Web Analytics Made Easy - Statcounter

نزدیک به ۱۹۳ میلیون اندونزیایی واجد شرایط در انتخابات ریاست جمهوری و قانونگذاری فردا (چهارشنبه) شرکت می‌کنند.

به گزارش ایسنا، ‌به نقل از خبرگزاری ‌آسوشیتدپرس، در انتخابات ریاست جمهوری روز چهارشنبه در اندونزی، جوکو ویدودو، رییس جمهور فعلی و اولین رییس جمهور اندونزی خارج از دایره جامعه دست اندرکاران همیشگی قدرت در جاکارتا، با پرابوو سوبیانتو، ژنرال پیشین نیروهای ویژه‌ اندونزی در دوران دیکتاتوری سوهارتو رقابت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این انتخابات ۱.۹ میلیارد دلار هزینه به همراه دارد و در این انتخابات مردم اندونزی نه تنها برای انتخاب رییس جمهور، بلکه برای انتخاب ۲۰۵۰۰ قانونگذار مجامع ملی و منطقه‌ای و هم‌چنین سنا به پای صندوق‌های رای می‌روند.

در همین راستا ۸۱۰ هزار حوزه انتخابیه با ۱.۶ میلیون صندوق رای دهی همراه با جوهر پاک نشدنی "حلال" آماده شده است. همچنین کمیسیون انتخابات پیش‌بینی کرده است که بیش از ۱۷ میلیون نفر از جمله داوطلبان، نگهبانان و ناظران در حوزه‌های انتخابیه حضور داشته و سلامت انتخابات را تضمین کنند.

ویدودو، رییس جمهور فعلی اندونزی در کمپین‌های انتخاباتی بر تلاش دولت برای ارتقای زیر ساخت‌ها و کاهش فقر تاکید کرده است.

بیشتر نظرسنجی‌ها نشان‌دهنده پیشتازی قابل توجه ویدودو هستند.

با این حال یکی از مقامات دولت اندونزی گفته است، در حالی که نظرسنجی‌ها حاکی از برتری ویدودو در این کشور هستند، نمی‌توان خیلی روی آن‌ها حساب کرد.

اندونزی پس از سه دهه حکومت نظامیان که در سال ۱۹۹۸ خاتمه یافت، به قوی‌ترین دموکراسی جنوب شرق آسیا تبدیل شده است. با این حال اندونزی با وجود اینکه پرجمعیت‌ترین کشور مسلمان جهان، سومین دموکراسی بزرگ جهان و یکی از اعضای گروه ۲۰ اقتصاد برتر جهانی است، در عرصه جهانی حضور کمرنگی دارد. البته این امر اخیرا با عضویت اندونزی در شورای امنیت سازمان ملل و درخواست برای میزبانی المپیک ۲۰۳۲ و پیش بینی اقتصاددانان مبنی بر قرار گرفتن در میان پنج اقتصاد برتر جهانی تا ۲۰۳۰، در حال عوض شدن است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اندونزي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۴۸۳۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر رییس‌جمهور باعث تعمیق روابط ایران و پاکستان می‌شود

«ابراهیم رضایی» عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به سفر رییس‌جمهور به پاکستان اظهار کرد: پاکستان، کشوری مهمی و یکی از کشورهای بزرگ اسلامی است و تقویت ارتباط با این کشور برای ما اهمیت زیادی دارد.

وی با اشاره به اینکه اولویت جمهوری اسلامی ایران در عرصه سیاست خارجی، تعامل و تقویت ارتباط با همسایگان است، ادامه داد: همسایگان در اولویت روابط خارجی ایران و به ویژه در دولت سیزدهم قرار دارند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه پاکستان کشوری مهم و مؤثر در منطقه‌ است گفت: جمهوری اسلامی ایران، زمینه‌های زیادی برای ارتباط با پاکستان دارد و تعمیق و گسترش روابط ایران و پاکستان و تعمیق اقدامات دوجانبه، از اهمیت بالایی برخوردار است.

نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ایران و پاکستان در زمینه‌هایی مانند اقتصادی، تجاری، تشکیل بازارچه‌های مشترک مرزی، انرژی، ترانزیت، حمل و نقل و همچنین در حوزه امنیت و مبارزه با تروریسم، با یکدیگر در تعامل هستند؛ هم ما می‌توانیم بسیاری از مایحتاج پاکستان را تأمین کنیم و هم پاکستان می‌تواند در این زمینه، به ما کمک کند.

رضایی گفت: بر این اساس، سفر رییس‌جمهور به پاکستان بسیار مهم است و می‌تواند منجر به توسعه و تعمیق روابط ایران با این کشور شود.

وی اضافه کرد: رییس‌جمهور ما و نخست‌وزیر پاکستان توافق کردند که در اولین گام، میزان مبادلات تجاری بین دو کشور به ۱۰ میلیارد دلار برسد که ما هم معتقدیم این ظرفیت وجود دارد و اگر بخش‌های مختلف دو کشور فعال شوند، می‌توانند به این حجم از مبادلات تجاری برسند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: از سوی دیگر، بین دو ملت ایران و پاکستان روابط و سابقه بسیار بزرگ تاریخی و فرهنگی وجود دارد. ایران و پاکستان اشتراک‌های فرهنگی، دینی، تاریخی و تمدنی بسیار زیادی با هم دارند و دو ملت ایران و پاکستان از این حیث بسیار نزدیک به همدیگر هستند.

نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: سفر رییس‌جمهور اهمیت زیادی برای تقویت ارتباط ایران و پاکستان دارد و امیدواریم ماحصل این سفر، توسعه روابط و افزایش رفاه و رضایت‌مندی برای هر دو ملت ایران و پاکستان باشد.

کد خبر 6086503 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • مردم پاکستان شجاعت ملت ایران را ستایش می‌کنند
  • ملت‌های مسلمان، یهودی، مسیحی و بودایی حقوق فلسطینیان را از کشورهای حامی رژیم صهیونیستی مطالبه می‌کنند
  • رونمایی از بزرگ‌ترین مسئله ایران و جهان که از فقر هم وحشتناک تر است
  • سفر رییس‌جمهور باعث تعمیق روابط ایران و پاکستان می‌شود
  • نفرت از صهیونیست‌ها به نقطه پایان این رژیم کودک‌کُش تبدیل خواهدشد
  • رییس جمهور فردا عازم سریلانکا می‌شود
  • توافقات خوبی را در سفر رییس جمهور به سریلانکا شاهد خواهیم بود
  • رئیسی فردا یک سد در سریلانکا افتتاح می‌کند
  • « ایران » نام اتوبان پاکستان می‌شود
  • ایران نام اتوبان پاکستان می‌شود