Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان دورود با بیان اینکه تاکنون بیش از ۳۰ هسته و واحد فناور در مرکز رشد این شهرستان فعالیت می‌کنند گفت: این مرکز منجر به کارآفرینی برای بیش از پنجاه نفر شده‌ است. ۲۶ فروردين ۱۳۹۸ - ۲۱:۳۶ استانها لرستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از دورود، محمد زندیه شیرازی امشب در جمع خبرنگاران این شهرستان اظهار داشت: بی‌شک در شرایط حاضر ایجاد اشتغال و توسعه پایدار جز با سرمایه‌گذاری بر اقتصاد دانش‌بنیان و توجه به تحقیقات و فعالیت‌های علمی امکان‌پذیر نیست و می‌توان با تکیه بر پتانسیل‌های موجود، فضای مناسبی برای کارآفرینی افراد فعال و مبتکر ایجاد کرد تا ایده‌های جدید با توجه به امکانات مراکز رشد و حمایت‌های لازم به محصول تبدیل شده و علاوه بر رفع بخشی از نیازهای جامعه، زمینه فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان نیز در کشور فراهم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان دورود به‌عنوان شتاب‌دهنده نوآوری عمل کرده و به‌همین منظور فضای فیزیکی، تسهیلات و خدمات مورد نیاز کارآفرینان و کسب‌ و کارهای مبتنی بر فناوری را مهیا می‌کند توجه به ایجاد و گسترش مراکز رشد، ضامن دستیابی به اشتغال پایدار و برطرف کردن نیازهای روزافزون جامعه است.

مدیر مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان دورود عنوان کرد: مراکز رشد بر اساس سیاست‌های توسعه‌ای دولت و به‌منظور ایجاد اشتغال کارآفرینان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی، تجاری‌سازی دستاوردهای تحقیقاتی کاربردی، توسعه کسب‌وکارهای کوچک و متوسط دانش‌بنیان، تسهیل در انتقال دانش و فناوری میان جامعه و صنعت و برطرف نمودن نیازهای جامعه، در حال ایجاد و گسترش هستند.

وی به خدماتی که در مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان دورود ارائه می‌شود اشاره و بیان کرد: این مرکز با توجه به نیاز روزافزون دانشجویان و جوانان به اشتغال می‌تواند با ارائه خدمات حمایتی و هدایتی نظیر تأمین فضای فیزیکی استقرار و پشتیبانی‌های لازم، کمک به تجاری‌سازی محصولات، ایجاد ارتباط میان واحدهای مستقر و نهادهای مرتبط نقشی تأثیرگذار در توسعه شهرستان ایفاء نماید.

زندیه شیرازی گفت: هم‌اکنون مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان دورود پذیرای طرح‌ها و ایده‌های نوآورانه فارغ‌التحصیلان دانشگاهی و کلیه افراد مبتکر، مخترع و دارای ایده‌محوری در حوزه‎‌های مختلف صنعتی، کشاورزی، شیلات، توریسم و سایر حوزه‌هاست.

اردبیل| راه‌اندازی مرکز رشد و پارک علم و فناوری در شهرستان پارس‌آبادخراسان جنوبی| یک میلیارد تومان برای توسعه و تجهیز مرکز رشد و فناوری قاین اختصاص می‌یابدمرکز رشد جامع واحدهای فناور مرکز مازندران افتتاح شد

مدیر مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان دورود با تشریح فرآیند پذیرش هسته‌ها و واحدهای فناوری در مرکز رشد، تصریح کرد: واحدهاى فناور طى دو مرحله در مرکز رشد تحت حمایت قرار مى‌گیرند، مرحله رشد مقدماتى که در این دوره به افراد یا گروه‌هاى مستعدى که داراى ایده‌هاى نوآورانه و با قابلیت تجاری‌سازی و صنعتى هستند به‌مدت 6 ماه فرصت داده مى‌شود تا با دریافت خدمات، مشاوره و آموزش‌هاى لازم براى آشنایى با بازار، شناسایى گروه کارى، تثبیت ایده و ایجاد هویت‌هاى حقوقى مستقل، خود را براى مرحله بعدى آماده نمایند، هم‌چنین در مرحله رشد طی یک دوره استقرار حداکثر سه ساله، واحدهاى فناورى مستقر در مرکز رشد به معیارهاى رشدیافتگى دست‌یافته و پس از آن از مرکز رشد خارج می‌شوند.

وی با قدردانی از حمایت‌های دانشگاه آزاد اسلامی و مسئولان شهرستان جهت راه‌اندازی این مرکز بیان کرد: مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان دورود در راستای حمایت از ایده‌های نودانشجویان، استادان، مبتکران، صنعتگران، محققان و نیز ایجاد زمینه لازم جهت فعالیت‌های اقتصادی اشتغال‌زا مبتنی بر فنآوری‌های نوین از دی‌ماه سال 1394 با عنوان مرکز خلاقیت، نوآوری و شکوفایی شروع به فعالیت نمود که پس از برگزاری جلسات تخصصی لازم و ارائه برنامه کاری، پتانسیل‌سنجی لازم در زمینه تأسیس مرکز رشد در شهرستان صورت گرفت که در نهایت منجر به صدور ابلاغیه شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم مبنی بر تایید مجوز اصولی مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان دورود شد.

زندیه شیرازی گفت: خلاقیت، نوآوری و کارآفرینی سه زنجیره بهم پیوسته هستند که فرد کارآفرین باید برای تأسیس کسب و کارهای کوچک و متوسط، این زنجیره را طی کند به این معنی که وقتی ایده خلاقانه‌ای در ذهن فرد شکل می‌گیرد، می‌باید آن ایده به نوآوری تبدیل گردد.

وی افزود: مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان دورود جهت ترغیب و تشویق افراد با هدف کمک و حمایت از ایده‌های نو و فناورانه و مساعدت به‌منظور تولید محصول یا خدمات اعضای هیئت علمی، دانشجویان، دانش‌آموختگان، مخترعین  و افراد دارای ایده علمی و تجاری مناسب می‌تواند حمایت‌‌های عمومی، اختصاصی و ویژه مرکز رشد را در صورت وجود ایده و طرح مبتنی بر فناوری، نوآوری و قابلیت تجاری کردن برای تولید ثروت، داشتن تیم کاری مناسب برای اجرایی نمودن ایده یا ترکیب نیروی انسانی متخصص و ارائه برنامه کاری مشخص ارائه نماید.

مدیر مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان دورود عنوان کرد: تاکنون بیش از 30 هسته و واحد فناور در دوره‌های رشد مقدماتی، دوره رشد و دوره رشدیافتگی در مرکز رشد واحد دورود در حوزه‌های صنایع فلزی و غیرفلزی، کشاورزی، شیلات، صنعت، گردشگری و سایر زمینه‌ها  پذیرش شده و فعالیت می‌کنند که منجر به کارآفرینی برای بیش از پنجاه نفر به‌صورت تمام‌وقت و پاره‌وقت شده‌ است.

انتهای پیام/ح

R41450/P/S6,72/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۴۳۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرای نوآوری رسانه و محتوای دیجیتال راه‌اندازی می‌شود

غلامرضا خاکساری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا با بیان اینکه بر اساس سند تحول و تعالی، این دانشگاه به‌عنوان تأمین‌کننده نیروی متخصص، دانش‌آموخته بازار و تأمین‌کننده نیروی انسانی متخصص سازمان کارآمد است،‌ اظهار کرد: امیدواریم در مسیر جدید برای راه‌اندازی استارت‌آپ‌های جوانان خلاق در حوزه‌های صنایع خلاق و فرهنگی بستر مناسب ایجاد شود.

وی با بیان اینکه امسال در دانشگاه آزاد همدان درصد هستیم سرای نوآوری رسانه و محتوای دیجیتال را راه‌اندازی کنیم، افزود:‌ سال‌های گذشته با توجه به نیاز صنعت مبل و منبت به پشتوانه انگیزشی، علمی و دانشگاهی در راستای شناسایی مسائل و مشکلات موجود، تلاش برای حل آنها و بهبود وضعیت فروش، تولید و به‌ویژه صادرات با توجه به بستر‌های سخت‌افزاری ویژه دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر با مجوز معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری، مسئولیت راه‌اندازی سرای نوآوری مبل و منبت به این واحد دانشگاهی واگذار شد که امسال به بهره‌برداری خواهد رسید.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی همدان گفت: برگزاری رویدادها، دوره‌ها، سمینارها، کارگاه‌ها و نمایشگاه‌ها با موضوع تخصصی مرتبط به حوزه فعالیت هسته‌ها و واحد‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان مانند رویداد عصر امید و شرکت نمایشگاه‌های ملی و منطقه‌ای از جمله برنامه‌های سال گذشته بوده و سال 1403 برگزاری رویداد صدرا و راه‌اندازی دانشکده مهارت و کارآفرینی، توسعه برگزاری کارگاه و دوره‌های آموزشی توانمندسازی و برنامه برگزاری تور‌های صنعتی در دستور کار قرار گرفته است.

خاکساری بیان کرد:‌ با ارزیابی و سطح‌بندی صورت گرفته برای مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی و تأیید شورای سیاستگذاری و راهبری مراکز رشد دانشگاه، مجوز فعالیت مرکز رشد واحد‌های فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان سال گذشته از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری صادر شد که دستاورد خوب برای این واحد دانشگاهی بود.

3 هسته فناور، ۹ واحد فناور و 3 شرکت دانش‌بنیان در مرکز رشد فعال هستند

وی اضافه کرد: سال گذشته در دانشگاه آزاد اسلامی همدان تعداد هسته‌ها، واحد‌های فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان از لحاظ کمی و کیفی نسبت به سال قبل گسترش بیشتری داشت و تعدادی از این واحد‌های فناور به‌عنوان فناور برتر استان معرفی شدند. اکنون سه هسته فناور، ۹ واحد فناور، سه شرکت دانش‌بنیان در مرکز رشد این دانشگاه مستقر و مشغول به فعالیت هستند.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان عنوان کرد: واحد فناور «به نگار» با محصولی در زمینه سفال و سرامیک، واحد فناور «بهین رویش سبز» با محصولی در زمینه گیاهان دارویی، واحد فناور «شیمی یاران» با محصولی در زمینه ابرروان‌ساز بتن، واحد فناور«آترین آذین» با محصولی در زمینه طراحی ربات در حوزه صنایع غذایی و واحد فناور «دقت نگاشت آریا» با محصولی در زمینه تولید فلومتر سیالات در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی همدان مستقر و در شرف تبدیل به شرکت دانش‌بینان هستند.

مراکز رشد،‌ شتاب‌دهنده‌ها و کارخانه‌های نوآوری، محلی هستند تا استعداد‌ 4.5 میلیون جوان دانشجو در قامت یک کسب‌وکار نوآورانه و فناورانه ظهور و بروز پیدا کند

خاکساری توضیح داد:‌ طراحی و ساخت ربات تشخیص آلودگی مواد غذایی با کمک هوش مصنوعی و ابرروان‌ساز بتن محصولی دانش‌بنیان برای استحکام بیشتر و کاهش مصرف آب در بتن ازجمله دستاوردهای هسته‌ها، واحد‌های فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی همدان بوده که در کشور عرضه و مورد استفاده قرار گرفته است.

وی تبیین کرد:‌ تسهیل عملکرد فعالیت‌های هسته‌ها، واحدها و شرکت‌های دانش‌بنیان، توسعه فضا‌های قابل ارائه به واحد‌های فناور، افزایش امکان استفاده از تسهیلات ارزان قیمت برای توسعه شغل و افزایش مشارکت اعضای هیئت علمی در راستای همکاری با مراکز رشد و سرا‌های نوآوری از برنامه‌های امسال این دانشگاه در استان همدان برای حوزه علم و فناوری و دانش‌بنیان است.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان درباره توسعه زیست‌بوم فناوری در کشور توضیح داد: بیش از چهار و نیم میلیون دانشجوی توانمند در دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه‌های دیگر حضور دارند که به‌طور قطع ظرفیت به‌کارگیری همه آنان به شیوه استخدام دولتی وجود ندارد؛ اما مراکز رشد،‌ شتاب‌دهنده‌ها و کارخانه‌های نوآوری، محلی هستند تا استعداد‌های این جوانان در قامت یک کسب‌وکار نوآورانه و فناورانه ظهور و بروز پیدا کند و باید به این سمت و سو گام برداریم.

خاکساری  بیان کرد: برگزاری جلسات هم‌اندیشی با سایر واحد‌های دانشگاهی در راستای آشنایی و بهره‌مندی از ظرفیت هر منطقه یا استان، حمایت از ایده‌های فناورانه و تسهیل برای رشد هسته‌ها و واحد‌های تخصصی مربوطه، استفاده از کارآفرینان و فن آفرینان موفق به عنوان منتور ازجمله فعالیت‌هایی هستند که می‌توان برای توسعه فعالیت‌های واحد‌های فناور و شرکت‌های مستقر در مراکز رشد و سرا‌های نوآوری استفاده کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اجاره نشین بودن ۶۰ درصد واحدهای صنفی تربت حیدریه
  • ابتکار جدید یک هسته فناور در سوددهی واحدهای صنعتی
  • روز ملی کارآفرینی روز مردمان خالق ارزش است
  • اسلامی: امنیت مرکز‌های هسته‎‌ای کشور به طور صددرصد برقرار است
  • یکی از مسائل جدی کشور فارغ التحصیلان فاقد دانش است
  • کیسه تخلیه مورد استفاده در جراحی لاپاراسکوپی تولید شد
  • نقش دولت و دانشگاه در تحقق جهش تولید/ باید امید و انگیزه را به جوانان بازگردانیم
  • آغاز ساخت ۹۰ واحد مسکونی همزمان در سه نقطه شهرستان اردل
  • بوم‌گردی کلید تحقق اشتغال روستاها/جوانان کارآفرین حمایت مالی شوند
  • سرای نوآوری رسانه و محتوای دیجیتال راه‌اندازی می‌شود