Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، عباس رضایی روز سه شنبه در دیدار هیات نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان افزود: باید با اعمال مدیریت صحیح و هماهنگ، مشکلات فراروی واحدهای تولیدی را برطرف کنیم و در این راستا فرمانده اقتصادی باید مشخص شود تا از هدر رفت انرژی جلوگیری و امور را تسهیل کنیم.
وی با اشاره به اینکه فضای کسب و کار با برخی محدودیت ها مواجه است، تصریح کرد: این محدودیت ها باعث شده تا اقتصاد استان، ترسو و از شهامت لازم برخوردار نباشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


استاندار اصفهان تصریح کرد : برغم همه مشکلات و محدودیت های فراروی فعالان اقتصادی استان، برای ادامه فعالیت انگیزه لازم در وجود فعالان اقتصادی این خطه وجود دارد و این ویژگی بارقه های امید را برای برطرف شدن مشکلات زنده نگه داشته است.
وی به مشکلات و محدودیت های فراروی دولت اشاره و اضافه کرد: به دلیل این مشکلات و محدودیت ها، دولت نمی تواند همه نیازهای بخش صنعت و اقتصاد را تامین کند اما بعنوان نماینده دولت وظیفه داریم با سیاستگذاری، نظارت و ایجاد هماهنگی بین فعالان اقتصادی و دستگاههای اجرایی، امور فعالان اقتصادی را تسهیل کنیم.
رضایی با بیان اینکه برگزاری جلسات پیرامون حل و فصل مشکلات اقتصادی باید به نتیجه منجر شود، تصریح کرد: تنها ارائه گزارش عملکرد یک مدیر دردی را دوا نمی کند بلکه باید هدفگذاری ها مشخص و تحقق اهداف مد نظر باشد.
استاندار اصفهان اضافه کرد : اتاق بازرگانی باید مشکلات واحدهای تولیدی و فعالان اقتصادی استان را شناسایی و مدیران دستگاهها باید در قبال این حل این مشکلات پاسخگو باشند.
وی اظهارداشت: فعالان اقتصادی و واحدهای تولیدی استان باید به دور از مسائل سیاسی براساس واقعیت های موجود برنامه ریزی کنند.
رضایی از فعالان اقتصادی عضو اتاق بازرگانی اصفهان به عنوان کارشناسان خُبره این حوزه نام برد و اضافه کرد: مسائل و مشکلات فراروی واحدهای تولیدی و فعالان اقتصادی استان، پیچیدگی های خاص خود را دارد اما با همفکری، همدلی، هم افزایی و هماهنگی بین اتاق بازرگانی و دستگاههای اجرایی استان می توان از پیچ این سختی ها گذشت.
وی بر واگذاری امور به بخش خصوصی تاکید کرد و گفت: فعالیت استارتاپ ها در استان باید تقویت و به فعالیت شرکت های دانش بنیان توجه جدی شود.
استاندار اصفهان با اشاره به اینکه بسیاری از شرکت های مستقر در شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان و پارک علم و فناوری شیخ بهایی، تجاری شده اند، افزود: باید از ظرفیت این شرکت ها برای رونق تولید و تقویت اقتصاد استان بهره برداری کرد.
همچنین مشاور اقتصادی استاندار اصفهان با اشاره به نقش بخش خصوصی در رونق تولید و تقویت اقتصاد، بیان کرد: اتاق بازرگانی به عنوان پارلمان بخش خصوصی می تواند در این زمینه نقش موثری ایفا کند.
بهرام سبحانی ادامه داد: انتظار است با رصد محیط کسب و کار استان و همکاری مسئولان اجرایی اصفهان مشکلات واحدهای تولیدی و فعالان اقتصادی این خطه به حداقل برسد و زمینه فعالیت بیش از پیش آنها فراهم شود.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان با اشاره به اینکه براساس شاخص ها وضعیت اقتصاد استان مناسب نیست، تصریح کرد: نیاز است که آحاد جامعه با حمایت از کارآفرینان و فعالان اقتصادی نسبت به بهبود این شاخص ها تلاش کنند.
مسعود گلشیرازی ادامه داد: به دلیل پاره ای مشکلات، بسیاری از واحدهای تولیدی استان نیمه فعال شده اند و حدود 6 هزار واحد صنعتی و تولیدی در این خطه در حال احداث است.
وی اضافه کرد: فعال شدن و بهره برداری از این واحدها، فرصت خوبی را پیش روی اقتصاد استان اصفهان خواهد گذاشت اما برخی از ناهماهنگی ها موجب تاخیر در بهره برداری از این ظرفیت شده است که انتظار داریم مدیریت استان نسبت به برطرف شدن موانع و تحقق اهداف اقدام کند.
رئیس اتاق بازرگانی اصفهان افزود: به جای بیان مکرر مساله، حل مساله باید انجام شود و در این راستا اتاق بازرگانی اصفهان با بررسی روش های 70 اتاق بازرگانی منطقه و جهان برنامه هایی را تدارک دیده است.
وی با بیان اینکه طی 40 سال گذشته اقتصاد کشور، دولتی بوده است، گفت: واگذاری اقتصاد دولتی به بخش خصوصی نیازمند حمایت دستگاههای اجرایی از این بخش است.
گلشیرازی با اشاره به برگزاری جلسات شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی برای حل مشکلات واحدهای تولیدی، تصریح کرد: انتظار اتاق بازرگانی اصفهان این است که برای پیگیری و به نتیجه رسیدن تلاش ها، راهبرد مدیریت ارشد استان برای حل مشکلات فعالان بخش اقتصادی مشخص شود.
وی اظهارداشت: طرح توسعه فرودگاه اصفهان، تامین آب و بهره برداری از قطار پرسرعت اصفهان - تهران، تاثیر بسزایی در شکوفایی اقتصاد این خطه دارد و انتظار است اجرای این طرح ها با قدرت پیگیری شود.
استان اصفهان دارای 9 هزار واحد تولیدی کوچک و بزرگ، 840 معدن در حال بهره برداری و حدود 180 هزار واحد صنفی است، این استان با 12 هزار هکتار مساحت شهرک ها و نواحی صنعتی از نظر تعداد و اراضی مقام نخست را در کشور دارد که از آن به عنوان صنعتی ترین استان کشور یاد می شود اما واحدهای تولیدی و صنعتی آن طی یک دهه اخیر با مشکلات فراوانی رو به رو شده است و بنا به گفته مسئولان بسیاری از واحدهای تولیدی در این استان با ظرفیت پایین کار می کنند.
/6026/2093
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی اصفهان جامعه شاخص کسب و کار 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۵۵۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسائل کوچک نباید منجر به اختلال در چرخه تولید شرکت‌های صنعتی و تولیدی شوش شود

محسن حویزه در نشست شورای رفع موانع تولید شرکت های تابعه شهرستان که با حضور معاونین فرمانداری، جانشین دادستان شوش، روسای برخی ادارات، مدیران عامل برخی شرکت های شهرستان شوش ،کمک به رفع موانع چرخه تولید در واحدهای صنعتی شوش را مهمترین ماموریت دستگاه های متولی تولید و اشتغال در این شهرستان دانست و گفت: حفظ و تقویت چرخه تولید در شرکت های مستقر در شوش باید به عنوان اولویت در دستور کار قرار گیرد.

او می‌گوید: ماموریت اصلی همه دستگاه های زیرساختی شوش کمک به تولید، برداشتن موانع و همچنین پیگیری تسهیل گری برای پرداخت دیون واحدهای تولیدی شوش است.

حویزه با تاکید بر اینکه کارگر، اشتغال و چرخه تولید خط قرمز مدیریت این شهرستان است ادامه داد: مطالبه دستگاه های خدمت رسان از شرکت ها نباید به گونه ای پیگیری شود که به تولید و اشتغال در این شهرستان آسیب وارد کند.

 فرماندار شوش می گوید: قوانین پیرامون سیاست گذاری و فعالیت واحدهای تولیدی و صنعتی به طور کامل شفاف و صریح است و رعایت این قوانین توسط همه شرکت های خصوصی و دولتی مورد انتظار است.

این مقام مسئول با بیان اینکه تمام دستگاه ها به جای سنگ اندازی باید به دنبال تسهیل فعالیت واحدهای تولیدی در این شهرستان باشند گفت: بسیاری از مسایل مبتلا به واحدهای تولیدی با نگاه مسوولانه قابل گره گشایی در داخل شهرستان است و نباید مسایل کوچک منجر به اختلال در چرخه تولید در شوش شود.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • دلیل توقف واحدهای تولیدی و نیمه‌تمام لرستان کمبود اعتبار است
  • بررسی مشکلات کارخانه روغن نباتی گلناز با حضور مسئولین قضایی استان کرمان/گوش شنوا برای حل مشكل واحدهای توليدی
  • رفع مشکلات تولیدکنندگان، نیازمندهمکاری تمام دستگاه های اجرایی در سطح ملی است
  • بانک‌ها حق بنگاه‌داری ندارند/ واحد‌های تولیدی باید به بخش خصوصی و فعالان اقتصادی واگذار شوند
  • موانع پرداخت نشدن تسهیلات به واحدهای تولیدی شناسایی شود
  •  قاچاق کالا خنجری بر پشت تولید است/ رشد تولید بسیاری از مشکلات اقتصادی را حل می‌کند
  • رئیسی: بانک‌ها حق بنگاه‌داری ندارند/ واحد‌های تولیدی باید به بخش خصوصی و فعالان اقتصادی واگذار شوند
  • پرواز بلند تولیدگران سمنانی از روی موانع/ رکود پشت در گذاشته شد
  • رفع ناترازی برق یکی از مطالبات جدی صنعتگران
  • مسائل کوچک نباید منجر به اختلال در چرخه تولید شرکت‌های صنعتی و تولیدی شوش شود