Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-19@22:05:07 GMT

بررسی پیش فروش گندم به واسطه‌ها در کمیسیون کشاورزی مجلس

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۴۵۱۶۹

بررسی پیش فروش گندم به واسطه‌ها در کمیسیون کشاورزی مجلس

نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس از بررسی ابعاد مختلف پیش فروش گندم از سوی کشاورزان به واسطه‌ها در این کمیسیون خبر داد. ۲۷ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۳:۰۰ سیاسی مجلس و دولت ایران نظرات - اخبار سیاسی -

جلال محمودزاده نایب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با بیان اینکه گزارشاتی مبنی بر پیش فروش گندم از سوی کشاورزان به برخی از واسطه‌ها به این کمیسیون واصل شده است، گفت: در این باره با وزیر جهاد کشاورزی جلسات مشترکی را برگزار کرده‌ایم و قرار  است مجدداً برای بررسی ابعاد این موضوع با آقای حجتی جلسه داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توضیح یک نماینده درباره پیش‌فروش گندم از سوی کشاورزان به واسطه‌ها

وی افزود: طبق گزارشات واصله کشاورزان گندم خود را با قیمت بالا تر از قیمت خرید تضمینی گندم به واسطه‌ها پیش فروش می‌کنند و 50 درصد از مبلغ مورد توافق را نیز دریافت می‌کنند.

نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس تصریح کرد: برخی از این واسطه‌ها به دلیل اختلاف قیمت گندم داخل با کشور‌های همسایه، گندم را پیش خرید و به خارج از کشور منتقل می‌کنند.

محمودزاده تصریح کرد:همچنین به دلیل افزایش قیمت نهاد‌های دامی برخی از دامداران گندم را برای خوراک دام از گندمکاران پیش خرید می‌کنند که همه اینها باعث می‌شود که در آینده با کمبود گندم مواجه شویم.

نماینده مردم مهاباد در مجلس تصریح کرد: با توجه به روند فعلی، اگر دولت قیمت خرید تضمینی گندم را افزایش ندهد؛ حداقل 4 میلیون تن گندم یا از کشور خارج و یا خوراک دام می‌شود؛ در نهایت دولت برای جبران آن مجبور است گندم را با قیمت بالا از وارد کند که این هم اثرات منفی دارد.

وی با بیان اینکه متاسفانه مسئولان وزارت جهاد کشاورزی علی‌رغم هشدار‌ها توجهی به این مسئله ندارند، اضافه کرد: مسئولان این وزارتخانه تا کنون اقدامی در جهت جلوگیری از پیش خرید گندم انجام نداده‌اند.

محمودزاده متذکر شد: گندم محصولی استراتژیک است و مصرف نان نیز در کشور ما زیاد است لذا هرگونه اخلال در تامین و تولید گندم بحران ساز خواهد بود و امنیت غذایی ما را به خطر می‌اندازد.

انتهای‌پیام/

R1385/P/S1,15/CT1 واژه های کاربردی مرتبط نمایندگان مجلس مجلس دهم

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نمایندگان مجلس مجلس دهم نمایندگان مجلس مجلس دهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۴۵۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای بهینه‌سازی مصرف انرژی در برنامه هفتم درآمد صد میلیارد دلاری برای کشور دارد

رمضانعلی سنگدوینی عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره ممنوعیت تبلیغ کولر گازی گفت: در برنامه هفتم یک حکمی آوردیم به نام بهینه‌سازی مصرف انرژی که شامل نفت، گاز، برق و ... است که اگر دولت آن را اجرایی کند سالانه بیش از صد میلیارد دلار درآمد برای کشور ایجاد می‌شود.

وی اظهار کرد: ما چقدر از آب باران استفاده می‌کنیم و آن را ذخیره می‌کنیم و باید پرسید در کجای کشور از آب باران استفاده می‌شود و آب این سیل‌هایی که می‌آید در کجا ذخیره می‌شود.

نماینده مردم گرگان و آق‌قلا بیان کرد: در قدیم در روستا‌ها و بعضی از شهر‌ها حتی کریدور‌های جاده‌ای خزینه آب وجود داشت و از آن برای آب شرب استفاده می‌شد، اما الان چرا از آن استفاده نمی‌کنیم. 

سنگدوینی ادامه داد: الان برای استفاده از دستشویی و حمام از آب شرب استفاده می‌کنیم لذا باید به سمت استفاده از آب باران برویم.

عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: اگر از نعمت‌های خدادادی مثل آب باران استفاده کنیم خیلی از مشکلات کشور حل می‌شود.

وی اظهار کرد: در بخش کشاورزی پنج تا هفت درصد مصرف، آب شرب است و بالای ۹۰ درصد آب کشاورزی استفاده می‌شود، اما کشاورزی ما بهینه نیست، چون غرقابی است و کشور ما برای این نوع آبیاری مناسب نیست.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • خودکفایی در تولید بذر گندم در اولویت کاری سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان
  • اجرای بهینه‌سازی مصرف انرژی در برنامه هفتم درآمد صد میلیارد دلاری برای کشور دارد
  • تعیین مجازات برای خرید و فروش سلاح در فضای مجازی
  • گندمکاران چشم انتظار اعلام جایزه تحویل گندم
  • آغاز برداشت دانه‌های طلایی گندم در شادگان
  • تغییرات دولت در بخش اول لایحه بودجه اصلاح شد/گزارش بخش دوم بودجه تا پایان هفته آینده به صحن مجلس ارائه می شود
  • گزارش بخش دوم بودجه تا پایان هفته آینده به صحن مجلس ارائه می‌شود
  • نرخ فعلی خرید گندم مورد رضایت کشاورزان نیست
  • قیمت گذاری ۲۹ پرونده امور زمین در بهشهر
  • نرخ فعلی خرید تضمینی گندم با میزان تورم هم‌خوانی ندارد