Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام نیوز، کلیسای نوتردام پاریس دوشنبه شب در شعله‌های آتش سوخت. حجم این آتش سوزی به قدری بود که در دقایق ابتدایی بخش مهمی از سقف کلیسا را در برگرفت و دود عظیمی به ارتفاع چندین متر از آن به هوا برخاست.

 

به گزارش یورونیوز، بر اساس آخرین خبرها، منابع آتش نشانی پس از ساعت ها تلاش برای مهارشعله های سرکش آتش که بخش عمده ای از ساختمان کلیسا را به خاکستر تبدیل کرد، گفتند که دو برج نمادین این کلیسا و اسکلت و چارچوب اصلی آن حفظ شده و تلاش‌ها برای جلوگیری از فروریختن کامل بنا موفقت آمیز بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

کریستف کاستانر، وزیر کشور فرانسه اعلام کرده است که عملیات مهار آتش دست کم سه تا چهار ساعت دیگر ادامه خواهد یافت. گفته می شود که یک مامور آتش نشانی نیز در جریان مهار آتش سوزی به شدت مجروح شده است.

 

به گفته سخنگوی کلسیای نوتردام این آتش سوزی راس ساعت ۱۸ و پنجاه دقیقه به وقت محلی آغاز شد.

 

آتش سوزی به تدریج وسعت بیشتری گرفت و تا حدی پیش رفت که عملا مهار آن در کوتاه مدت ممکن نشد. تلاش برای خاموش کردن آتش و جلوگیری از وارد آمدن خسارات بیشتر به ساختمان کلیسا تا لحظه به روز شدن خبر همچنان ادامه دارد.

 

کارشناسان و صاحب نظران معماری بر این عقیده اند که خسارات وارد آمده به این بنای مشهور سبک معماری گوتیک که قدمتی ۸۵۰ ساله دارد بسیار سنگین است و برای مرمت و بازسازی بخش های آسیب دیده دست کم باید میلیون ها یورو هزینه کرد.

 

منابع خبری هنوز از علت اصلی آتش سوزی اطلاعاتی منتشر نکرده اند این درحالی است که خبرگزاری فرانسه در دقایق ابتدایی این حادثه به نقل از سازمان آتش نشانی پاریس اعلام کرد به نظر می آید آتش سوزی با عملیات نوسازی بخشی از ساختمان کلیسا مرتبط بوده است.

 

کاخ ریاست جمهوری الیزه دقایقی پس از منتشر شدن خبر این آتش سوزی اعلام کرد که امانوئل ماکرون برای بررسی اوضاع از نزدیک به سوی محل حادثه حرکت کرده است.

 

رئیس جمهوری فرانسه همچنین با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی توییتر با اشاره به حادثه تاسف بار آتش سوزی در کلیسای نوتردام خود را شریک احساسات یک ملت عنوان کرده و تصریح کرده است که با همه کاتولیک ها و مردم فرانسه احساس همدردی می کند.

 

امانوئل ماکرون در پیامی گفت که به مانند همه هموطنان از این حادثه غمگین است و آتش سوزی در کلیسای نوتردام را به منزله سوختن بخشی از وجود همه مردم فرانسه می داند.

 

آن هیدالگو، شهردار پاریس در نخستین واکنش به این حادثه از عبارت «آتش سوزی وحشتناک» استفاده و از وارد آمدن خسارات چشمگیر به یکی از مهم ترین بناهای تاریخی فرانسه ابراز تاسف کرد.

 

آتش سوزی در کلسیای نوتردام پاریس

شهردار پاریس با انتشار توییتی نوشت: « کلسیای نوتردام دستخوش آتش سوزی وحشتناکی شده است. ماموران آتش نشانی پاریس در تلاش هستند تا شعله های آتش را مهار کنند.»

 

خانم هیدالگو در این پیام از کلیه شهروندان و بازدیدکنندگان خارجی خواسته است تا به حریم امنیتی ایجاد شده برای کنترل اوضاع و مهار آتش توجه جدی کنند.

 

واتیکان در پیامی ضمن «غیرقابل باور» و «غمگین» توصیف کردن آتش سوزی در کلسیای نوتردام پاریس این بنای مهم مذهبی - تاریخی را «نماد مسیحیت» در فرانسه و کل جهان قلمداد کرد.

 

سخنگوی واتیکان در بیانیه ای اعلام کرد: «اعلام می کنیم که در کنار همه کاتولیک های فرانسه و شهروندان پاریس هستیم و برای آتش نشانان و کلیه مامورانی که جهت مهار این وضعیت غم بار به سختی تلاش می کنند، دعا می کنیم.»

 

اسقف اعظم پاریس نیز از کشیش‌های دیگر کلسیاها خواسته است به عنوانی حرکتی نمادین در واکنش به این حادثه تاسف بار ناقوس را به صدا درآوردند.

 

ترامپ خواستار اقدام فوری برای مهار آتش

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا نیز بلافاصله به این آتش سوزی واکنش نشان داد و با انتشار توییتری ضمن تاسف بار خواندن این حادثه خواستار اقدام فوری ماموران امدادی برای جلوگیری از گسترش دامنه آتش شد.

 

رئیس جمهوری آمریکا در این پیام تصریح کرد که دریافت خبر آتش سوزی در کلسیای نوتردام به واقع «وحشتناک» است و حتی شاید لازم باشد از هواپیماهای آب پاش برای خاموش کردن آتش استفاده کرد.

 

آقای ترامپ در پایان این توییت بر لزوم اقدام سریع امدادگران و مقامات شهری برای مهار آتش سوزی تاکید کرده است.

 

آتش نشانان و نهاد‌های تامین ایمنی شهری پاریس در پاسخ به توصیه ترامپ برای استفاده از هواپیما یا هلی کوپترهای آب پاش گفته اند که با توجه به قرار گرفتن کلیسا در قلب پایتخت فرانسه استفاده از این روش کارساز نیست مضاف بر اینکه می تواند تبعاتی نظیر فروریختن کل بنا را به همراه داشته باشد.

 

مرکل: نوتردام نماد فرهنگ اروپایی است

آلمان، همسایه فرانسه از دیگر کشورهایی است که به سرعت به این حادثه واکنش نشان داده است. هایکو ماس، وزیر امور خارجه آلمان در پیامی ضمن ابراز تاسف از این حادثه گفته است که آتش سوزی بزرگ نوتردام همچنین «قلب» مردم آلمان را نیز جریحه دار کرده است.

 

آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان نیز در پیامی با تاسف از این حادثه، از نوتردام به عنوان نماد فرانسه و نیز فرهنگ اروپایی یاد کرده است.

 

لندن شریک غم پاریس

لندن، دیگر شهر بزرگ اروپایی نیز خود را شریک غم پاریس در حادثه آتش سوزی کلسیای نوتردام می داند. صادق خان، شهردار پاریس با انتشار توییئی ضمن اعلام این مطلب بر دوستی همیشگی لندن و پاریس تاکید کرد.

 

ترزا می، نخست وزیر بریتانیا نیز با ارسال پیامی بر روی توییتر خود را شریک غم مردم فرانسه دانسته و با کلیه سازمان ها و نهاد‌هایی که برای اطفاء حریق در کلسیای نوتردام تلاش می کنند ابراز همراهی کرد.

 

کلسیای نوتردام از جمله مهمترین جاذبه های گردشگری شهر پاریس محسوب می شود که سالانه بیش از ۱۳ میلیون بازدید کننده را به سوی خود جلب می کند.

 

115

 

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: خبرگزاری فرانسه توییتر توییتر ترامپ یورونیوز یورو فرانسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۴۶۲۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سایه ترس از ترور و اعتصاب بر المپیک ۲۰۲۴ پاریس

یک نشریه غربی در مطلبی به چالش‌های پیش روی فرانسه در آستانه میزبانی بازی‌های المپیک ۲۰۲۴ از جمله ترس از ترور و اعتصاب‌های گسترده در جریان این بازی‌ها خبر داد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، "اس ار اف" سوئیس در مطلبی نوشت: بازی های المپیک تابستانی حدود 100 روز دیگر در پاریس آغاز می شود. پاریس در این مدت انتظار روزانه یک میلیون بازدید کننده دارد. انتظارات از این بازی ها بسیار زیاد است. اما در حال حاضر نیز صحبت از مشکلات زیادی است که پاریس هنوز تا 26 جولای فرصت دارد آن ها را حل کند.

در ادامه این مطلب آمده است: مشکل اول خطر تروریسم است. فرانسه حتی بدون میزبانی بازی های المپیک هم در معرض خطر حملات تروریستی قرار دارد. سیستم پیشگیری موسوم به "Vigipirate" در این کشور در بالاترین سطح هشدار قرار دارد. المپیک یکی دیگر از اهداف احتمالی حملات تروریستی است. مراسم افتتاحیه برنامه ریزی شده برای این بازی ها در رود سن بسیار چالش زا است. قرار است در این مراسم افتتاحیه، هیئت ها روی لنج های رودخانه رژه بروند. این آنها را به هدف تروریست ها تبدیل می کند.

در این شرایط "امانوئل ماکرون"، رئیس جمهور فرانسه در تلاش است تا شرایط را آرام کند. وی می گوید همه چیز بر این اساس آماده می شود و فرانسه نیز این ریسک را دست کم نمی گیرد. احتمالا مکان های جایگزینی برای افتتاحیه وجود خواهد داشت. به گفته وی مراسم افتتاحیه می تواند به جای روی رود سن در استادیوم ورزشی بزرگ Stade de France در سنت دنیس یا در میدان Trocadéro روبروی برج ایفل برگزار شود.

مسئله دوم عدم تدابیر امنیتی در جاهای دیگر است. فرانسه تعداد فوق العاده ای از افسران مجری قانون را برای المپیک 2024 بسیج کرده است. چندین کشور اروپایی نیز یگان هایی را برای تامین امنیت به فرانسه می فرستند. این افسران مجری قانون ممکن است در جا های دیگری دچار کمبود شوند. برای مثال، برگزارکنندگان فرانسوی جشنواره های فرهنگی در تابستان نگران کمبود پلیس برای برگزاری این مراسم ها هستند. آنها می گویند به دلایل امنیتی نمی توانند جشنواره خود را برگزار کنند.

مشکل سوم عدم وفادارای به وعده های دولت بوده است. فرانسه در زمان نامزدی ماکرون در زمینه پروژه های اصلی وعده های زیادی داده بود: حمل و نقل رایگان، خطوط مترو اضافی یا یک خط قطار از فرودگاه شارل دوگل تا مرکز. اما این وعده ها به موقع انجام نشده و یا انجام نخواهد شد.

بهر حال انتظارات زیادی برای بازی های المپیک وجود دارد. اما مردم فرانسه از اعتصابات، مشکلات حمل و نقل و امنیتی و در بدترین حالت از حملات تروریستی نیز می ترسند. در این شرایط مسئولان قول می دهند که همه چیز خوب پیش خواهد رفت.

مسئله چهارم این است که حمل و نقل عمومی بیش از حد در این کشور تحت فشار قرار دارد. شبکه حمل و نقل شهری در حال حاضر حتی بدون میلیون ها مهمان اضافی تحت فشار زیادی است. هیچ خط راه آهن اضافی راه اندازی نشده است. "رودولف بالمر"، روزنامه نگار در پاریس، هم در این باره تردید دارد که که خطوط مترو اعلام شده هم به موقع تکمیل شوند. بنابراین به شهروندان توصیه می شود در طول هفته های برگزاری این مسابقات از استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی خودداری کنند.

مشکل پنجم خطر ایجاد راه بندان است. در بزرگراه رینگ پاریس پریفریک، خطی برای هیئت ها و مقامات در نظر گرفته شده است. در حال حاضر هر روز در این منطقه ترافیک وجود دارد. بنابراین تقریباً مطمئناً مشکلات ترافیکی وجود خواهد داشت.

مشکل ششم اعتصابات است. اتحادیه ها در حال حاضر تهدید به اعتصاب می کنند. صدها نفر قبلا برای شرایط کاری بهتر در طول این رویداد بزرگ تظاهرات کردند. آنها همچنین نگران افزایش شدید فشارها بر بیمارستان ها هستند. اعتصاب ها حتی در طول بازی های المپیک می تواند منجر به از دست رفتن برخی مشاغل شده و همچنین می تواند مشکلات حمل و نقل را به شدت بدتر کند.

طبق یک سنت در آستانه بازی‌های المپیک تابستانی در فرانسه بسیاری از اتحادیه ها از جمله سازندگان مدال‌های ورزشکاران این مسابقات اعتصاب‌هایی را در دستور کار قرار داده‌اند که این منجر به اختلالات و از جمله تعویق در قراردادهای ساخت مدال‌ها شده است.

سازندگان مدال ها تنها کسانی نیستند که قبل از المپیک خواهان پول و پاداش بیشتری هستند. اخیرا CGT، بزرگترین اتحادیه کارمندان دولتی، اعتصاب احتمالی در ماه های تابستان را اعلام کرد Force Ouvrière، دومین اتحادیه بزرگ در بخش دولتی، پیش از این نیز به برگزاری اعتصاب هایی تهدید کرده بود. اعتصاب کنندگان می توانند شامل کارکنان بیمارستان، کارگران ساختمانی، رانندگان قطار و مترو، زباله گردها، معلمان و افسران پلیس باشند. کارمندان برج ایفل، شهرت جهانی شهر پاریس هم، برای دریافت پاداش بیشتر می‌جنگند.

اتحادیه ها خواسته های خود را بر اساس ممنوعیت تعطیلات غالباً اعمال شده برای ماه تعطیلات آگوست - و به عنوان مثال هزینه های بالاتر مربوط به مراقبت از کودکان اعلام می کنند. همچنین به اعتقاد آن ها باید دستمزد بیشتری برای استرس اضافی ناشی از این بازی ها پرداخت شود. اما خواست آن ها فقط پول نیست. قرار است مشاغل موقت المپیک به مشاغل استخدامی دائمی تبدیل شود. علاوه بر این، کارمندان باید اجازه داشته باشند در خانه کار کنند و روزهای تعطیل را حتی در زمان اوج مصرف بگذرانند. اما سازماندهی این مسائل با هرج و مرج روبرو شده است - بسیاری از کارمندان دولت هنوز نمی دانند در تابستان کجا و چگونه باید کار کنند، یا اینکه چه کسی می تواند مراقبت از کودکان را انجام دهد.

تابستان گذشته، زمانی که طبق معمول، گردشگران بیشتری به کشور فرانسه هجوم آوردند، بیمارستان ها به طرز ناامیدکننده ای با وخامت اوضاع مواجه شدند.

سوفی بینه، رئیس اتحادیه CGT هشدار داد «دولت باید برای اطمینان از موفقیت بازی ها اقدام فوری انجام دهد. به گفته وی از منظر اجتماعی برای این بازی ها آماده سازی نشده است.

در واقع، کلان شهر پاریس در طول بازی های المپیک در وضعیت اضطراری قرار خواهد گرفت و دولت به مردمش وابسته خواهد بود و از آن ها می خواهد به حداقل نیازهای خود بسنده کنند. انتظار می رود حدود ده میلیون تماشاگر علاوه بر ازدحام معمول گردشگران وجود داشته باشد و میلیون ها نفر دیگر از مترو استفاده کنند و زباله ها را دور بریزند و حتی ممکن است میلیون ها نفر بیشتر مجبور شوند به یکی از اورژانس ها بروند. این در حالی است که بیمارستان های پاریس به تنهایی در حال برنامه ریزی برای باز کردن 750 تخت خالی هستند که حدود ده درصد از کل پیشنهادات معمول آنها است.

نتانیاهو برای آتش‌بس با حزب‌الله دست به دامن فرانسه شدنخست وزیر جوان فرانسه هم نتوانست ماکرون را از مشکلات برهاند

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عامل حمله به کنسولی ایران در پاریس به حبس محکوم شد
  • اعزام پلیس‌ مراکش به المپیک ۲۰۲۴
  • آتش‌سوزی خانه‌ای در بلوار ناصر حجازی
  • راهکار فرانسه برای کمبود پلیس در المپیک پاریس
  • هفت ستونی که از اسرائیل فرو ریخت!
  • سایه ترس از ترور و اعتصاب بر المپیک ۲۰۲۴ پاریس
  • فرنگی کاران خوزستان سهمیه المپیک پاریس را کسب کردند
  • مغازه تشک فروشی در آتش سوخت
  • نتانیاهو دست به دامن فرانسه شد
  • نتانیاهو برای آتش‌بس با حزب‌الله دست به دامن فرانسه شد