Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-24@15:25:55 GMT

شورای هماهنگی عربستان و امارات ۷ کمیته تشکیل داد

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۴۸۸۸۵

شورای هماهنگی عربستان و امارات ۷ کمیته تشکیل داد

دومین نشست کمیته اجرایی شورای هماهنگی میان عربستان و امارات در ریاض با اعلام تشکیل هفت کمیته تکمیلی پایان یافت، کمیته‌هایی که ۲۶ زمینه با اولویت را مدیریت و فرصت‌ها برای همکاری مشترک میان دو کشور را ارزیابی می‌کنند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری واس عربستان، کمیته اجرایی مذکور در نشست خود خواستار تشکیل هفت کمیته تکمیلی؛ کمیته دارایی و سرمایه‌گذاری، کمیته انرژی و صنعت، محیط زیست و مسکن، گردشگری و رسانه، توسعه انسانی و کمیته سیاسی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کمیته افزود، دستورکار نشست همچنین شامل پیگیری روند کار تیم‌های مشترک، آخرین تحولات پروژه‌های استراتژیک و مجموعه‌ای از تصمیماتی است که از اهداف شورا حمایت می‌کند.

همچنین در این نشست به شیوه معتبر برای ارائه پیشنهاد قانون‌گذاری و سیاست مشترک توصیه شد که اقدامات و مکانیزم‌های کار را مشخص می‌کند و طرف‌ها در دو کشور باید برای ارائه قانون و سیاست‌های جدید در شورا از آن پیروی کنند.

در این کمیته تعدادی از طرح‌های استراتژیک از جمله احیای طرح بازار مشترک، همکاری برای توسعه استراتژیک متحد برای امنیت غذایی میان دو کشور، توسعه دیدگاه گردشگری مشترک مربوط به گردشگری و میراث ملی میان دو کشور مورد بررسی قرار گرفت.

کمیته مذکور به بررسی پیشنهاد ایجاد شورای جوانان عربستان و امارات، ایجاد کمیته مشترک همکاری رسانه‌ای با هدف توسعه بخش رسانه‌ای در دو کشور و کادر آن، توافق‌نامه فضای باز و مکلف کردن شرکت هواپیمایی مدنی امارات و عربستان به این امر و ارائه آن به نشست آتی شورای هماهنگی عربستان و امارات پرداخت.

در این نشست درباره توسعه استراتژیک امنیت سایبری با هدف حفظ فضای سایبری در دو کشور، ایجاد فضای فناورانه از طریق تبادل اطلاعات و مهارت‌ها در کنار ایجاد کمیته مشترک ترویج کالا و صنعت جهانی و شراکت در زمینه دیپلماسی بحث و تبادل نظر شد.

شورای هماهنگی عربستان و امارات ضمن توافق‌نامه میان این دو کشور در ماه مه ۲۰۱۶ به منظور تحقق دیدگاه مشترک با محوریت بیان جایگاه دو کشور در زمینه‌های اقتصادی، توسعه انسانی و تکامل سیاسی، امنیتی و نظامی ایجاد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: امارات عربستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۴۸۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمینه‌های مساعد برای گسترش همکاری‌های ایران و پاکستان در حوزه انرژی وجود دارد

رئیس‌جمهوری با اشاره به هدف‌گذاری برای رساندن حجم مبادلات اقتصادی میان ایران و پاکستان به ۱۰ میلیارد دلار در سال، گفت: زمینه‌های مساعد برای گسترش همکاری‌های ایران و پاکستان در حوزه انرژی وجود دارد.

به گزارش شانا به‌ نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، سیدابراهیم رئیسی امروز (دوشنبه، سوم اردیبهشت) در جریان سفر رسمی به پاکستان، در نشست مشترک هیئت‌های عالی‌رتبه دو کشور، با بیان اینکه پیوندهای تاریخی همسایگی و اشتراکات اعتقادی، روابط تهران - اسلام‌آباد را عمیق و ناگسستنی کرده است، سطح روابط دو کشور را نامتناسب با ظرفیت‌های متقابل دانست و بر تلاش برای افزایش تعاملات و مناسبات دو طرف در عرصه‌های مختلف اقتصادی، تجاری و فرهنگی تأکید کرد.

وی با اشاره به سیاست جمهوری اسلامی ایران برای گسترش روابط با کشورهای مسلمان، همسایه و همسو، گسترش روابط با پاکستان را تأمین‌کننده همه این اهداف دانست و افزود: باور داریم که با توجه به ظرفیت‌های موجود می‌توان روابط فی‌مابین را متحول کرد، از این رو در گام نخست برای دستیابی به حجم ۱۰ میلیارد دلار در مبادلات تجاری دو کشور توافق کردیم.

رئیس‌جمهوری با تشریح برخی زمینه‌های مساعد برای گسترش همکاری‌ها و روابط ایران و پاکستان از جمله در حوزه انرژی، به اهمیت امنیت به‌ویژه در مرزهای مشترک دو کشور برای رونق تبادلات مرزی اشاره کرد و گفت: دو کشور در موضوع ضرورت تأمین و پایداری امنیت، لزوم مبارزه قاطع با اشکال مختلف تروریسم و حمایت بدون تبعیض از حقوق بشر به‌ویژه دفاع از مردم مظلوم فلسطین رویکرد و نگاهی نزدیک و مشترک دارند.

رئیسی بر اهمیت تبادل هیئت‌های تجاری و اقتصادی میان دو کشور و فعال شدن کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی برای رفع موانع توسعه مراودات و مناسبات اقتصادی و تجاری میان دو کشور تأکید و تصریح کرد: تقویت همکاری‌های ایران و پاکستان به‌عنوان دو کشور اسلامی مهم منطقه می‌تواند در حل مشکلات موثر باشد، در مقابل حضور بیگانگان در منطقه نه‌تنها کمکی به حل مشکلات نمی‌کند، بلکه خود سبب ایجاد مشکلات پیچیده‌تر خواهد شد.

شهباز شریف، نخست‌وزیر پاکستان نیز در این نشست با بیان اینکه این سفر به پاکستان عزت بخشید، روابط فی‌مابین را بسیار مستحکم و دوستانه توصیف کرد و افزود: پیشرفت هر کدام از دو کشور ایران و پاکستان سبب پیشرفت متقابل کشور دیگر خواهد شد.

وی با اشاره به مرزهای طولانی مشترک میان دو کشور، بر مبارزه قاطع با تروریسم و تلاش برای ارتقای امنیت در مناطق مرزی و ایجاد رونق اقتصادی در مناطق مرزنشین از طریق گسترش بازارچه‌های مرزی تأکید کرد.

نخست‌وزیر پاکستان با تأکید بر هدف‌گذاری برای رساندن حجم مبادلات اقتصادی فی‌مابین به ۱۰ میلیارد دلار در سال گفت: گسترش همکاری‌های اقتصادی ایران و پاکستان در حوزه‌های مختلف از جمله انرژی می‌تواند به تقویت همکاری‌های منطقه‌ای و بین‌المللی دو کشور بیانجامد.

در این دیدار همچنین سران دو کشور بر اهمیت تقویت تجارت رسمی تأکید و بر آن توافق کردند که طرف پاکستانی در اجرای تعهدهای خود در زمینه انرژی تسریع کند.

دیگر خبرها

  • تصویبِ تشکیل کمیته تخصصی خلاقیت و نوآوری شهری در کلانشهرها
  • برگزاری نشست شورای هماهنگی ستاد مرکزی راهیان نور
  • نشست مشترک شورای همکاری خلیج فارس و اتحادیه اروپا با بررسی تحولات غزه
  • نگاه ایران و پاکستان در شناخت و بهره‌گیری از منافع متقابل مشترک است
  • زمینه‌های مساعد برای گسترش همکاری‌های ایران و پاکستان در حوزه انرژی وجود دارد
  • استان یزد، رتبه نخست ضریب بیمه در کشور
  • امضای یادداشت تفاهم راه توسعه میان ترکیه، عراق، قطر و امارات
  • السودانی: امنیت ترکیه و عراق به هم گره خورده است
  • برگزاری نشست کمیته مشترک حمل و نقل بین المللی جاده ای ایران و تاجیکستان
  • کارگروه گیاهان دارویی و محصولات کم‌آب‌بر در دشتستان تشکیل می‌شود