Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - سنندج - ايرنا - معاون امور معادن و اکتشافات معدني سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: توليد شمش طلاي استاندارد بين المللي با برند کردستان از جمله برنامه هاي سازمان صمت در اين استان است.

مهدي مرادي روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: طلاي ساريگوني دي ماه سال 94 در شهرستان قروه به بهره برداري رسيد و تاکنون فعال بوده که در تيپ کارخانجات طلا اين اتفاق استثنايي است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي به ميزان توليد طلاي ساريگوني از زمان تاسيس تا پايان سال گذشته اشاره کرد و افزود: سه ماه پاياني سال 94 ميزان توليد اين معدن 500 کيلوگرم، سال 95، 2 هزار و 250 کيلوگرم، سال 96 سه هزار و 100 کيلوگرم، سال 97 هم سه هزار و 200 کيلوگرم توليد داشته است.
معاون امور معادن و اکتشافات معدني سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: در مجموع تاکنون 9 تُن طلاي خالص و چهار تن نقره در معدن ساريگوني توليد شده است.
مرادي ميزان سرمايه گذاري اوليه معدن ساريگوني را 78 ميليون دلار اعلام کرد و يادآور شد: اين سرمايه گذاري منجر به اشتغال يک هزار نفر بطور مستقيم شده که 128 نفر از نيروهاي اين معدن خارجي و 10 درصد آنها هم غير بومي هستند ولي مابقي نيروي مورد نياز از روستاهاي اطراف و شهرستان هاي کردستان تامين و بکارگيري شده اند.
وي با بيان اينکه طلاي ساريگوني يک ريال بدهکار دولت نيست، گفت: طلاي ساريگوني فقط در سال 96، 199 ميليارد ريال حقوق دولتي پرداخت کرده و 185 ميليارد ريال ارزش افزوده داشته است.
معاون امور معادن و اکتشافات معدني سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان با اشاره به اينکه در معدن طلاي ساريگوني شمش طلا توليد مي شود، افزود: در چنين کارخانه اي بايد مصنوعات طلا توليد تا با برند کردستان صادر شود و اين اقدام در دست بررسي مجموعه سرمايه گذار است.
مرادي اضافه کرد: به دنبال توليد شمش طلاي استاندارد بين المللي در کردستان هستيم تا بدين گونه شرايط عرضه آن در بورس لندن فراهم شود.
وي يادآور شد: صدور مجوز عرضه شمش طلا براي هر کشوري در بورس هاي بين المللي منوط به توليد 20 تُن شمش طلا در سال است.
معاون امور معادن و اکتشافات معدني سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان اظهار داشت: بستر دستيابي به اين ميزان توليد در استان فراهم است و اگر معادن طلاي سقز شروع بکار کنند مي توانيم کنسانتره و شمش طلاي سقز را نيز در معدن ساريگوني مستقر و باز ذوب کنيم.
مرادي افزود: اگر ميزان توليد طلا در ايران 7 تُن در سال باشد 50 درصد طلاي کشور در کردستان توليد مي شود.
وي اضافه کرد: به ازاي يک تُن، 1.24 گرم طلا در معدن ساريگوني توليد مي شود که در طرح توسعه اي اين معدن قرار است به 1.54 گرم در تُن افزايش پيدا کند.
مرادي يادآور شد: در صورت تاييد اکتشاف تکميلي در معدن ساريگوني و ذخيره 70 ميليون تُن کانسنگ طلا در اين معدن و با احتساب طلاهاي سقز که 15 ميليون تُن است ذخيره قطعي کانسنگ در کردستان به 85 ميليون تُن مي رسد.
وي تاکيد کرد: با تحقق اين ميزان ذخيره، کردستان بيش از 30 درصد ذخيره طلاي ايران را به خود اختصاص مي دهد.
مرادي گفت: حُسن وجود معدن طلا در هر منطقه اي اين است که در جوار آن بايد کارخانه فرآوري هم ايجاد شود چرا که حمل و نقل آن صرفه اقتصادي ندارد به همين دليل اين اقدام منجر به ايجاد امنيت و اشتغال پايدار و ارزش افزوده مي شود.
تاکنون 400 پروانه بهره برداري در حوزه مواد معدني فلزي، سنگ تزئيني، سيليس، فلدسپات، دولوميت، باريت سنگ معدن و مصالح ساختماني براي متقاضيان و سرمايه گذاران واجد شرايط در استان کردستان صادر شده است.
9936/9102
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۴۶۵۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز سومین حراج شمش طلا در سال جدید از ساعت ۱۲ امروز

سومین جلسه حراج شمش طلای استاندارد در سال جدید از ساعت ۱۲ امروز سه شنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۳، برگزار می شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم،  بر اساس شیوه‌ نامه نحوه برگزاری حراج حضوری شمش طلای استاندارد در مرکز مبادله ارز و طلای ایران مورخ 9 بهمن ماه 1402، هجدهمین (سومین جلسه سال جدید)جلسه حراج شمش طلای استاندارد امروز سه شنبه 28 فروردین 1403، برگزار می شود.

قیمت جهانی طلا امروز 1403/01/28

 

زمان جلسه حراج از ساعت 12:00 الی 16:00 است و وجه الضمان مبلغ 3 میلیارد و 500 میلیون ریال ( 3،500،000،000 ریال) به ازای هر قطعه شمش طلای استاندارد است. متقاضی خرید می توانست  تا ساعت 24 روز دوشنبه مورخ 27 فروردین ماه 1403 مبلغ وجه الضمان را پرداخت کند. گفتنی است، مبلغ وجه الضمان باید به حساب واسط مرکز مبادله ارز و طلای ایران، مشروط به تایید واریز وجه از سوی این مرکز واریز شود.

به گزارش تسنیم، تا کنون در 17 حراج برگزار شده در مرکز مبادله ارز و طلای ایران در مجموع 2209 کیلو شمش طلای یک کیلویی به فروش رسیده است.

طی جلسه معاملاتی قبل و در دو عرضه عمده و خرد، مجموعا 290 قطعه شمش طلای استاندارد از سوی صادرکنندگان عرضه شد. ولی در نهایت هفدهمین حراج شمش طلا در مرکز مبادله ارز و طلای ایران با معامله 124  قطعه شمش یک کیلوگرمی به پایان رسید. میانگین قیمت شمش های طلای معامله شده در این روز،  4 میلیارد و 748 میلیون تومان به ثبت رسید.

در شانزدهمین حراج نیز  که روز  یکشنبه 19 فروردین ماه 1403  برگزار شد در دو عرضه عمده و خرد، مجموعا 272 قطعه شمش طلای استاندارد از سوی صادرکنندگان عرضه شد.  اما در نهایت 246  قطعه شمش طلای استاندارد یک کیلوگرمی با عیار 995  فزوخته شد.میانگین قیمت شمش های طلای معامله شده در این روز،  4 میلیارد و 768 میلیون تومان  به ثبت رسید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • زمان حراج جدید شمش طلا در مرکز مبادله همراه با جزئیات مشخص شد
  • نظارت بر بازار شرط تحقق شعار سال است
  • اخذ استاندارد و گواهینامه‌های ملی ۷ واحد تولیدی در استان اردبیل
  • حراج ۲۵۲ کیلو طلا به قیمت ۴ میلیارد و ۸۶۶ میلیون تومان
  • شرط تحقق شعار سال نظارت و بازرسی بر بازار است
  • ۲۵۲ کیلو شمش طلا در هجدهمین حراج معامله شد
  • ۲۵۲ کیلو شمش طلا معامله شد
  • فروش ۲۵۲ کیلو در حراج امروز+قیمت
  • هجدهمین حراج حضوری شمش طلا با ۳۵۰ میلیون تومان وجه الضمان
  • آغاز سومین حراج شمش طلا در سال جدید از ساعت ۱۲ امروز