Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-25@19:19:32 GMT

چه کسانی در سیل غرق شدند؟

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۴۵۳۲۲

چه کسانی در سیل غرق شدند؟

اصولا اتفاقات و حوادث طبیعی در هر کشوری با بازخوردها و پیامدهای متفاوتی همراه است. گاهی یک اتفاق با نگاهی از پیش تعیین شده قابل مدیریت است و گاهی حوادث طوری رقم می‌خوردند که کنترل آن امکان‌پذیر نیست و در حقیقت در این شرایط این آمادگی روحی و روانی هر کشور است که می‌تواند در به آرامش رسیدن جو، موثر باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

بی‌تردید حادثه رخ داده در کشورمان و پیامدهای حاصل از آن نه اولین اتفاق بوده نه آخرین خواهد بود. اما جدا از حوزه مدیریت بحران، هر کشوری پتانسیل‌هایی در مدیریت روحی و روانی اوضاع در به استیبل رساندن شرایط دارد که معمولا نقش موثر و کتمان ناپذیری دارد.

در حادثه سیلی که از اوایل امسال کشور را از شمال تا جنوب فرا گرفت، بی تردید عناصر مختلفی درگیر شدند و افراد با هر سمت و عنوان بر اساس مسئولیت و جایگاه اجتماعی‌شان گاهی تصمیم‌گیرنده بودند، گاهی مطاع و گاهی کنار گود بودند و دستور معروف را می‌دادند! «لِنگش کن!»

معمولا در چنین شرایطی که مدیریت اوضاع می بایست در آرامشی چند سویه رخ دهد چهره های متفاوت هر جامعه که هر یک به دلایلی از جمله محبوبیت و معروفیت یا اقبال عمومی دارای جایگاهی میان مردم هستند هم می توانند گوشه ای از کار را بگیرند و گاهی حتی نقشی موثر تر از مدیران داشته باشند چراکه آنها در ماموریت تعریف نشده شان مستقیما می‌توانند با روح و روان مردم در ارتباط باشند و فضا را به لحاظ روحی در شرایطی قرار دهند که زودتر از آنچه باید فضا به حالت عادی بازگردد.

در اتفاق رخ داده هم؛

_برخی حرف زدند...

_برخی عمل کردند...

_برخی فقط «شو» داشتند...

_برخی راهکار دادند...

_برخی راهی محل شدند...

_برخی کمک مالی کردند...

_برخی واسطه ی کمک های عددی و رقمی شدند...

_ و برخی مداوم ایراد گرفتند و غر زدند و در شرایطی که نباید به جای از جا بلند شدن نشستند و انتقاد کردند و گله کردند و نه تنها قدمی از قدم برنداشتند که مانعی بودند برای دیگران تا آنها را هم از مسیر خارج کنند.

چهره‌های بسیار سیاسی، ورزشی، هنری و...  در سیل بهار 98 پا به میدان گذاشتند و عمل کردند هرکدام به اندازه توانایی‌شان و قدرت کلام‌شان و برخی حتی با هنرشان مسیر اتفاق را از فاجعه به یک رخداد طبیعی تعریف کردند و این روزها هم برای به آرامش رسیدن هموطنان‌شان فقط به انتشار عکس و تصویر در صفحه‌های شخصی‌شان اکتفا نمی‌کنند و اصولا نگاه‌شان خودنمایی نیست و این یعنی کماکان یک مملکت بر اساس سرمایه اجتماعی، یعنی همفکر و هم عقیده و هم نظر شدن آدم‌ها برای رسیدن به یک هدف مشترک پای هم می‌ایستند و هر آنچه در توان دارند می‌گذاردند تا نتیجه مطلوب به نفع مردم حاصل شود.

در سیلی که رخ داد برخی در برهوت بی‌آب و علف ذهن نامرغوب‌شان غرق شدند و فراموش کردند در بحبوحه اتفاق جایی برای انتقاد و خودنمایی وجود ندارد و در مقابل افرادی هم بودند که بدون هرگونه شو و نمایش و تبلیغات مجازی و واقعی برای خودشان تنها به بازگشتن شرایط به حالت عادی فکر کردند و به جای فاصله گرفتن از مردم به بخشی از مردم و خانواده‌های درگیر حادثه تبدیل شدند تا نقش اجتماعی‌شان را در حد کسب سیمرغ بازی کنند و قضاوت را به شما بسپارند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران روحی و روانی سیل مدیریت بحران غرق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۴۵۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتظارات ایلام از سازمان مدیریت بحران

ایسنا/ایلام معاون وزیر و رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در دیدار با استاندار ایلام گفت: ایلام قطب اربعین و گذرگاه عتبات عالیات است که این مهمان‌نوازی و میزبانی از زوار عتبات عالیات، افتخار بزرگی است که به عنوان یک مدال افتخار بر سینه مردم این استان نقش بسته است.

«محمدحسن نامی» با اشاره به تلاش‌های استاندار ایلام در کنگره اربعین‌حسینی، افزود: خوشبختانه با حضور میدانی استاندار و مسئولین استانی، خدمات خوبی به زائران در اربعین‌حسینی ارایه شده که این خدمات‌دهی، شایسته تقدیر است.

وی با اشاره به ظرفیت مرز مهران و وجود ۴۳۰ کیلومتر مرز مشترک استان ایلام با کشور عراق و همچنین ظرفیت‌های متعدد دیگر، بیان کرد: استان ایلام، استانی راهبردی و شناخته شده در کشور است که باید بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.

دکتر نامی با اشاره به رزمندگی و ایستادگی مردم استان ایلام در دوران دفاع مقدس، گفت: در دوران دفاع مقدس مردم این دیار به خوبی در مقابل دشمن ایستادگی کردند و هیچ‌گاه منطقه و دیار خود را ترک نکردند.

رییس سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به مشارکت بالای مردم استان ایلام در دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری، یادآورشد: استان ایلام در این انتخابات، جزو استان‌های برتر کشور از نظر مشارکت مردم در انتخابات بودند که این نشانگر روحیه ولایت‌مداری این مردم است.

 دکتر حسن بهرام‌نیا، استاندار ایلام نیز در این دیدار اظهار کرد: سازمان‌های امدادرسان نظیر سازمان مدیریت بحران و هلال احمر همواره در مواقع بحران در کمک‌رسانی به مردم نقش‌آفرین بودند.

وی افزود: استان ایلام ۶۳ درصد کوهپایه و کوهستانی و ۳۷ درصد دشت است که در مقایسه با سایر استان‌های کشور شرایط خاص خود را دارد. امسال از نظر میزان نزولات جوی با سال ۹۸ برابر و حتی میزان بارش بیشتر بود که در سال ۹۸ خسارات جانی و زیرساختی و مالی زیادی وارد شد اما امسال با نگاه فنی و کارشناسی و با تدابیر پیشگیرانه، پاکسازی و لایروبی و گابیون‌بندی امسال با وجود افزایش نزولات جوی، تلفات و خسارت نداشتیم و وزیر کشور اخیراً در نشست شورای راهبردی تصادفات و ستاد سفرهای نوروزی که به صورت ویدیو کنفرانس برگزار شد از مدیریت سیل در استان ایلام قدردانی کرد.

نماینده عالی دولت در استان ایلام با اشاره به فرسودگی شبکه آب و فاضلاب و مسیل‌ها در استان ایلام، عنوان کرد: در نشستی مشترک با حضور دکتر مخبر معاون اول رییس‌جمهور و وزیر نیرو مصوب شد که ۱۸ هزار میلیارد ریال برای اصلاح مسیل‌ها و شبکه آب و فاضلاب استان ایلام اختصاص یابد که این اعتبار به‌صورت مشترک و برابر بین سازمان برنامه و بودجه و وزارت نیرو تامین می‌شود.

 بهرام‌نیا با اشاره به صدای توأم با لرزش زمین در شهرستان چرداول، گفت: این صداها ناشی از حرکت و فعل و انفعالات صفحات و لایه‌های زیرین زمین است که تحقیقات این موضوع توسط دو تیم زمین‌شناسی و لرزه نگاری درحال بررسی است که امیدواریم اعتبارات این موضوع بطور کامل تامین شود.

وی از رییس سازمان مدیریت بحران کشور خواست تا تجهیزات و امکانات خاص و ماشین‌آلات مورد نیاز استان، در اختیار هلال احمر و نهادهای خدمات‌رسان قرار گیرد.

استاندار ایلام ادامه داد: انتظار داریم که خسارت‌های ناشی از سیل و دیگر بحران‌ها در موعد مقرر پرداخت شود.

دکتر بهرام‌نیا تاکید کرد: ضرورت دارد خسارات ناشی از سیل سال ۹۸، به خسارت‌دیدگان پرداخت شود.

وی با اشاره به نزولات جوی و خسارت به محصولات کشاورزی در شهرستان دهلران، یادآورشد: بیش از ۱۰ هزار هکتار از اراضی بخش مرکزی، موسیان و دشت‌عباس در شهرستان دهلران در بارندگی‌های اخیر دچار خسارت شد که انتظار می‌رود در قالب تسهیلات قرض‌الحسنه و به شیوه‌های دیگری به این کشاورزان کمک شود.

نماینده عالی دولت در استان ایلام تاکید کرد: برای ایجاد ۱۰۰ سازه سنگی و ملاتی آبخیزداری، بیش از  ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است که درخواست تامین این مبلغ اعتبار داریم.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • هشدار به نشر دهندگان اخبار کذب
  • ساخت و ساز غیرمجاز خط قرمز مدیریت شهری مشکین‌دشت
  • انتظارات ایلام از سازمان مدیریت بحران
  • شدت باران در استان یزد و آبگرفتگی معابر شهر یزد+عکس
  • بارش باران سیل آسا در یزد
  • مقصر ترافیک زجر آور و ضایع کننده عمر مردم تهران چه کسانی هستند
  • خطیر: خوشحالم واگذاری استقلال در زمان مدیریت من رقم خورد + فیلم
  • خطیر: خوشحالم واگذاری استقلال در زمان مدیریت من رقم خورد
  • این مستند تقدیم به همه کسانی که در پرونده خون‌های آلوده از حق خود گذشتند
  • شغل نان و آب‌دار چراغ‌روشن‌کنی را چه کسانی عهده‌دار بودند؟