Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-16@04:01:30 GMT

سمپوزیوم تازه‌های نقشه برداری مغز ایران برگزار می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۵۵۲۶۷

سمپوزیوم تازه‌های نقشه برداری مغز ایران برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سمپوزیوم تازه‌های نقشه برداری مغز ایران توسط آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز و با حمایت مجموعه‌ای از نهادها و مراکز تخصصی و علمی و ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی به مدت دو روز در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می‌شود.

در این سمپوزیوم پنل‌های تخصصی کاربردهای کلینیکی و تحقیقاتی تحریک مغزی، کاربردهای کلینیکی و تحقیقاتی سیگنال‌های مغزی، و کاربرد نقشه برداری مغز در طرح‌ریزی پیش از جراحی و نیز نشست‌های تخصصی با انجمن‌های علمی و پزشکی و پژوهشگران و فناوران نقشه برداری مغز برگزار خواهد شد و یازده تن از اساتید داخلی و خارجی در این گردهمایی دیدگاه‌ها و یافته‌های تخصصی و علمی خود در حوزه دانش نقشه برداری مغز را بیان می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علم «نقشه برداری مغز» و کاربرد آن در زمینه‌های مختلف از جمله پزشکی، روانپزشکی، روانشناسی، علوم اعصاب، علوم شناختی در سال‌های اخیر با استقبال گسترده پژوهشگران و دانشمندان حوزه‌های گوناگون روبرو شده و سرمایه‌گذاری‌های هنگفتی نیز در این حوزه در کشورهای مختلف در حال انجام است.

همزمان با سومین سمپوزیوم تازه‌های نقشه برداری مغز ایران، دومین جشنواره پژوهش و فناوری نقشه برداری مغز نیز با هدف معرفی پژوهشگر برتر و حمایت از فناوری‌ها در حوزه نقشه برداری مغز نیز برگزار و نمایشگاهی از توانمندی‌های شرکت‌های دانش بنیان حوزه‌ی نقشه برداری مغز نیز دایر می‌شود.

دکتر محمدرضا آی رئیس آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز و سومین سمپوزیوم تازه‌های نقشه برداری مغز ایران بیان کرد: این رویداد با هدف ایجاد همگرایی هرچه بیشتر و ارتقا سطح آگاهی پژوهشگران و محققان در حوزه علوم و فناوری‌های شناختی به ویژه نقشه برداری مغز، با حضور متخصصان این حوزه برگزار می‌شود.

وی افزود: در این سومین رویداد مهم در حوزه نقشه برداری مغز تلاش می‌شود نیازهای پژوهشی و پتانسیل‌های موجود در کشور به اساتید، دانشجویان و محققان معرفی و زمینه بهره‌برداری هرچه بهتر از این امکانات فراهم شود.

کد خبر 4592814 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: مغز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نقشه برداری مغز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۵۵۲۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۵۰ محدوده فرونشست در کشور شناسایی شد

تین نیوز

رییس سازمان نقشه برداری کشور گفت: تراز دریای خزر در حال کاهش است که عوامل مختلفی از جمله تغییر اقلیم در آن تاثیرگذار است، به طوری که نسبت به ۱۰ سال گذشته بیش از یک متر کاهش داشته است.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، علی جاویدانه امروز یکشنبه در سومین نشست سیاستگذاری بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی مهندسی نقشه برداری و اطلاعات مکانی ژئوماتیک ۱۴۰۳ اظهار داشت: ۲۲ ایستگاه در سواحل شمالی و جنوبی فعال است که وضعیت جزر و مد و تراز دریا را برای یک سال آینده پیش بینی می کند.

جاویدانه ادامه داد: تراز دریای خزر در حال کاهش است که عوامل مختلفی از جمله تغییر اقلیم داریم، بیش از یک متر نسبت به ۱۰ سال گذشته کاهش داشته است با توجه به وضعیت توپوگرافی بیشتر در سواحل دریای شمالی نشان خواهد داد.

تصویربرداری از ۱۵۰ شهر

رییس سازمان نقشه برداری کشور گفت: در ۲ سال گذشته با سرمایه گذاری های سازمان برنامه و بودجه و هماهنگی بین نهادهای مختلف، اقدام به توسعه زیرساخت ها، بازسازی شبکه ها و دستگاه های تصویر برداری کرده ایم و استان ها هدفمند فعالیت کردند.

وی عنوان کرد: ۲ هزار و ۴۴۰ شهر در کشور داریم که ۳۵۰ شهر فاقد نقشه است، این شهرها در گذشته روستا بودند که تبدیل به شهر شدند و اکنون برای ۱۵۰ شهر نقشه تهیه شده است.

جاویدانه اضافه کرد: تصویربرداری با پهپاد در سال ۱۴۰۱ از ۵۰ شهر و سال گذشته از ۱۰۰ شهر با همکاری شرکت های دانش بنیان انجام شد. همچنین در اواخر سال گذشته از ظرفیت بخش خصوصی با عکس برداری هوایی و تیم تخصصی عکسبرداری با هواپیمای سرنشین دار استفاده شد.

کرمان دارای بیشترین فرونشست

وی با اشاره به وضعیت فرونشست زمین در کشور، گفت: سازمان نقشه برداری به عنوان مسوول پایش وضعیت فرونشست، به صورت کامل وظایف خود را انجام داده است.

رییس سازمان نقشه برداری کشور بیان داشت: فرونشست باید در زمینه کارگروه تخصصی مورد بررسی قرار گیرد و کارگروه سازگاری با کم آبی، موضوع فرونشست را پیگیری می کند.

وی با بیان اینکه استان کرمان دارای بیشترین فرونشست است، گفت: وضعیت فرونشست تک تک استان ها را برای همه مسوولان ملی و استانی ارسال کردیم. وضعیت فرونشست هر استان متفاوت است؛ در همین راستا ۲۵۰ محدوده فرونشست و ۱۰ مورد تا محدوده شهر نزدیک به فرونشست وجود دارد.

این مقام مسوول تاکید کرد: علت عمده فرونشست، برداشت بی رویه آب و نیاز آبی بخش کشاورزی است، ضمن اینکه لازم است تا نقشه های خطر فرونشست تهیه شود، زیرا این امر برای حفظ سازه های قدیمی و سازه های جدید ضروری است.

بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی مهندسی نقشه برداری و اطلاعات مکانی ژئوماتیک

جاویدانه با اشاره به برگزاری بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی مهندسی نقشه برداری و اطلاعات مکانی ژئوماتیک ۱۴۰۳ گفت: این همایش از ۹ تا ۱۰ اردیبهشت و نمایشگاه از ۹ تا ۱۲ اردیبهشت برگزار می شود.

وی ابراز داشت: امسال ۱۷۰ مقاله به دبیرخانه این همایش ارسال شد که نسبت به سال گذشته که ۷۰ مورد بود، رشد چشمگیری داشته است. علاوه برارائه مقاله ها، ۹ کارگاه آموزشی و ۲ نشست تخصصی در حوزه دریامحور و چالش های نقشه برداران برگزار خواهد شد.

به روزرسانی سامانه ها و سخت افزارهای تصویربرداری

رییس سازمان نقشه برداری کشور با اشاره به اینکه در سطح سخت افزار و نرم افزار نیازمند به روزرسانی هستیم، گفت: ۳۰ ایستگاه و نرم افزار پردازش در حوزه ارسال تصاویر به روزرسانی شد.

وی اضافه کرد: سعی کردیم در تعامل با سایر دستگاه ها، توسعه و نگهداری را مورد توجه قرار دهیم و عکس برداری هوایی با استفاده از هواپیماهای سرنشین دار و دوربین های متریک و تصاویر ماهواره ای را انجام دادیم.

جاویدانه اظهار داشت: تولید چارت های دریایی از دیگر اقدامات است که تا پیش از این در انگلستان انجام می شد، این مهم از سال ۲۰۱۶ توسط سازمان نقشه برداری انجام شد و کل خلیج فارس را مورد پایش قرار دادیم.

وی، رونمایی از اطلس های پویا، تکمیل و به روزرسانی آرشیو ۷۰ ساله تصاویر، راه اندازی سامانه اصالت سنجی تصاویر، نظارت بر استانداردها، تدوین ۳۰ عنوان دستورالعمل، نیازسنجی و تعامل با دستگاه ها و تصویب آیین نامه جدید شورای عالی نقشه برداری را از دیگر اقدامات در این بخش عنوان کرد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • حضور ۶۸ گروه دانشگاهی کشور در رتبه‌بندی کیو اس ۲۰۲۴
  • ۲۵۰ محدوده فرونشست در کشور شناسایی شد
  • کاهش تراز دریای خزر به بیش از یک متر رسید
  • خرید تضمینی راهکاری برای بهره‌برداری از فناوری بومی/صفی از شرکت‌های خوش‌نام برای دانش‌بنیان شدن
  • دانشگاه های علوم پزشکی و شیراز در رتبه بندی موضوعی کیو اس ۲۰۲۴
  • معاون حوزه وزارتی وزیر علوم منصوب شد
  • بررسی آخرین دستاوردهای حوزه ژئوماتیک در سازمان نقشه‌برداری
  • فعالیت ۴۴ هسته و واحد فناور در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
  • رونمایی از محصولات دانش بنیان‌ حوزه سلامت در «ایران هلث»
  • رونمایی از محصولات جدید شرکت‌های دانش بنیان حوزه سلامت