۲۷ فروردین ۱۳۹۸
زندگی ابراهیم منصفی روی پرده سینما
به گزارش ایلنا، کامران حیدری در آخرین مستند خود به نام «واکَسچِه» به زندگی و مرگ «ابراهیم منصفی» معروف به ابرام، نوازندهی گیتار، خواننده و شاعر پرطرفدار جنوب ایران پرداخته و با اینکه نزدیک به دو دهه از مرگ او میگذرد، اما بر سر دلیل و چگونگی مرگ او تا همین امروز بحثها و شایعات و حدس و گمانها بسیار است.
منصفی تمام عمرش را در تنهایی خودخواستهاش به ساخت موسیقی و نوشتن ترانه مشغول بود و همه کارهایش را تا جایی که میشد به تنهایی ضبط میکرد و اغلب مردم جنوب ایران تحث تأثیر او گیتاریست شدند و ترانههای او را میخوانند. ابرام در زندگی شخصی و عاطفی اما، سالهای سال عاشق زنی بود که تحت تأثیر این عشق در اغلب ترانهها و شعرهایش از او نام برده است.
از کامران حیدری، کارگردان این فیلم، مستندهایی چون «داش آکل»، «محمد بهمن بیگی»، «در انتهای یک روز کامل»، «من نگهدار جمالی وسترن میسازم»، «دینگومارو» و «علیآقا» را میتوان نام برد.
مستند «واکس چه» بخشهایی از زندگی و نگاه ابراهیم منصفی به دنیا را به تصویر میکشد که کامران حیدری و سعیده کشاورزی (نویسندگان)، کامران حیدری، با همکاری منصور وحدانی (تصویربردار)، فرشاد عباسی (تصویربردار هوایی)، کامران حیدری (تدوین)، فرشاد عباسی (دستیار تدوین)، حامد ژیان (تصحیح رنگ)، علی فرمانی (دستیار کارگردان)، محمد سایبانی (مدیر تولید)، محمد صابری، عرفان کریمی، یعقوب انصاری (گروه تولید)، علی فرمانی (صدابردار)، کامیار بهبهانی (صداگذار)، کامران حیدری، انیس سعادت، سعید آرمات (نویسندگان نریشن)، سعید آرمات و طیب نامی (نریشن)، دریا سایبانی (بازیگر)، سمیرا راهی (روابط عمومی)، صالح تسبیحی (طراح پوستر)، شیوا آبا (مشاور و جانشین تهیهکننده) و کاوه فرنام (تهیهکننده) عوامل تولید این اثر هستند.
منبع: ایلنا
فیلم| دفاع روحانی از قطع اینترنت جهانی و راهاندازی شبکه ملی اطلاعات!
سهم ائمه جمعه، شورای نگهبان، بسیج، تبلیغات اسلامی و حوزههای علمیه از بودجه ۹۹ چقدر است؟+جدول
منبع این خبر، وبسایت www.ilna.ir است و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه این خبر را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ۲۳۴۵۰۱۶۷ را به همراه موضوع به آدرس info@porsyar.com ارسال فرمایید.
با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع مطلب و کاربران است.
کلیدواژه: سینمای مستند موسیقی آلبوم فیلم سینما کنسرت گیتار موسیقی جنوب ابراهیم منصفی
خبر بعدی:
داستان تلخ «سینما چهارباغ»/ زندگی آپاراتچی شیمیایی را روایت کردیم
علیرضا منصوری کارگردان مستند «سینما چهارباغ» که در بخش مستندهای نیمهبلند سیزدهمین جشنواره «سینماحقیقت» قرار دارد، در گفتگو با خبرنگار مهر درباره این اثر گفت: این فیلم ۴۸ دقیقهای درباره یک آپاراتچی در سینما چهارباغ اصفهان به نام اصغر الواری است که اتفاقا جانباز شیمیایی جنگ است اما به سینما علاقه دارد. در این فیلم میبینیم با تغییر در مدیریت این سینما بهناگاه یک جدایی بین اصغر الواری و سینما رخ میدهد. او سالها به این حوزه علاقه داشته است در نهایت مجبور میشود فضای کاری خود را ترک کند و به همین ترتیب اتفاقات تلختری برای او رقم میخورد.
وی افزود: داستان ساخت «سینما چهارباغ» به این صورت بود که من دنبال یکی از هنرمندان قدیمی سینما و تئاتر اصفهان میگشتم که از همبازیهای رضا ارحامصدر بود اما آدرس خاصی از او نداشتم، از همینرو به توصیه یکی از دوستانم به سراغ آقای الواری رفتم و اولین برخوردم با او از همین طریق بود. این را هم باید بگویم زمانی که با آقای الواری آشنا شدم هیچ فیلمنامهای نداشتم اما پژوهشها را شروع کردیم، داستان شکل گرفت و در نهایت این مستند را ساختیم.
منصوری با بیان اینکه تمام فیلمبرداری «سینما چهارباغ» در اصفهان اتفاق افتاده است، عنوان کرد: اولین برخوردم با آقای الواری تابستان سال ۹۳ صورت گرفت اما تا سال ۹۷ پروسه تصویربرداری در مقاطع مختلف طول کشید و در نهایت تابستان امسال تدوین «سینما چهارباغ» را انجام دادیم.
این مستندساز توضیح داد: تاکنون این مستند را به برخی از دوستانم نشان دادهام و بازخوردهای خوبی گرفتهام حتی در مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی هم نظرات مثبتی درباره این اثر داشتند از همین رو امیدوارم مخاطبان جشنواره هم ارتباط خوبی با «سینما چهارباغ» برقرار کنند.
وی در پایان با اشاره به جشنواره «سینماحقیقت» گفت: یکی از بزرگترین معضلهای جشنواره «سینماحقیقت» این است که پخش و اکران محدودی دارد در حالی که تعداد مخاطبان خیلی بیشتر از ظرفیت سالنها هستند. برای مثال من سال گذشته به دلیل صفهای طولانی نتوانستم بسیاری از فیلمها را ببینیم. باید بپذیریم که سینمای مستند مخاطبان خودش را دارد و باید تمهیدی برای آن بیندشیم. البته امسال در جشنواره بلیت فروشی صورت میگیرد اما به هر حال فکر میکنم اگر دست اندرکاران جشنواره بتوانند سالنهای دیگری به جشنواره اضافه کنند، وضعیت بهتر میشود ضمن اینکه سالهای قبل فیلمهای «سینماحقیقت» همزمان با تهران در شهرهای دیگر هم به نمایش گذاشته میشد که به نظرم یک امکان خوب بود از همین رو امیدوارم سالهای دیگر اتفاقات بهتر بیفتد.
کد خبر 4785819