Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-19@19:26:16 GMT

98 درصد داروهای دام و طیور در ایران تولید می شود

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۵۶۸۷۷

98 درصد داروهای دام و طیور در ایران تولید می شود

اصفهان- ایرنا- معاون تشخیص و درمان سازمان دامپزشکی کشور گفت: 98 درصد داروهای دام و طیور، 95 درصد واکسن های مورد استفاده صنعت دام و 40 درصد طیور در کشور تولید می شود.

به گزارش ایرنا، قاسم رضاییان زاده روز سه شنبه در آیین افتتاحیه هفدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت دام، طیور، دامپزشکی و آبزیان با بیان این که با سیاست و همت در بخش تولید می توان به پایداری در تولید کمک کرد، افزود: اصفهان در بخش آمایش سرزمین و تامین غذا نقش آفرینی می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: با توجه به مطالعات اقتصادی، اجتماعی و اقلیمی محققان در دهه های آینده تا سال 2050 اصلی ترین مشکل تمام جهان تامین غذاست و به گونه ای شرایط پیش می رود که تمام جنگ ها برسر تامین غذا خواهد بود.
معاون تشخیص و درمان سازمان دامپزشکی کشور ادامه داد: بحث تامین غذا مساله مهمی است که باید جدی تر به آن پرداخته شود و اقدامات در جهت مدیریت شرایط آتی صورت بگیرد.
وی با اشاره به فعالیت های سازمان دامپزشکی کشور و حمایت از تولید اضافه کرد: مهم ترین مقوله ای که دامپزشکی به صورت روشن و شفاف در بحث تولید دارد بروز و شایع شدن بیماری ها و نقش در پیشگیری و کنترل و ورود این بیماری ها و نیز مبارزه با آن است.
رضاییان زاده بیان کرد: بیماری آنفلوآنزا تاکنون به اصفهان آسیب های جدی وارد کرد همچنین بیماری تب برفکی را در سال های 90، 94 و 95 در استان شاهد بودیم که نبود این بیماری ها می تواند به تولید کمک کند.
وی خاطرنشان کرد: ما با عمده فعالیت های علمی در سازمان با حضور و هماهنگی سازمان های بهداشتی بین المللی و سیاست های ملی و بین المللی این مسائل را رصد و هوشمندانه و به طور کامل علمی در جهت کنترل این بیماری ها در استان ها تلاش می کنیم.
معاون تشخیص و درمان سازمان دامپزشکی کشور اظهارداشت: در سال رونق تولید تشدید و دقت بیشتر فعالیت ها و حمایت از تولید دام و طیور بالاترین رسالتی است که سازمان دامپزشکی کشور دنبال می کند.
وی بیان کرد : دامپزشکی از تولید در بخش خدمات، تولید دام و طیور و آبزیان و فرآورده های خام پروتئینی حمایت می کند، به هر تولیدی و با هر کیفیتی که در جهت خدمات اقدام کند اجازه لازم را نمی دهیم بلکه باید استانداردها و کیفیت لازم را داشته تا در آن راستا کمک کنیم.
رضاییان زاده ادامه داد: در راستای حمایت از تولید داخل با توجه به شرایط یکسال گذشته تامین بسیاری اقلام مواد اولیه با مشکل مواجه بوده که راه گریز و حذف وابستگی بسیار وجود دارد.
وی تصریح کرد: سازمان دامپزشکی در کنار صنایعی که سازمان صمت از آن حمایت می کند از جمله دستورالعمل های جدید و تولید تحت لیسانس داروهای دامپزشکی را در زمینه امکان رونق در بخش ها تولیدی فراهم کرده که در سال جاری بر عملیاتی شدن چنین دستورالعمل ها در راستای رونق تولید پافشاری کرده است.
معاون تشخیص و درمان سازمان دامپزشکی کشور ابراز امیدواری کرد روزی برسد که با تولید یک سری اقلام اولیه از واردات جلوگیری شود همچنین باید شرکت های دانش بنیان در حوزه تامین غذا و بهره وری و راندمان تولید در بخش های مختلف ایجاد شود.
به گزارش ایرنا، هفدهمین نمایشگاه بین ‌المللی صنعت دام، طیور، دامپزشکی و آبزیان از امروز 27 فروردین تا 30 فروردین در محل دائمی برگزاری نمایشگاه های بین المللی اصفهان گشایش یافت.
9913/6026/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد دام و طيور نمايشگاه هاي بين المللي اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۵۶۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در نامه ای به وزیر بهداشت: وزارت بهداشت حذف هپاتیت C در ایران را اعلام کند

سیدموید علویان، در نامه‌ای به بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت، عنوان داشت: همانطور که مستحضرید وزارت بهداشت با سال‌ها فعالیت و تلاش مستمر در راستای حفظ سلامت جامعه که منجر به کاهش قابل توجه بار بیماری‌های ناشی از هپاتیت B و هپاتیت C در جامعه بخصوص بیماران خاص شده است.

غربالگری خون‌های اهدایی از نظر هپاتیت C از سال ۱۳۷۵ اثر چشم گیری در کاهش شیوع این بیماری در جمعیت‌های پرخطر از جمله بیماران هموفیلی، تالاسمی و دیالیزی داشته است.

از طرف دیگر، آغاز برنامه غربالگری تمامی بیماران خاص از نظر هپاتیت C و درمان رایگان آنها در سال ۱۳۸۵ که توسط آن وزارتخانه هدایت و حمایت شده است. همچنین با پیگیری‌های شبکه هپاتیت ایران و دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور و مراکز علمی و تحقیقاتی وابسته، از میزان مبتلایان به این بیماری به طور قابل توجه کاسته است.

این مدل به عنوان یک مدل موفق در جوامع علمی خارج و داخل کشور مطرح و مورد تقدیر قرار گرفته است. شیوع هپاتیت C در بیماران هموفیلی از ۴۰ درصد به کمتر از ۱ درصد و در بیماران تالاسمی از ۳۰ درصد به کمتر از ۱ درصد و در بیماران دیالیزی از ۱۸ درصد به کمتر از ۱ درصد در سراسر کشور کاهش جدی پیدا کرده است. لازم به ذکر است همکاری انجمن‌های مردم نهاد، کانون هموفیلی، انجمن تالاسمی ایران و خانواده بیماران هموفیل و تالاسمی زبانزد است.

درمان رایگان بیش از ۲۰ هزار بیمار خاص مبتلا به هپاتیت C برگه درخشانی از خدمت خالصانه به این بیماران است که سبب کاهش جدی مرگ و میر ناشی از آن شده است. در بسیاری از استان‌ها، از بیماران خاص مبتلا به بیماری هپاتیت خبری نیست و نخستین استان در سال ۱۳۹۶، خراسان جنوبی بود که ریشه کنی هپاتیت C در بیماران خاص انجام داد و از طرف شبکه هپاتیت ایران به مسعود ضیایی متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری جایزه نینا (Novelty in NoHep activity) اهدا شد.

حال آنچه که سبب شد تا به حضرتعالی نامه بنویسیم این است:

۱- اعلام رسمی حذف هپاتیت C با توجه به کاهش بیش از ۹۰ درصد مبتلایان در بیماران خاص در کشور به سازمان بهداشت جهانی و پیگیری انتقال این تجربه به سایر کشورها

۲- تاکید به تمامی مراکز بیماران خاص در کشور تا در صورت مشاهده موارد ابتلای جدید به هپاتیت C با تائید مولکولی (پی سی آر) سریعاً به وزارت بهداشت اعلام، تا پیگیری درمان و ریشه یابی راه انتقال در موارد جدید صورت گیرد.

در خاتمه خواهشمند است دستور فرمائید تمامی مکاتبات اینجانب در مسئولیت قبلی به عنوان رئیس شبکه هپاتیت ایران مورد بازبینی حضرتعالی و کارشناسان و مدیران مرتبط قرار گیرد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • بازگشت بسیاری از واحد‌های کوچک و متوسط دام و طیور به چرخه تولید کشور
  • در نامه ای به وزیر بهداشت: وزارت بهداشت حذف هپاتیت C در ایران را اعلام کند
  • وزارت بهداشت حذف هپاتیت C در ایران را اعلام کند
  • واکسیناسیون رایگان طیور بومی و روستایی در گنابادعلیه بیماری نیوکاسل
  • واکسیناسیون طیور علیه بیماری «سالمونلا» اولویت سازمان دامپزشکی شد
  • دامداران از چرای دام در حاشیه رودخانه‌ها خودداری کنند
  • مانع‌زدایی از شرکت‌های تولید و توزیع‌کننده واکسن، دارو و مکمل‌ها در راستای تحقق شعار سال
  • تهیه و نگهداری جوجه‌های رنگی در منازل خطرآفرین است
  • تولید ۲۵۰ میلیون مکمل/ صادرات ۱۳ میلیون دلاری داروهای سنتی
  • رشد تهیه دارو از گیاهان دارویی در کشور