Web Analytics Made Easy - Statcounter

ژنرال آموس یادلین، رئیس اسبق اطلاعات نظامی ارتش اسرائیل: دوره محدودیت هسته ای ایران «بند غروب» باید به حداقل 30 سال افزایش یابد/ برای رسیدن به توافق تازه‌ای با ایران که تهران را کاملا کنترل کند تلاش شود/ با پیروزی دموکرات ها و بازگشت آمریکا به برجام تنها نقاط ضعف این توافق، آن هم در بدترین مرحله زمانی، تشدید می‌شود

آموس یادلین، رئیس پیشین سازمان اطلاعات نظامی ارتش اسرائیل، در واکنش به درخواست شماری از چهره‌های حزب دمکرات آمریکا درباره پیوستن دوباره واشینگتن به برجام گفت که باید به جای آن، برای رسیدن به توافق تازه‌ای با ایران تلاش شود که تهران را کاملا کنترل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برنی سندرز، کامالا هریس و الیزابت وارن، سناتورهای دمکرات، و همچنین دو نامزد دیگر دمکرات برای انتخابات ریاست‌جمهوری سال آینده آمریکا، گفته‌اند که اگر در انتخابات پیروز شوند، واشینگتن به برجام باز می‌گردد.

آموس یادلین، رئیس پیشین سازمان اطلاعات نظامی ارتش رژیم صهیونیستی، در واکنش به درخواست شماری از چهره‌های حزب دمکرات آمریکا درباره پیوستن دوباره واشینگتن به برجام گفت که باید به جای آن، برای رسیدن به توافق تازه‌ای با ایران تلاش شود که تهران را کاملا کنترل کند.

به گزارش «انتخاب»؛ یادلین که ریاست اندیشکده امنیت ملی اسرائیل را عهده دارد، تاکید کرد که دوره محدودیت هسته‌ای ایران مشهور به «بند غروب» باید حداقل به ۳۰ سال افزایش یابد.

نگرانی از انتخابات و پیروزی دموکرات ها در سال 2020

برنی سندرز، کامالا هریس و الیزابت وارن، سناتورهای دمکرات، و همچنین دو نامزد دیگر دمکرات برای انتخابات ریاست‌جمهوری سال آینده آمریکا، گفته‌اند که اگر در انتخابات پیروز شوند، واشینگتن به برجام باز می‌گردد.

به گزارش جروزالم پست، یادلین روز دوشنبه ۲۶ فروردین در صفحه توئیتر خود نوشت، بازگشت به برجام بدون ایجاد تغییرات اساسی در آن، «خطرناک» خواهد بود.

به نوشته این نظامی ارشد پیشین رژیم صهیونیستی، «چنین اقدامی تنها نقاط ضعف این توافق را، آن هم در بدترین مرحله زمانی، تشدید می‌کند».

وی تاکید کرد باید توافقی تازه به دست آید که برای «همه موضوع‌های مشکل‌آفرین راهکارهای سخت‌گیرانه‌ ارائه کند» و دوره «بند غروب» توافق را «دست‌کم به ۳۰ سال» افزایش دهد.

یادلین همچنین نوشت که توافق جدید باید «نظارت جدی‌تر و کارسازتری» بر فعالیت‌های اتمی ایران اِعمال و «امکان تحقیقات عمیق‌تر در مورد ابعاد هسته‌ای برنامه اتمی ایران ایجاد کند» و شورای امنیت نیز باید برنامه موشک‌های بالستیک را زیر نظر قرار دهد.

«بند غروب»، که بازه زمانی رفع محدودیت‌های هسته‌ای ایران را تعیین کرده، بر اساس برجام ۱۰ سال است؛ از زمان دستیابی به این توافق در تیرماه ۹۴، حدود چهار سال سپری شده است./

 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۴۶۹۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش نگرانی‌ از نیازهای ۲۵۰ هزار کودک اخراجی از پاکستان

سازمان بین‌المللی «نجات کودکان» با ابراز نگرانی اعلام کرد ۲۵۰ هزار کودک افغان پس از اخراج از پاکستان با کمبود سرپناه، غذا و دسترسی به اموزش مواجه هستند. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، سازمان بین‌المللی نجات کودکان اعلام کرد حدود 250 هزار کودک افغان پس از بازگشت اجباری از پاکستان با کمبود سرپناه، غذا و دسترسی به آموزش مواجه‌ هستند.

نظرسنجی این سازمان نشان می‌دهد که 99 درصد خانواده‌های اخراج شده از پاکستان، غذای کافی برای خوردن ندارند.

این سازمان در گزارشی اظهار داشت از اردیبهشت سال گذشته که دولت اسلام‌آباد روند اخراج اجباری افغان‌ها را آغاز کرد تاکنون 520 هزار شهروند افغانستان به کشورشان اخراج شده‌اند.

این سازمان مدافع حقوق کودکان تاکید کرد تقریبا نیمی از بازگشت‌کنندگان، کودکان هستند که از گرسنگی رنج می‌برند.

بر اساس این گزارش، حدود سه چهارم بازگشت‌کنندگان و خانواده‌های جوامع میزبان، برای اینکه کودکان خردسال بتوانند حداقل در دو روز هفته گذشته غذا بخورند، حجم وعده‌های غذایی بزرگسالان را کاهش داده‌اند.

کودکان افغان در صدر جدول کودکان آسیب پذیر جهانفعالان حقوق بشر: پلیس پاکستان زنان و کودکان افغان را بازداشت می‌کندسازمان نجات کودکان: کودکان افغان جایی برای زندگی و پول تهیه غذا ندارند

حدود چهل درصد از بازگشت‌کنندگان و خانواده‌های جوامع میزبان، مجبور بوده‌اند حداقل در سه روز از هفته غذا قرض بگیرند یا به دوستان و اقوام خود تکیه کنند.

طبق این نظرسنجی، نزدیک به یک ششم از خانواده‌های اخراج شده در خیمه زندگی می‌کنند و لوازم خانگی بسیار محدودی برای تأمین معیشت خود دارند یا اصلاً وسایلی ندارند.

نظر سنجی نشان می‌دهد که تنها یک سوم از پناهجویان اخراج شده توانسته‌اند دارایی‌های خود را از پاکستان به افغانستان بیاورند.

در همین حال، تقریبا نیمی از بازگشت‌کنندگان می‌گویند که در افغانستان شغلی وجود ندارد و 81 درصد نیز هیچ مهارتی برای اشتغال ندارند.

سازمان نجات کودکان می‌گوید که تقریباً دو سوم (65 درصد) از کودکانی که به افغانستان بازگشته‌اند، در مدارس ثبت‌نام نشده‌اند.

«ارشاد ملک» رئیس سازمان نجات کودکان در افغانستان گفت: «خانواده‌ها تقریبا بدون هیچ چیز به افغانستان بازمی‌گردند. اکثر آن‌ها برای حمایت از خود به اقوام یا دوستان متکی هستند و این جوامع از قبل منابع کمی برای حمایت از خود دارند».

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • مقام سابق رژیم صهیونیستی: بازدارندگی اسرائیل فروپاشیده است
  • ادعای یک نشریه انگلیسی : بایدن در حال بررسی گزینه احیای برجام است
  • بایدن در حال بررسی گزینه احیای برجام است!
  • انفجار مهیب در حمله موشکی حزب الله به یک پایگاه اسرائیلی+ فیلم/مقام ارشد اسرائیلی: ما به اوج رسوایی نزدیک هستیم نه پیروزی!/مخالفت گروه هفت با حمله نظامی اسرائیل به رفح
  • حمایت دموکرات‌ها برای تصویب کمک‌های آمریکا به اوکراین و اسرائیل
  • افزایش نگرانی‌ از نیازهای ۲۵۰ هزار کودک اخراجی از پاکستان
  • نمایندگان کنگره آمریکا: اسرائیل با سلاح‌های آمریکایی قوانین را نقض می‌کند
  • مقام حماس: آمریکا مذاکرات آتش‌بس را به بن‌بست می‌کشاند
  • بایدن در مخصمه؛ تشدید نارضایتی‌ها در پی حمایت از اسرائیل
  • استوری جدید گروسی با تگ ایران