Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-24@06:49:25 GMT

آخرین آمار دانشجویان انتقالی از خارج در گروه علوم پزشکی

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۴۷۹۴۸

آخرین آمار دانشجویان انتقالی از خارج در گروه علوم پزشکی

دکتر حمید اکبری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: در سال ۹۷ موضوع انتقال دانشجویان ایرانی شاغل به تحصیل در خارج از کشور مطرح شد و به دلیل برخی نوسانات ارزی تقاضای زیادی برای انتقال مطرح شد.

وی گفت: در مجموع در سال ۹۷، بیش از ۲ هزار پرونده تقاضای انتقال دانشجویان ایرانی شاغل به تحصیل در گروه علوم پزشکی در دانشگاه‌های خارج از کشور تشکیل و بررسی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قائم مقام معاونت آموزشی وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: با توجه به آئین نامه‌های مربوط به نقل و انتقال دانشجویان ایرانی از خارج به دانشگاه‌های داخل کشور، با یک هزار و ۴۵۰ پرونده موافقت شد و به این دانشجویان اعلام شد که می‌توانند از دانشگاه‌های داخل کشور پذیرش بگیرند.

وی یادآور شد: با توجه به آئین نامه، پذیرش گرفتن برای تحصیل این دسته از دانشجویان برعهده خود دانشجو است کمتر از هزار نفر توانستند پذیرش بگیرند و برخی دیگر نیز در فرآیند پذیرش قرار دارند. در مجموع هزار و ۴۰۰ نفر در فرآیند پذیرش قرار گرفته اند.

اکبری گفت: این پذیرش هم در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور و هم در واحدهای دانشگاه آزاد صورت گرفته است.

وی اظهار داشت: البته داوطلبان گروه علوم پزشکی که علاقمند به تحصیل در دانشگاه‌های خارجی هستند باید توجه داشته باشند که انتقال از دانشگاه‌های خارجی به دانشگاه‌های علوم پزشکی داخل کشور از دی ماه ۹۷ ممنوع شده است و دیگر فرآیند انتقال صورت نمی‌گیرد و افراد پس از پایان تحصیل خود می‌توانند برای ارزشیابی مدرک تحصیلی خود از سوی وزارت بهداشت اقدام کنند.

کد خبر 4592220

منبع: مهر

کلیدواژه: نقل و انتقال دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی وزارت بهداشت دانشجویان ایرانی خارج از کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۴۷۹۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توجه به مطالبات پرستاران در مازندران

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله محمدباقر محمدی لائینی عصر یکشبنه در دیدار رئیس، معاونان و مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام‌معظم‌رهبری دانشگاه علوم پزشکی استان مازندران، ضمن گرامیداشت هفته سلامت و هفته معلم و استاد، اظهار کرد: دانشگاه و علوم پزشکی را باید جهت آخرتی بدهیم و راهبرد تربیتی و سیاست اساتید و دانشجو این باید باشد تا جامعه‌ای سالم را به صاحب سلامت شناسانده و سلامت آخرت را تأمین کنند.

نماینده ولی فقیه در مازندران با اشاره به شعار سال و تاکید بر نقش داشتن علوم پزشکی در زمینه تحقق آن، اعلام کرد: برای مولدسازی می‌توانید از امکانات راکد استفاده کنید.

عضو خبرگان رهبری عملیات وعده صادق را نعمت بزرگی دانست و گفت: دانشجویان را باید با افتخارات مملکت خودشان آشنا کنیم، ۱۷ سال قبل اولین ماهواره ما به فضا فرستاده شده بود و تا دو ماه سوژه رسانه‌های خارجی بود چرا نباید دانشجویان ما در زمینه ابعاد این قضیه آشنایی و تجزیه و تحلیل داشته باشند.

این مسئول با اشاره به پیشرفت کشور در حوزه فناوری موشکی و پهپاد و عبور آنها از گنبد آهنین و لایه‌های مختلف و نیروهای ناتو، یادآور شد: زوایای عبور موشک‌های ما و رسیدن نقطه‌ای به هدف باید برای دانشجویان تشریح شود، در مقابل سیاست دشمن ترساندن است در حالی که چیزی نیستند و نشان دادند که خانه عنکبوت هستند.

وی بر رعایت شرعیات، موازین انطباق، اخلاق پزشکی در حوزه درمان و مواردی که در سوگندنامه آمده توسط اطبا تاکید و تصریح کرد: مسئله زیرمیزی چیزی است که یک چهره غیرارزشی به جریان درمان ما می‌دهد، در این زمینه‌ها باید دقت شود.

آیت الله محمدی لائینی اضافه کرد: البته تعرفه‌ها باید تعدیل و فاصله تعرفه‌ها با مرکز کمتر شود، پس از آن کنترل و نظارت شود، به سهامداران بیمارستان‌های خصوصی نیز باید توجه شود.

نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: از نظر سطح مهارت در درمان و آموزش باید بالاترین حرف را بزنیم و بهترین رتبه را داشته باشیم، غربالگری سرطان خیلی خیلی لازم است چرا که مراحل اولیه این بیماری کاملاً قابل درمان است.

این مسئول بر حفظ کرامت استاد، وجود انجمن اولیا و مربیان در دانشگاه با هدف همکاری در تربیت و تعلیم تاکید و خواستار توجه به مطالبات پرستاران شد و بیان کرد: اینها را جدی بگیرید ما هم برای طرح در وزارتخانه در خدمت شما هستیم.

وی خاطرنشان کرد: مردم بخش‌های دودانگه و چهاردانگه در رابطه با مراکز درمانی گلایه‌هایی داشتند و انجمن داروخانه نیز حرف و حدیث‌هایی در رابطه با واگذاری داشتند که باید به آن پرداخته شود.

وی غربالگری در حوزه جمعیت را مهم برشمرد و گفت: بعد اخلاقی و آرامش نیز برای جوانی جمعیت مدنظر ماست، برای درمان نازایی نیز تمهیداتی باید صورت بگیرد تا گران نباشد.

کد خبر 6084672

دیگر خبرها

  • کاهش محسوس علاقه پسران به دانشگاه ها؟!
  • خوابگاه دانشجویان بین الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مرحله تکمیل
  • هفدهمین آزمون پذیرش دانشجوی پزشکی از لیسانس تیرماه برگزار می‌شود
  • هفدهمین آزمون پذیرش دانشجوی پزشکی از لیسانس تیرماه برگزار می شود
  • افزایش چشمگیر آمار سرطان در استان
  • تحصیل در خارج از کشور، مطمئن‌ترین روش مهاجرت
  • تقویت همکاری انجمن‌های علمی با کمیته تحقیقات دانشجویی
  • تقویت همکاری انجمن‌های علمی دانشجویی علوم پزشکی و کمیته تحقیقات دانشجویی
  • ضرورت توجه به مطالبات پرستاران در مازندران
  • زیرساخت‌های استان کرمان برای پذیرش بیماران خارجی ضعیف است