درمانی پرداخت.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون جمعیت هلال احمر ۱۰ مدیر به خود دیده است و دولتهای مختلف، رؤسای متعددی را برای این سازمان تعیین کردهاند که دولت حسن روحانی با تغییر ۴ مدیر در ۷ سال رکورددار تغییر مدیریت در جمعیت هلالاحمر است.
روسای سالهای دور و نزدیک هلال احمر چه کسانی بودند؟کاظم سامی که اولین وزیر بهداشت کشور بود پس از پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۵۷ تا سال ۵۹ به مدت ۲ سال ریاست جمعیت هلال احمر را بر عهده گرفت.
سپس علی بهزادنیا از سال ۵۹ تا سال ۶۰ عهدهدار ریاست جمعیت هلالاحمر شد و پس از او سید حسن فیروزآبادی تا سال ۶۲ سکانداری جمعیت هلال احمر را برعهده داشت.
بیشتر بخوانید: موافقت شورای عالی هلال احمر با استعفای پیوندی
پس از فیروزآبادی، سیفالله وحید دستجردی پدر وزیر اسبق وزارت بهداشت از سال ۶۲ تا ۷۸ به مدت ۱۶ سال عهدهدار ریاست جمعیت هلالاحمر بود و پس از او احمدعلی نوربالا از سال ۷۸ تا ۸۴ و در دولتهای هفتم و هشتم رئیس جمعیت هلال احمر بود.
در دولت نهم و دهم هم سید مسعود خاتمی از سال ۸۴ تا ۸۹ و ابوالحسن فقیه از سال ۸۹ تا ۹۲ به عنوان رؤسای جمعیت هلال احمر منصوب شدند.
اما دولت یازدهم و دوازدهم با تغییر ۳ مدیر اکنون به دنبال معرفی چهارمین مدیر جمعیت هلال احمر است.
شورای عالی هلال احمر به دنبال انتخاب دوازدهمین رئیس جمعیتمحمد فرهادی وزیر اسبق علوم و بهداشت از شهریور ۹۲ تا دی ۹۳، امیرمحسن ضیایی استرآبادی از دی ۹۳ تا مهر ۹۶ و علی اصغر پیوندی مدیر مستعفی جمعیت هلال احمر از مهر ۹۶ تا آذر ۹۸ سکانداران ریاست جمعیت هلال احمر بودند.
علی اصغر پیوندی آخرین رئیس جمعیت هلال احمر که آذر ماه امسال هنگام خروج از کشور متوجه ممنوعالخروجی خود شد از سمتش استعفا داد و سپس به دلیل داشتن پرونده قضایی توسط نیروهای امنیتی دستگیر و به زندان اوین منتقل شد.
حال شورای عالی هلال احمر متشکل از اعضای منتخب شورای عالی نماینده، ولی فقیه در جمعیت هلال احمر و نماینده رئیس جمهور در شورای عالی باید از میان افرادی که رزومه خود را به دبیرخانه جمعیت هلال احمر ارسال کردهاند رئیس جدید این سازمان را انتخاب کنند.
انتهای پیام /