Web Analytics Made Easy - Statcounter

اختراع پروفسور نیما امجدی، استاد دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه سمنان موفق به ثبت در اداره‌ ثبت اختراعات آمریکا شد.

به گزارش ایسنا، این اختراع با عنوان "سیستم استحصال انرژی پیزوالکتریک از چرخ‌های خودرو" است که به شماره B2 10.243.136 US در اداره ثبت اختراعات آمریکا (USPTO) ثبت شده است.

پروفسور نیما امجدی، استفاده از فناوری پیزوالکتریک برای بازیابی انرژی تلف شده در چرخ‌های خودرو را هدف اصلی در انجام تحقیقات و در نتیجه این اختراع عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه با ظهور خودروهای خودران و هیبریدی توجه بسیاری از محققان به سوی تأمین نیروی محرکه مناسب نظیر انرژی الکتریکی برای این وسایل نقلیه معطوف شده است، گفت: سیستم تولید توان الکتریکی از تایر خودرو یک مکانیزم مؤثر و مکمل تأمین توان در خودروهای هیبریدی است که تحقیقات اصلی بر روی این ایده با تشکیل تیم تحقیقاتی به سرپرستی من از سال ۱۳۹۲ آغاز شد.

پروفسور امجدی افزود: با توجه به بکر بودن این ایده، از همان ابتدا اختراعات متعددی (با شماره ثبت‌های ۸۵۱۱۹، ۸۲۱۳۸، ۸۲۷۱۷، ۸۳۰۶۶ و ۸۶۰۹۶) با همکاری پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان در این خصوص در کشور به ثبت رسید و موفق به دریافت دو گواهینامه تاییدیه علمی (به شماره ثبت‌های ۹۳۰۵۳۹۳، ۹۳۰۴۲۸۵) از سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران هم شد.

وی تصریح کرد: در نهایت با بررسی‌های صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور زیر مجموعه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری این طرح موفق به دریافت حمایت ارزی برای ارسال اختراع به اداره ثبت اختراعات و علائم تجاری آمریکا (USPTO) شد.

پروفسور امجدی ادامه داد: پس از تلاش‌های فراوان و پاسخ‌گویی به سوالات و چالش‌های مطرح شده توسط داوران اداره ثبت اختراعات آمریکا در دو سال گذشته، این ایده در نهایت موفق به دریافت گواهینامه ثبت اختراع از آمریکا با نام "Piezoelectric energy harvesting system from vehicle’s tires" به شماره ثبت U.S. Patent 10,243,136 شد.

وی درباره کاربرد این اختراع گفت: با استفاده از این اختراع می‌توان منبع کمکی پایدار توان الکتریکی برای خودرو تأمین کرد، بدون آنکه نیاز به مولد الکتریکی اضافی (نظیر باتری یا دینام اضافی) باشد.

محقق طرح خاطرنشان کرد: تأمین هزینه ۱۳۰۰ دلاری وکالت حقوقی این اختراع پس از ثبت، علاوه بر تضمین مالکیت فکری تیم تحقیقاتی در طی بازه زمانی ۱۸ سال آینده، تجربه‌ای جدید در تثبیت مالکیت معنوی تیم تحقیقاتی دانشگاه سمنان در اداره ثبت اختراعات و علائم تجاری آمریکا (USPTO) خواهد بود.

وی درباره شرط لازم برای تحقق تجاری‌سازی اختراع خود در داخل کشور گفت: توجه و حمایت دولت خصوصاً صنایع خودروسازی در تأمین هزینه‌های مورد نیاز برای تبدیل نمونه آزمایشگاهی به نمونه صنعتی شرط لازم برای تحقق تجاری‌سازی این اختراع در داخل کشور است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ثبت اختراع خودروسازي دانشگاه سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۴۸۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت هوشمند بر زنجیره تامین تجهیزات و ملزومات پزشکی

به گزارش خبرگزاری مهر، اسحاق عامری سیاهویی، با بیان اینکه بدون داشتن برنامه ریزی و مدیریت استراتژیک هیچ اقدامی پتانسیل نهایی خود را آشکار نمی‌کند و امروزه با ابزارهای دقیق نرم افزاری شاید بتوان آگاهانه و هوشیارتر از پیش در این مسیر گام نهاد، تصریح کرد: در همین راستا اداره کل تجهیزات پزشکی، ضمن ایجاد سامانه‌ای به منظور برنامه‌ریزی و سیاستگذاری اهداف کلان از جمله نظارت بر ارزهای تخصیصی، موارد مشمول تغییر اولویت ارزی، مابه‌التفاوت اقلام بیمه‌ای و…، تلاش خود را بر نظارت هوشمند بر زنجیره تأمین تجهیزات و ملزومات پزشکی متمرکز کرده است.

وی همچنین با اشاره به ارتباط آنلاین و برخط با تأمین کنندگان و تولیدکنندگان تجهیزات و ملزومات پزشکی این اقدام را ارتباط دوسویه مطمئنی برشمرد که در به ثمر رسیدن اهداف با بهره مندی از خرد جمعی و اجتناب از تصمیم گیری و تصمیم سازی یک سویه پیشگیری می‌کند.

معاون فنی کل تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو با تاکید بر اینکه در راستای جلوگیری از بروز کمترین تنش به مراکز درمانی سراسر کشور، کمبود و مشکلات تأمین به صورت مدون رسیدگی و پیگیری می‌شود گفت: یکی از جمله اقدامات مهم اجرایی ما در اداره کل، مدیریت توزیع حواله‌ای و طرح توزیع متناسب و عادلانه اقلام استراتژیک و مهم می‌باشد که موجب اتفاقات مطلوبی در رفع دغدغه بیماران شده است.

وی بیان داشت: نظارت هوشمند که علاوه بر تأکیدات رئیس سازمان غذا و دارو بر آن عملاً یک خواسته و مطالبه جدی از سوی مسئولان تراز اول کشور و در همه بخش‌ها است از جمله برنامه‌های استراتژیک ما هم محسوب می‌شود لذا تدوین شاخص‌های رتبه‌بندی تأمین کنندگان تجهیزات و ملزومات پزشکی و پیاده سازی سامانه به این منظور هم از فعالیت‌های جدی ما است.

عامری در پایان با اذعان بر اینکه مدیریت و برنامه ریزی استراتژیک مفهومی کلان‌تر از اقدامات یاد شده ما دارد که ملهم از قوانین بالادستی است، خاطر نشان کرد: ما برای اینکه در چارچوب وظایف اداره کل تجهیزات و ملزومات پزشکی بتوانیم رویکردی مشخص داشته باشیم تمام تلاش خود را در مسیر حرکت به برنامه‌های تعریف شده قرار می‌دهیم.

کد خبر 6080562 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ایمنی جاده جلفا به سیه رود با حذف پیچ های خطرناک تأمین می شود
  • رایزنی برای تأمین زمین مسکن نیروهای مسلح در سیستان و بلوچستان
  • مشکل آب‌شرب ۷۶۵ خانوار روستایی در میاندوآب حل شد
  • پیوند رباتیک دانشگاه و صنعت/ رقابت داغ 316 تیم در هجدهمین رویداد بین‌المللی ربوکاپ
  • مشکل آب ۷۶۵ خانوار روستایی در میاندوآب حل شد
  • نظارت هوشمند بر زنجیره تامین تجهیزات و ملزومات پزشکی
  • رئیس ایرانداک: پلتفرم نشر دانشگاهی رونمایی شد
  • رونمایی از پلتفرم نشر دانشگاهی
  • تحقق ۱۰۰ درصدی مصوبات عمرانی سفر اول رئیسی به سمنان
  • صادرات خدمات فنی مهندسی حوزه آب به ۲۰ کشور در جهان