Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  ایکنا از اردبیل، سردار پاسدار جلیل بابازاده قانع فرمانده سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل، روز گذشته 26فروردین‌ماه به همراه استاندار اردبیل در بازدید از روستاهی تحت نظر قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه استان در بخش خورش رستم جنوبی اظهار کرد: از سال ۹۵ قرارگاه پیشرفت و آبادانی استان اردبیل در اردبیل ماموریت رسیدگی به ۳ دهستان دهستان صلوات از شهرستان مشگین‌شهر با ۱۸ روستا، دهستان موران از شهرستان گرمی با ۴۴ روستا و دهستان خورش رستم شهرستان خلخال با ۱۸ روستا آغاز کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: قرارگاه پیشرفت و آبادانی استان اردبیل با رویکرد محرومیت‌زدایی در ۵ عرصه عمرانی، سلامت، فرهنگی، تعلیم و تربیت و اشتغال از طریق توانمندسازی، رشد و ارتقای ظرفیت‌های انسانی و طبیعی در حال فعالیت است.

فرمانده سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل تصریح کرد: یکی از فعالیت‌های مهم قرارگاه را حوزه فرهنگی دانست و گفت: استقرار روحانیان در روستا‌های هدف با همکاری حوزه‌های علمیه استان و اداره کل تبلیغات اسلامی و فعالیت در عرصه‌های دینی، فرهنگی و اعتقادی از مهم‌ترین برنامه‌های قرارگاه است.

بابازاده لبخند و خوشحالی روستائیان را پاداش بزرگی در مقابل اقدامات قرارگاه دانست و بیان داشت: مهم نیست که چه کسی این اقدامات را انجام می‌دهد بلکه انجام کار و فعالیت برای روستا‌ها و محرومان مهم‌ترین هدف و دغدغه ما است.

بابازاده با بیان اینکه محرومیت زدایی از اولیت‌های نخست سپاه و بسیج می‌باشد، تاکید داشت: اصلی‌ترین راه تحقق محرومیت زدایی در کشور همدلی و همکاری مسئولان و مردم با یکدیگر است.

وی گفت: ما در قرارگاه پیشرفت و آبادانی موضوع "خواستن توانستن است را با اقدامات انجام یافته به اثبات رساندیم و وحدت را به معنای واقعی نه شعاری یعنی همکارانی که در مجموعه دولت حضور دارند و مجموعه مردمی که نیازمند راه و آب و برق و راه‌های بین مزارع در روستا‌ها بوند پروژه‌ها را با مشارکت و همکاری خود مردم و دستگاه‌های دولتی با امکانات سپاه به خوبی پیش بردیم.

فرمانده سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل بیان کرد: مجموعه‌هایی که در روستا‌های گلوجه، پشگمام، کرنق، طویستان، زاویه جعفر آباد، طویستان در بخش خورش رستم جنوبی شهرستان خلخال که همه اینا حاصل هماهنگی، همکاری و یکدلی، بویژه کار شنابه روزی همه عزیزان در قرارگاه پیشرفت و آبادانی به منصه ظهور رسانده که اقدامات لازم را نحو احسن انجام دادند.

 بابازده در آخر با بیان اینکه هر کس ما را در پیشبرد اهداف برنامه های قرارگاه پیشرفت و آبادانی کمک کرده بخصوص دولت محترم و مردم عزیز و همکاران خود در سپاه پاسداران قدردانی و سپاسگذاری میکنیم، افزود: به حول قوه الهی در این راه خدمت ثابت قدم خواهیم ماند و در راه خدمت به مردم از هیچ کاری دریغ نخواهیم کرد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا اردبیل همدلی محرومیت کشور پیشرفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۴۹۸۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دهمین نشست شورای راهبری برنامه ملی آبادیران برگزار شد

دهمین شورای راهبری برنامه ملی آبادیران، سوم اردیبهشت ماه با حضور مدیران نهاد‌ها و سازمان‌های متولی آبادانی و پیشرفت کشور در محل معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری برگزار شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو دهمین شورای راهبری برنامه ملی آبادیران، سوم اردیبهشت ماه با حضور مدیران نهادها و سازمان های متولی آبادانی و پیشرفت کشور در محل معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری برگزار شد.

 

در ابتدای این نشست که با حضور جواد مشایخ، معاون توسعه اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی، سردار سرتیپ حزنی، دبیر قرارگاه محرومیت زدایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، دکتر اختری، مدیرکل امور بانوان و خانواده وزارت کشور و عضو شورای عالی جهاد سازندگی برگزار شد، حمیدرضا شکری، دستیار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور در امر مردمی سازی و مدیر برنامه ملی آبادیران، گزارشی از اقدامات این برنامه ملی در سال گذشته ارائه کرد و هدف از عملیاتی کردن این برنامه را گره زدن زیست بوم علمی، فناوری و نوآوری به عرصه آبادانی و پیشرفت و رفع چالش‌های این حوزه دانست.

وی همچنین برگزاری نمایشگاه ملی آبادیران، پیگیری توافقنامه‌های منعقد شده، ارتباط با شرکت‌های حاضر در نمایشگاه، برگزاری جایزه ملی آبادیران، افتتاح اولین مرکز اشتغال فناورانه آبادیران، برگزاری اولین گردهمایی فعالان مردمی آبادانی و پیشرفت فناورانه، برگزاری اولین نمایشگاه آبادیران استان یزد، همکاری با جشنواره مردمی عمار و شرکت در این رویداد سالانه، تشکیل رسانه و پایگاه خبری تخصصی آبادانی و پیشرفت فناورانه (آبادیران) و. را از جمله اقداماتی دانست که این برنامه در سال گذشته در دستور کار خود داشته است.

شکری با اشاره به برگزاری دومین دوره نمایشگاه ملی آبادیران، بکارگیری ظرفیت اساتید و نخبگان در تعامل با نهاد‌های ذیربط، مسئله محور بودن این دوره از نمایشگاه و حضور نهاد‌های متولی آبادانی و پیشرفت همراه با نیاز‌های احصا شده آن‌ها را از اقدامات نوآورانه و درجهت افزایش تعاملات بین دستگاهی و مخاطبین نمایشگاه دانست.

وی با اعلام انتشار فراخوان شرکت در این نمایشگاه، افزود: با توجه به شعار سال که در جهت مشارکت مردم در رشد اقتصاد و جهش تولید می‌باشد، بخش جدیدی تحت عنوان روایت پیشرفت و مشارکت‌های مردمی برای معرفی نمونه‌های موفق با موضوعات مشارکت مردم در اقتصاد دانش‌بنیان و همچنین معرفی نمونه‌های موفق عرصه آبادانی و پیشرفت فناورانه به نمایشگاه آبادیران اضافه خواهد شد

در ادامه، اکبری، دبیر اجرایی نمایشگاه به تبیین برنامه‌های دومین دوره نمایشگاه ملی آبادیران پرداخت و اتصال شرکت‌های دانش بنیان، خلاق و فناور و نیز اساتید و نخبگان به مسائل و ظرفیت‌های مناطق کمتر برخوردار، توسعه بازار و تسهیل خرید کالا و خدمات شرکت‌های دانش بنیان، خلاق و فناور از طریق معرفی پروژه‌های آبادانی و پیشرفت نهاد‌های دولتی و حاکمیتی متولی آبادانی و پیشرفت، کمک به رفع چالش‌های مناطق کمتر برخوردار و ایجاد استغال پایدار با استفاده از توانمندی‌های شرکت ها، اساتید و نخبگان زیست بوم علمی، نوآوری و فناوری کشور، گسترش مشارکت گروه‌های مردمی و جهادی در تعامل با شرکت‌های دانش بنیان، خلاق و فناور و مردمی سازی اقتصاد دانش بنیان را از جمله این برنامه‌ها دانست.

وی همچنین تاکید کرد: مخاطبان ما در این دوره از نمایشگاه در دو طیف عرضه و تقاضا قرار می‌گیرند؛ شرکت‌ها و سرمایه گذاران بخش خصوصی، خیرین و گروه‌های جهادی، بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، کمیته امداد امام خمینی (ره)، دستگاه‌های اجرایی و. در بخش تقاضا و شرکت‌های دانش بنیان، فناور و خلاق، اساتید و نخبگان در بخش عرضه قرار می‌گیرند و هدف ما در این نمایشگاه پیوند این دو بخش به یکدیگر است.

اکبری در ادامه بر حوزه‌های برگزاری نمایشگاه متمرکز شد و مسکن و زیرساخت‌های توسعه روستا، کشاورزی، دامپروری و شیلات، اشتغال کوچک مقیاس، سلامت، بهداشت و توانبخشی و صنایع نرم و آموزشی را از جمله این حوزه‌ها برشمرد.

در ادامه، سردار سرتیپ حزنی، دبیر قرارگاه محرومیت زدایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به ارائه توانمندی‌های سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و مجموعه‌های وابسته در موضوع آبادانی و پیشرفت پرداخت.

وی با بیان این که سپاه پاسداران، نظام مسائل کشور را در حوزه‌های مختلف درجغرافیای پهناور کشور در اختیار دارد تاکید کرد: برای حل مشکلات کشور می­بایست به روش‌های نوآورانه و فناورانه روی آورد.

حزنی در پایان بر هم افزایی بخش‌های مختلف کشوری و لشکری برای رونق بخشیدن به برنامه ملی آبادیران و دعوت از آن‌ها برای بازدید از نمایشگاه تاکید کرد.

در بخش آخر جلسه هر یک حاضران به بیان پیشنهاد‌های خود در راستای برگزاری هر چه بهتر دومین دوره نمایشگاه آبادیران پرداختند.

گفتنی است دومین دوره نمایشگاه ملی آبادیران ۲۲ تا ۲۵ خردادماه سال جاری در محل مصلی امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد.

دیگر خبرها

  • دهمین نشست شورای راهبری برنامه ملی آبادیران برگزار شد
  • افتتاح ۱۱۷ طرحِ محرومیت زدایی در بم
  • اجرای ۶۱ طرح رفع تنش آبی در روستاهای آذربایجان شرقی
  • اجرای ۶۱ طرح رفع تنش آبی روستایی به همت سپاه عاشورا
  • ۱۳ روستای نایین از آب شرب پایدار بهره‌مند می‌شوند
  • سپاه امام رضا(ع) در روستاهای ۶ شهرستان خراسان رضوی اشتغال ایجاد می‌کند
  • بررسی طرح های عمرانی و محرومیت زدایی پیرانشهر
  • سپاه امام رضا(ع) در روستاهای خراسان رضوی اشتغال ایجاد می‌کند
  • هزار دف عظمت پالنگان را جهانی کرد
  • توزیع دومین کاروان حمایتی سپاه دربین سیل زدگان جنوب سیستان وبلوچستان