Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-23@20:31:13 GMT

پیوست زیست محیطی طرح های توسعه قم تدوین می شود

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۴۹۰۸۹

پیوست زیست محیطی طرح های توسعه قم تدوین می شود

قم - ایرنا - معاون شهرسازی و معماری اداره کل راه و شهرسازی قم با بیان این که وظایف اصلی دبیرخانه کمیسیون ماده پنج، سیاست گذاری، راهبری و هدایت طرح تفصیلی است، گفت: در سال جاری، تهیه و تدوین پیوست زیست محیطی طرح های توسعه شهری قم پیگیری می شود.

به گزارش ایرنا از اداره ارتباطات و اطلاع رسانی راه و شهرسازی قم، حسین صالحی روز سه شنبه در گفت و گویی افزود: همچنین ضوابط بلند مرتبه سازی، بازنگری ضوابط سیما و منظر شهر قم، تهیه و تدوین ضوابط جامع و مختص باغ ها و اراضی کشاورزی و تهیه و تصویب سند دستورالعمل الزامات و ملاحظات دفاعی و پدافند غیر عامل بررسی و پیگیری خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی به نقش طرح های باز آفرینی شهری در توسعه و احیای شهر قم اشاره کرد و گفت: بر همین اساس طرح های تفصیلی بافت تاریخی شهر، طراحی شهری محورهای عماریاسر، آذر، بلوار غدیر و غیره در دستور کار دبیرخانه کمیسیون ماده پنج استان خواهد بود.
صالحی تصریح کرد: با توجه به جایگاه و نقش مذهبی شهر قم و آمد و شد میلیون ها زائر در طول سال به این شهر، بررسی و تصویب طرح تفصیلی محور قم - جمکران و ساماندهی ورودی های شهر ضروری است و این مسائل در جلسه های سال جاری مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.
وی افزود: کارگروه امور زیربنایی و شهرسازی درخواست های متقاضیان احداث کاربری های عمومی و خدمات عام المنفعه اعم از درمانی، گردشگری، فضای سبز، نیروگاه های خورشیدی، ورزشی و مجتمع های خدماتی رفاهی بین راهی مربوط به اراضی ملکی و ملی واقع در خارج از محدوده و داخل و خارج حریم شهرها را مورد بحث و بررسی قرار می دهد.
وی اضافه کرد: موارد تایید شده پس از طرح در شورای برنامه ریزی و توسعه استان و تصویب نهایی در شورای مذکور، به دستگاه های اجرایی و مراجع صدور پروانه ابلاغ می شود.
صالحی تاکید کرد: در سال 1398 درخواست های احداث بنا و تاسیسات در خارج از محدوده و داخل و خارج حریم شهرها و طرح های موضعی، موضوعی مورد نیاز استان در چارچوب شرح وظائف کارگروه تخصصی امور زیربنایی و شهرسازی با جدیت و حساسیت بررسی و پیگیری می شود.
معاون شهرسازی و معماری اداره کل راه و شهرسازی استان قم در ادامه گفت: در سال 1397 در جلسه های متعدد و بررسی های کارشناسی، طراحی شهری محور چهارمردان در کمسیون ماده پنج استان تصویب شد.
وی ادامه داد: این اداره کل به عنوان دبیرخانه کمیسیون ماده پنج، طی 17 جلسه در سال گذشته، علاوه بر بررسی و تصویب درخواست های مردمی، به طراحی شهری محور چهارمردان، مسیر و ایستگاه خط B مترو و طراحی ورودی شهر قم از سمت تهران پرداخت.
وی افزود: همچنین بررسی وتصویب طرح اراضی 32 هکتاری جایگزین اراضی زیر دکل برق، طرح بازآفرینی محله شاه ابراهیم، طرح بازآفرینی محله حایری، بازنگری درضوابط و مقررات تراکم ساختمانی محله بنیاد، طراحی شهری اطراف مسجد چهارمردان و بازنگری در ضوابط و مقررات خیابان عماریاسر از دیگر مصوبات و اقدام های کمیسیون ماده پنج در سال 1397 بوده است.
صالحی در خصوص تغییرات جمعیتی شهر قم و لزوم تناسب طرح تفصیلی شهر با این موضوع گفت: در کمیسیون ماده پنج ضوابط و مقررات تراکم های ساختمانی و جمعیتی طرح تفصیلی شهر قم منطبق بر طرح جامع شهر مطابقت داده شد.
1175 /

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي قم راه و شهرسازي توسعه قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۴۹۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی کمبود و گرانی دارو در مجلس/اسامی متاخران جلسه

بررسی گزارش کمیسیون بهداشت و درمان درباره دلیل کمبود و گرانی دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی ناشی از استنکاف از اجرای قانون بودجه ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ در دستورکار نمایندگان در جلسه علنی امروز قرار دارد. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، چهارصد و دهمین جلسه علنی امروز(سه‌شنبه چهارم اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی دقایقی پیش به ریاست محمدباقر قالیباف و با حضور اکثریت نمایندگان آغاز شد که مجتبی یوسفی عضو هیئت رئیسه مجلس دستورکار نمایندگان در این جلسه را به شرح ذیل قرائت کرد:

-گزارش کمیسیون کشاورزی درباره تحقیق و تفحص از وزارت جهاد کشاورزی در خصوص عملکرد سازمان حفظ نباتات در ممانعت از تولید سموم کشاورزی داخلی و واردات نمونه خارجی آن در اجرای ماده 212 آئین نامه داخلی مجلس

-گزارش کمیسیون بهداشت و درمان درباره دلیل کمبود و گرانی دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی ناشی از استنکاف از اجرای جز (1) بند (س) تبصره 1 قانون بودجه 1401 و ردیف 16 جدول مصارف تبصره 14 قانون بودجه 1402

-گزارش کمیسیون اقتصادی درباره طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی (اعاده شده از شورای نگهبان)

-گزارش کمیسیون عمران درباره طرح کنترل و ساماندهی اجاره بهای املاک مسکونی (اعاده شده از شورای نگهبان)

-گزارش کمیسیون اجتماعی درباره لایحه یک فوریتی پیشگیری از آسیب دیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سوءرفتار

-گزارش کمیسیون انرژی درباره لایحه ارجاع اختلاف شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با شرکت بازرگانی دولتی هند (اس. تی. سی) به داوری

-گزارش کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور درباره طرح اصلاح جدول حوزه‌های انتخابیه مجلس و تعداد نمایندگان آن‌ها

-گزارش کمیسیون اجتماعی درباره طرح یک فوریتی استفساریه ماده 48 قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (1)

-گزارش کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست درباره طرح استفساریه جز 1 بند الف ماده 2 قانون مالیات بر ارزش افزوده مصوب 1400

در ادامه محسن دهنوی دیگر عضو هیئت رئیسه اسامی غایبان و متاخران این جلسه را قرائت کرد:

1-محمدرضا پورابراهیمی

2- علی بابایی کارنامی

3-جلیل رحیمی جهان آبادی

4-علی رضایی

5-علی علیزاده

6-اردشیر مطهری

7-مصطفی نخعی

8-جواد نیک‌بین

انتهای‌پیام/

دیگر خبرها

  • بررسی دلیل کمبود و گرانی دارو در دستور کار نمایندگان قرار گرفت
  • بررسی کمبود و گرانی دارو در مجلس/اسامی متاخران جلسه
  • فرهنگ زیست محیطی در جامعه ترویج شود / هیچ اقدامی بدون پیوست زیست محیطی معنا ندارد
  • طرح‌های صنعتی باید پیوست زیست محیطی داشته باشد
  • انتقاد منتخب مردم قم در مجلس از نوع شهرسازی در کلانشهرها
  • بررسی تامین ناوگان حمل و نقل شهری در کمیسیون اصل نود
  • بررسی جزئیات طرح تشکیل «سپند» وزارت دفاع در دستور کار مجلس قرار گرفت
  • لزوم ورود مدیریت شهری به مسائل زیست‌محیطی برای جلوگیری از ایجاد بحران‌ها
  • سدسازی؛ مسیری برای توسعه پایدار یا نابودی اکوسیستم‌ها؟ 
  • برخورد جدی با پروژه‌های فاقد پیوست محیط زیستی/ تدوین کتاب برای آشنایی دانش‌آموزان با محیط زیست