Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- همزمان با سومین سمپوزیوم «تازه‌های نقشه‌برداری مغز ایران» در روزهای 11 و 12 اردیبهشت ماه امسال، شرکت‌های دانش بنیان حوزه‌ نقشه‌برداری مغز، محصولات و فناوری‌های خود را در معرض نمایش می‌گذارند.

به گزارش روزسه شنبه گروه علمی ایرنا از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سومین سمپوزیوم دو روزه تازه‌های نقشه‌برداری مغز ایران با اهداف متفاوتی از جمله ارائه به روزترین اطلاعات حوزه‌ی نقشه برداری مغز، تبادل افکار متخصصان این حیطه، معرفی تکنولوژی‌های برتر مرتبط در داخل کشور و همچنین توسعه و ترویج بیش از پیش دانش نقشه‌برداری مغز در سطح کشور، توسط آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز برگزار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


« محمدرضا آی» رئیس آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز برگزاری سومین سمپوزیوم تازه‌های نقشه‌برداری مغز ایران را یکی از اقدامات این مرکز در سال جاری دانست و گفت: این رویداد با هدف ایجاد همگرایی هرچه بیشتر، به‌روزرسانی و ارتقاء سطح آگاهی پژوهشگران و محققان در حوزه‌ علوم و فناوری‌های شناختی به ویژه نقشه برداری مغز با حضور متخصصان این حوزه برگزار می‌شود.
وی بیان کرد: با توجه به برگزاری موفق دوره های گذشته، با برگزاری سومین دوره درتلاش هستیم با تمرکز بیشتر بر مباحث علمی مشترک در این زمینه باردیگر بتوانیم نیازهای پژوهشی و پتانسیل‌های موجود درکشور را به اساتید، دانشجویان و محققان معرفی کنیم و در بهره‌برداری هرچه بهتر از آن سهیم باشیم.
آی ادامه داد: امیدواریم سومین سمپوزیوم تازه‌های نقشه‌برداری مغز ایران به عنوان بزرگترین رویداد نقشه برداری مغز کشور با برگزاری کارگاه‌ها، پنل های تخصصی و سمینارهای جانبی در راستای بهره‌مندی پژوهشگران این حوزه وهمگرایی این دانش بتواند بستری مفید را برای علاقه‌مندان فراهم آورد.
به گفته رئیس سومین سمپوزیوم تازه های نقشه برداری مغز ایران، در راستای ایجاد انگیزه در پژوهشگران و فناوران این حوزه برای بومی‌سازی تجهیزات و فناوری‌های نقشه برداری مغز همزمان با این سمپوزیوم، دومین جشنواره‌ پژوهش و فناوری نقشه‌برداری مغز نیز برگزار می شود.
وی گفت: این رویداد فرصتی را برای شرکت‌های دانش بنیان حیطه‌ نقشه‌برداری مغز فراهم می‌کند تا محصولات و فناوری‌های خود را معرفی کرده و به عرصه‌ ظهور بگذارند، امیدواریم این رویداد نیز بتواند گامی در راستای ترویج و شناسایی علوم شناختی به ویژه نقشه برداری مغز بردارد. همچنین نشست دبیران و اعضای شاخه‌ دانشجویی نقشه برداری مغز ایران نیز در حاشیه این رویداد برگزار می شود که عضویت در شاخه دانشجویی نقشه برداری مغز ایران برای تمامی علاقه‌مندان آزاد است.
سومین سمپوزیوم تازه‌های نقشه‌برداری مغز ایران با اهداف متفاوتی از جمله ارائه به روزترین اطلاعات حوزه‌ی نقشه برداری مغز، تبادل افکار متخصصان این حیطه، معرفی تکنولوژی‌های برتر مرتبط در داخل کشور و همچنین توسعه و ترویج بیش از پیش دانش نقشه‌برداری مغز در سطح کشور 11 و 12 اردیبهشت ماه 1398 توسط آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز برگزار می شود.
گفتنی است؛ آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز با هدف پاسخگویی بخشی از نیازهای پژوهشی و فناوری کشور در زمینه ایجاد زیرساخت تصویربرداری و تحریک مغزی برای تحقیقات شناختی و ارائه خدمات دانش‌بنیان در حوزه علوم و فناوری‌های شناختی و نقشه‌برداری مغز با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری راه‌اندازی شده است.
علمی ** 9340**1485

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي سمپوزيوم نقشه برداري دانش بنيان مغز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۵۲۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی پلتفرم آموزشی مهارت‌افزایی برای مشمولان نظام وظیفه/ایجاد نئو بانک صنعتی

 محمدعلی بخشی‌زاده، مدیر عامل این شرکت‌ دانش‌بنیان حوزه بانکی امروز در اولین گردهمایی مدیران مراکز نوآوری، گفت: بانک‌ها با توجه به ماموریت‌هایی که به آنها واگذار شده است، مدیریت و هدایت عملیات مالی را بر عهده دارند و با ظهور فناوری هوش مصنوعی همه بانک‌ها محکوم هستند که از فناوری‌های تولیدشده در شرکت‌های دانش‌بنیان استفاده کنند.

وی با بیان اینکه این شرکت از سال ۱۴۰۱ فعالیت خود را در حوزه فناوری‌های بانکی آغاز کرده است، افزود: این شرکت اولین کارخانه نوآوری هوشمندسازی در حوزه بانکداری است.

به گزارش ایسنا، بخشی‌زاده با اشاره به وضعیت خدمات بانکی هوشمند با تاکید بر اینکه استفاده از فناوری صرف نیاز مشتریان را برآورده نمی‌کند، اظهار کرد: با توجه به اینکه مشتریان در کنار خدمات بانکی نیازهای دیگری در حوزه‌هایی چون بیمه، لیزینگ، صرافی و غیره دارند، بنابراین لازم است که اکوسیستم مالی ایجاد شود که فرد زمانی که وارد این اکوسیستم می‌شود، همه خدمات را دریافت کند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به نقش شرکت‌های دانش‌بنیان در ایجاد اکوسیستم مالی دانش‌بنیان، گفت: ما به عنوان ویترین کسب و کارهای دیجیتالی در این راستا در تلاش برای ایجاد سوپرمارکت مالی هستیم و سعی داریم زنجیره ارزش مشتریان را کامل کنیم.

وی با اشاره به دستاوردهای این شرکت در حوزه مالی، خدمات اعتباری را یکی از محصولات تولیدی این شرکت دانست و ادامه داد: نئوبانک از دیگر محصولات ما است و بر اساس آن وقتی فرد وارد پلتفرم خود می‌شود، کلیه خدمات بانکی و غیر بانکی را دریافت می‌کند.

وی افزود: ما در حال ایجاد نئوبانک در حوزه‌های صنعتی پتروشیمی و حمل و نقل هستیم.

بخشی‌زاده به همکاری این مجموعه با اداره امور مهاجرین و اتباع خارجی اشاره کرد و گفت: در این همکاری کارت‌هایی برای انجام کلیه خدمات برای اتباع خارجی صادر شده است.

وی همکاری با نظام وظیفه را از دیگر اقدامات این شرکت ذکر کرد و یادآور شد: در این همکاری پلتفرم ایجاد شده است تا مشمولین نظام وظیفه خدمات آموزشی برای اشتغال پس از خدمت نظام وظیفه دریافت کنند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • اثرگذاری توسعه دانش‌بنیان‌ها در به‌روزرسانی موقوفات
  • راه‌اندازی پلتفرم آموزشی مهارت‌افزایی برای مشمولان نظام وظیفه/ایجاد نئو بانک صنعتی
  • گردهمایی مدیران مراکز نوآوری در کارخانه نوآوری امیدینو
  • «مراکز نوآوری» اولین حلقه زنجیره زیست بوم و فناوری/ رشد اقتصاد در گرو مسیر تکنولوژی است 
  • «مراکز نوآوری» اولین حلقه زنجیره زیست بوم و فناوری/ رشد اقتصاد در گروی مسیر فناوری است 
  • زیرساخت‌های حمل‌ونقل کشور در مسیر پیشرفت
  • تلاش برای تکمیل زنجیره ارزش مشتریان به‌دست دانش بنیان‌ها
  • افزایش ۵ برابری صادرات شرکت‌های دانش بنیان در سال‌های ۹۹ تا ۱۴۰۱
  • طرح های دانش بنیان حمایت می شوند
  • ضرورت به کارگیری هرچه بیشتر از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان