Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون رئیس جمهمور گفت: اگر محیط زیست آسیب ندیده باشد علیرغم بارش‌های سیل آسا می‌تواند جلوی بسیاری از حوادث را گرفته یا آثار مخرب را کاهش دهد .

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گلستان ما؛ معصومه ابتکار ظهر امروز در جلسه بررسی بهداشت و سلامت خانواده در سیل گلستان اظهار کرد: در ابتدا باید  از نیروهای امدادرسامدادی به مردم سیل زده کشور تشکر کنم ، همدلی‌های خوبی در کل کشور به وجود آمد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد:  طبق فرموده رهبری این یاری رسانی جزو تعالیم دینی ما و علاقه به همنوع است که در دوران دفاع مقدس هم نمونه آن را دیدیم.

معاون رییس جمهور درامورزنان وخانواده  تصریح کرد: تا آخرین لحظه تا بازگشت به زندگی عادی و برقراری معیشت در کنار مردم گلستان هستیم.

ابتکار تاکید کرد: سمن‌ها و  نهادهای مدنی  نقش پررنگی در کمک ها داشتند و معتقدم اگر تقویت شوند و در اجرا و سیاست و تصمیم گیری ها حضور داشته باشند  بعنوان سرمایه ارزشمندی کمک کننده خواهند بود.

وی با بیان اینکه  کشوردر سنوات اخیر با کاهش بارندگی و افزایش دما روبرو بود ، بیان کرد: این امر با وقایع شدید آب و هوایی همراه است و اگر این مسائل در مدیریت ما لحاظ نشود ما را به چالش خواهد کشید.

وی گفت: اگر محیط زیست آسیب ندیده باشد علیرغم بارش‌های سیل آسا می‌تواند جلوی بسیاری از حوادث را گرفته و یا آثار مخرب را کاهش دهد وآبخیزداری، حفاظت از جنگل‌ها و رودخانه‌ها و غیره اقدام عملی است و اگر انجام شود کاهش خسارات سیل را شاهد خواهیم بود.

ابتکار با اشاره به  برگزاری نشست سه روزه توان افزایی سازمان های مردم نهاد با هدف کمک به بحران سیل گلستان، خاطرنشان کرد: آسیب پذیری در مناطق سیل زده ادامه دارد و بسیاری از خلاءهای موجود باید با مراقبت‌های بیشتر برطرف شود.

معاون رییس جمهور درامورزنان وخانواده  تاکید کرد: طرح ارتقاء تاب آوری جوامع محلی با همکاری تشکل‌ها و تسهیلگران در گلستان با قوت پیگیری می‌شود.

وی اظهار کرد: برای بازسازی اجتماعی و روانی خانواده های درگیر بحران «طرح گفتگوی ملی خانواده» را در گلستان ادامه می‌دهیم.

ابتکار با اشاره به تدوین سند ارتقای وضعیت زنان در استان گلستان، افزود: با تصویب آن در شورای برنامه ریزی شاهد تسریع در بازسازی زندگی در گلستان خواهیم بود.

معاون رییس جمهور درامورزنان وخانواده  گفت: از پروژه‌های سازمان های مردم نهاد در راستای اهداف معاونت استقبال می‌کنیم که یکی از آنها در سال ۹۸ صندوق‌های اعتباری خرد بانوان است که با درنظر گرفتن تسهیلات خاصی برای اشتغال بانوان روستایی پیش بینی شده است.

گفتنی است؛ معاون رئیس جمهور در سفربه  استان گلستان و حضور در جلسات  حوزه زنان و خانواده با نماینده ولی فقیه در استان  دیدار و گفتگو کرد.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۵۶۱۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش اعتبارات محیط زیستی در راستای رفع چالش‌ها

به گزارش خبرگزاری مهر، رضا انجم شعاع، معاون توسعه مدیریت، حقوقی و امور مجلس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: در کارگاه آموزشی توجیهی صندوق ملی محیط زیست کشور که با حضور مدیران کشوری و استانی در شیراز برگزار شد، افزود: محیط زیست در همه عرصه‌های طبیعی و انسانی بیش از هر زمان نیازمند ارزیابی و مدیریت عملکرد در حوزه‌های حفاظت و شناسایی نقاط قوت و ضعف‌ها است.

معاون توسعه مدیریت، حقوقی و امور مجلس سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه محیط زیست در سال‌های اخیر با تأمین اعتبارات در جایگاه مناسب‌تری قرار گرفته است گفت: تأمین معیشت محیط‌بانان و نیروهای یگان حفاظت نیز با این بهبود روند در اولویت بیشتری قرار گرفته است.

وی ادامه داد: اعتبارات محیط زیست در سال‌های اخیر از ۱۲ صدم درصد به ۱۸ صدم درصد رسیده است و افق آینده هدف گذاری روی یک درصد است در حقیقت اعتبارات از ۵۰۰ میلیارد تومان در سال ۱۳۹۷ به حدود ۱,۹۰۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲ رسیده است. درآمدهای محیط زیست نیز در سال‌های اخیر افزایش داشته است و در این عرصه موفقیت‌های مناسبی به دست آمده است.

وی با اشاره به اینکه اکنون کشورمان با چالش‌های مختلف زیست محیطی روبرو است، ادامه داد: همه اهداف مسؤولان و برنامه‌ریزان و تصمیم‌گیران در عرصه محیط زیست اولویت دادن به رفع تنگناها و مشکلات و ایجاد ترازمندی در زمینه چالش‌ها است.

این مقام مسؤول افزود: در حوزه محیط زیست با چالش‌هایی نظیر موضوع آب، آلودگی هوا، تغییر کاربری اراضی و فرسایش زمین، مصرف بی رویه انرژی و تخریب، انقراض و به خطر افتادن تنوع زیستی رو به رو هستیم. همچنین طی سال گذشته درگیر چالش‌های محیط زیستی با مشکلات ناشی از حوزه گرد و غبار، آلودگی هوا و انباشت آلاینده‌ها در کلانشهرها مواجه بودیم.

معاون توسعه مدیریت، حقوقی و امور مجلس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: زمانی صنایع در مسیر توسعه پایدار حرکت می‌کنند که در کنار اقتصادی بودن پروژه‌ها، نظم اجتماعی را هم تقویت کنند و ضمن حفظ حقوق نسل‌های آینده، محیط زیست را هم تخریب نکنند.

وی خاطر نشان کرد: با تلاش‌هایی که از طریق دفاتر تخصصی مانند پایش فراگیر، مدیریت پسماند، مرکز ملی هوا و تغییر اقلیم، ارزیابی زیست محیطی، حفاظت از آب و خاک و دبیرخانه گرد و غبار کشور انجام می‌شود، در جهت کنترل این آلودگی‌ها و حفظ محیط زیستی سالم و عاری از هر گونه آلایندگی تلاش می‌شود.

کد خبر 6086087

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت بارندگی و سیلاب در بخش شهداد کرمان/ تخریب قنات یک روستا
  • تاکید دانش آموزان آبادان و خرمشهر بر حفظ زمین پاک
  • پاکسازی اراضی شهرک صنعتی قرچک همزمان با هفته زمین پاک
  • چرا مردم هشدار‌های سیل را جدی نمی‌گیرند؟
  • افزایش اعتبارات محیط زیستی در راستای رفع چالش‌ها
  • هر فرد می تواند سفیر محیط زیست باشد/ اعمال فرهنگ‌سازی راه حلی برای حفظ محیط‌زیست
  • طرح‌های صنعتی باید پیوست زیست محیطی داشته باشد
  • رسالت دانشجویان در راستای اجرای اهداف برنامه‌های زمین پاک
  • جمع آوری ته سیگار‌های رها شده در بوستان ملت رودسر
  • پویش «امروز من بدون کیسه پلاستیکی» با ابتکار سازمان حفاظت محیط‌زیست راه‌اندازی شد