Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خانه ملت، بیژن زنگنه، وزیر نفت درخصوص وضعیت آبگیری مخازن ۴ و ۵ تالاب هورالعظیم با توجه به اینکه برخی از منابع خبر از ممانعت وزارت نفت از این کار با هدف جلوگیری از آسیب به تأسیسات نفتی داده بودند، گفت: وزارت نفت ممانعتی در آبگیری ایجاد نکرده و امکان آبگیری تالاب هورالعظیم را فراهم کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین درباره وضعیت تأسیسات نفتی داخل تالاب هورالعظیم توضیح داد: تأسیسات بزرگ و وسیعی در منطقه غرب کارون، دشت آزادگان و هور وجود دارد که بخشی از آن‌ها نیز مربوط به میادین نفتی مشترک است اما عموم این تأسیسات مغلوب در سیلاب هستند. از آنجا که تصمیم ستاد مدیریت بحران منطقه جاری بودن آب در هورالعظیم است وزارت نفت نیز از این تصمیم تبعیت کرد، هرچند عموم تأسیسات نفتی و جاده‌های اطراف‌شان به زیرآب رفته‌اند و ارتباط با تأسیسات قطع شده اما برای حفظ جان مردم با جان و دل به زیر آب رفتن تأسیسات را پذیرا شدیم.

این مقام مسؤول با اشاره به اینکه تولید در برخی از تأسیسات نفتی را با هدف حفاظت از محیط زیست و جلوگیری از آسیب به طبیعت قطع شده است، اضافه کرد: پس از فروکش کردن آب، تولید نفت در این بخش‌ها از سر گرفته خواهد شد.

زنگنه تاکید کرد: از آنجا که ارتباط‌های جاده‌ای تأسیسات نفتی در برخی از مناطق قطع شده است تولید نفت را نیز در این بخش‌ها قطع کرده‌ایم تا اگر چاه نفتی آسیب دید و امکان دسترسی نبود مشکلی پیش نیاید.

وزیر نفت همچنین در ارتباط با همکاری با شرکت چینی که قرار است فاز ۱۱ پالایشگاه پارس جنوبی را تکمیل کنند، اظهار کرد: قرارداد با این شرکت چینی منعقد شده و اکنون مدیران آن در تهران هستند و مذاکرات با آن‌ها برای نحوه آغاز کار ادامه دارد البته هنوز مشخص نیست مذاکرات تا کی ادامه خواهند داشت.

کد خبر 4592284

منبع: مهر

کلیدواژه: پارس جنوبی فاز 11 پارس جنوبی تولید گاز CNPCI چین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۵۳۱۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابلاغ سند توسعه دانش‌بنیان به دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان جنوبی گفت: سند توسعه دانش‌بنیان که در اولین شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان در سال ۱۴۰۳ مصوب شد، برای اجرا به دستگاه های اجرایی استان ابلاغ شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، حمید جهانشاهی امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: سند توسعه دانش‌بنیان در اولین شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان در سال 1403 مصوب شد. این مطالعه با رویکرد ارتقای زیست‌بوم کارآفرینی، نوآوری و فناوری خراسان جنوبی، جلب مشارکت ذی‌نفعان کلیدی و برگزاری بیش از 40 جلسه کارشناسی تدوین شده است.

وی تصریح کرد: این سند در استان با همکاری مؤثر سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی، دانشگاه‌ها، نهادها، دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی استان تدوین شده و در این فرایند تلاش شده مشارکت نمایندگان تمام گروه‌های ذی‌نفع جلب شود و در مجموع دعوت از 9 لایه و 32 بازیگر اصلی زیست بوم صورت گرفته است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان جنوبی اظهار داشت: در تدوین سند توسعه دانش‌بنیان استان، اسناد فرادست نظیر مطالعات طرح آمایش سرزمینی خراسان جنوبی بررسی و مورد بهره‌برداری قرار گرفته‌اند.

جهانشاهی تأکید کرد: بر اساس این سند، مهمترین ارزش‌های توسعه دانش‌بنیان خراسان جنوبی توجه به اقتدارآفرینی علم و دانش، توجه ‌به‌ ‌امنیت و انسجام ‌ملی، توجه ‌به فرهنگ ‌اسلامی، ایرانی ‌و ‌بومی، سهم‌ برتر ‌منابع ‌انسانی ‌و ‌سرمایه‌ اجتماعی، خلاقیت، نوآوری و فناوری علمی، ثروت‌آفرینی، افزایش رفاه عمومی و افزایش اشتغال به ویژه دانش‌آموختگان دانشگاهی، عدالت‌‌محوری‌ در ‌دستیابی ‌به ‌فرصت‌های ‌برابر دانش پایه‌ برای ‌افراد‌، ‌شرکت‌ها و ‌نهادها، صیانت ‌از ‌محیط‌‌ زیست، منابع انرژی و آب مبتنی بر حکمرانی دانش و توجه به مزیت‌های نسبی استان همچون توسعه ‌ظرفیت‌های کشاورزی، معدن، مرز و غیره خواهند بود.

وی گفت: بر اساس اهداف بنیادین سند، 85 برنامه عملیاتی و 77 شاخص ارزیابی در 9 محور کلیدی تدوین شده که پس از تصویب شورای برنامه‌ریزی و توسعه برای اجرا به دستگاه های اجرایی استان ابلاغ شده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان خراسان جنوبی با بیان اینکه در این سند 12 هدف بنیادین تدوین شده است، توسعه‌ فرهنگ کارآفرینی دانش‌پایه، بهبود محیط کسب و کار دانش‌بنیان، تحقق توسعه اقتصادی مبتنی بر دانش پایدار، فراگیر و عادلانه به نفع همه اقشار جامعه، توسعه سرمایه انسانی، آموزش و مهارت برای پاسخ‌گویی به نیازهای اقتصاد دانش‌بنیان، توسعه زیرساخت و توزیع خدمات دانش‌بنیان و تقویت زیرساخت‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات در سطح استان مبتنی بر آمایش سرزمینی را از جمله اهداف این سند بنیادین برشمرد.

جهانشاهی، ارتقاء بهره‌وری و حفاظت از منابع استان با استفاده از نوآوری و فناوری‌های دانش بنیان، تقویت نقش نهاد علم، دانش، نوآوری و فناوری در تکمیل زنجیره‌های ارزش استان، شبکه‌سازی نوآوری، فناوری و کارآفرینی برای توسعه زیست بوم، توسعه بهره­‌برداری از فناوری‌های نوین نظیر هوش­ مصنوعی، اینترنت اشیاء و متاورس، توسعه فناوری‌های پرچم‌دار به منظور رشد و رقابت‌پذیری اقتصاد منطقه‌ای، تقویت بنیان‌­­های پژوهش­ در زیست‌بوم نوآوری، فناوری و کارآفرینی استان و ارتقای سطح سلامت و بهداشت استان با گسترش خدمات و محصولات دانش‌بنیان را از دیگر اهداف این سند بنیادین بیان کرد.

انتهای پیام/250/

دیگر خبرها

  • واریز ۷۰۰۰ میلیارد ریال به خزانه از محل فروش مرزی فرآورده‌های سوختی در خراسان جنوبی
  • فروش ۷ هزار میلیارد ریالی فرآورده‌های نفتی در خراسان جنوبی
  • بیمه فراگیر خانواده ایرانی برای تحقق توسعه پوشش‌های بیمه‌ای در خوزستان
  • فیلم| حملۀ اوکراین به تأسیسات نفتی روسیه
  • امضای قرارداد فشار افزایی با ابهامات باقی مانده
  • رتقای سرانه مطالعه از مهم‌ترین راهکار‌های کاهش آسیب‌های اجتماعی
  • ابلاغ سند توسعه دانش‌بنیان به دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی
  • آسیب دیدن منزل، نتیجه متصل نبودن به شبکه فاضلاب
  • کشف ۲۵۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خراسان جنوبی
  • توسعه همکاری‌های منطقه ای ایران در جهت تبدیل شدن به‌هاب گازی منطقه