Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کنفرانس بین‌المللی انرژی‌های تجدیدپذیر از اجرایی شدن۱۰ ایده فناورانه نماد انرژی شهری که در مراکز تحقیقاتی دانشگاه شهید بهشتی پیاده‌سازی شده است، در طرح پل سبز زندگی (پل گیشا) خبر داد. به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، مجید زندی رئیس کنفرانس بین‌المللی انرژی‌های تجدیدپذیر و تولید پراکنده ایران با اشاره به اینکه کره زمین در صد سال گذشته دو درجه گرم شده و اگر دو درجه افزایش دما پیدا کند، دیگر محل زندگی نخواهد بود، تصریح کرد: غالب مشکلات زیست محیطی به روش‌های تبدیل انرژی برمی‌گردد و ۴۰ درجه دی‌اکسیدکربن دنیا ناشی از تبدیل حرارت به برق است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 باید یادآور شد که هر انرژی تجدیدپذیر لزوماً انرژی پاک نیست و خورشید و باد نیز انرژی نو نیستند، بلکه اگر تبدیل به برق شوند یک انرژی نو به حساب می‌آیند؛ با این حال هر تبدیل انرژی لزوماً پاک نیست، حتی انرژی خورشید.

رئیس کنفرانس بین‌المللی انرژی‌های تجدیدپذیر و تولید پراکنده ایران با اشاره به تربیت هفت دوره دانشجویان تحصیلات تکمیلی در حوزه انرژی‌های تجدید پذیر در پردیس فنی و مهندسی شهید عباسپور دانشگاه شهید بهشتی یکی از اهداف این کنفرانس را افزایش ارتباطات بین‌المللی در حوزه انرژی‌های تجدید پذیر دانست و افزود: اساتید ایرانی دانشکده مهندسی مکانیک و انرژی دانشگاه در حال حاضر در دانشگاه‌های مختلف در اروپا و آمریکا مشغول فعالیت موازی هستند و یافته‌های ذهنی آن‌ها در بعضی موارد در تربیت دانشجویان خارجی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی دستاورد‌های کنفرانس فوق را در حوزه فناوری سرمایه‌گذاری و ارتباطات علمی بین‌المللی دانست و تاکید کرد: به عبارتی می‌توان گفت: کنفرانس انرژی‌های تجدیدپذیر و تولید پراکنده ایران یک کنفرانس دانشگاهی نیست، بلکه ۵ بازیگر اصلی حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر یعنی دانشگاه شهید بهشتی، سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق (ساتبا)، گروه صنعتی مپنا، شرکت توانیر و پژوهشگاه نیرو برگزارکنندگان اصلی آن هستند.

زندی گفت: تحریم‌های ظالمانه در حوزه‌هایی که قوت داریم، نمی‌توانند ما را تحت تأثیر قرار دهند؛ ۳۰ تا ۴۰ درصد اعضای هیأت علمی ما اساتید بین‌المللی در قاره‌های آسیا و اروپا هستند و نصف مقالات کنفرانس نیز بین‌المللی است.

رئیس کنفرانس بین‌المللی انرژی‌های تجدیدپذیر و تولید پراکنده ایران در بخش دیگری از سخنان خود اهداف کنفرانس بین‌المللی انرژی‌های تجدیدپذیر و تولید پراکنده ایران را ریزش فناورانه، افزایش ارتباطات بین‌المللی علمی و فناورانه در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر، برخورداری صنعت ایران از یافته‌های پژوهشگران داخلی و خارجی، تشکیل کلون‌های فناورانه شامل پژوهشگران خارجی و داخلی و نیز به تفاهم رساندن بخش دولتی و خصوصی در حوزه انرژی‌های تجدید پذیر عنوان کرد.

زندی همچنین به برنامه‌ای برای جذب بودجه ۱۰۰ میلیون دلاری در یکی از مراکز تحقیقاتی این دانشگاه اشاره کرد و گفت: در آزمایشگاه‌های تحقیقاتی پردیس فنی و مهندسی شهید عباسپور دانشگاه شهید بهشتی تولید غذا، بدون آب، خاک و انرژی متعارف را پیاده سازی کرده‌ایم و همچنین ۱۰ ایده فناورانه که نماد انرژی شهری هستند نیز در طرح پل سبز زندگی (پل گیشا) پیاده سازی خواهند شد.

برنامه دانشگاه شهید بهشتی برای تأسیس اولین انجمن علمی انرژی‌های تجدیدپذیر در وزارت علوم
دبیر اجرایی کنفرانس بین‌المللی انرژی‌های تجدیدپذیر و تولید پراکنده ایران نیز در این نشست تعداد مقالات ارسال شده به کنفرانس فوق را ۳۰۰ مقاله عنوان کرد و با اشاره به اینکه مهلت غیر رسمی ارسال مقالات به کنفرانس ۵ اردیبهشت ماه است، اظهار کرد: ۵۰ درصد مقالات به زبان انگلیسی هستند و حداکثر ۶۰ الی ۷۰ درصد آن‌ها پذیرفته خواهند شد.

وی افزود: تا کنون ۴۰۰ نفر متقاضی ثبت نام در کنفرانس بوده‌اند که از این تعداد ۷۰ نفر اعضای کمیته ملی و ۳۰ نفر نیز غیر ایرانی هستند. آخرین مهلت ثبت نام در کنفرانس ۳۰ فروردین ماه جاری خواهد بود.

زندی سپس به اعلام حامیان کنفرانس فوق پرداخت و گفت: ۱۶ دانشگاه ایرانی و ۳ دانشگاه خارجی، ۴ شرکت، ۱۰ سازمان دولتی و تمام ۶ انجمن علمی حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر جزو حامیان این کنفرانس هستند و مقالات نیز در سه پایگاه داخلی، منطقه‌ای و بین‌المللی نمایه خواهند شد.

دبیر اجرایی کنفرانس بین‌المللی انرژی‌های تجدیدپذیر و تولید پراکنده ایران همچنین از برگزاری ۴ میزگرد همزمان، ۴۰ غرفه نمایشگاهی و ۱۰ کارگاه در کنفرانس فوق خبر داد و با اشاره به شعار "انرژی پاک برای ایران" به عنوان شعار کنفرانس، خاطر نشان کرد: برنامه داریم تا اولین انجمن علمی انرژی‌های تجدیدپذیر وزارت علوم و نیز اولین انجمن کارآفرینی در این حوزه ذیل وزارت کار را تأسیس کنیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کنفرانس بین المللی انرژی های تجدیدپذیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۵۴۴۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری رویدادی در حوزه ژنتیک با حمایت ۴ دانشگاه بین‌المللی/ایران با قدمت ۵ هزار ساله علم ژنتیک

رئیس انجمن ژنتیک با اشاره به برگزاری ششمین کنگره بین‌المللی و هجدهمین کنگره ملی ژنتیک در خرداد ماه امسال، گفت: این رویداد با شعار «ژنتیک برای سلامت، امنیت غذایی و حفظ ذخایر ژنتیکی؛ نیاز آنی و ضرورت آتی» با حمایت ۴ دانشگاه بین‌المللی برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، دکتر مختار جلالی جواران امروز در نشست خبری ششمین کنگره بین‌المللی و هجدهمین کنگره ملی ژنتیک ایران، گفت: جشنواره ژنتیک از ۲ تا ۴ خرداد ماه در دانشگاه شهید بهشتی برگزار می شود. این جشنواره در قالب فن بازار و ایده بازار خواهد بود.

وی گفت: در این رویداد در کنار سخنرانی‌ها، نشست‌های تخصصی در حوزه‌های مرزهای دانش برگزار می‌شود. تلاش داریم در این رویداد آخرین یافته‌های کشور در حوزه‌هایی چون انسانی، جانوری، زیست‌واره‌ها، سلول‌های بنیادی و ذخایر ژنتیک ارائه شود.

جلالی، شعار این کنگره را «ژنتیک برای سلامت، امنیت غذایی و حفظ ذخایر ژنتیکی؛ نیاز آنی و ضرورت آتی» عنوان کرد و یادآور شد: انجمن ژنتیک ایران با قدمت نیم قرن فعالیت در تلاش است تا این حوزه علمی را در کشور توسعه دهد و معتقدیم ایران، تنها محدود به تهران نمی‌شود؛ از این رو با ایجاد شعب انجمن در سایر شهرها در این زمینه اقدام شد.

رئیس انجمن ژنتیک ایران از حمایت و همکاری ۴ دانشگاه بین‌المللی از این رویداد خبر داد و گفت: دانشگاه سلیمانیه عراق، کردستان عراق، دانشگاه هرات و دانشگاه کانکاست روسیه در این رویداد همکاری دارند.

وی با اشاره به ذخایر ژنتیکی کشور، گفت: با توجه به لوح سفالی که با قدمت ۵ هزار ساله در کشور کشف شده و در آن نحوه اصلاح اسب نشان داده شده است، با چنین سابقه‌ای پیشنهاد شد تا این رویداد با رویکرد ژنتیک برگزار شود.

ادامه دارد

دیگر خبرها

  • برگزاری اولین کنفرانس ملی مهارت ایران در دانشگاه فنی و حرفه ای
  • رئیس مرکز همکاری‌های علمی بین‌المللی وزیر علوم منصوب شد
  • بازدید از شرکت ایران خودرو برای دانشجویان رشته مکانیک و صنایع
  • برگزاری رویدادی در حوزه ژنتیک با حمایت ۴ دانشگاه بین‌المللی/ایران با قدمت ۵ هزار ساله علم ژنتیک
  • رییس مرکز همکاری‌های علمی بین‌المللی وزارت علوم منصوب شد
  • نخستین کنگره بین‌المللی«اربعین و آینده علمی فرهنگی جهان اسلام»
  • آگاه‌سازی صنایع در خصوص اهمیت ورود به حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر
  • معاون حوزه وزارتی وزارت علوم منصوب شد
  • با حضور ظریف برگزار می‌شود: کارگروه پژوهشی ـ کاربردی شبیه‌سازی شورای امنیت ملل متحد+ جزئیات
  • آخرین مهلت اعلام نیاز‌ها در سامانه وزارت علوم ؛ ۱۵ اردیبهشت