Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-25@21:32:25 GMT

توسعه فرهنگی مهریز در گرو مطالعه شهروندان است

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۵۷۰۸۷

توسعه فرهنگی مهریز در گرو مطالعه شهروندان است

به گزارش ایرنا، رضا زارع زاده مهریزی روز سه شنبه در بازدید از کتابخانه عمومی مجتمع فرهنگی هنری افزود: گسترش فرهنگ کتابخوانی بستگی به همکاری مدارس، دانشگاه ها و نهادهای فرهنگی و تبلیغی دارد.
وی ادامه داد: برای تشویق جوانان به حضور در کتابخانه های عمومی منطقه و گسترش فرهنگ مطالعه باید بیش از گذشته احساس تکلیف کرد و همه در کنار اداره کتابخانه های عمومی قرار گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این مسئول با ابراز رضایت از فضای مناسب این کتابخانه اظهار داشت: از عواملی که در گسترش فرهنگ مطالعه و کتابخوانی بسیار حائز اهمیت است و نقش مهمی ایفا می کند وجود فضای مناسب و مجهز به امکانات مورد نیاز مراجعان است.
زارع زاده بر اهمیت و جایگاه کتابخانه های عمومی در توسعه فرهنگی جامعه، مردم و جوانان تاکید کرد و کتابخوانی را بهترین راه برای افزایش دانش عمومی دانست.
فرماندار مهریز در ادامه، برگزاری جلسه انجمن کتابخانه های عمومی با حضور مدیرکل کتابخانه های عمومی استان یزد در راستای بررسی مشکلات کتابخانه های عمومی شهرستان را خواستار شد.
همچنین رئیس اداره کتابخانه های عمومی مهریز گفت: ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی در بین اقشار مختلف مردم با برنامه های فرهنگی و تشویقی امکان پذیر است.
سعید قریشی افزود: در این خصوص طی سال های گذشته کارهای خوبی برای جذب نسل جوان و خانواده ها به کتابخانه های عمومی منطقه انجام شده است ولی به خاطر اهمیت موضوع کافی نیست.
وی تصریح کرد: مدارس، مراکز آموزش عالی و فرهنگیان باید همانند گذشته در کنار این اداره در جریان برنامه مدون برای ارتقای سطح کتابخوانی مردم و جوانان فعالیت کنند.
این مسئول اظهار داشت: هم اکنون 12 کتابخانه عمومی با 140 هزار جلد و 6 هزار عضو در این شهرستان وجود دارد که از برنامه های پیش رو، گسترش کمی و کیفی مراکز موجود است.
قریشی تصریح کرد: باید خانواده ها همانند سایر ملزومات زندگی توجه به مطالعه را محور برنامه های خود قرا دهند و اگر این فرهنگ باشد قطعا شاهد تحول و توسعه فرهنگی در منطقه خواهیم بود.
در ادامه رئیس اداره تبلیغات اسلامی مهریز گفت: برای تربیت دینی نسل جوان عناصر مختلفی نقش دارند که قطعا وجود آثار مکتوب مناسب باید در اولویت قرار گیرد.
حجت الاسلام محمدعلی متوسل افزود: برای غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان هیچ چیز بهتر و مناسبت از ترویج فرهنگ مطالعه در بین نسل جوان نیست.
وی خاطر نشان کرد: باید منابع غنی دینی مورد نیاز در کتابخانه های منطقه تهیه و در دسترس عموم مردم و علاقه مندان قرار گیرد و با برگزاری مسابقات و معرفی کتاب های مفید زمینه تعالی مردم را فراهم کرد.
این مسئول به تهدید نرم دشمنان انقلاب اسلامی علیه نسل جوان اشاره کرد و بیان داشت: برای خنثی کردن توطئه های استکبار جهانی باید اوقات فراغت نسل جوان به نحو مناسبی پر شود.
متوسل با قدردانی از اقدام های انجام شده در ترویج فرهنگ مطالعه، آمادگی این اداره را برای ترویج مطالعه بین مردم اعلام کرد.
در پایان مهدی معتمدی مسئول کتابخانه عمومی مجتمع فرهنگی هنری مهریز توضیحاتی در خصوص بخش های مختلف کتابخانه و فعالیت های فرهنگی و آموزشی آن ارائه کرد.
مرکز شهرستان 55 هزار نفری مهریز در 30 کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد.
کتابخانه عمومی مجتمع فرهنگی هنری مهریز با صرف یک میلیارد و 400 میلیون ریال، بهسازی و در شهریور سال 1397به بهره برداری رسید و هم اکنون یک هزار و 500 عضو فعال و بیش از 28 هزار نسخه کتاب دارد.
7536/ 2047/
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 ارتقای سطح ترویج فرهنگ رئیس اداره تبلیغات اسلامی کتابخانه های عمومی کتابخانه های عمومی استان 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۵۷۰۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳ برابری فعالیت‌های فرهنگی در کردستان

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان گفت: در شش ماهه گذشته شاهد رشد ۳ برابری فعالیت‌های فرهنگی در کردستان بوده‌ایم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، معصومه حسنی خونسار عصر امروز در دیدار دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور با نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری؛ راه‌اندازی محافل قرآنی و کتابخانه هدهد سفید را از اقدامات مؤثر این دولت ذکر کرد و اظهار داشت: در حال حاضر 54 با کتابخانه عمومی در استان وجود دارد که از این تعداد 16 باب روستایی و 38 باب کتابخانه شهری و مشارکتی با سایر ادارات هستند.

وی از عضویت 51 هزار نفر در کتابخانه‌های کردستان خبر داد و گفت: 900 هزار جلد کتاب در کتابخانه‌های استان وجود دارد و در شش ماهه گذشته شاهد رشد 3 برابری فعالیت‌های فرهنگی در کردستان بوده‌ایم.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان افزود: راه‌اندازی کتابخانه مرکزی حضرت آیت‌الله خامنه ای یکی از مهم ترین و برجسته ترین اقدامات در این زمینه بوده که خوشبختانه به خوبی مورد توجه علاقمندان به کتاب و کتابخوانی قرار گرفته است.

وی برگزاری نشست‌های مطالعاتی، نشست‌های کتابخوان، کارگاه‌های آموزشی، جلسات مشاوره، محافل ادبی، نشست‌های جمع‌خوانی کتاب، رونمایی از کتاب، مسابقات کتابخوانی مکتوب و مجازی، نقد کتاب، نشست‌های تخصصی کتابخوان، قصه‌گویی، برنامه‌های ویژه در بخش‌های کودک، جشنواره رضوی، جشنواره قصه‌گویی، طرح‌های «هدهد سفید» و «با هم بخوانیم» را از جمله این برنامه‌ها برشمرد.

حسنی عنوان کرد: در سال گذشته 24 هزار و 500 جلد کتاب با موضوعات متنوع از سوی خیرین و واقفین کتاب اهدا شده که بسیار حائز اهمیت است.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان خواستار حمایت مسئولان استان از کتابخانه‌های عمومی شد و تصریح کرد: توجه به ترویج فرهنگ کتابخوانی می‌تواند نقش تعیین‌کننده‌ای در ارتقای شاخص‌های کتابخوانی داشته باشد.

انتهای پیام/481/

دیگر خبرها

  • شهرداری میانه از پیشگامان ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی است
  • میانه ظرفیت ایجاد و احداث کتابخانه مرکزی را دارد
  • کتابخانه‌های سیار در کشور توسعه می‌یابد + فیلم
  • کتابخانه‌های کشور به یک مرکز فرهنگی اجتماعی تبدیل شده‌اند
  • رشد ۳ برابری فعالیت‌های فرهنگی در کردستان
  • زمینه توسعه فرهنگ کتابخوانی در کردستان مهیا است
  • چالشی به نام سرانه مطالعه در ایلام/ کتاب همچنان مغفول است
  • رتقای سرانه مطالعه از مهم‌ترین راهکار‌های کاهش آسیب‌های اجتماعی
  • ترویج فرهنگ مطالعه رسالت همگانی است
  • لزوم توسعه خدمات کتابخانه‌ای در حاشیه شهرها و مناطق روستایی سنندج